evet bide evde küllü sarı var bir yerde okumuştum arasına açık papatya karıştırıp saçıma uygulasam nasıl bir ton elde ederim
canım bu saç rengini nasıl elde edebilirim mavilikleri belli olsun sadece güneşte yansıma olmasın aynen böyle olsun?Eki Görüntüle 744378
Korktum simdi , arastirdim gercektende mahvediyormus saci yarin gitmiyorum ozaman tatil donusu bakalim , bide ben yipranacak dediginizden kuafore bakim fiyatini sordum 20 tl dedi ucuz geldi acikcasi ne kullanicagini anlamadim ama suan boyadan sonra profosyonel yogun bakim nasil yapilir bilmiyorum.
thalia, fazla bilgilisin, hayran oldum! bana da yardım et n'olur.
saçlarım 1 sene önce silinme işlemi gördü ardından kumrala boyandı fakat altındaki turuncumsu renk hiçbi zaman gitmedi, ve bu yıl içinde kullandığım boyalar hep majirel veya koleston perfect'in 7.1, 8.1, 8.11 gibi boyaları oldu, üstüne üstlük son birkaç boyamadır içine mavi boya da katıyorum, yine de turuncular gitmek bilmiyo
son boyam: koleston perfect 8.11, mavi boya, biraz saç kremi(vicdanımı rahatlatiyorum sözde saçım beslenicek) %6lık oksidan ve sudan oluşmakta.
Eki Görüntüle 744476 Eki Görüntüle 744477 Eki Görüntüle 744478 Eki Görüntüle 744479 Eki Görüntüle 744480
1. fotoğraf boyadıktan iki gün sonraki halim.
2. fotoğraf da aynı günlerde çekildi.
3.sü flaşlı,
4. de uzaktan genel görünüşü.
gelelim 5.sine :18: saçlarımın aslında HİÇ istediğim gibi olmadığının en açık kanıtı. sabah gün ışığıyla bütün çıplaklığıyla turuncu turuncu parlıyorlar. bırak küllülüğü normal kumral bile değilmişzaten gördüğün gibi neredeyse her fotoğrafta tamamen farklı saç rengim var.
thalia ben bu saçımı nasıl turunculardan arındırıp düz kumral veya küllü yapabilirim? neyi yanlış yapıyorum? gün ışığında turuncusuz doğal bi kumral istiyorum şunlar gibi,
Eki Görüntüle 744468 Eki Görüntüle 744469 çok mu zor
yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim
Renk hanimteyzeye cok yakismis cildine cok gitmis nedir bunun numarasi canim cok hosuma gitti http://3.bp.blogspot.com/-Kw2ZTi553Vs/TeapXEd2BQI/AAAAAAAACCI/9RntGOvwJpQ/s1600/IMG_0110.JPG
Birde bu sacinki guzel hosuma gitti golden brown diyolar ama numara yok , soylermisin canim numaralarini http://s2.hubimg.com/u/7586025_f520.jpg
merhaba peki koleston 8,1 ile boyandı iki ay önce baya aktı gibi
resimdeki boya ile boyasam nasıl sonuç alırım köpük boyalar nasıl sence...
Eki Görüntüle 744782
yada Eki Görüntüle 744783
Eki Görüntüle 744784
birde diplerim koyu onlarında rengi değişir mi köpük boya ile acaba
bişi sormak istiyorum saçlarımı hangi renge boyarsam boyayayım hep sarıya dönüyor.. ana renk küllü kumraldı.. sarışın olmak istiyorum şuan saç rengim sarıya dönük kumral renginde.. sarı renge evde kendim boyasam dönüşür mü ?
meraba banada yardımcı olursanız sevinirim. ben bakır kızılı istiyorum aslında kullanıyorum ama tam istediğim renk tutmuyor. igora nın 7.77 sine yarım tüp ateş kızılı katıyorum.tam olarak istediğim renge yakın loreal in bakır kor kızızlı vardı onu da artık bulamıyorum kaldırıldı galiba. istediğim renk ashlee simson rengi.siz okuduğum biyerde 7.44 rengi vermişsiniz o tam beistediğim renk tutar gibi haklımıyım ne önerirsiniz ...canlı koyu bi bakır
birde şu son eklediğim kızıl saç rengi tam olarak nası tutturabilirim çünkü bakır dan sonra kızıla geçiyorum dönüşümlü boyuyorum yaz kış değişiyor bazen şimdiden teşekkürler. şu son kızıl rengin ne olduğunu daha tutturan olmadı bi kaç renk söylediler burdan arkadaşlar boyadım tutmadı. yumuşak ama çok canlı bir kızıl ...
