Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

oksidanı alıorm ufak şişelerde 60ml yazıyor %6lık aldm yeterli olur heralde. pigmentasyonu sayende ögrendm yazını okudum tek sorum pigmntasyn boyasını kaç dk bekletym 8.3 olanı.. birde bazı yerlerde 1 yemek kaşıgı oksidan atın ılık suyun içine denior önerirmisin bunu ?

Canım bu saçlarımın rengi , flaşlı çekimle gündüz çekildi . siyah gibi görünüyor ama değil . Fönlü hali bu yıpranmış görünüyor . İstediğim model yakışır mı ? Yoksa başka renk ? Yoksa sadece sizin dediğiniz gibi güneşten açılmışcasına krepe balyaj mı ?

İstediğim model ayrıca http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=29952&attachmentid=682047 buradaki saç rengin çok hoşmuş canım , sana çok yakışmış avatardaki de favorim sende :)

Son düzenleme:

pigmentasyonu açık küllü sarıdan kahveye ilk boyadığımda majirel 4.35 le yapmıştım, burada okuduğum gibi uygun miktarları suyla karıştırıp saça sürüp bekledikten sonra yıkamadan 4.35 le boyamıştım, sonrasında sürekli loreal excellence çikolata kahve kullandım, en son badem kahveyi denedim.

Önermiyorum, oksidan katılması genellikle cila atımlarında kızıl bakır gibi renklerde canlılık kazanmasını sağlıyor. Pigmentasyonu EN FAZLA 10 dk bekletmelisiniz ve HEMEN boyama işlemine geçmelisiniz.

Teşekkür ederim. Yüklediğiniz 2. resim model yönünden mi renk yönünden mi soruyorsunuz ?

Pigmentasyonu yanlış renk ile yapmışsınız. Pigmentasyon 4.3 ile bir çaybardağı su karıştırılıp En fazla 10 dk beklenip yapılmalıydı. Saç uçlarınız anladığım kadarıyla boya tutmuyor bunun sebebi yanmış olmasıdır. Saç uçlarınızı kestirmeniz gerekir.

Saçınız KESİNLİKLE kesildikten sonra Koleston 7/77 ile boyayın derim. Eşit şekilde en iyi bu gelecektir. Boyamaya tersinden başlayın YANİ saç uçlarından başlayıp ortalarına geçmeli 10-15 dk beklemeli ve diplerine geçmelisiniz. Dip rengini alınca Hemen saçınızı yıkamalısınız.

Teşekkür ederim. Yüklediğiniz 2. resim model yönünden mi renk yönünden mi soruyorsunuz ?

Renk yönünden tabi benim saçıma nasıl olur diye sormak istedim , şimdi saçıma göre renkler de önerirseniz sevinirim :) ve benim boyadan sonra cila falan yapmam gerekiyor mu ? ve bir şey daha bu renk nedir ?

Son düzenleme:

Siz 8.1 yapmayacak mıydınız ? Hangi renge karar verdiğinizi bilmiyorum cila konusuna o yüzden bir şey diyemem. Sizin saçınız boyalı değildi di mi ? Bir ara krepe balyaj düşşünmüyor muydunuz ?
Bulanık çıkmış tam emin olmamakla birlikte 7.3 diyebilirim.

Son düzenleme:

Baslarda ombre dusunuyordum , aslinda ilk golgeden yanaydim , simdi siz krepe balyaj onerince ben en iyisi sac resmimi yolliyim siz bana en iyi tavsiyeyi verin dedim , evet saclarim dogaldir hic boya yok . Gorenler hep boya saniyor yasim itibariyle beyaz cikmayinca sasiriyorlar suan 8.1 den vazgecebilirim yakismayacaksa saclarimi neden boyatiyim degil mi ? Cilt rengim de belli oluyor ,Renk tavsiyelerinizi bekliyorum , cumartesi kuafore gidecegim profosyonel kuaforler arastirdim , murat kolukirik ve hakan kose bana fiyatlari fazla gelenler arasinda . Azmi bekar duydum onu arastiramadim henuz bakalim profosyonel bir yere gidecegim , kuaforum cok iyi aslinda da ciraklari icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

yeşerme olmadı hiç şu an fazlasıyla dore yansıma yani ben 4.0 gibi bir renkle boyarsam akmaz değil mi yani tabi akar ama çok akmasın istiyorum istediğim renk kahve koyu kahve arası bir şey

yeşerme olmadı hiç şu an fazlasıyla dore yansıma yani ben 4.0 gibi bir renkle boyarsam akmaz değil mi yani tabi akar ama çok akmasın istiyorum istediğim renk kahve koyu kahve arası bir şey

4.0 siyah gibi tutar. 6/7 iyidir. Zaten 6/7 bile koyu gelecektir size

profildeki saç rengi şu anki saç rngim değil en son 14 ay evvel yoğun bir röflem vardı sonra kuaför koyulaştırıyım derken yaktı kestirdim bi iki kez küt kesim yaptırdım şu an sadece uclarda 6 7 cm eski röflenin kalıntıları var uç kısım daha açık tutuyor o yuzden

Üst kısımlar ne renk ? Yani koyulaştırdı kuaför diyorsunuz ya onu soruyorum ?

Sanirim gozunden kacti canim bir daha yazayim dedim
İlk planda kesinlikle doreli sarili sac istiyorum(bunun icin bana tavsiyeler vermenizi bekliyorum sac rengime gore) balyaji golgeyi hemen yapmamaya karar verdim cunku iyice yipranmasin diye sonraki plana attim eylulde dip boyaya gittigimde balyaj yada kumral , kahve tonlarina boyatmak gibi bir sey dusunuyorum(bunun icinde bana bu tonlarda renkler onerirseniz sevinirim)
Bir de ben bir kuaforu aradim , bana 450 lira renk degisimi dedi , ben dogal sacimi tumden boyatacagim dedim , actirma boya cila falan 450 yi bulur dedi sasirdim kaldim. Ne yapacagim evde boyayabilirmiyim ?

Merhaba benim saçım koleston 7.77 3 yıla yakındır boyuyorum ama uçları siyah gibi duruyor olabildiğince sadece diplerimi boyuyorum çünkü üst kısımda epey beyazım var ama yine de koyu duruyorlar bana saç rengimi açmak konusunda ne önerirsiniz açıkçası kuaföre güvenim yok ben hangi renk boya almalıyım ? Çok açık istemiyorum sarı gibi ama mesela kumral olabilir ya da karamel bilemedim ama yeterki böyle siyaha yakın durmasın (( teşekkür ederim.

Üst kısımlar ne renk ? Yani koyulaştırdı kuaför diyorsunuz ya onu soruyorum ?

röfleyi geçen yıl koyulaştırmıştı ben sonra düz boyalarla açtım zaten altı röfle olduğu için aktı açması kolay oldu düz boya ile hep 9 ve 10 un tonlarını kullandım son bir yıldır şu an koyu sarı uçlarda hafif bir ton açığı 6 7 cm lik kısım

bende meğgul etmessem bi soru sorabılır mıyım :) sımdıden cok tesekkurler :)

saç rengım kestane kızıl aşagıdakı gibi ;

bu saç rengini şu renge döndürmek için napmalıyım kolestonun maun rengını aldım yavas yavas oturtmak ıcın ama dogru mu yaptım bılemedım.

su rengi ıstıyorum

canım merhaba bu saç renklerinin adı ne acaba renk kodu nedir ? daha önce sordum ama arada kaynadı sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…