teşekkürler
Şunu önceden söyleyeyim saçınız çok yıpranacak en az 1 ay yoğun bakım ile yerine getirmeye çalışacaksınız. Çünkü kendi renginizin açığını ve üstüne balyaj istiyorsunuz. Valla boyadan sonra size uygun ne varsa onu kullanın ama boya koruyuculu şampaun tek başına yetmez. Siz yıpranmış saçlar için şampuan krem ve maskesini kullanmanız gerekir. Çünkü balyaj bir açma işlemidir.
8.1 kızılımsı bir renk vermez %9 oksidan ile uygulandığında hafif turuncumsu gibi yapar. Aksine 8.1 in yani küllü renklerin içinde kırmızı pigment(kızıl boya) yoktur.
Tam anlamıyla değil. Yani şöyle söyleyeyim, yüklediğiniz resimdeki renk 8.3 + %9luk oksidanla uygulanıp altın sarısı şeklinde (dore) röfle balyaj karışık uygulama vardır. Altın sarısını evde elde edebilirsiniz. İsitorsanız eğer saçınızı en son HANİGİ MARKA ve NUMARA ile boyadığınızı söyleyiniz.
Peki canım bilgiler için çok teşekkür , bende hafif turuncu çıkması hoşuma gittiği için istiyorum , kızıl dedim yanlış tabir oldu zaten . Ya aklım şeye takıldı saçlar çok yıpranacak ta tümden boyamadan o sonucu çıkarabilirmiyim ? Yani yıpratmadan saç renginin açık bir renk olması mümkün mü ?
En son syoss 9,5 kullu sari ile boyadim
Çıtçıt konusunda inanın bir bilgim yok herkes soruyor ama daha önce çıtçıt boyamadığımdan yanlış bir bilgi vermek istemem.
canım merhaba bu saç renklerinin adı ne acaba renk kodu nedir ?
Eki Görüntüle 743224 Eki Görüntüle 743229 Eki Görüntüle 743231
merhaba,
bana da yardımcı olursanız çok sevinirim,
saçımın zemininde açık küllü sarı var, ama yaklaşık 6 aydır çikolata kahve tonlarına boyuyorum, son kullandığım renk loreal badem kahve (koyu kumral dore eski adıyla) saçıma ne renk kullanırsam kullanayım dipler dore, uçlar küllü tutuyor, daha önce pigmentasyon da yaptım ama düzelmedi, saç rengimi fazla koyulaştırmadan nasıl eşitleyebilirim? önerebileceğiniz bir renk var mı?
saçımın son hali:
Eki Görüntüle 743233 Eki Görüntüle 743234
slm cnm ben boyadım fakat renk hafif koyu sarılı oldu niyese o bahsettiğin tonu boyadım ben en iisi 8.3 demiştik ya bir foto atmıştm bal rengi onu boyayım sarıdan vazgeceim artık pigmentasyon şart sanırım cunku tutmuo renk anladm ben uclar kestirmeme ragmen beklememe ragmen tutmuo koyu renk ii olur değilmi 7.3 dahamı ii tutar sence naıslsa yıkaya yıkaya açılırbana bi önerin varmı cnm ya
Pigmentasyon yapılacağı için koyu renk düşünmeyin derim. Çünkü pigmentasyon saça yapılınca renk akmıyor. Çok hafif belli oluyor. Ama pigmentasyon yapılıp hala akıyorsa akan yerleri kestirmeniz gerekir. Çünkü saç yanmış demek olur.
çok tşkr ederim cnm anladım ozaman ben 8.3 ile pigmentasyn yapayım ardından tekrar 8.3 ile boyayım bana bu boya ile karıştırabileceim başka bi renk sölermisin mesela karamel gibi daha canlı bi renk cıkması açısından önerebilicein tatlı bi renk var mı bal köpüğü falan tarzı bak bu resim cok hoş bi renk Eki Görüntüle 743329 Eki Görüntüle 743329
Renk karışımı önermiyorum. Karamel tonu istiyorsanız Koleston perfect 8/07 + %6lık oksidan ile uygulamalısınız.
Ayrıca bu renk karamel değildir. 8.1 +%6lık oksidan ile uygulanıp karışık (karamel sarı bakır) balyajlar atılmıştır.
merhabalar;
saçımı en son Eki Görüntüle 743328 bu renkken 3 kutu loreal 6.1 e yarım tüp koleston 4.0 ekleyip boyamıştım ve koyu kahve olmuştu tam bir daha boyamam derken 2-3 haftaya aktı ve şimdi bu renk oldu(biraz bulanık çıkmış görünüğünden daha açık ) Eki Görüntüle 743330 bense doğal duran bir kahve istiyorum çünkü bir daha boyamak istemiyorum bunun için pigmentasyon mu yapmam gerekir yoksa direk 4 numara boyasam yine bu kadar akar mı?
bu renk karamel değilse boşver :d siz önermiosanz yapmıcam ozaman en gzli hiç kafa karıştırmadan 8.3 gzl olur demiştinz sarı üzerine onu denicem sonraları bu foto gibi olması için üzerine karamel balyaj attırırm bi 5 ay sonra falan buna yakın bir renk olur değilmi?
Bu rengi şimdi de yapabilirsiniz. 8.3 ile pigmentasyon yapıp üstüne 8.1 +%6lık oksidanla boyayıp balyajlar için kuaföre gidebilirsiniz
ayyy sen süpersin yaaaa izmirde onca kuaför bunu diyemezken yapamazken cok saolll ya gercektennn :)) istediğim buydu işte.. tekrar cok cok tşkrlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?