Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Tamam dediğim gibi dore olduğundan bir şey olmaz. Ama şunu söylemeliyim ki, boyamaya daha önce boyalı yerlerden başlayın rengini alınca dip kısmına geçin. Yoksa dipler daha açık uçlar koyu olur.

Merhabalar;

Alix 11.0S(onbir sıfır S) +%9 luk oksidan ya da Garnier 110 alabilirsiniz. Ama size tavsiyem alix olandır. İçeriğinde küllü olduğundan ton kırarken turunculaşma minimuma inmiş olur.

Bu söylediklerim açıcı DEĞİLDİR. En fazla ton kırar. Bu boyaları hangisini tercih ederseniz edin, şu ölçüleri kullanın.
1 tüp boya için, 2 tane oksidan katın. Yani oran 1'e 2 olmalıdır.

Merhabalar;

Aldığınız renk aslında budur:

Yüklediğiniz resim ise LOREAL MAJİREL 6.46 +%9 luk oksidan ile uygulanmıştır. Uygulama öncesi saç koyu sarı sarı tonlarına kadar açılmalıdır.

Aldığınız rengi(koleston maun) saçınıza açmadan sürerseniz sadece saç dipleriniz tutar. Üstelik yüklediğiniz resmindeki saç rengini elde edemezsiniz.

Evde boyamayın. Ters bir şey olursa bu sefer mecburen kuaföre gidersiniz saçınızı açarlar yıpranır.

Bence bir kuaföre sorun sizin istedikleriniz en fazla 200 tl civarı tutar. Güzel bir şekilde anlatın. İstediğinizi yapar. Ama cila açtırma ne diye gerek duyuyorsunuz anlamadım. Saçınıza dore renk yaptıracaksanız sadece boyaya ihtiyacı var. Son kararınız değil mi doreli renk ???? E o zaman güzel fiyatlı kuaför araştırın. Gidip boyatın.

canım merhaba bu saç renklerinin adı ne acaba renk kodu nedir ? daha önce sordum ama arada kaynadı sanırım .

Eki Görüntüle 744029 Eki Görüntüle 744030 Eki Görüntüle 744031

Konu kaynamadı, ben cevap yazdım siz görmemişsiniz buyrun;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...utturma-konusunda-merak-ettikleriniz-111.html

Bu renklerin hepsi birbirinden farklı hepsinde balyaj ya da röfle çalışması var dip rengini elde eders,niz ama uçlar için kuaföre gitmelisiniz.

Ben boya yaptirilcak sadece dedim 8.1 yada 8.3 boyancak dedim, saciniza bagli oyle her istediginiz olmaz dedi 450 soyledi . Kendi kuaforum sana 50 ye boyarlar dedi ben kendim 65 e boyarim dedi. Actirmali istersen actirmali da boyarim dedi nasil olcak dedim orialle sacini beyaz sari yaparz ustune boya atariz dedii korktum acikcasi .Simdi balyaja da paket basi 5 tl dedi sacina 10 pk. Gitse en az dedi 50 tutar dedi de balyaji obur sefere artik cunku havuza felan gircem saclarim bozulcak o yuzden. Eylulde de 7.3 e karar verdim. Simdi yarin kuafore gidiyorum erkenden 8.3 le 8.1 dusunuyorum bakalim hangisi katalogtan hosuma giderse sonucu atarim.

Havuza gidecekseniz yaptırmayın derim, hem inanılmaz yıpratıyor hem de rengi çok akıyor hatta boyanmamış gibi kalıyor saçta. Ya sadece şimdi balyaj attırın ya da dokunmayın saçınıza.

Tamam dediğim gibi dore olduğundan bir şey olmaz. Ama şunu söylemeliyim ki, boyamaya daha önce boyalı yerlerden başlayın rengini alınca dip kısmına geçin. Yoksa dipler daha açık uçlar koyu olur.

evet bide evde küllü sarı var bir yerde okumuştum arasına açık papatya karıştırıp saçıma uygulasam nasıl bir ton elde ederim

Havuza gidecekseniz yaptırmayın derim, hem inanılmaz yıpratıyor hem de rengi çok akıyor hatta boyanmamış gibi kalıyor saçta. Ya sadece şimdi balyaj attırın ya da dokunmayın saçınıza.

