Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Evet %6lık kullanırsanız biraz daha koyu tutar.

Resmi buraya yüklerseniz yardımcı olabilirim.

gizem karacanın benim hala umudum var dizisindeki saç rengini sormuştum birde . koyukaramel midir nasıl elde edilir? yüklüyorum ama burda tam aydınlık ve net çıkmamış. dün dizisi vardı görebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim.

ne demek asıl ben ilginiz için teşekkür ederim. daha önceleri röfle yaptırıyordum her seferinde saçlarım lastik gibi sündü yandı kurudu
sarıdan da vazgeçemiyorum bir yıldır hep evde 9 ve 10 un tonlarına kendim boyuyorum ama önce sarı tutuyor sonra kahveleşiyor rengi orealin o sarısının rengini vermiyor. bi kuaförle konuştum mavi oreal yakar beyaz yakmaz ben beyaz da kullanıyorum dedi güvenemiyorum düz boyalardaa tatmin etmiyor keşke lorealin ombre kitini turkiyede bulabilsek .

Bu saç 8.3 +%9luk oksidan ile boyanıp sarı gölgelendirme çalışması yapılmıştır. Saçınızda çok renk tonu var. 8.3 ü evde boyayıp gölgelendirme çalışması için BAŞKA kuaföre gitmenizi öneririm. Bu sayede diplerden çıkan renk yani kendi renginiz çok göze batmaz. Sadece sarı tonunu düşünmeyin çünkü 20 günde bir dip boyası yapmanız gerekir.

7.3 tür ve %6lık oksidan kullanılmıştır. Evde boyayacağınız için koyu tutmaması için 8.3 alıp %6lık oksidan kullanmanızı öneririm. Karamel ile uzaktan yakından alakası yok bu rengin.

Onunla alakası yok bazı kuaförler saç açmayı bilmiyorlar, saçı yakıyorlar. Ben daha yeni annemin saçına açıcı uygulayarak balyaj attım ama lastik gibi uzamadı. Kısacası onun için iyi bir kuaför araştırmalısınız.

TŞK EDERİM ama aslında ben tek renk birşey istiyorum golgelendırme ıstemyorum. bu oncesınde kendı rengı ve balyajım oldugndan toparlanamadı sacım 2 ve 3. boyamalrda tek rengıne yavs yavas doner dedı kuafor ama bırdaha kuafore boyatmak ıstemıyorum sımdı ben 8.3 alsam boyasam zamanlaaa oturrmu rengı bırde hangı marka onerıyorsunuz.

Evet ilk önce 8.3 ile boyayarak saçınızdaki renk farklılıklarından kurtulabilirsiniz. İlk etapta size koyu gelecektir ama altta sarılarınız olduğundan en fazla 20 günde akar. Akmasını istemiyorsanız pigmentasyon yapmalısınız.

Market boyası alacaksanız LOREAL EXCELENCE CREME, profesyonel saç boyası alacaksanız LOREAL MAJİREL tavsiye ederim. Oksidan mutlaka %9(30volume)luk olmalı. Fiyat farkı pek yok 5 tl civarı oynuyor. dediklerim bunlar; (kutu üstündeki renge aldanmayın,Loreal majireldeki resim gibi tutar.)

Bunu uygularken diplerinen 5 cm bırakarak saç ortasından başlayıp saç uçlarına doğru boyamalısınız, 10-15 dk sonra saç diplerine geçmeli saç dipleri tuttuktan 5 dk sonra saçınızı yıkamalısınız.

peki ben 7.3 yerine 8.3 ile 9luk oksidanla boyatsam bu tonlarda olurmu balyaj istemiyorum cunku kuafore actirmayi dusunuyorum saclarimi

peki ben 7.3 yerine 8.3 ile 9luk oksidanla boyatsam bu tonlarda olurmu balyaj istemiyorum cunku kuafore actirmayi dusunuyorum saclarimi

Hayır olmaz, saçınızı açtıracaksanız boyamanız tavsiye etmem, saçınızın yanma olasılığı yükselir.

Magazinde zaten koyu duruyordu , tekne turu yapmisti da , gizem karaca benim sac rengim gibi duruyor , ama benimki 7.3 ama durusu ayni :)

Bu arada yipranma konusunda cok hakliymissin canim , boyanan yerlerde yipranma yok ama acici surulen yerler cok kabariyor kivircik sacliyim ya bide iyice kabariyor. Oglum antenlerin cikmis anne diye dalga geciyor :))) john freida ile yikayacagim bu aksam bakalim o nasil netice vericek :)

Son düzenleme:

mrb canım. bakır renk hayaliyle gittiğim kuaför den hüsranla çıktım. kuaför hatası sonucu patlıcan moru gibi parlayan koyu bi kızıla boyandı saçlarım. o renge ben 1 gün dayanamayıp ertesi günü başka başka bir kuaföre attım kendimi .saçıma kusturma islemi uyguladı saçım ciyak bir turuncu rengine dönüştü.
üstüne 1. eklediğim fotoğraftaki renge boyadı. tabi karışımlar yaptı neler kattı içine bilemiyorum.
tabi alt rengim açık olduğundan 1 hafta sonra diğer fotoğraflarımdaki renge döndü.

benim sorum 1. fotoğrafaki renk nedir bana bakır kahve dedi ama alt zeminin turuncu olduğundan bakır koymadım bu seferlik dedi. boya numarası karşılığı nedir acaba 1. fotğrafın ?

ve akmış olan fotoğraftaki diğer renk nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…