Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Cevabımı yazdığınız diğer başlığa yazdım.

Merhabalar;

Saçınızda boya yok ise kuaföre gitmenizi öneririm. Ben olsam yaparım ama sizin saçı açarken saçın turunculaşma ihtimali yüksek. Platin değil, bildiğiniz saçı açmanız gerekir. Ama onun süresi boya süresi gibi değildir. Dipten uygulanmaya başlanmaz. Ve sürekli kontrol edilir, dikkat edilmezse saç yanabilir. Bu ihtimalleri göze alırsanız nasıl yapılacağını anlatabilirim.

Eki Görüntüle 746414 Eki Görüntüle 746415 biri bnm saçımdı bu tonu elde etmk için sormuştum :) çok haklısın soru yagmuru vr burda remen .)

Bu renk dedim mi bilmiyorum ama saçınızı açmadan elde edebilirsiniz.

İlk önce 8.3 + %9luk oksidan ile saçınızı boyayıp, balyaj için(sarı gibi duran yerler) kuaföre gidebilirsiniz. Bu resmi gösterin. Balyaj için küllü tonlar değil altın tonlarında istiyorum deyin.

Anlayışınız için teşekkür ederim:)

Memnunsanız çok sevindim. Güle güle kullanın :)

Merhabalar;

Saçlarınızı Koleston 7.77 ile boyayabilirsiniz. Saçınızda çok fazla tutmayın aslında normal bir tondur ama fazla beklenirse siyaha yakın duruyor. Saç rengini alır almaz yıkamaya gidin.

tatlım boya içine sumu dökücem oksidasyon sütü yerine yani ?

Evet %6lık kullanırsanız biraz daha koyu tutar.

Resmi buraya yüklerseniz yardımcı olabilirim.

Memnunsanız çok sevindim. Güle güle kullanın :)

Tesekkur Ederim :)

Ya benim bir sorum da annem icin olacak , annemin dogal saclari benim rengimde ( inanilmasi guc ama beyazi yok )annem saclarini eskiden loreal market boyasi 8.1 e boyardi surekli sonra 2 senedir boyamiyor dogal rengi gelsin diye . geldikten sonra kuafore gidip golge istiyorum demis , dogal sacina orialle bir seyler yapmislar , eve geldiginde sok olmustum , bir parmak genisliginde sık atılmıs sari balyajlar vardi ve balyajlarin renkleri bazilari sari bazilari altin sari bazilari turuncumsu hatta platin bile gordum . Sonra sac uclara dogru bi sarimsi yesillenme var . Dipler hala kendi rengi . İnanilmaz igrenc olmus annemde ben boyle istedim cunku kahveye boyarsam boyle parlak olsun bi yeri koyu olsun diye istedim dedi bana , yardim edermisin canim ne yapacagiz simdi ? Annem golgelerim gitmesin ama kahveye boyamak istiyorum dedi sonra tamamen giderse golgeleri bir daha orial surerim dedi bende sacini mahvedersin anne yapma dedim , ama sanirsam sade sac istemiyor ve kuafor yerine benim yapmami istiyor .

Son düzenleme:
kuaförüme kumral tonu istiyorum ama çok koyu olmasın dedim. orta kumral yaparız dedi. bu hafta boyatacağım. o yüzden merak etmiştim hoş bir tonmuş teşekkür ederim :)

Rica ederim, saçta bu kadar açık durmaz. Ama kuaförle kumralı genellikle %9 luk oksidan ile boyuyor, eğer %9 luk oksidan ile uygularsa daha turuncumsu olur.

Gölgeler gitmeden nasıl kahveye boyanacak anlamadım ? Tümden mi boya yapacaksınız ?

Gölgeler gitmeden nasıl kahveye boyanacak anlamadım ? Tümden mi boya yapacaksınız ?

Evet iste ben anneme tumden boyarsak golgeler gider dedim , boya akinca belli olur dedi , tutam tutam boyamaktan veya tumden boyamaktan care yok galiba . Tumden boyarsak , nasil boyayabiliriz ? Yani market boyasi kullanabilirmiyiz ? Yesiiliklerden ve aradaki o cirkin sarilar gitsin istiyoruz

O zaman markete gidip bir tüp 8.3 alın. Bir tüp 8.3 için BİR ÇAY BARDAĞI SUyu karıştırın ve SADECE açılmış olan yerlere sürüp 10 dk bekleyin ve yıkayın.

Bu işelemi yaparken kesinlikle oksidan kullanmayın. Boya ve su karışımı olmalı.

Cok tesekkurler :) , bir tutamina deneriz once bakalim . Cirkin sarilar gider de , ortadan uclara dogru olan yesillik de gider dimi ?ama sanki zemin yesil onun ustunde golgeler gibi annem yanimda olsa resim cekerdim , yarin bana gelicek resmini atarim size

Zaten özellikle yeşillikleri giderir, ama tabiki çirkin sarılar da kalmaz. Resme gerek yok yarın geldiğinde direkt uygulayın.

merhaba benımde saclarım yarısı kendı rengınde yarısı sarı karısımı olmustu en son tekrar kuafore gıttım boyadı acık renklerde ıstedım sarıya yakn tonlar oda sımdlık balkopugu yapalım dedı ve bu hal aldı pek begenmedım amaa bıraz daha acık ton ıstemıstım artık kuaforlerle ugrasmak ıstemıyorum . kendım boya alıp boyamak ıstıyrm ama rengı asla koyulasmamalıı hangı renkboya almalıyım bırde en begendıgınz boya markası hangısı . cevaplayabılırsenız sevınırım tesekkurler

Eklentiler

• $20130702_124716.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $20130702_125132.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 96

Merhabalar;

Benim söylediğim renk size koyu gelebilir ya da açık gelebilir bunun yerine istediğiniz bir saç rengini ünlüden paylaşırsanız daha net bir bilgi verebilirim.

Merhabalar;

Benim söylediğim renk size koyu gelebilir ya da açık gelebilir bunun yerine istediğiniz bir saç rengini ünlüden paylaşırsanız daha net bir bilgi verebilirim.

ilk boyle bu tarz bır sarı ıstemıstım yada az daha koyusunu ama kuaforum sana gıtmez deyıp kafasına gore takıldı yanı bır sure sarı tonlarında kullanmak ıstedım siz bana bu suankının az daha acık tonunu soylesenız oda olur toparlansın ıstıyrm rengı boyle cok alacalı karısık birşey odu oldu birde dıpler sıyah gelınce boyanınca fark cok olurmu hıc kendım sacımı boyamadıgım ıcın tam bılemıyorum nasıl oluyor

Eklentiler

• $56247bd974cfd4dbaf92b762aeb80a99.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…