Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

O markayı burda araştırın, burda var, zaman zaman daha fazla indirime giriyorlar. Burda olan ürünü yurt dışından getirtirmeyin daha fazla tutar.

Saçlarım.. ( flash'ın etkisiyle kınalar da belli olmuş. ) oksijenli su ile açarsam uçlarını, acaba ne tür bi sonuç alırım :/

Alacalı bulacalı bir renk olur, üstelik saçta kına olduğundan boya ile de kapatamazsınız. Ben zaten olmaz demiştim, ısrar ediyorsanız deneyip görün ama şundan emin olun uçlar yanık bir şekilde turuncumsu görünecek.

Saçlarınız çok uzun şu linkten alın derim oksidanı ve açıcıyı. burda maliyeti az olur. Market boyası saç açıcı alırsanız bir kutusu 10 tl.
Schwarzkopf İndola Oksidan 40 Vol 1000 ml | İndola, İgora Oksidan Krem | Schwarzkopf
Morfose Saç Açıcı Mavi 1000 gr | Morfose Saç Açıcı | Morfose

Bu tozu ve oksidanı şu şekilde kullanmalısınız. 25+ 14=39 tl (açma işlemi tl tutarı)
25 gr toz açıcı
60 ml %12 (40volume)lik oksidan
Daha fazla gerekiyorsa oranları ona göre hesaplayın.

Açıcı uygulama:
Saçınızın koyu ve turuncu olan yerlerinden başlayın uygulamaya. 10 dk bekleyin. Sonrasında DİP DIŞINDA kalan yerlere geçin. Her yer eşit olunca açıcıyı fırçasız gelişigüzel hemen dibe yedirin ve hiç bekletmeden saçı yıkayın. (dipe açıcı sürerken banyoda olmanızı tavsiye ederim ki hemen yıkayabilesiniz)

Saçın akmaması ve yeşillenmemesi için pigmentasyon yapılmalı bunun için 8.3 alın. Hatta ucuz olsun diye 9.3 de alabilirsiniz koleston tüp boyadan. En az iki tane almasınız saçlarınız uzun. (2 tane 9.3 tüp boya 10 tl)

Pigmentasyon uygulaması;
2 tüp 9.3
2 ÇAY BARDAĞI SU
karıştırın ve saça yedirin. En fazla 10 dk bekletin fazla boyayı tarak yardımı ile uçlara çekip silin
ve YIKAMADAN şu işleme devam edin:

İstediğiniz renk için 8.1 alın (en az 2 tüp, koleston tüp boya alın 2 tüp koleston tüp boya 10 tl)
Uygulama:
2 tüp 8.1 (100 ml)
2,5 tane %6(20volume)lık oksidan (125 ml)

Karıştırın ve uygulamaya saç ortasından başlayıp uçlara doğru geçin. Renk alınca HEMEN diplere geçin ve diplerde renk alınca 2 dk bekleyip yıkamaya gidin. Bu süre 40 dk dan az olacaktır çünkü saça pigmentasyon yapıldığı için saç rengini hemen almaya başlayacaktır.

Size toplam maliyeti:
Saç açma: 39 tl
Pigmentasyon 10 tl
İstenilen rengi elde etme, saç boyama 10 tl
Toplam:59 tl
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. Kolay gelsin :)

hiaa ay çok uzunmuuş çok teşekkür ederim direkt kopyaladım attım word'e
yalnız market boyalarına güvenemiyorum, ayrıca bana iki tüp de yetmiyo malesef 3 tüp almam lazım. koleston perfect mi majirel mi alayım? bir soru daha: açıcı olmadan pigmentasyonla işe başlasam ne kadar başarılı olur?

O markayı burda araştırın, burda var, zaman zaman daha fazla indirime giriyorlar. Burda olan ürünü yurt dışından getirtirmeyin daha fazla tutar.

Ya araştırdım 25$ dan başlıyor 40$ a kadar çıkıyor kerastase , 40 dolar yaklaşık 78 TL Türkiyede 95 lira civarı şampuan için yine fazla . John Freida denicem onu da beğenirsem bakalım artık . Sarıya boyatacağım için sarı şampuanı da var hem :)

Canım senden rica etsem (internette bulamadım) Corega reklamında bir diş doktoru çıkıyor , televizyonda görürsen bana rengi söylermisin ya çok güzel uçları açık bana 7.3 demiştin (resim bulanık diye emin olamamıştınız) şimdi tv de gördüm , çok beğendim görürsen söylermisin ? şimdiden çok teşekkür ederim .

Merhabalar. Benim saçım şu anda siyah boyalı. Ancak biraz akıp koyu kestaneye döndü, memnun kalmadığım için koyu bir bakıra dönmek istiyorum. İstediğim renk tam da şu: https://palette.fb-applicationstore.com/themes/products/image/product/deluxe/20.jpg
Palette'in açıcısını ve bu boyayı aldım ama tutacağından de emin değilim açıkçası. Evde koleston perfect 7/43 ve 0/43 var, bu boyalarla nasıl bu rengi elde edebilirim? Veya başka boya mı almalıyım? Çok açık bir bakır olsun istemiyorum. Resimdeki çok güzel.

