Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

bu renk olsun die cok uugrastm ama başaramadım aslında bu tarz küllü beyaza yakın renk olcagını bilsem düşün vol ile boyar yaparım ama korkuorm mecbur bal altın ışıltılı evet dediğinz gibi 8.3 boya hoş olucak fakat ben saçıma boyamıştım sarı üstüne sarı pırıltılı bal die birenk tutmamıştı bu yuzden bukez dedim pigmntasyn yapmam gerekior.. suan elimdeki boyalar lilafix prof bu saç rengi olcagını bilsem beyaz gibi eger sizde olur derseniz hemen boyucam açık küllü sarıya

Ne yazık ki böyle bir şey yapamam :) Çünkü böyle bir şey yok. Ana renk dahi olsa Allah herkesi farklı yarattığından 2 kişinin ana saçına 8/41 ile boyansa ikiside aynı tutmaz ton farkı mutlaka olur. Bence saçınızı boyatmayın. O kadar kafanız karışmış ki saçınız boyansa aklınız diğer bir tonda kalacak

Bu rengi kolayca elde edebilirsiniz zaten :) Ama bu kadar tecrübeli olmama rağmen kesinlikle yapmam yakınlarıma. Sarı boya boya değildir zaten açıcıdır bir nevi. Saç sürekli sarı tonlarına boyanırsa saç yanar. Anlat derseniz anlatırım. Ama ben dediğiniz boya markasını hiç duymadım. Ben KOLESTON PERFECT ve LOREAL MAJİREL öneririm hep.(market boyası değildir.)

lilafix boya bende hiç duymamıştm arkadasmn kuaförü kapanınca butun boyaları bana kaldı :)) arastırdm ve butun ödüllü yarışmalarda kullanılan bir boya oldugunu gördm ve cok sevndm ben devamlı loreal palette ve koleston perfeckt kullanıorm normalde. bu renk olur dediniz cok sevndm 20volumle boyayım ozaman acıcı etkisi aza iner sanırım. tek korkum grilik yeşillik olması başka bir korkum yok eger kotu olursada artık yarın 8.3 ile değiştiricem digerlerini pigmentasyon yapmama gerekte yoksa 1 hafta sonrası boyarım :) sizce uygunmudur bu anlatım uygulasam?

thalia ben kışa doğru sanırım saçımı patlıcan moruna boyamayı düşünuyorum...

daha önce denemiştim güzel olmuştu ama malum çok akıyor ve yazın kullanamam

senden öğrenmek istediğim onun cilasını evde kendim nasıl yapacağımdır...?

Elinizde açıcı mı var ?

Aldığın boyayı ve BİR ÇAY BARDAĞI SUyu karıştırma kabına koy. Fırça ile sür. Boya gibi yavaça sürülmez en zla 1 dk içinde bütün saça sürülmüş olması gerekir. EN FAZLA 10 dk bekle. Yıka. Cila saç dibine renk vermez ama.

912 tavsiye ederim %6(20volume)lık oksidan ile uygulanacağından daha iyi olur. Belli bir süre geçince yani saç kendine gelince 912/1 olabilir.

cnmm cok tşkkr ederimm :) dediğinz gibi hemen boyuyorm inşallah beyazımsı bir sarı olur diplerede boyucam cıtcıt var bende 6 parca onlarıda boyucam bir sorun olmaz dimi ?

cnmm cok tşkkr ederimm :) dediğinz gibi hemen boyuyorm inşallah beyazımsı bir sarı olur diplerede boyucam cıtcıt var bende 6 parca onlarıda boyucam bir sorun olmaz dimi ?

çıtçıtlarım yeni almıştm saçımla aynı renk hafif koyu sarılı onlarda açılsn istiorm cunku renk uyumsuz olur diplerime aslında az küllü atıp boyamam laızm fakat uçlara gelince yeşerme yapar en gzli direk bunu heryere boyamak sanırım

Tesekkür ederim thalia, 4. defa kizila boyaniyor. Neyseki yaz daha cabuk akacaktir rengi, dedigin gibi saniyorum kuaföre düsecek yine yolum.

6.3 e karar werdim cnm senin tawsiyene uyuyorum :)
loreal recital preference 6.3 alıp boyucam tatlım tşk ederim
öndeki sarılarıda kuaförüme yaptırırım

Anladigim kadariyla sende benim gibi yogun tempo kadinisin , gece 2 lerde firsat bulup foruma giriyorum bende Sanirim haklisin , murat beyi gormustum ancak yanitlamamisti sorumu , vazgeciyorum gibi brezilya fonunden , bide ayri cevap yazmiyim , aslinda haklisin ben dusunemedim sac tonlarinin resmini gonderecegini , ama boyatmamak da istemiyorum aklimda iki rengin olmasi kafa karistirici kahve mi sari mi yani 8.1 mi yokda Kremali kahve mi diye dusunup dururken 8.1 e karar verdim . Size deniz ugurun resmini atmistim 8.1 demistiniz sizce onun gibi cikmasi mumkun mu yani linkteki tonu elde etmem icin ne yapmam gerek Hatirlatmak isterim , saclarim boyasiz koyu kumral tonlarinda . http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=739222&d=1371652628 bide bildiginiz dogal bir sac duzlestirme yontemi varmi ? Glatt demeyin bir kere dilim yandi ondan .

Çıtçıt konusunda inanın bir bilgim yok herkes soruyor ama daha önce çıtçıt boyamadığımdan yanlış bir bilgi vermek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…