Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

bnm saçlarım belime kdr ve coksaglıklıydı ancak ben saçlarımı 3 oreal açma sonucu kaybettm ve suan omuz hizasında uclar komple sarı dipleri ise küllü sarı açıyorum arada bal ve vanilya sarısıyla canlandırıorm diplerimi.son durumu budur 1 seneyi gecti saçlarıma oreal asla uygulamadım ki birdaha asla yapmam o hatayı cunku saçım artık ucları komple sarı ama renk almıyor ve lastik gibi uzuyor onca saçımı kestirmeme ragmen. sizesorum ise şudur fotom bana ait ve o sarıyı ben karamel ve balrengi karısımı gzl bir renk istiorm pigmentasyonu okudum yapıcam fakat karamel öneriorsunz ya ben cıtcıt saçlarımla kullanııorm suan onlarla birlikte pigmentasyonu yapacaım boya nıumarasını ögrenmek istiorm bir bayana 8/7 önermişsinz buna pigmntasyon için hangi boya ile karmam lazım saçımı 8 ilemi ? bak kopüğü ve bak karamel kahve köpüğü tarzı renkleri cok seviyorum lütfen bana önerebiliceginz bnm sarıya gzl gidicek bir renk söylermisnz cok tşkrler :)

tamam bir an once kestiricem. peki bakim olarak ne tavsiye edersiniz? haftada kac gun ve ne yapmaliyim

tamam bir an once kestiricem. peki bakim olarak ne tavsiye edersiniz? haftada kac gun ve ne yapmaliyim

cnm bakım olarak sana argan yagını tavsiye ederim ben kullanıyorum arada badem yagı zeytinyagı hint yagı hafif ısıtıp suruyorum bekletiorm bilgin olsn :) saçının cabuk uzaması içinde sana sinameki otunu tavsiye ederim

banada yardımcı olurmusunuz? saçlarım orta kestane rengi yani normal 5 kızdan 3ünün sahip olduğu normal kahve tonu ve ben hiç bizaman bu rengin aynısını tutturamıyorum sırf beyazlarımı kapatmak için mecburen boyuyorum. koyu kestane alsam siyah oluyor. açık kahvede yaptım oda akınca çok açık çirkin bi kahve oluyor saçım dha koyu kalıyorrr hangi renkleri karştrp bulablirm aynı rengiiiiiiiiiii

thalia merhaba

asagidaki resimler ayni gün icinde cekildi, renkler farkli cikmis. ilki disarda gün isiginda cekildi, diger 3ü evde. Rengin ne oldugunu bilmiyorum. Kuaför bakir kizili demisti böyle bir sey cikti ortaya boyatali 1 ay olmadi saniyorum. Aslinda zamanla daha kizil renkler istiyordum fakat cekilecek dert olmadigina karar verdim. Belki yazin etkisi ile böyle düsünüyrum bilemiyorum ama cok akiyor renk. Gece terlesem yastigim bile boyanmis oluyor, her dusta akiyor. Gözüm kaldi kizilda ama kumrala gecis yapmaya karar verdim.

istedigim renk ise söyle bir sey.

Eki Görüntüle 740833

ama ilk anda bu kadar acmayi da düsünmüyorum ki saniyorum zaten su asamada bunu boya akitma vs gibi islemlerden sonra elde edebilirim. kizillik, turunculuk olmadan fazla yipratmadan ve kuaföre gitmeden kizildan yavas yavas bu renge nasil dönebilirim? Kendi sac rengim kuaförün söyledigine göre acik kestaneymis. Kuaföre gitmek istemiyorum. Ekleyeyim, hemen kumrala gecmeyi düsünmüyorum, kizil rengin biraz daha akmasini bekleyecegim. Cevap icin simdiden tesekkür ederim.