Saçlarım şu anda 2/0 boyalı 5'e kadar açabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
merhabalar sacım su anda koyu kahve tonlarnda 1 sene once sacımı sıyaha boyamıstım akmıs durumda ama sacmı karemel tonlarına boyamak ıstıorum nasıl yapabılırm kolestonun yogun renk acıcısınımı kullansam yoksam platın sarısınımı kullansam yardımcı olusan sevınırm canmm

Öyle yanardönerim ki şuan kaşlarımı aldırmak için kuaföre geldim ve nedense (allah söyletti) kız "abla bugün saçların çok güzelmiş sonunda boyaya karar verdin mi ?"dedi ve birdenbire nedense "boyatmicam bana balyaj at" dedim "nasıl olsun ?" dedi ve "krepe gölge" dedim . Baya güldük sonra , "gel şimdi bırak bana saçlarını" dedi boya felan vurma dedim , yıprancak saçım dedim o sırada tv açıktı ve corega reklamında o beğendiğim kadın çıktı "bu bu bu" diye bağırdım , sonra kız "saçlarının rengi 7.3 e boyanıp uçlara açıcı sürersem olur" dedi ve şuan saçlarım boyanıyor bekleme aşamasındayız , önce uçlarına sürdü sonra ortalar daha diplere sürmedi , bu bitince uçlara aaçıcı sürecek bakalım ne olacak heyecandan ölüyorum

Saçlarım yıkandı , loreal majirel 7.3 kullandı %9 oksidan kullandı ne sarı ne kumral birde hafif turuncumsu duruyor çok harika oldu . Aklım başka tonda felan değil çok güzel oldu çok memnun kaldım saçlarımdan . Ben 8.1 8.45 8.71 arasında kafam karışırken bak gönül 7.3 istiyormuş saçlarımı savuruyorum şuan mutluluktan saç bakımınıda halledicem bugün . Şimdi açıcı sürülmesi için yan odaya geçiyorum görüşürüz sonucu yazacağım kızlar bekleyin :))

.Evet kızlar hazırsanız son sonucu söylüyorum , Saçlarım 7.3 e boyandıktan sonra Uçlara 10 cm kadar alçıcı sürüldü , Bazı yerlere bol bol sürdü bazı yerlere normal sürdü, bir kata sürüp fazla sürdü bir kata az diyim size . Sonra Thialacım annene yaptığın balyajda anlattığın gibi bazılarını çekti çıkardı bazılarını bekletti sıktı ve açtı , bekleme süresinde bazı yerlere fön makinesini tuttu ve biraz önce yıkadı saçlarımı çok güzel oldu , balyaj tavsiyen için çok ama çok teşekkür ederim gerçekten harika saçlarım oldu sanki dipten uca doğru saçlarım açılıyormuş gibi . Çok beğendim kızlar doreli renkler seviyor ve sarı saç mı kahve mi diye dert yanıyorsanız bunu deneyin . Burası bana çok destek oldu hepinizi öperim görüşmek üzere canlar :)

Merhaba ben açık kestane saçlarımı 7-8 tonlarında bakıra boyuyordum bir senedir. Bu renk devamlı boya gerektirdiği ve saçlarım çok yıprandığı için önce 6 ya daha sonra hiç bir işe yaramadığı için 6.1 e boyadım. Bakırlık azaldı ama hala doğal bir ton değil bakırlı küllütuhaf bir ton. Hemen akıp gitmeyecek bir renk arıyorum koyu da olabilir. yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Son düzenleme:
mrb. benim hala umudum var dizisindeki gizem karacanın saç rengi nedir hangi boyayla o renge ulaşılabilir. koyu karamelmi acaba?.
bir şey baha soracaktım. ben palette altın karamel kullanıyorum içinden %9luk oksidan çıkıyor. her boyadığımda saç rengim dahada açıldığını fark ediyorum. ilk boyadığım gibi güzel gelmiyor gözüme. satıcı kız bana %6lık oksidan ile kullan diye fikir verdi sizce doğrumu daha koyumu tutar saç. yada ne gibi fark olur.

Pigmentasyon sadece sarı saçtan koyu saçlara, açılmış saçın üstüne istenilen rengi uygulanamadan önce ve beyaz saçlarda yapılır. Yani siz saç açılmadan önce dediğim işlemi yaparsanız saçınıza turuncu pigment yüklemekten başka bir şey yapmazsınız. Yani küllü renk kesinlikle olmaz.

Loreal Majirel alın.
Pigmentasyonu 9.3 demiştim market boyası için. Loreal majirel alacaksanız 8.3 alın pigmentasyon için. Tabiki boya için söylediğim gibi 8.1 alabilirsiniz.

Yurt dışından gelince kargo 20 tl nin üzerinde oluyor, bilgilerinize :)

İnternete baktım ama bulamadım, videoyu bulursanız linkini yapıştırın. O zaman bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…