Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Peki canım bilgiler için çok teşekkür , bende hafif turuncu çıkması hoşuma gittiği için istiyorum , kızıl dedim yanlış tabir oldu zaten . Ya aklım şeye takıldı saçlar çok yıpranacak ta tümden boyamadan o sonucu çıkarabilirmiyim ? Yani yıpratmadan saç renginin açık bir renk olması mümkün mü ?

En son syoss 9,5 kullu sari ile boyadim

merhaba,
bana da yardımcı olursanız çok sevinirim,
saçımın zemininde açık küllü sarı var, ama yaklaşık 6 aydır çikolata kahve tonlarına boyuyorum, son kullandığım renk loreal badem kahve (koyu kumral dore eski adıyla) saçıma ne renk kullanırsam kullanayım dipler dore, uçlar küllü tutuyor, daha önce pigmentasyon da yaptım ama düzelmedi, saç rengimi fazla koyulaştırmadan nasıl eşitleyebilirim? önerebileceğiniz bir renk var mı?

saçımın son hali:

Malesef böyle bir şey mümkün değil, %9 oksidan %6 oksidana oranla saçı daha çok yıpratır.

En son syoss 9,5 kullu sari ile boyadim

Tamam pigmentasyona ihtiyaç yok çünkü uygulanacak renk dore içerir. Bir şey sorabilir miyim ? En az 6 ay içerisinde saç açıcı uyguladınız mı ? Ve de profil resminizdeki şu an ki saç renginiz mi ? Alt kısımlarında sarı mı var?

Çıtçıt konusunda inanın bir bilgim yok herkes soruyor ama daha önce çıtçıt boyamadığımdan yanlış bir bilgi vermek istemem.

slm cnm ben boyadım fakat renk hafif koyu sarılı oldu niyese o bahsettiğin tonu boyadım ben en iisi 8.3 demiştik ya bir foto atmıştm bal rengi onu boyayım sarıdan vazgeceim artık pigmentasyon şart sanırım cunku tutmuo renk anladm ben uclar kestirmeme ragmen beklememe ragmen tutmuo koyu renk ii olur değilmi 7.3 dahamı ii tutar sence naıslsa yıkaya yıkaya açılır bana bi önerin varmı cnm ya

Merhabalar;

1. Saçınıza NE ZAMAN, HANGİ MARKA ve NUMARA ile pigmentasyon yaptığınızı söyleyiniz.
2. Pigmentasyonu nelerle nasıl yaptığınızı söyleyiniz.
3. Pigmentasyonu küllüden dönerken mi yoksa çikolata kahveyi boyadıktan sonra mı yaptınız?

Pigmentasyon yapılacağı için koyu renk düşünmeyin derim. Çünkü pigmentasyon saça yapılınca renk akmıyor. Çok hafif belli oluyor. Ama pigmentasyon yapılıp hala akıyorsa akan yerleri kestirmeniz gerekir. Çünkü saç yanmış demek olur.

çok tşkr ederim cnm anladım ozaman ben 8.3 ile pigmentasyn yapayım ardından tekrar 8.3 ile boyayım bana bu boya ile karıştırabileceim başka bi renk sölermisin mesela karamel gibi daha canlı bi renk cıkması açısından önerebilicein tatlı bi renk var mı bal köpüğü falan tarzı bak bu resim cok hoş bi renk

merhabalar;
saçımı en son bu renkken 3 kutu loreal 6.1 e yarım tüp koleston 4.0 ekleyip boyamıştım ve koyu kahve olmuştu tam bir daha boyamam derken 2-3 haftaya aktı ve şimdi bu renk oldu(biraz bulanık çıkmış görünüğünden daha açık ) bense doğal duran bir kahve istiyorum çünkü bir daha boyamak istemiyorum bunun için pigmentasyon mu yapmam gerekir yoksa direk 4 numara boyasam yine bu kadar akar mı?

Renk karışımı önermiyorum. Karamel tonu istiyorsanız Koleston perfect 8/07 + %6lık oksidan ile uygulamalısınız.

Ayrıca bu renk karamel değildir. 8.1 +%6lık oksidan ile uygulanıp karışık (karamel sarı bakır) balyajlar atılmıştır.

bu renk karamel değilse boşver :d siz önermiosanz yapmıcam ozaman en gzli hiç kafa karıştırmadan 8.3 gzl olur demiştinz sarı üzerine onu denicem sonraları bu foto gibi olması için üzerine karamel balyaj attırırm bi 5 ay sonra falan buna yakın bir renk olur değilmi?

Merhabalar;

Pigmentasyonu artık yapamazsınız. Sarı saçtan geçerken yapmalıydınız. Bir diğer hatanız renk karıştırma işlemi olmuş ki içine bir de sarıdan koyu renklere geçerken kesinlikle kullanmanız gereken bir renk katmışsınız: 6.1 . Saçınızda yeşerme oldu mu ?

Tam emin olamıyorum çünkü çok bulanık çıkmış. 6.7 ile boyayabilrsiniz ama dediğim gibi tam emin değilim.

Bu rengi şimdi de yapabilirsiniz. 8.3 ile pigmentasyon yapıp üstüne 8.1 +%6lık oksidanla boyayıp balyajlar için kuaföre gidebilirsiniz

Bu rengi şimdi de yapabilirsiniz. 8.3 ile pigmentasyon yapıp üstüne 8.1 +%6lık oksidanla boyayıp balyajlar için kuaföre gidebilirsiniz

ayyy sen süpersin yaaaa izmirde onca kuaför bunu diyemezken yapamazken cok saolll ya gercektennn :)) istediğim buydu işte.. tekrar cok cok tşkrlerr

ayyy sen süpersin yaaaa izmirde onca kuaför bunu diyemezken yapamazken cok saolll ya gercektennn :)) istediğim buydu işte.. tekrar cok cok tşkrlerr

Rica ederim :) Pigmentasyonun nasıl yapılacağını biliyorsunuz, değil mi ? Yoksa anlatayım mı ?
Ayrıca 8.1 ile saçınızı boyarken, oksidan miktarını boya miktarından 10-20 ml fazla koyun (Örneğin bir tüp 8.1 50 ml ise, oksidanı 60 ya da 70 ml koyun.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…