Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar;

Saçınız zaten kumral neden tekrar kumral boyatıp saçınızı yıpratıyorsunuz ?

haklısınız ikinci resmi de çok beğendim ama en iyisi 3.yü açıklayın diğerleri bana pek gitmicek gibi

Koleston Perfect 6/7 nin içine iki çay kaşığı mix kırmızı katılmıştır. Saç renginiz 6 dan daha koyu ise açılmadan tutmaz.

Farklı markaların ürünlerini kullanmanızı tavsiye etmem. John freidanın şampuanını kullanıyorsanız ayı markanın kremini ve maskesini kullanmalısınız.

Farklı markaların ürünlerini kullanmanızı tavsiye etmem. John freidanın şampuanını kullanıyorsanız ayı markanın kremini ve maskesini kullanmalısınız.

Yaaa , peki ozaman , ya kiyamam su saclarimi yikamaya , kerastase gercekten hakediyor o parayi inanilmaz oldu saclarim yikamaya kiyamam , bozulursa john freida yi denicem , o bitsin elseve ondan sonra bitince , sliss e gecerim herhalde . Zaten kucuk aldim ki denemek icin simdi gidiyim john freidanin urunlerini aliyim ya super seyleri var sari sac sampuani ,renk koruma sampuani ama denemeden bisey diyemecegim :)

merhabalar thalia
benim sorum annemin saciyla ilgili olucak
annemin saci normalde koyu kullu kumral ama tabi yas itibariyle beyaz onde diplerden belirmis durumda
tabi asil konu, normalde kolestonun cikolata kahvesine boyarken, bi sefer de kahve boyayalim dedik oldu sac simsiyah
bu renk ya da
bu renk dusunuyoruz
ikisi icin de ne yapmam gerekir sizce?
simdiden tesekkur ederim:))

Son düzenleme:

İnternette artık her şey yarı fiyatına. Ürünü dışardan değil internetten araştırırsanız en az yarı fiyatlı olduğunu görürsünüz.

Röfleli ise kesinlikle pigmentasyon yapılmalı, yapılmaz ise hem çabuk akar hem de çok alakasız bir renk olur.

teşekkürler pigmentasyon hep aklımda zaten onu yapıcam muhakkak..peki mix kırmızı demiştiniz onu nerden temin edebilirim toz gibi bişi sanırım :26:

Merhabalar;

İkisini de yapamazsınız açmadan. Üstelik iki saç rengi de birbirinden farklı renkler ve uçlarında balyaj var. Saça kendiniz balyaj atarak renk tonunu kırabilirsiniz. Bugün ya da yarın sabah anneme yaptığım krepe balyajı anlatacağım konu açarak, bu sayede saçı açmadan yumuşak bir görünüm elde edebilirsiniz.

teşekkürler pigmentasyon hep aklımda zaten onu yapıcam muhakkak..peki mix kırmızı demiştiniz onu nerden temin edebilirim toz gibi bişi sanırım :26:

İnternetten ya da kuaför malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz.

Hayır boya gibi tüpte, toz değildir.

evet o da olur en azindan ise renk tonunu kirmakla baslayabilrim :)
cok tesekkur ederim simdiden merakla bekliyorum hafta sonuna dogru boyamayi planliyorum elimde su an ayisigi kahvesi var ona gore boya alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…