Hmm . Öyleymiş 8.1 önermemiştiniz ama benim çok hoşuma gitti boyatmayı düşünüyorum ama uyar mı bilmiyorum . Kafam şu sebepten karıştı çünkü forumu okudum , örn biri resim paylaşıyor 8/41 diyorsunuz aa diyorum 8/41 çok güzel ama google da bakarken katalog resimlerinde 8/41 bana bakırımsı geliyor . Bu yüzden renkler sürekli değişir oldu kafamda . Rica etsem bana 8/41, 8/71, 8/43 ile 8.45 (bana daha önce önerdiğiniz renkler) ve 8.1 in %9 oksidan ile doğal saça uygulanınca çıkabilecek resimleri yollarmısınız ? Sürekli aynı renk numarasına ait farklı sonuçlarla karşılaşmak çok kafa karıştırıcı .
Eki Görüntüle 741197 bu renk olsun die cok uugrastm ama başaramadım aslında bu tarz küllü beyaza yakın renk olcagını bilsem düşün vol ile boyar yaparım ama korkuorm mecbur bal altın ışıltılı evet dediğinz gibi 8.3 boya hoş olucak fakat ben saçıma boyamıştım sarı üstüne sarı pırıltılı bal die birenk tutmamıştı bu yuzden bukez dedim pigmntasyn yapmam gerekior.. suan elimdeki boyalar lilafix prof bu saç rengi olcagını bilsem beyaz gibi eger sizde olur derseniz hemen boyucam açık küllü sarıya
lilafix boya bende hiç duymamıştm arkadasmn kuaförü kapanınca butun boyaları bana kaldı :)) arastırdm ve butun ödüllü yarışmalarda kullanılan bir boya oldugunu gördm ve cok sevndm ben devamlı loreal palette ve koleston perfeckt kullanıorm normalde. bu renk olur dediniz cok sevndm 20volumle boyayım ozaman acıcı etkisi aza iner sanırım. tek korkum grilik yeşillik olması başka bir korkum yok eger kotu olursada artık yarın 8.3 ile değiştiricem digerlerini pigmentasyon yapmama gerekte yoksa 1 hafta sonrası boyarım :) sizce uygunmudur bu anlatım uygulasam?
Elinizde açıcı mı var ?
thalia ben kışa doğru sanırım saçımı patlıcan moruna boyamayı düşünuyorum...
daha önce denemiştim güzel olmuştu ama malum çok akıyor ve yazın kullanamam
senden öğrenmek istediğim onun cilasını evde kendim nasıl yapacağımdır...?
hayır sadece boyaları var cnm boyalarda isimlerinde ekstra acıcılı sarı falan var işte o toz olandan yok
Aldığın boyayı ve BİR ÇAY BARDAĞI SUyu karıştırma kabına koy. Fırça ile sür. Boya gibi yavaça sürülmez en zla 1 dk içinde bütün saça sürülmüş olması gerekir. EN FAZLA 10 dk bekle. Yıka. Cila saç dibine renk vermez ama.
Numaralarını yazarsan hangisi ile elde edebilceğini söylerim.
912/1 ultra acıcı küllü sarı 912 ultra acıcı sarı 10/0 açık sarı
912 tavsiye ederim %6(20volume)lık oksidan ile uygulanacağından daha iyi olur. Belli bir süre geçince yani saç kendine gelince 912/1 olabilir.
cnmm cok tşkkr ederimm :) dediğinz gibi hemen boyuyorm inşallah beyazımsı bir sarı olur diplerede boyucam cıtcıt var bende 6 parca onlarıda boyucam bir sorun olmaz dimi ?
Merhabalar;
Bu rengi %100 elde edemezsiniz ancak benzer bir renk olur. Çünkü ırk meselesinden kaynaklanıyor. Avrupalıların kendi saç renkleri bizim saç rengimize göre açıktır. Bu yüzden küllü bir rengi saçı açmadan elde edebiliyorlar.
Gelelim sorunuza: Kızıl rengi KESİNLİKLE iyice matlaşmadan saçınıza boya sürmeyin, açmayın. Saçınızın maaselef kızıl olduğundan boya ya da açıcı ile açmaya kalkarsanır saçınız turunculaşır. Bu sefer de turunculuktan kurtulmak için açarsınız saçınız yanar.
Saçınıza ilk defa kızıl ile boyadıysanız (yani son iki boyamada kızıl ise) İYİ bir kuaföre gidip saçınızı açtırmadan bu renge yakın bir renk elde edebilirsiniz. LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİyi kullanarak saç yıpranmadan boya akıtılabiliyor. BU açıcı olmadığından kesinlikle evde uygulamayın.
Eğer ki çok defa kızılsanız YİNE DE kuaför öneririm çünkü o kadar tecrübeli olmama rağmen kızıl saçı açmaya cesaret edemem
Bence 6.3 ama tabiki sizin kararınız :)
Boyamaya öncelikle daha önce boya olan yerlere sürün. Renk almaya başlayınca 10-15 dk bekleyiniz. Süre bitimide diplere geçiniz. Renk almaya başlayınca HEMEN kapta kalan boyaya çok az su koyun karıştırın ve kafanıza dökün. 1 dk msaj yaparak boyayı yedirdikten sonra KESİNLİKLE BEKLEMEDEN saçı yıkamaya gidin ve BEYAZ SU AKANA KADAR saça şampuan sürmeyin.
Özür dilerim çok soru biriktiğinden inanın aklımda tutamadım, normalde dönüp bakıyorum ama bu hafta sonum gerçekten yoğun geçiyor.
Evet 8.1 açılmasına gerek yok. Ama krepe balyaj yaparken ya da ombre açıcı kullanılır. Sadece açıcının tonu ve oksidanı değişir renk tonuna göre.
İstanbulun en iyi bir kuaförü var mesela bu kuaför brezilya fönü kesinlikle yapmıyorum yaptıran bayanları anlamıyorum diyor. Çünkü gerçekten çok yıpratıyormuş. Burda brezilya fönünün fiyatını göremezsiniz:
Kuaför Fiyatları | Kuaför & Mikro Saç Kaynak Uzmanı Murat Kolukırık
çıtçıtlarım yeni almıştm saçımla aynı renk hafif koyu sarılı onlarda açılsn istiorm cunku renk uyumsuz olur diplerime aslında az küllü atıp boyamam laızm fakat uçlara gelince yeşerme yapar en gzli direk bunu heryere boyamak sanırım
Tesekkür ederim thalia, 4. defa kizila boyaniyor. Neyseki yaz daha cabuk akacaktir rengi, dedigin gibi saniyorum kuaföre düsecek yine yolum.
6.3 e karar werdim cnm senin tawsiyene uyuyorum :)
loreal recital preference 6.3 alıp boyucam tatlım tşk ederim
öndeki sarılarıda kuaförüme yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?