Anladigim kadariyla sende benim gibi yogun tempo kadinisin , gece 2 lerde firsat bulup foruma giriyorum bende Sanirim haklisin , murat beyi gormustum ancak yanitlamamisti sorumu , vazgeciyorum gibi brezilya fonunden , bide ayri cevap yazmiyim , aslinda haklisin ben dusunemedim sac tonlarinin resmini gonderecegini , ama boyatmamak da istemiyorum aklimda iki rengin olmasi kafa karistirici kahve mi sari mi yani 8.1 mi yokda Kremali kahve mi diye dusunup dururken 8.1 e karar verdim . Size deniz ugurun resmini atmistim 8.1 demistiniz sizce onun gibi cikmasi mumkun mu yani linkteki tonu elde etmem icin ne yapmam gerek Hatirlatmak isterim , saclarim boyasiz koyu kumral tonlarinda . http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=739222&d=1371652628 bide bildiginiz dogal bir sac duzlestirme yontemi varmi ? Glatt demeyin bir kere dilim yandi ondan .
merhabalar;
ne renk istiyorsunuz ?
Ne renk ile (marka ve numara olarak) boyuyorsunuz?
6 ve daha koyu renkler her zaman siyah gibi tutar zaten kutunun üstündeki renge aldanıyorsunuzdur.
Deniz ugur bu saci zaten Eylul 2012 de yapmisti , dizinin sezon finalinde saclari dogal kahveydi benimkinden koyu gibi tatli bir kahvesi vardi dogal saci mi boyamiydi hic bilmiyorum valla sonra yeni sezonda bir baktim aa sapsari cok hos . peki , tam kullu cikmasin kizilimsi ciksin istiyorum . 8 boyasam bu sonuc cikmaz mi ? Rica etsem (evde deneyebilirsem yada kuaforume) nasil tarif etmeliyim ne yapmasini soyliyim boyatirken ? Alirsam internetten alicagim zaten de oksidan da gerek peki platinium oksidan neden pahalidir ? Bir sorum daha ben 8.1 e boyatirsam kizilimsi cikacak ya , dip boya yaptiricaksam ilerde tum saci boyarlarsa bu sefer kizillik gidip kulluluk mu gelecek ?Bu 8.1 ama %9luk oksidan ile uygunlanmıştır. Yani saçınızı açtırmadan yapılacaksa ilk seferde birebir tutmaz zaten. Ama şunu söyleyeyim küllü için iyi bir kuaför bulun. Ve bence saçınızı tümden boyatmayın uçlarını güneşten açılmış gibi balyaj attrın.
Saçınızı düzleştirmeye gelince, Bırakın saçınız doğal dursun niye düzleştiriyorsunuz ? Emin olun dalgalı saç düz saçtan daha havalı duruyor. Ayrıca düzleştirme konusunda bir bilgim yok
selam geçen sene saçıma balyaj attırmıştım.üstüne bikaç koyu renk boyamıştım ama aktı.açık kumral gibi duruyo şuan.saçımı boyamak istediğim renk ise şu.Eki Görüntüle 741412 Eki Görüntüle 741413 bu rengi nasıl tuttururum.hangi boyayla ve numarasınıda söylersen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
kendi saç rengimin tıpkısını istiyorum orta kestane benim saç rengim yani herkesin sıradan saç rengi olan bi kahve diyelim ama siyah değil kumral yada açık kahve ypıyorum aktığında saçımdan farklı açık çirkin bir renk oluyor dğerleride siyah ypıyor kendi saç rengimi nasl bulucam???
Deniz ugur bu saci zaten Eylul 2012 de yapmisti , dizinin sezon finalinde saclari dogal kahveydi benimkinden koyu gibi tatli bir kahvesi vardi dogal saci mi boyamiydi hic bilmiyorum valla sonra yeni sezonda bir baktim aa sapsari cok hos . peki , tam kullu cikmasin kizilimsi ciksin istiyorum . 8 boyasam bu sonuc cikmaz mi ? Rica etsem (evde deneyebilirsem yada kuaforume) nasil tarif etmeliyim ne yapmasini soyliyim boyatirken ? Alirsam internetten alicagim zaten de oksidan da gerek peki platinium oksidan neden pahalidir ? Bir sorum daha ben 8.1 e boyatirsam kizilimsi cikacak ya , dip boya yaptiricaksam ilerde tum saci boyarlarsa bu sefer kizillik gidip kulluluk mu gelecek ?
Benim saclarim kirik fon gibi dalgali degil ki permali gibidir benim saclarim .
Saclarim permali gibi olmasaydi duz istemezdim keske kirik fon gibi olsa dalgali soyle hacimli degil iste , kivircik saclari onarici sampuan oneriniz var mi ? Yasim 40 ve beyazim yok ama cok yipranmis goruntusu var kivircik oldugu icin mi bilmiyorum ama ben hollywood unluleri gibi ipek gibi canli istiyorum ne onerirsiniz ?
Yasemin Allenin saclari dogal mi yoksa bir bakim tedavisi felan mi goruyoe saclari inanilmaz guclu saglikli ve parlak ipek gibi televizyondan boyleyse gercekte nasildir ? Bir bilgin var mi cnm ?
merhaba arkadaşlar.saçlarım 9.5 altın sarıydı.bugün bal köpüğü yaptırmak üzerre iyi bi kuaföre gittim.120tl verdim.ama saçlarım küllü sarı oldu. çok çok üzgünüm.bunun üzerine yarın 9.5 altın sarı ile bal köpüğü renklerini karıştırsam nası bişi ortaya çıkar...acil yardım lütfen.
Eki Görüntüle 741945
Size zahmet olmazsa nu renk için yardımcı olabilir misiniz?
Dediğim gibi diplarim koyu kestane saçlarım belime yakın geri kalan kısmıda koleston köpük boya 10 /0 dir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ah thaliacigim sanirim istedigim saci buldum , diplerdeki renge boyatip boyle balyaj istiyorum bu 8.1 mi dipleri ? Balyajlari ne renktir ? www.kuafor.me/wp-content/uploads/2011/04/12-luocolor_medium_add.jpg
Eki Görüntüle 742173 Eki Görüntüle 742174 ilki şu anda çektiğim saç rengim ikinci olmasını istediğim evde kuaföre gitmeden orealsiz elde edilebilirmi acaba
Eki Görüntüle 742172
Eki Görüntüle 742177
Eki Görüntüle 742178
Çok özür dilerim 50 tane resim yükledim ama istediğim bu aslında. Daha doğrusu yeşillenmeyecek bir renk istiyorum.
Bu hem çok doğul duruyor. Yani son kararım yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?