Merhabalar;
2. link tıklanmıyor. Teyzenin saçı da markette satılan altın karamel rengidir.
selamlar yardimina ihtiyacim var saclarim gogus hizasinda saclarimda karamel balyajlar vardi renk farki nedeniyle 2 defa kuaforde boyandi farmacolor 6n rengine tabi hizli akti en son 3 hafta once ben evde loreal kopuk boya ile boyadim saclarimi 700 cok acik kestane rengine.bugunde garnierin yogun renk serisinden 7.0 yogun kumral aldim 3 kutu benim sorum su oksidanlar ve boyalarin hepsini ayni andami karistirmaliyim sac boylarim uclardan daha acik renk boyama siram nasil olmali resimde ekliyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurumEki Görüntüle 745052 Eki Görüntüle 745051 resimler yan cikmis kusura bakmayin saclarim tek renk olsun istiyorum osidanlar 60 lik boyalar 40lik
thaliacım bu renklerin tam olarak nosu kaçtır nasıl tutturulur..röfleden bu renklere geçmek mümkün mü Eki Görüntüle 745109 Eki Görüntüle 745108 Eki Görüntüle 745107
saclarımı yaklask 3 hafta öncesnde kızıla boyamştm ama okdar brbat durdu ki hiç alışamadm o yüzdn direk kuaförün yolunu tuttum.. saçımdaki kızıla açma işlemi uyguladıktan sonra sıcak kahve başlığı altında katalogtn bi renk seçerek o renge boyattım kuaför marka olarak loreali kullandıgını söyledi.boyama sonucunda renk biraz koyuydu ama kızıldan kurtulmuştum sonunda tabi bu arada saçlarım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım ve şuan düzenli bi bakıma sokmuş bulunmaktayım.üstünden tam 15 gün geçti saclarımdaki boyanın bi kısmı baya aktı diyebilirim hatta bazı yerleri okdar aktı ki altındaki açıcının rengi çıkmaya başladı . Önümüzdeki hafta içinde boyattırmaya düşünüyorum fakat bu sefer kuaföre gitmicem arkadaşıma boyatıcam oda tecrübeli boyama konusunda .. Saçımı bu seferde maf etmek istemiyorum 2 ayrı boya numarasnda takıldım kaldm çok koyu olmasını istemiyorum saçlarımın sadece şuanki renginden 1 tık daha kapalı olsa bnm için yeterli olucak.
Palette 5-5 Altın parıltılı çikolata ve Palette 6-65 Göz alıcı kahve
sizce hangisini kullanmalıyım yada sizin tavsıye ettiğiniz başka bi boya varsa öğrenebilirmiyim?
şuan saçımdaki renk şu.. içerde flaşhla çekim ve günışığı almış halindeki çekimlerim;
Eki Görüntüle 745119 Eki Görüntüle 745120 Eki Görüntüle 745121 Eki Görüntüle 745122 Eki Görüntüle 745123
istediğim rnk tonu isee ..
Eki Görüntüle 745124
Tabiki mümkün tam olarak hangi rengi istediğinizi söylerseniz yardımcı olurum, yoksa 3 rengi de anatsam 1 sayfa tutar :)
Eczahaneyi soylemediniz gibi hatirliyorum ama unuttum onu , bugun istinye parka gittim (profosyonel urunleri bulma umuduyla) sonra kerastase nin urunlerini cok onerdiler ama cok pahali inanilmaz pahali tester verdiler repair diye bir modelin sampuan ve serumundan verdiler sliss diye onarici yazan sampuan aldim , elseve in kremini aldim , john freida nin maskesini aldim . Eve gelir gelmez denedim saclarim sanki kuaforden cikmis gibi kerastaseninkileri kullandim once bayildim herkese tavsiye ederim .Size anlatmıştım, markete giderek saçınıza uygun şampuan krem ve maskesini alın dedim, ayrıca eczaneye giderek yağ karıştırabilirsiniz de demiştim.
arkdaşlar ben garnierin 9 saı rengiyle klestonun 6/74 terrekota rengini karıştırmak istiyorum çok açık bi renk olsun istemiyorum merak ettiğim şu ben ikisini karıştırınca iki boyanında açıcısını tamamen kullanıcam dimi? mesele sarıdan yarım tüp aldıysam açıcısından da mı yarım şişe kullanıcam yoksa tamamınımı kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?