Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

saclarımı yaklask 3 hafta öncesnde kızıla boyamştm ama okdar brbat durdu ki hiç alışamadm o yüzdn direk kuaförün yolunu tuttum.. saçımdaki kızıla açma işlemi uyguladıktan sonra sıcak kahve başlığı altında katalogtn bi renk seçerek o renge boyattım kuaför marka olarak loreali kullandıgını söyledi.boyama sonucunda renk biraz koyuydu ama kızıldan kurtulmuştum sonunda tabi bu arada saçlarım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım ve şuan düzenli bi bakıma sokmuş bulunmaktayım.üstünden tam 15 gün geçti saclarımdaki boyanın bi kısmı baya aktı diyebilirim hatta bazı yerleri okdar aktı ki altındaki açıcının rengi çıkmaya başladı . Önümüzdeki hafta içinde boyattırmaya düşünüyorum fakat bu sefer kuaföre gitmicem arkadaşıma boyatıcam oda tecrübeli boyama konusunda .. Saçımı bu seferde maf etmek istemiyorum 2 ayrı boya numarasnda takıldım kaldm çok koyu olmasını istemiyorum saçlarımın sadece şuanki renginden 1 tık daha kapalı olsa bnm için yeterli olucak.
Palette 5-5 Altın parıltılı çikolata ve Palette 6-65 Göz alıcı kahve
sizce hangisini kullanmalıyım yada sizin tavsıye ettiğiniz başka bi boya varsa öğrenebilirmiyim?
şuan saçımdaki renk şu.. içerde flaşhla çekim ve günışığı almış halindeki çekimlerim;

Eki Görüntüle 745119 Eki Görüntüle 745120 Eki Görüntüle 745121 Eki Görüntüle 745122 Eki Görüntüle 745123

istediğim rnk tonu isee ..
Eki Görüntüle 745124

arkdaşlar ben garnierin 9 saı rengiyle klestonun 6/74 terrekota rengini karıştırmak istiyorum çok açık bi renk olsun istemiyorum merak ettiğim şu ben ikisini karıştırınca iki boyanında açıcısını tamamen kullanıcam dimi? mesele sarıdan yarım tüp aldıysam açıcısından da mı yarım şişe kullanıcam yoksa tamamınımı kullanıcam

Size anlatmıştım, markete giderek saçınıza uygun şampuan krem ve maskesini alın dedim, ayrıca eczaneye giderek yağ karıştırabilirsiniz de demiştim.

Merhabalar;

Hayır zor değil ama bu kadar mat bir küllü elde edemezsiniz. Saçınızda aşırı dore pigmenti var. Saçınızı TURUNCULAŞMADAN açmanız gerekiyor. Saçınız uzun ben olsam 3 saatte hallederdim derdim ama başa çıkabilirseniz anlatayım :)

Saçınız ilk etapta açılmalı. Sonrasında grileşme ya da yeşillenme olmasın diye istediğiniz tonun ana dore renginde pigmentasyon yapılıp saç yıkanmadan istenilen renk sürülmeli. Eğer yaparım derseniz anlatırım ama size maliyeti en az 70 tl olur.

Canım bilmiyorum beni hatırladın mı saçımı ombre yapmak istiyordum sen saolasın beni uyarmıştın saçın çok yıpranır sonra yaptır vs falan. Dediğin gibi gittim kuaförle iyice konuştum bunu yaparsak saçın yeşil olur hoş olmaz saç kusar dedi dore kumral yapalım sonra kumral yaparız dedi ve saçımı önce açtık snrada dore kumral yaptık şimdi bir ay sonra tekrar gittiğimde artık kumral yapabilir miyiz sorun olur mu?

Merhabalar;

Saçı açmadan sarı tonuna boya ile dönüşmez, ama saçı açıp üstüne 9 ya da daha açık tonları kullanarak devam edebilirsiniz.

Merhabalar;

Evet 7.44 ile tutar fakat oksidanı %9luk seçmelisiniz. Tabiki saçınızın rengini görmeden tam anlamıyla tutar diyemem.

Loreal Majirel 6.66 %9luk oksidan ile uygulanmıştır. Saç açılmadan direkt bakır renkten boyanırsa böyle tutmaz.

Merhabalar;

2. link tıklanmıyor. Teyzenin saçı da markette satılan altın karamel rengidir.

Peki tesekkurler , koleston ve lorealde teyzenin bu renk yok yani ? 2.linki bende paylastiktan sonra farkettim tiklanmiyor da kopyalayip tarayici cubuguna yapistirinca acildi. Yukleyemiyorum cunku telefondayim cnm istersen bi link daha koyiyim Pictures of Light Golden Brown Hair Color Ilk resim canim.

Merhabalar;

Saçınızı boyarken diplerden yani açık olan yerlerden başlayın boyamaya. 10- 15 dk bekleyip kalan yerlere geçin. Son yerler bitip 5 dk bekleyin ve hemen yıkamaya gidin. Ve unutmayın saçlarınız kutu renginden daha koyu tutacaktır. Evet hepsini bir anda karıştırabilirsiniz.

Sorunuzu birden fazla yere yazmışsınız. Dİğer yere cevabımı yazdım.

Size anlatmıştım, markete giderek saçınıza uygun şampuan krem ve maskesini alın dedim, ayrıca eczaneye giderek yağ karıştırabilirsiniz de demiştim.
Eczahaneyi soylemediniz gibi hatirliyorum ama unuttum onu , bugun istinye parka gittim (profosyonel urunleri bulma umuduyla) sonra kerastase nin urunlerini cok onerdiler ama cok pahali inanilmaz pahali tester verdiler repair diye bir modelin sampuan ve serumundan verdiler sliss diye onarici yazan sampuan aldim , elseve in kremini aldim , john freida nin maskesini aldim . Eve gelir gelmez denedim saclarim sanki kuaforden cikmis gibi kerastaseninkileri kullandim once bayildim herkese tavsiye ederim .

Merhabalar;

İkisi de birbirinden çok farklı renk KESİNLİKLE karıştırmayın. Birinde %9 luk birinde %6 lık oksidan kullanılıyor saçlarınız çok alacalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…