Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Kolestonla değil mi? yani şu kuaförlerde satılanla?
birde % 9 luk oksidan kaç ml tahmini?
teşekkür ederim

Hayır içinde dore olduğunda yeşillenme yapmaz. Koleston perfect değil Loreal majirel almalısınız, bulamazsanız Loreal alın. Boya miktarı ne kadar ise aynı ölçüde koyun oksidanı.

Başlık açmıştım ama yardımcı olan olmadı o yüzden buraya senin yardım etceğini umarak yazıyorum

saçlarımı rezil etmis bulunuyorum hiç mi hiç yakısmayan bir kızıl tonunu (yakışacağını düşünerek) saçlarıma uyguladım (Koleston -Kızıl büyü)..uygulamayaz olaydım..Kızıldan daha çok patlıcan moru gibi tuttu saçlarımda.. hiç yakışmadı ve çok koyu hayalimdeki kızıl değil
Boyayı uygulamadan önce saç rengimi açmamıştım

Eki Görüntüle 742231 Boyamadan önce bu haldeydi ( Biraz alalı bulalıydı bundan önceki saç rengim akmıs bu hale gelmisti )

Boyadıktan sonra ise Eki Görüntüle 742232 Eki Görüntüle 742238 bu rengi aldı ( dipleri açık kızıl ortaları koyu kızıl uçları mor gibi değişik bişi oldu nasıl kurtulabilirim bu renkten ?? acaba yıkadıkça açar mı ?
Belkide kızılın bu tonları bana yakısmamıstır kızıl bakır düşünmeye basladım... :18: http://img189.imageshack.us/img189/1840/barbarameier.jpg belkide bu tonlar yakısır diye düşünüyorum saçlarımıda çok yakmak istemiyorum ama nasıl açıcam bu saçı kızıl açıcılar la açılmaz mı ?

Merhabalar;

Tahminimce rengin numarasına değil kutunun üsteki renge bakarak almışsınız. Neden hep bu hatayı yapıyorsunuz ? Sonra renk olmadı diyorsunuz. Tabiki renk siyaha yakın tona yaklaşmıştır. Kızılı her zaman tutmak istenilen rengin bir açığını açlmak gerekir. Çünkü kızıl her zaman koyu tutar. Ve tahminimce boyamaya saç ortasından değil saç diplerinden başladınız boyamaya. Bir hata daha..

Size ne yazık ki bir tavsiyem olmaz yani saçınızı açın desem bu sefer hoş olmayan bir turuncu çıkacak ortaya. Saçınızı KESİNLİKLE açmayın.

Ama şöyle bir tavsiyem var:
Saçınızı en az 1-1,5 ay bekleyin. O zamana kadar kızıl akacaktır. Çünkü kızıl akan bir renktir. Daha sonra onun bir ton açığınız alıp (66/46) ve uygulamaya saç diplerinden değil daha önce kızıl olan yerden başlayın boyamaya ve boyarken diplere gelmemesine DİKKAT edin. Saçın orta ve uç kısımları bitip renk almaya başladıktan 5 dk sonra diplere geçin. Dip rengini alınca KESİNLİKLE BEKLEMEDEN saçı yıkamaya gidin ve beyaz su akana kadar saça şampuan sürmeyin.

Şimdi bu saç ile nasıl dolaşacağım dediğinizi duyar gibiyim, biraz ssabır 1 hafta sonra emin olun bu kadar koyu durmayacaktır. Ayrıca bence saç tonu gayet hoş

Gercekten 8.1 e karar verdim , 8 sordum cunku ton ayni olacagini dusundum yanilmisim ,kizil cikmasi icin 8.1 istiyorum insallah deniz ugur gibi cikar kuaforun ciraklarina guvenmiyorum , burdan tam destegi alip ne yapacaklarini bilip gitmek istiyorum. Sonucta kahveden sariya gececegim cesaret ve ozguven istiyor.

Uzun suredir sac bakimi yaptiramadim , bu tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim cunku eskiden argan yagi denedim sonra kullandigim urunu market kaldirinca kaldi oyle .

Dip boya konusunda soyle diyim , 98 yilinda kizila boyatinca dip boya icin gittigimde tum saci boyamislardi , nedendi bilmiyorum o yuzden soriyim dedim. Zaten cok yiprandi sacim o yuzden senelerce boya vurmadim sacima .