Korktum simdi , arastirdim gercektende mahvediyormus saci yarin gitmiyorum ozaman tatil donusu bakalim , bide ben yipranacak dediginizden kuafore bakim fiyatini sordum 20 tl dedi ucuz geldi acikcasi ne kullanicagini anlamadim ama suan boyadan sonra profosyonel yogun bakim nasil yapilir bilmiyorum.

thalia, fazla bilgilisin, hayran oldum! bana da yardım et n'olur.

saçlarım 1 sene önce silinme işlemi gördü ardından kumrala boyandı fakat altındaki turuncumsu renk hiçbi zaman gitmedi, ve bu yıl içinde kullandığım boyalar hep majirel veya koleston perfect'in 7.1, 8.1, 8.11 gibi boyaları oldu, üstüne üstlük son birkaç boyamadır içine mavi boya da katıyorum, yine de turuncular gitmek bilmiyo

son boyam: koleston perfect 8.11, mavi boya, biraz saç kremi(vicdanımı rahatlatiyorum sözde saçım beslenicek) %6lık oksidan ve sudan oluşmakta.

1. fotoğraf boyadıktan iki gün sonraki halim.
2. fotoğraf da aynı günlerde çekildi.
3.sü flaşlı,
4. de uzaktan genel görünüşü.
gelelim 5.sine :18: saçlarımın aslında HİÇ istediğim gibi olmadığının en açık kanıtı. sabah gün ışığıyla bütün çıplaklığıyla turuncu turuncu parlıyorlar. bırak küllülüğü normal kumral bile değilmiş zaten gördüğün gibi neredeyse her fotoğrafta tamamen farklı saç rengim var.

thalia ben bu saçımı nasıl turunculardan arındırıp düz kumral veya küllü yapabilirim? neyi yanlış yapıyorum? gün ışığında turuncusuz doğal bi kumral istiyorum şunlar gibi,
çok mu zor

yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
merhaba peki koleston 8,1 ile boyandı iki ay önce baya aktı gibi
resimdeki boya ile boyasam nasıl sonuç alırım köpük boyalar nasıl sence...

yada

birde diplerim koyu onlarında rengi değişir mi köpük boya ile acaba

Son düzenleme:
bişi sormak istiyorum saçlarımı hangi renge boyarsam boyayayım hep sarıya dönüyor.. ana renk küllü kumraldı.. sarışın olmak istiyorum şuan saç rengim sarıya dönük kumral renginde.. sarı renge evde kendim boyasam dönüşür mü ?

meraba banada yardımcı olursanız sevinirim. ben bakır kızılı istiyorum aslında kullanıyorum ama tam istediğim renk tutmuyor. igora nın 7.77 sine yarım tüp ateş kızılı katıyorum.tam olarak istediğim renge yakın loreal in bakır kor kızızlı vardı onu da artık bulamıyorum kaldırıldı galiba. istediğim renk ashlee simson rengi.siz okuduğum biyerde 7.44 rengi vermişsiniz o tam beistediğim renk tutar gibi haklımıyım ne önerirsiniz ...canlı koyu bi bakır

Eklentiler

• $ashlee-simpson-little-miss-obsessive-14.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 131
  • $ashlee_simpson-4524.webp
    28 KB · Görüntüleme: 125
birde şu son eklediğim kızıl saç rengi tam olarak nası tutturabilirim çünkü bakır dan sonra kızıla geçiyorum dönüşümlü boyuyorum yaz kış değişiyor bazen şimdiden teşekkürler. şu son kızıl rengin ne olduğunu daha tutturan olmadı bi kaç renk söylediler burdan arkadaşlar boyadım tutmadı. yumuşak ama çok canlı bir kızıl ...

selamlar yardimina ihtiyacim var saclarim gogus hizasinda saclarimda karamel balyajlar vardi renk farki nedeniyle 2 defa kuaforde boyandi farmacolor 6n rengine tabi hizli akti en son 3 hafta once ben evde loreal kopuk boya ile boyadim saclarimi 700 cok acik kestane rengine.bugunde garnierin yogun renk serisinden 7.0 yogun kumral aldim 3 kutu benim sorum su oksidanlar ve boyalarin hepsini ayni andami karistirmaliyim sac boylarim uclardan daha acik renk boyama siram nasil olmali resimde ekliyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurum resimler yan cikmis kusura bakmayin saclarim tek renk olsun istiyorum osidanlar 60 lik boyalar 40lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…