8.1 e boyatip Uclarina 9.1 yada (varsa) 10.1 ombre yada krepe balyaj yaptiracagim biraz deniz ugur gibi olacak sanirim da ben bu boyalarin ustune brezilya fonu cektirecegim bunu hesaba katmamistim yapabilirmiyim sence sekerim ? Saclarim kivircik oldugu icin balyajlar , golgeler farkedilmez diye dusunuyorum . Duz olursa daha iyi olur gibi ne dersin ? (Sirf bu yuzden cektirmeyecegim saclari cok da guzel onariyormus)

tşkler cnm sonuç :7.3
6.3 biraz koyu sanırım 7.3 daha açık gibi az bi farkla

Bence 6.3 ama tabiki sizin kararınız :)

Boyamaya öncelikle daha önce boya olan yerlere sürün. Renk almaya başlayınca 10-15 dk bekleyiniz. Süre bitimide diplere geçiniz. Renk almaya başlayınca HEMEN kapta kalan boyaya çok az su koyun karıştırın ve kafanıza dökün. 1 dk msaj yaparak boyayı yedirdikten sonra KESİNLİKLE BEKLEMEDEN saçı yıkamaya gidin ve BEYAZ SU AKANA KADAR saça şampuan sürmeyin.

Koyu renk dışında diğre renkleri elde etmeniz için saçınızın yeşillenmemesi için saça boya öncesinde pigmentasyon yapıp saçınızı boyamanız gerekir. Saçınız açık olduğun hepsini yapabilirsiniz. Ama öncesinde bana kesin şu sıradaki foto olsun diyin. Çünkü farklı tonlar olduğundan pigmentasyonun boya numarası değişşiyor.

Hürrem rengi Loreal majirel 7.43 tür orada ışık olduğundan turuncu gibi değil sarı gibi gelmesi normal. Renge karar verin yardımcı olayım.

Merhabalar;

Saçınıza şu an bir şey öneremem çünkü tutmaz. Lastik gibi uzayan yerlerin kesinlikle kesilmesi gerekir çünkü boya tutmaz tutsa da 2 yıkamaya akar. Karamel rengi Koleston perfect 8/07 dir ve açıklık koyuluğuna göre oksidanı %6lık ya da %9luk seçilir. Saçınızı kestirip ne renk istediğinizi belirten bir fotoğraf yüklerseniz(boya kutusunun üzerindekini yüklemeyin) yardımcı olurum.

Güvendiğiniz bir ezcane var ise gidin ve saçımı beslemesi için bakım yağı hazırlar mısınız diyin. Ben öyle yapıyorum. Bilmediğim şeyleri ya da emin olmadığım şeyi uygulamak yerine işi eczaneye bırakıyorum. Cüzi bir rakam tutuyor.

Merhabalar;

Ne renk istiyorsunuz ?
Ne renk ile (marka ve numara olarak) boyuyorsunuz?
6 ve daha koyu renkler her zaman siyah gibi tutar zaten kutunun üstündeki renge aldanıyorsunuzdur.

Merhabalar;

Bu rengi %100 elde edemezsiniz ancak benzer bir renk olur. Çünkü ırk meselesinden kaynaklanıyor. Avrupalıların kendi saç renkleri bizim saç rengimize göre açıktır. Bu yüzden küllü bir rengi saçı açmadan elde edebiliyorlar.

Gelelim sorunuza: Kızıl rengi KESİNLİKLE iyice matlaşmadan saçınıza boya sürmeyin, açmayın. Saçınızın maaselef kızıl olduğundan boya ya da açıcı ile açmaya kalkarsanır saçınız turunculaşır. Bu sefer de turunculuktan kurtulmak için açarsınız saçınız yanar.

Saçınıza ilk defa kızıl ile boyadıysanız (yani son iki boyamada kızıl ise) İYİ bir kuaföre gidip saçınızı açtırmadan bu renge yakın bir renk elde edebilirsiniz. LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİyi kullanarak saç yıpranmadan boya akıtılabiliyor. BU açıcı olmadığından kesinlikle evde uygulamayın.

