1. resimdekini söylerseniz sevinirim
Kolestonla değil mi? yani şu kuaförlerde satılanla?
birde % 9 luk oksidan kaç ml tahmini?
teşekkür ederim
ya nolur kusuruma bakma 100 tane soru sordum ama loreal de 8,30 daha sarı duruyor birde 8,3 var ben 8,3 ü mü alacağım?
hakkını helal et zahmet veriyorum sanada
Başlık açmıştım ama yardımcı olan olmadı o yüzden buraya senin yardım etceğini umarak yazıyorum
saçlarımı rezil etmis bulunuyorum hiç mi hiç yakısmayan bir kızıl tonunu (yakışacağını düşünerek) saçlarıma uyguladım (Koleston -Kızıl büyü)..uygulamayaz olaydım..Kızıldan daha çok patlıcan moru gibi tuttu saçlarımda.. hiç yakışmadı ve çok koyu hayalimdeki kızıl değil
Boyayı uygulamadan önce saç rengimi açmamıştım
Eki Görüntüle 742231 Boyamadan önce bu haldeydi ( Biraz alalı bulalıydı bundan önceki saç rengim akmıs bu hale gelmisti )
Boyadıktan sonra ise Eki Görüntüle 742232 Eki Görüntüle 742238 bu rengi aldı( dipleri açık kızıl ortaları koyu kızıl uçları mor gibi değişik bişi oldu nasıl kurtulabilirim bu renkten ?? acaba yıkadıkça açar mı ?
Belkide kızılın bu tonları bana yakısmamıstırkızıl bakır düşünmeye basladım... :18: http://img189.imageshack.us/img189/1840/barbarameier.jpg belkide bu tonlar yakısır diye düşünüyorum saçlarımıda çok yakmak istemiyorum ama nasıl açıcam bu saçı kızıl açıcılar la açılmaz mı ?
6.3 tür. Balyajın rengi yoktur, istediğiniz açıklığa göre oksidanı ya da açıcısı(küllü, dore)değişebiliyor.
Bakım yapıyor musunuz ? Haftada bir kez şampuana uygun maske kullanılmalı. Tabiki şampuandan sonra krem de uygulanmalı. Saçın nemini aldıktan sonra saçı kurutmadan önce saç uçlarına serum uygulanmalı. saça fön çekerken ya da ısıya maruz kalmadan önce saçı koruyucu süt uygulanmalı. Şampuan öneremem çünkü herkeste farklı etki yaratıyor. Siz saçınızı özelliklerine göre gidip yice araştırıp almalısınız.
Siz 8.1'i gerçekten uygulamak istiyor musunuz ? 8.1 uygulamak istiyorsanız niye 8 ile boyasam tutar mı diyorsunuz ? Tabiki tutmaz. Siz bana rengi sordunuz ben söyledim.
Ayrıca bu nedir ? "dip boya yaptiricaksam ilerde tum saci boyarlarsa bu sefer kizillik gidip kulluluk mu gelecek ? "
Dip boya yapılırken zaten sadece dibe yapılır niye kızıllık gitsin. Ama tabiki boyanın her rengi numarası akar. Siz saçınızı tümden boyatmadığınız sürece kızıllık da gitmez sadece akar.
Platinium oksidan diye bir şey duymadım. Ama siz profesyonel kuaför boya ve oksidanlarından bahsediyorsanız, ml fazla olduğundan ve krem oksidan olduklarındandır. Marketlerdeki krem oksidan değil, peroksittir.
Kuaförünüze gidin, eğer iyi bir kuaför ise zaten resmi gösterdiğinizde saçınızı yapar.
Gercekten 8.1 e karar verdim , 8 sordum cunku ton ayni olacagini dusundum yanilmisim ,kizil cikmasi icin 8.1 istiyorum insallah deniz ugur gibi cikar kuaforun ciraklarina guvenmiyorum , burdan tam destegi alip ne yapacaklarini bilip gitmek istiyorum. Sonucta kahveden sariya gececegim cesaret ve ozguven istiyor.
Uzun suredir sac bakimi yaptiramadim , bu tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim cunku eskiden argan yagi denedim sonra kullandigim urunu market kaldirinca kaldi oyle .
Dip boya konusunda soyle diyim , 98 yilinda kizila boyatinca dip boya icin gittigimde tum saci boyamislardi , nedendi bilmiyorum o yuzden soriyim dedim. Zaten cok yiprandi sacim o yuzden senelerce boya vurmadim sacima .
Haftaya cumartesi kuaforume gidip 8.1 boyatacagim , simdi tam destegimle gidecegim ,uclarina balyaj attiracagim . Peki boyadan sonra ne onerirsiniz ? Boya koruyucu sampuan mi kullanmaliyim ?
Tum verdiginiz bilgilerle bana cok yardimci oldunuz , cok tesekkur ederim her sey icin , biliyorum belki artik sıkmaya basladım ama daha onceden sacimi boyattiklarinda yiprandigi icin cok korkuyorum saclarimi kaybetmek istemedigimden hepsi .
Eki Görüntüle 743029 Siyahdan döndüm ikinci boyam açık çikolata kahve idi ama saçlarım kızıl gibi ve diplerim çok koyü lütfen yardım edin istediğim renk Burçin terzioğlunun saç rengi perukmuş bu saçşimdiden çooook tşkleeeer
selam thalia sana danışmak istediğim bir şey var
benim kendi saç rengim Limanın dipteki rengiEki Görüntüle 743052
güneşte de yer yer sarımsı yansımalarım,yer yer de küllü yansımalarım var bu arada saçım boyasız...
benim istediğim renk ise bu kızın dip rengi Eki Görüntüle 743053
sanırım Limanın da uç rengiyle de aynı ...
bunun için ne yapmam gerek?
bunların sanırım doğal kendi renkleri eğer ki boysa yaparsam böyle bir renk mı çıkar
Eki Görüntüle 743055
ayy canım umarım seni zorlamıyorumdur....:26:
Merhabalar;
Bu renge TAM ANLAMIYLA ulaşmanız zor. Çünkü avrupa bayanlarının kendi renkleri bizim kendi rengimize oranla daha açıktır. Bizim açıcı ile ulaştığımız renkleri onlar boya ile ulaşabiliyorlar.
Ama şunu söyleyebilirim. Bu renkleri istiyorsanız kuaföre gidin eğer evde yaparsanız böyle değil kzılımsı bir renk çıkar. Neden ? Çünkü bu renk 8.1 dir ve oksidanı %6lık uygulanmıştır. Siz küllü rengi alıp evde uygularsanız hiç hoş bir görüntü çıkmaz ki saçınızda boya yok. Olsa dahi küllü renk tutturan kuaför inanın çok az. Bunun için iyi bir kuaför araştırmanızı öneririm.
Tavsiye isterseniz eğer: Saçınızın kendi rengini bozup tümden boyatmak yerine uçlarına ara ara balyaj attırabilirsiniz. Kendi saçınızın üstüne yaptırdığınız için daha doğal ve şık duracaktır.
bende avrupalıyım sorun olmaz o yönden de....genede evde tutulması zor diyorsun...
peki kuaföre gidip 2 ton açık balyaj küllü bir renk istediğimi söylesem ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?