Haftaya cumartesi kuaforume gidip 8.1 boyatacagim , simdi tam destegimle gidecegim ,uclarina balyaj attiracagim . Peki boyadan sonra ne onerirsiniz ? Boya koruyucu sampuan mi kullanmaliyim ?

Tum verdiginiz bilgilerle bana cok yardimci oldunuz , cok tesekkur ederim her sey icin , biliyorum belki artik sıkmaya basladım ama daha onceden sacimi boyattiklarinda yiprandigi icin cok korkuyorum saclarimi kaybetmek istemedigimden hepsi .

Son düzenleme:
Siyahdan döndüm ikinci boyam açık çikolata kahve idi ama saçlarım kızıl gibi ve diplerim çok koyü lütfen yardım edin istediğim renk Burçin terzioğlunun saç rengi perukmuş bu saç şimdiden çooook tşkleeeer

Eklentiler

• $image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 123
  • $image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 147
  • $image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:

Şunu önceden söyleyeyim saçınız çok yıpranacak en az 1 ay yoğun bakım ile yerine getirmeye çalışacaksınız. Çünkü kendi renginizin açığını ve üstüne balyaj istiyorsunuz. Valla boyadan sonra size uygun ne varsa onu kullanın ama boya koruyuculu şampaun tek başına yetmez. Siz yıpranmış saçlar için şampuan krem ve maskesini kullanmanız gerekir. Çünkü balyaj bir açma işlemidir.

8.1 kızılımsı bir renk vermez %9 oksidan ile uygulandığında hafif turuncumsu gibi yapar. Aksine 8.1 in yani küllü renklerin içinde kırmızı pigment(kızıl boya) yoktur.

Merhabalar;

Bu renk Koleston perfect 6/41 +%6lık oksidan ile uygulanmıştır. Saçınızda siyahtan dönüş olduğun renk tam anlamıyla tutmaz. Saçınızın en az 6 hatta 7 tonlarında olması gerek.

selam thalia sana danışmak istediğim bir şey var

benim kendi saç rengim Limanın dipteki rengi

güneşte de yer yer sarımsı yansımalarım,yer yer de küllü yansımalarım var bu arada saçım boyasız...

benim istediğim renk ise bu kızın dip rengi

sanırım Limanın da uç rengiyle de aynı ...

bunun için ne yapmam gerek?

bunların sanırım doğal kendi renkleri eğer ki boysa yaparsam böyle bir renk mı çıkar

ayy canım umarım seni zorlamıyorumdur....:26:

Merhabalar;

Bu renge TAM ANLAMIYLA ulaşmanız zor. Çünkü avrupa bayanlarının kendi renkleri bizim kendi rengimize oranla daha açıktır. Bizim açıcı ile ulaştığımız renkleri onlar boya ile ulaşabiliyorlar.

Ama şunu söyleyebilirim. Bu renkleri istiyorsanız kuaföre gidin eğer evde yaparsanız böyle değil kzılımsı bir renk çıkar. Neden ? Çünkü bu renk 8.1 dir ve oksidanı %6lık uygulanmıştır. Siz küllü rengi alıp evde uygularsanız hiç hoş bir görüntü çıkmaz ki saçınızda boya yok. Olsa dahi küllü renk tutturan kuaför inanın çok az. Bunun için iyi bir kuaför araştırmanızı öneririm.

Tavsiye isterseniz eğer: Saçınızın kendi rengini bozup tümden boyatmak yerine uçlarına ara ara balyaj attırabilirsiniz. Kendi saçınızın üstüne yaptırdığınız için daha doğal ve şık duracaktır.

bende avrupalıyım sorun olmaz o yönden de....genede evde tutulması zor diyorsun...

peki kuaföre gidip 2 ton açık balyaj küllü bir renk istediğimi söylesem ...?

Son düzenleme:
bende avrupalıyım sorun olmaz o yönden de....genede evde tutulması zor diyorsun...

peki kuaföre gidip 2 ton açık balyaj küllü bir renk istediğimi söylesem ...?

Tabiki diyebilirsiniz hatta resmi bile gösterebilirsiniz. Ama iyi bir kuaför bulun. Bazı kuaförler müşterinin istediği gibi değil kendi istedikleri gibi sarı atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…