Evet %6lık kullanırsanız biraz daha koyu tutar.
Resmi buraya yüklerseniz yardımcı olabilirim.
Bu renk dedim mi bilmiyorum ama saçınızı açmadan elde edebilirsiniz.
İlk önce 8.3 + %9luk oksidan ile saçınızı boyayıp, balyaj için(sarı gibi duran yerler) kuaföre gidebilirsiniz. Bu resmi gösterin. Balyaj için küllü tonlar değil altın tonlarında istiyorum deyin.
Anlayışınız için teşekkür ederim:)
ilk boyle bu tarz bır sarı ıstemıstım yada az daha koyusunu ama kuaforum sana gıtmez deyıp kafasına gore takıldı yanı bır sure sarı tonlarında kullanmak ıstedım siz bana bu suankının az daha acık tonunu soylesenız oda olur toparlansın ıstıyrm rengı boyle cok alacalı karısık birşey odu oldubirde dıpler sıyah gelınce boyanınca fark cok olurmu hıc kendım sacımı boyamadıgım ıcın tam bılemıyorum nasıl oluyor
gizem karacanın benim hala umudum var dizisindeki saç rengini sormuştum birde . koyukaramel midir nasıl elde edilir? yüklüyorum ama burda tam aydınlık ve net çıkmamış. dün dizisi vardı görebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 747102
ne demek asıl ben ilginiz için teşekkür ederim. daha önceleri röfle yaptırıyordum her seferinde saçlarım lastik gibi sündü yandı kurudu
sarıdan da vazgeçemiyorum bir yıldır hep evde 9 ve 10 un tonlarına kendim boyuyorum ama önce sarı tutuyor sonra kahveleşiyor rengi orealin o sarısının rengini vermiyor. bi kuaförle konuştum mavi oreal yakar beyaz yakmaz ben beyaz da kullanıyorum dedi güvenemiyorum düz boyalardaa tatmin etmiyor keşke lorealin ombre kitini turkiyede bulabilsek .
. :26:http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/625945-palette-kumral-70-a.html
Banada yardım eli uzatmanı bekliyorum :))
. :26:
Cevabımı yazdım görmemişsiniz, daha önce de yazmıştınız.
http://www.sonfm.nl/2013/wp-content/uploads/2013/04/156515_10151536079902158_605434332_n-620x350.jpg Ebru yasarin saclarini da magazinde gordum kizil yansimali kahve cok hos koyu da degil nedir bu renk ?
Konuya değil cevabı buradan beklediğim için olsa gerek yardımsever arkadaşımTeşekkürler,hemen okuyorum cevabını.
Bu saç 8.3 +%9luk oksidan ile boyanıp sarı gölgelendirme çalışması yapılmıştır. Saçınızda çok renk tonu var. 8.3 ü evde boyayıp gölgelendirme çalışması için BAŞKA kuaföre gitmenizi öneririm. Bu sayede diplerden çıkan renk yani kendi renginiz çok göze batmaz. Sadece sarı tonunu düşünmeyin çünkü 20 günde bir dip boyası yapmanız gerekir.
TŞK EDERİM ama aslında ben tek renk birşey istiyorum golgelendırme ıstemyorum. bu oncesınde kendı rengı ve balyajım oldugndan toparlanamadı sacım 2 ve 3. boyamalrda tek rengıne yavs yavas doner dedı kuafor ama bırdaha kuafore boyatmak ıstemıyorum sımdı ben 8.3 alsam boyasam zamanlaaa oturrmu rengı bırde hangı marka onerıyorsunuz.
kuaforde anlamiyorki istedigim rengi tamam diyip boyuyor bakiyorum hala koyu renk benim tam olarak istedigim renk ise budurEki Görüntüle 747752
peki ben 7.3 yerine 8.3 ile 9luk oksidanla boyatsam bu tonlarda olurmu balyaj istemiyorum cunku kuafore actirmayi dusunuyorum saclarimi
Ebru yaşarın saç rengi Loreal Majire 6/41 + %6lık oksidanla uygulanmıştır. Işık yansıması olduğundan size açık gelmiş. Işığın vurmadığı koyu yerlere bakın.
Gizem karacanın saç rengi 8.3 +%9luk oksidan ile uygulanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?