Öylemi ? Ozaman hemen amerikadan paristen bir yerden ucuz olan yerleri araştıracağım bakalım ucuza getirttiriyim :) çok teşekkür ederim canım . ayrıca gliss in benim altığım modelini(ultimate repair) hiç önermiyorlar . ayrıca şunu söyleyebilirim dün yıkadığım saçlarım hala çok güzel fön bile çekmedim saçlarımı salladığımda çok güzel sallanıyolar :)) ve elektiriklenme yok parlak . sanırım kerastase nin ürünlerini getirticem diğerlerini de kızım kullansın
açıcı şart mısize güveniyorum en az zarar veren ürünü önereceğinizi umuyorum :)
ayrıca para konusunda sıkıntı yok anlatın lütfen, kesinlikle deneyeceğim zaten başka çarem yok çünkü 'turuncu' dedin mi sinirlerim zıplıyo panik atak başlıyo.ama saçımı 1 hafta önce boyamıştım, sanırım biraz beklemem gerek?
son olarak anlatacağınız işlemleri yaptıktan sonra bir bakım maskesine ihtiyaç duyacağım. selective'in keratin bakımı var bende, ama aklımda da BC repair rescue var. selective yeterli olur mu yoksa BC ile mi devam etmeliyim? Kerastase ürünlerinden tavsiye ederseniz onlara da bakabilirim :)
cevabınızı dört gözle bekliyorum
Saçlarınız çok uzun şu linkten alın derim oksidanı ve açıcıyı. burda maliyeti az olur. Market boyası saç açıcı alırsanız bir kutusu 10 tl.
Schwarzkopf İndola Oksidan 40 Vol 1000 ml | İndola, İgora Oksidan Krem | Schwarzkopf
Morfose Saç Açıcı Mavi 1000 gr | Morfose Saç Açıcı | Morfose
Bu tozu ve oksidanı şu şekilde kullanmalısınız. 25+ 14=39 tl (açma işlemi tl tutarı)
25 gr toz açıcı
60 ml %12 (40volume)lik oksidan
Daha fazla gerekiyorsa oranları ona göre hesaplayın.
Açıcı uygulama:
Saçınızın koyu ve turuncu olan yerlerinden başlayın uygulamaya. 10 dk bekleyin. Sonrasında DİP DIŞINDA kalan yerlere geçin. Her yer eşit olunca açıcıyı fırçasız gelişigüzel hemen dibe yedirin ve hiç bekletmeden saçı yıkayın. (dipe açıcı sürerken banyoda olmanızı tavsiye ederim ki hemen yıkayabilesiniz)
Saçın akmaması ve yeşillenmemesi için pigmentasyon yapılmalı bunun için 8.3 alın. Hatta ucuz olsun diye 9.3 de alabilirsiniz koleston tüp boyadan. En az iki tane almasınız saçlarınız uzun. (2 tane 9.3 tüp boya 10 tl)
Pigmentasyon uygulaması;
2 tüp 9.3
2 ÇAY BARDAĞI SU
karıştırın ve saça yedirin. En fazla 10 dk bekletin fazla boyayı tarak yardımı ile uçlara çekip silin
ve YIKAMADAN şu işleme devam edin:
İstediğiniz renk için 8.1 alın (en az 2 tüp, koleston tüp boya alın 2 tüp koleston tüp boya 10 tl)
Uygulama:
2 tüp 8.1 (100 ml)
2,5 tane %6(20volume)lık oksidan (125 ml)
Karıştırın ve uygulamaya saç ortasından başlayıp uçlara doğru geçin. Renk alınca HEMEN diplere geçin ve diplerde renk alınca 2 dk bekleyip yıkamaya gidin. Bu süre 40 dk dan az olacaktır çünkü saça pigmentasyon yapıldığı için saç rengini hemen almaya başlayacaktır.
Size toplam maliyeti:
Saç açma: 39 tl
Pigmentasyon 10 tl
İstenilen rengi elde etme, saç boyama 10 tl
Toplam:59 tl
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. Kolay gelsin :)
O markayı burda araştırın, burda var, zaman zaman daha fazla indirime giriyorlar. Burda olan ürünü yurt dışından getirtirmeyin daha fazla tutar.
hiaa ay çok uzunmuuş çok teşekkür ederim direkt kopyaladım attım word'e
yalnız market boyalarına güvenemiyorum, ayrıca bana iki tüp de yetmiyo malesef 3 tüp almam lazım. koleston perfect mi majirel mi alayım? bir soru daha: açıcı olmadan pigmentasyonla işe başlasam ne kadar başarılı olur?
Ya araştırdım 25$ dan başlıyor 40$ a kadar çıkıyor kerastase , 40 dolar yaklaşık 78 TL Türkiyede 95 lira civarı şampuan için yine fazla . John Freida denicem onu da beğenirsem bakalım artık . Sarıya boyatacağım için sarı şampuanı da var hem :)
Canım senden rica etsem (internette bulamadım) Corega reklamında bir diş doktoru çıkıyor , televizyonda görürsen bana rengi söylermisin ya çok güzel uçları açık bana 7.3 demiştin (resim bulanık diye emin olamamıştınız) şimdi tv de gördüm , çok beğendim görürsen söylermisin ? şimdiden çok teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?