Merhabalar;
Saçınız zaten kumral neden tekrar kumral boyatıp saçınızı yıpratıyorsunuz ?
evet o da olur en azindan ise renk tonunu kirmakla baslayabilrim :)
cok tesekkur ederim simdiden merakla bekliyorum hafta sonuna dogru boyamayi planliyorum elimde su an ayisigi kahvesi var ona gore boya alicam
Ama şuan dore kumral ben kumral istiyorum çok farklı iki renk yani.
aynen benim annemin de saclari omuzlarinda, hangi marka alicam acici desem verirler mi hemen?Açıcı almalısınız bana 1.5 kutu açıcı yetti. Annemin saçı omuzlarındaydı.
aynen benim annemin de saclari omuzlarinda, hangi marka alicam acici desem verirler mi hemen?
ben genelde marketten begendigim rengi alip geliyorum da ozellikle kolestonun akmiyor cunku banyoda o hosuma gidiyor ondan cok hasir nesir olmadigim icin soruyorum aciciyi?
Sadece doreliği yok, kumral boyatmayın küllü kumral(7.1) boyatın ki doreliğini alsın. Sadece kumral ile boyanırsa (7.0) dorelikten kurtulamazsınız.
İnternette artık her şey yarı fiyatına. Ürünü dışardan değil internetten araştırırsanız en az yarı fiyatlı olduğunu görürsünüz.
çok teşekkür ederim ben tez canlı olarak hemen boyadım tabi kutu üstündekiyle yakından uzaktan alakası olmadı bi 7.0 tonlarını tutturamadım ya aglıcam artık vallaMerhabalar;
Saçınızı boyarken diplerden yani açık olan yerlerden başlayın boyamaya. 10- 15 dk bekleyip kalan yerlere geçin. Son yerler bitip 5 dk bekleyin ve hemen yıkamaya gidin. Ve unutmayın saçlarınız kutu renginden daha koyu tutacaktır. Evet hepsini bir anda karıştırabilirsiniz.
Baktım baktım 100 liraya Kerastase nin şampuanları , yine fazla . Yurtdışında 50 $ felan sanırım ordan getirticemde ordan şampuan getirtmek çok saçma olur .
çok teşekkür ederim ben tez canlı olarak hemen boyadım tabi kutu üstündekiyle yakından uzaktan alakası olmadı bi 7.0 tonlarını tutturamadım ya aglıcam artık vallanapsam ne etsem tuttursam acaba
sacimin hikayesi cok uzun yok yok sacimda aslinda evet koyu oldu cok istedigimle uzaktan yakindan alakasi yok ozel msjda atamiyorum ki ben tam olarak orta kumral bir sac istiyorum doreli olabilir cok acik olayacak bugday tenliyim yazin cok hizli bronzlasiyorum valla napsam daha koyu oluyor
Bir yerden değil bir kaç yerden araştırın. Ben yurt dışından getirttim, burda yok kullandığım şampuan çok iyi geldi saçıma :)
Merhabalar;
Hayır zor değil ama bu kadar mat bir küllü elde edemezsiniz. Saçınızda aşırı dore pigmenti var. Saçınızı TURUNCULAŞMADAN açmanız gerekiyor. Saçınız uzun ben olsam 3 saatte hallederdim derdim ama başa çıkabilirseniz anlatayım :)
Saçınız ilk etapta açılmalı. Sonrasında grileşme ya da yeşillenme olmasın diye istediğiniz tonun ana dore renginde pigmentasyon yapılıp saç yıkanmadan istenilen renk sürülmeli. Eğer yaparım derseniz anlatırım ama size maliyeti en az 70 tl olur.
pardon 7.0 olacak
merhaba tatlım ben garnier 110 la saçlarımın uçlarını ve birkaç yerini krepe balyaj gbi ayptım aslında beğendim tek soru turuncumsu hala bundn kurtulma çarem varmı yanlış yaptıım ne olabilir dorelik istemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?