Rica ederim :) Pigmentasyonun nasıl yapılacağını biliyorsunuz, değil mi ? Yoksa anlatayım mı ?
Ayrıca 8.1 ile saçınızı boyarken, oksidan miktarını boya miktarından 10-20 ml fazla koyun (Örneğin bir tüp 8.1 50 ml ise, oksidanı 60 ya da 70 ml koyun.)
Merhabalar;
1. Saçınıza NE ZAMAN, HANGİ MARKA ve NUMARA ile pigmentasyon yaptığınızı söyleyiniz.
2. Pigmentasyonu nelerle nasıl yaptığınızı söyleyiniz.
3. Pigmentasyonu küllüden dönerken mi yoksa çikolata kahveyi boyadıktan sonra mı yaptınız?
oksidanı alıorm ufak şişelerde 60ml yazıyor %6lık aldm yeterli olur heralde. pigmentasyonu sayende ögrendm yazını okudum tek sorum pigmntasyn boyasını kaç dk bekletym 8.3 olanı.. birde bazı yerlerde 1 yemek kaşıgı oksidan atın ılık suyun içine denior önerirmisin bunu ?
Eki Görüntüle 743357 Canım bu saçlarımın rengi , flaşlı çekimle gündüz çekildi . siyah gibi görünüyor ama değil . Fönlü hali bu yıpranmış görünüyor . İstediğim model yakışır mı ? Yoksa başka renk ? Yoksa sadece sizin dediğiniz gibi güneşten açılmışcasına krepe balyaj mı ?
İstediğim model Eki Görüntüle 743356 ayrıca http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=29952&attachmentid=682047 buradaki saç rengin çok hoşmuş canım , sana çok yakışmış avatardaki de favorim sende :)
pigmentasyonu açık küllü sarıdan kahveye ilk boyadığımda majirel 4.35 le yapmıştım, burada okuduğum gibi uygun miktarları suyla karıştırıp saça sürüp bekledikten sonra yıkamadan 4.35 le boyamıştım, sonrasında sürekli loreal excellence çikolata kahve kullandım, en son badem kahveyi denedim.
Renk yönünden tabi benim saçıma nasıl olur diye sormak istedim , şimdi saçıma göre renkler de önerirseniz sevinirim :) ve benim boyadan sonra cila falan yapmam gerekiyor mu ? ve bir şey daha bu renk nedir ? Eki Görüntüle 743454
Siz 8.1 yapmayacak mıydınız ? Hangi renge karar verdiğinizi bilmiyorum cila konusuna o yüzden bir şey diyemem. Sizin saçınız boyalı değildi di mi ? Bir ara krepe balyaj düşşünmüyor muydunuz ?
Bulanık çıkmış tam emin olmamakla birlikte 7.3 diyebilirim.
Merhabalar;
Pigmentasyonu artık yapamazsınız. Sarı saçtan geçerken yapmalıydınız. Bir diğer hatanız renk karıştırma işlemi olmuş ki içine bir de sarıdan koyu renklere geçerken kesinlikle kullanmanız gereken bir renk katmışsınız: 6.1 . Saçınızda yeşerme oldu mu ?
Tam emin olamıyorum çünkü çok bulanık çıkmış. 6.7 ile boyayabilrsiniz ama dediğim gibi tam emin değilim.
yeşerme olmadı hiç şu an fazlasıyla dore yansıma yani ben 4.0 gibi bir renkle boyarsam akmaz değil mi yani tabi akar ama çok akmasın istiyorum istediğim renk kahve koyu kahve arası bir şey
profildeki saç rengi şu anki saç rngim değil en son 14 ay evvel yoğun bir röflem vardı sonra kuaför koyulaştırıyım derken yaktı kestirdim bi iki kez küt kesim yaptırdım şu an sadece uclarda 6 7 cm eski röflenin kalıntıları var uç kısım daha açık tutuyor o yuzdenTamam pigmentasyona ihtiyaç yok çünkü uygulanacak renk dore içerir. Bir şey sorabilir miyim ? En az 6 ay içerisinde saç açıcı uyguladınız mı ? Ve de profil resminizdeki şu an ki saç renginiz mi ? Alt kısımlarında sarı mı var?
profildeki saç rengi şu anki saç rngim değil en son 14 ay evvel yoğun bir röflem vardı sonra kuaför koyulaştırıyım derken yaktı kestirdim bi iki kez küt kesim yaptırdım şu an sadece uclarda 6 7 cm eski röflenin kalıntıları var uç kısım daha açık tutuyor o yuzden
Sanirim gozunden kacti canim bir daha yazayim dedimSiz 8.1 yapmayacak mıydınız ? Hangi renge karar verdiğinizi bilmiyorum cila konusuna o yüzden bir şey diyemem. Sizin saçınız boyalı değildi di mi ? Bir ara krepe balyaj düşşünmüyor muydunuz ?
Bulanık çıkmış tam emin olmamakla birlikte 7.3 diyebilirim.
4.0 siyah gibi tutar. 6/7 iyidir. Zaten 6/7 bile koyu gelecektir size
Üst kısımlar ne renk ? Yani koyulaştırdı kuaför diyorsunuz ya onu soruyorum ?
çok teşekkürler ama 6.7 nin altın yansıması vs. olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?