röfleyi geçen yıl koyulaştırmıştı ben sonra düz boyalarla açtım zaten altı röfle olduğu için aktı açması kolay oldu düz boya ile hep 9 ve 10 un tonlarını kullandım son bir yıldır şu an koyu sarı uçlarda hafif bir ton açığı 6 7 cm lik kısım
Merhaba benim saçım koleston 7.77 3 yıla yakındır boyuyorum ama uçları siyah gibi duruyor olabildiğince sadece diplerimi boyuyorum çünkü üst kısımda epey beyazım var ama yine de koyu duruyorlarbana saç rengimi açmak konusunda ne önerirsiniz açıkçası kuaföre güvenim yok ben hangi renk boya almalıyım ? Çok açık istemiyorum sarı gibi ama mesela kumral olabilir ya da karamel bilemedim ama yeterki böyle siyaha yakın durmasın (( teşekkür ederim.
bende meğgul etmessem bi soru sorabılır mıyım :) sımdıden cok tesekkurler :)
saç rengım kestane kızıl aşagıdakı gibi ;
Eki Görüntüle 743817
bu saç rengini şu renge döndürmek için napmalıyım kolestonun maun rengını aldım yavas yavas oturtmak ıcın ama dogru mu yaptım bılemedım.
su rengi ıstıyorum
Eki Görüntüle 743818
Sanirim gozunden kacti canim bir daha yazayim dedim
İlk planda kesinlikle doreli sarili sac istiyorum(bunun icin bana tavsiyeler vermenizi bekliyorum sac rengime gore) balyaji golgeyi hemen yapmamaya karar verdim cunku iyice yipranmasin diye sonraki plana attim eylulde dip boyaya gittigimde balyaj yada kumral , kahve tonlarina boyatmak gibi bir sey dusunuyorum(bunun icinde bana bu tonlarda renkler onerirseniz sevinirim)
Bir de ben bir kuaforu aradim , bana 450 lira renk degisimi dedi , ben dogal sacimi tumden boyatacagim dedim , actirma boya cila falan 450 yi bulur dedi sasirdim kaldim. Ne yapacagim evde boyayabilirmiyim ?
canım merhaba bu saç renklerinin adı ne acaba renk kodu nedir ? daha önce sordum ama arada kaynadı sanırım .
Eki Görüntüle 744029 Eki Görüntüle 744030 Eki Görüntüle 744031
pekı cok tesekkur ederım :)
Evde boyamayın. Ters bir şey olursa bu sefer mecburen kuaföre gidersiniz saçınızı açarlar yıpranır.
Bence bir kuaföre sorun sizin istedikleriniz en fazla 200 tl civarı tutar. Güzel bir şekilde anlatın. İstediğinizi yapar. Ama cila açtırma ne diye gerek duyuyorsunuz anlamadım. Saçınıza dore renk yaptıracaksanız sadece boyaya ihtiyacı var. Son kararınız değil mi doreli renk ???? E o zaman güzel fiyatlı kuaför araştırın. Gidip boyatın.
Ben boya yaptirilcak sadece dedim 8.1 yada 8.3 boyancak dedim, saciniza bagli oyle her istediginiz olmaz dedi 450 soyledi . Kendi kuaforum sana 50 ye boyarlar dedi ben kendim 65 e boyarim dedi. Actirmali istersen actirmali da boyarim dedi nasil olcak dedim orialle sacini beyaz sari yaparz ustune boya atariz dedii korktum acikcasi .Simdi balyaja da paket basi 5 tl dedi sacina 10 pk. Gitse en az dedi 50 tutar dedi de balyaji obur sefere artik cunku havuza felan gircem saclarim bozulcak o yuzden. Eylulde de 7.3 e karar verdim. Simdi yarin kuafore gidiyorum erkenden 8.3 le 8.1 dusunuyorum bakalim hangisi katalogtan hosuma giderse sonucu atarim.
Tamam dediğim gibi dore olduğundan bir şey olmaz. Ama şunu söylemeliyim ki, boyamaya daha önce boyalı yerlerden başlayın rengini alınca dip kısmına geçin. Yoksa dipler daha açık uçlar koyu olur.
Havuza gidecekseniz yaptırmayın derim, hem inanılmaz yıpratıyor hem de rengi çok akıyor hatta boyanmamış gibi kalıyor saçta. Ya sadece şimdi balyaj attırın ya da dokunmayın saçınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?