Canım bilmiyorum beni hatırladın mı saçımı ombre yapmak istiyordum sen saolasın beni uyarmıştın saçın çok yıpranır sonra yaptır vs falan. Dediğin gibi gittim kuaförle iyice konuştum bunu yaparsak saçın yeşil olur hoş olmaz saç kusar dedi dore kumral yapalım sonra kumral yaparız dedi ve saçımı önce açtık snrada dore kumral yaptık şimdi bir ay sonra tekrar gittiğimde artık kumral yapabilir miyiz sorun olur mu?
Ay sekerim bende 1.ye bayildim tatlim 1.yi de anlatirmisin benim icin ?haklısınız ikinci resmi de çok beğendim ama en iyisi 3.yü açıklayın diğerleri bana pek gitmicek gibi
Peki tesekkurler , koleston ve lorealde teyzenin bu renk yok yani ? 2.linki bende paylastiktan sonra farkettim tiklanmiyor da kopyalayip tarayici cubuguna yapistirinca acildi. Yukleyemiyorum cunku telefondayim cnmistersen bi link daha koyiyim Pictures of Light Golden Brown Hair Color Ilk resim canim.
haklısınız ikinci resmi de çok beğendim ama en iyisi 3.yü açıklayın diğerleri bana pek gitmicek gibi
tesekkur ettim :)Bur renk karamel balyajdır.
yani o ton için kaç ile boyamam lazımRenk karıştırmayın sadece uygulayacağınız rengi boya olarak kullanın.
Eczahaneyi soylemediniz gibi hatirliyorum ama unuttum onu , bugun istinye parka gittim (profosyonel urunleri bulma umuduyla) sonra kerastase nin urunlerini cok onerdiler ama cok pahali inanilmaz pahali tester verdiler repair diye bir modelin sampuan ve serumundan verdiler sliss diye onarici yazan sampuan aldim , elseve in kremini aldim , john freida nin maskesini aldim . Eve gelir gelmez denedim saclarim sanki kuaforden cikmis gibi kerastaseninkileri kullandim once bayildim herkese tavsiye ederim .
Ay sekerim bende 1.ye bayildim tatlim 1.yi de anlatirmisin benim icin ?
Koleston Perfect 6/7 nin içine iki çay kaşığı mix kırmızı katılmıştır. Saç renginiz 6 dan daha koyu ise açılmadan tutmaz.
Farklı markaların ürünlerini kullanmanızı tavsiye etmem. John freidanın şampuanını kullanıyorsanız ayı markanın kremini ve maskesini kullanmalısınız.
bende taktim karamel balyaja cok hosuma gitti sanirsam cok tesekkurler ya gercekten 90.sayfadan beri sorular soruyorum , hicbirini yanitsiz birakmadiniz cok tesekkurler yaKaramel balyajdır.
yani o ton için kaç ile boyamam lazım
teşekkürler saçlarım şuan röfleli sanırım bu daha fazla işlem gerektirecek..
Yaaa , peki ozaman , ya kiyamam su saclarimi yikamaya , kerastase gercekten hakediyor o parayi inanilmaz oldu saclarim yikamaya kiyamam , bozulursa john freida yi denicem , o bitsin elseve ondan sonra bitince , sliss e gecerim herhalde . Zaten kucuk aldim ki denemek icin simdi gidiyim john freidanin urunlerini aliyim ya super seyleri var sari sac sampuani ,renk koruma sampuani ama denemeden bisey diyemecegim :)
bende taktim karamel balyaja cok hosuma gitti sanirsam cok tesekkurler ya gercekten 90.sayfadan beri sorular soruyorum , hicbirini yanitsiz birakmadiniz cok tesekkurler ya
Röfleli ise kesinlikle pigmentasyon yapılmalı, yapılmaz ise hem çabuk akar hem de çok alakasız bir renk olur.
merhabalar thalia
benim sorum annemin saciyla ilgili olucak
annemin saci normalde koyu kullu kumral ama tabi yas itibariyle beyaz onde diplerden belirmis durumda
tabi asil konu, normalde kolestonun cikolata kahvesine boyarken, bi sefer de kahve boyayalim dedik oldu sac simsiyah
Eki Görüntüle 745640 bu renk ya da
Eki Görüntüle 745641 bu renk dusunuyoruz
ikisi icin de ne yapmam gerekir sizce?
simdiden tesekkur ederim:))
teşekkürler pigmentasyon hep aklımda zaten onu yapıcam muhakkak..peki mix kırmızı demiştiniz onu nerden temin edebilirim toz gibi bişi sanırım :26:
Merhabalar;
İkisini de yapamazsınız açmadan. Üstelik iki saç rengi de birbirinden farklı renkler ve uçlarında balyaj var. Saça kendiniz balyaj atarak renk tonunu kırabilirsiniz. Bugün ya da yarın sabah anneme yaptığım krepe balyajı anlatacağım konu açarak, bu sayede saçı açmadan yumuşak bir görünüm elde edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?