Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

evet o da olur en azindan ise renk tonunu kirmakla baslayabilrim :)
cok tesekkur ederim simdiden merakla bekliyorum hafta sonuna dogru boyamayi planliyorum elimde su an ayisigi kahvesi var ona gore boya alicam

Açıcı almalısınız bana 1.5 kutu açıcı yetti. Annemin saçı omuzlarındaydı.

Açıcı almalısınız bana 1.5 kutu açıcı yetti. Annemin saçı omuzlarındaydı.
aynen benim annemin de saclari omuzlarinda, hangi marka alicam acici desem verirler mi hemen?
ben genelde marketten begendigim rengi alip geliyorum da ozellikle kolestonun akmiyor cunku banyoda o hosuma gidiyor ondan cok hasir nesir olmadigim icin soruyorum aciciyi?

İnternette artık her şey yarı fiyatına. Ürünü dışardan değil internetten araştırırsanız en az yarı fiyatlı olduğunu görürsünüz.

Baktım baktım 100 liraya Kerastase nin şampuanları , yine fazla . Yurtdışında 50 $ felan sanırım ordan getirticemde ordan şampuan getirtmek çok saçma olur .

çok teşekkür ederim ben tez canlı olarak hemen boyadım tabi kutu üstündekiyle yakından uzaktan alakası olmadı bi 7.0 tonlarını tutturamadım ya aglıcam artık valla napsam ne etsem tuttursam acaba

Baktım baktım 100 liraya Kerastase nin şampuanları , yine fazla . Yurtdışında 50 $ felan sanırım ordan getirticemde ordan şampuan getirtmek çok saçma olur .

Bir yerden değil bir kaç yerden araştırın. Ben yurt dışından getirttim, burda yok kullandığım şampuan çok iyi geldi saçıma :)

çok teşekkür ederim ben tez canlı olarak hemen boyadım tabi kutu üstündekiyle yakından uzaktan alakası olmadı bi 7.0 tonlarını tutturamadım ya aglıcam artık valla napsam ne etsem tuttursam acaba

Koyu oldu değil mi ? :) Ton mu kırmak istiyorsunuz ?

sacimin hikayesi cok uzun yok yok sacimda aslinda evet koyu oldu cok istedigimle uzaktan yakindan alakasi yok ozel msjda atamiyorum ki ben tam olarak orta kumral bir sac istiyorum doreli olabilir cok acik olayacak bugday tenliyim yazin cok hizli bronzlasiyorum valla napsam daha koyu oluyor

Kutunun üstündeki resme bakıp değil numaraya bakıp almalısınız.

7.9 aldim valla umudum bitti arti bide kumralmis sozde simdi acmak lazim degilmi bu saci ama ondanda korkuyorum kesin yanacak cunku ocak ayinda balyaj yaptirmistim zaten ne renge boyasam isilti gibi cikiyorlar bende o tona yakin olsun cok goze batmasinlar istiyorum napsam ne etsem

merhaba tatlım ben garnier 110 la saçlarımın uçlarını ve birkaç yerini krepe balyaj gbi ayptım aslında beğendim tek soru turuncumsu hala bundn kurtulma çarem varmı yanlış yaptıım ne olabilir dorelik istemiyorum hiç

Bir yerden değil bir kaç yerden araştırın. Ben yurt dışından getirttim, burda yok kullandığım şampuan çok iyi geldi saçıma :)

Öylemi ? Ozaman hemen amerikadan paristen bir yerden ucuz olan yerleri araştıracağım bakalım ucuza getirttiriyim :) çok teşekkür ederim canım . ayrıca gliss in benim altığım modelini(ultimate repair) hiç önermiyorlar . ayrıca şunu söyleyebilirim dün yıkadığım saçlarım hala çok güzel fön bile çekmedim saçlarımı salladığımda çok güzel sallanıyolar :)) ve elektiriklenme yok parlak . sanırım kerastase nin ürünlerini getirticem diğerlerini de kızım kullansın

açıcı şart mı size güveniyorum en az zarar veren ürünü önereceğinizi umuyorum :)
ayrıca para konusunda sıkıntı yok anlatın lütfen, kesinlikle deneyeceğim zaten başka çarem yok çünkü 'turuncu' dedin mi sinirlerim zıplıyo panik atak başlıyo. ama saçımı 1 hafta önce boyamıştım, sanırım biraz beklemem gerek?

son olarak anlatacağınız işlemleri yaptıktan sonra bir bakım maskesine ihtiyaç duyacağım. selective'in keratin bakımı var bende, ama aklımda da BC repair rescue var. selective yeterli olur mu yoksa BC ile mi devam etmeliyim? Kerastase ürünlerinden tavsiye ederseniz onlara da bakabilirim :)

cevabınızı dört gözle bekliyorum

Krep balyaj atarken ya açıcı kullanılmalı ya da dorelik istenmiyorsa küllü bir renk tercih edilmeli. Tabi daha önceden küllü bir renk varsa önce dore bir renk ile krepe atılıp küllü ile cila işlemi yapılmalı.

Yani sizin tek hatanız garnier 110 ile krepe atmak olmuş. Küllü ile cila yapın derim ama saçı tam görmediğimden kesin bir şey diyemem. Küllü bir renk alıp bir çay bardağı su ile karıştırıp açtığınız yerlere sürüp en fazla 10 dk bekletip yıkayın, ama açılan yerlerin tonunu bilmediğimden küllü numarası veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…