Eğer ki çok defa kızılsanız YİNE DE kuaför öneririm çünkü o kadar tecrübeli olmama rağmen kızıl saçı açmaya cesaret edemem

bu renk istiyorum ana renk olarak zaten saçlarım suan sarı ya yıkanınca aralara ışıltı olur :) tşkrlerr

Tavsiye etmem. Çünkü GERÇEK brezilya fönü 1000 tl civarında. Bunun daha düşük maliyetlisini yapanlar kaliteli malzeme kullanmadıklarından saçı keçe gibi(ilk 1-2 ay ipek gibi olur) yapar. Hele ki siz saçı açtırıp 8.1 ile boyatıp bir daha saç uçlarını 10.1 haline getirmek için açtıracaksanız saçınızın kökten yapmasına sebep olursunuz.

Eki Görüntüle 741174 bu renk istiyorum ana renk olarak zaten saçlarım suan sarı ya yıkanınca aralara ışıltı olur :) tşkrlerr

ve saçlarımı kestirdim zaten suan elimde profesyonel boyalar var(küllü sarı ve altın sarısı) ama ben onlar yerine balköpüğümü karamel balmı neyse bu renk siz önerirseniz o renkle değiştiricem on pigmentasyon numarasını bilmem laızm ki boyam tutsn

Benim için saçımı açtırmaya gerek yok demiştiniz . Benim saçımda boya yok ki sadece 8.1 boyatacağım uçlarına da krepe balyaj yaptırmamı önerdiniz bende çok beğendim yaptıracağım birde ben brezilya fönünü baya araştırmıştım ama zaten saçlarım düzken omuzlarıma kadar 1000TL uzun saçadır belki bana 350 diyen oldu 500 diyen hatta bugun kuaföre kestirmeye gittim 600+50 eski haline demişti sizce bu ücret kalitesiz malzeme sınıfının mı ? Benim eltim yaptırdı aynı yere çok memnun kaldı ama bilemiyorum kafam yine karıştı ay . 85 tl ye yapan bir yer var oralar kalitesizdir diye düşünmüştüm .

Hürrem rengi Loreal majirel 7.43 tür orada ışık olduğundan turuncu gibi değil sarı gibi gelmesi normal. Renge karar verin yardımcı olayım.

Hmm . Öyleymiş 8.1 önermemiştiniz ama benim çok hoşuma gitti boyatmayı düşünüyorum ama uyar mı bilmiyorum . Kafam şu sebepten karıştı çünkü forumu okudum , örn biri resim paylaşıyor 8/41 diyorsunuz aa diyorum 8/41 çok güzel ama google da bakarken katalog resimlerinde 8/41 bana bakırımsı geliyor . Bu yüzden renkler sürekli değişir oldu kafamda . Rica etsem bana 8/41, 8/71, 8/43 ile 8.45 (bana daha önce önerdiğiniz renkler) ve 8.1 in %9 oksidan ile doğal saça uygulanınca çıkabilecek resimleri yollarmısınız ? Sürekli aynı renk numarasına ait farklı sonuçlarla karşılaşmak çok kafa karıştırıcı .

Son düzenleme:

Bu renk 8.3 tür + %9luk oksidanla uygulanmıştır ve sarı gölgelendirme çalışması yapılmıştır. Bu renk ile boyayacaksanız pigmentasyona gerek yok. Ama başka renk istiyorsanız söyleyin. Fikrimi sorarsanız evet bence 8.3 güzel renk olur sarının üzerine. Başka renk mi önermemi istiyorsunuz ?

Özür dilerim çok soru biriktiğinden inanın aklımda tutamadım, normalde dönüp bakıyorum ama bu hafta sonum gerçekten yoğun geçiyor.

Evet 8.1 açılmasına gerek yok. Ama krepe balyaj yaparken ya da ombre açıcı kullanılır. Sadece açıcının tonu ve oksidanı değişir renk tonuna göre.

İstanbulun en iyi bir kuaförü var mesela bu kuaför brezilya fönü kesinlikle yapmıyorum yaptıran bayanları anlamıyorum diyor. Çünkü gerçekten çok yıpratıyormuş. Burda brezilya fönünün fiyatını göremezsiniz:
Kuaför Fiyatları | Kuaför & Mikro Saç Kaynak Uzmanı Murat Kolukırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…