Magazinde zaten koyu duruyordu , tekne turu yapmisti da , gizem karaca benim sac rengim gibi duruyor , ama benimki 7.3 ama durusu ayni :)
Bu arada yipranma konusunda cok hakliymissin canim , boyanan yerlerde yipranma yok ama acici surulen yerler cok kabariyor kivircik sacliyim ya bide iyice kabariyor. Oglum antenlerin cikmis anne diye dalga geciyor :))) john freida ile yikayacagim bu aksam bakalim o nasil netice vericek :)
Eki Görüntüle 747934
mrb canım. bakır renk hayaliyle gittiğim kuaför den hüsranla çıktım. kuaför hatası sonucu patlıcan moru gibi parlayan koyu bi kızıla boyandı saçlarım. o renge ben 1 gün dayanamayıp ertesi günü başka başka bir kuaföre attım kendimi .saçıma kusturma islemi uyguladı saçım ciyak bir turuncu rengine dönüştü.
üstüne 1. eklediğim fotoğraftaki renge boyadı. tabi karışımlar yaptı neler kattı içine bilemiyorum.
tabi alt rengim açık olduğundan 1 hafta sonra diğer fotoğraflarımdaki renge döndü.
benim sorum 1. fotoğrafaki renk nedir bana bakır kahve dedi ama alt zeminin turuncu olduğundan bakır koymadım bu seferlik dedi. boya numarası karşılığı nedir acaba 1. fotğrafın ?
ve akmış olan fotoğraftaki diğer renk nedir?
Sonucu yazarsınız :)
Daha önce turunculuk olduğundan 7.1 olarak düşünüyorum tabi 8.1 de olabilir. Ne kadar turuncu oladuğunu görmediğimnden net bir şey diyemiyorum. Ama saçta dorelik de mevcut. Belki de doreliğin sebebi alttaki turunculuklardır.
Saça kusturma işlemi yapıldığından kuaföre gidip aynı renge bile boyatsanız sonuç aynı olmaz. Zemin her zaman önemlidir.
Eki Görüntüle 705020 bu istedigim renk
Eki Görüntüle 705022 Eki Görüntüle 705023 Eki Görüntüle 705024
selam canım gene ben saçlarımı böle olunca degiştirdim kuaföre gidip diplerimi eskı rengine cevirdim şeytan dürttü benı gene 1 ay sonra gittim açtım saçlarımı turuncu oldu altın karemel yaptım çiğ bir sarı oldu onun üstüne bronz kahve yaptım ...oda aktı beyaz sabunla yıkadım baya bakır olmuştu şimdi tutuncu gibi sarı bakır diplerim bense
bu renk istiyorum ne yapmam lazım ? tekrarmı açmalıyım ? şimdiki rengınıde eklerım istersen yarın saçlarım bob modeli uçları platin şuan diplerde açık bakır
oksidanı alıorm ufak şişelerde 60ml yazıyor %6lık aldm yeterli olur heralde. pigmentasyonu sayende ögrendm yazını okudum tek sorum pigmntasyn boyasını kaç dk bekletym 8.3 olanı.. birde bazı yerlerde 1 yemek kaşıgı oksidan atın ılık suyun içine denior önerirmisin bunu ?
thalicaım arkadaşımızın saç rengini beğendim karamel mi bu..bu arada wizardd bence çok yakışmış yüzünü görmeden bile bu kanıya vardım
Eki Görüntüle 705022 Eki Görüntüle 705023 Eki Görüntüle 705024 bunlarda saçlarım bır kere yıkadım henüz kırlı yanı şuanda akşama yıkıycam yaglanmasını beklıyorum bakım için .dahada açılıcakya yıkananca
benım diplerim evde sütlü kahve gibi tatlı kahve duruyo rengı ılginç ışıkta ne kadarda fark ettı :)
selam canım gene ben saçlarımı böle olunca degiştirdim kuaföre gidip diplerimi eskı rengine cevirdim şeytan dürttü benı gene 1 ay sonra gittim açtım saçlarımı turuncu oldu altın karemel yaptım çiğ bir sarı oldu onun üstüne bronz kahve yaptım ...oda aktı beyaz sabunla yıkadım baya bakır olmuştu şimdi tutuncu gibi sarı bakır diplerim bense Eki Görüntüle 748152
bu renk istiyorum ne yapmam lazım ? tekrarmı açmalıyım ? şimdiki rengınıde eklerım istersen yarın saçlarım bob modeli uçları platin şuan diplerde açık bakırbu renkte çok hoş .bu ıkı renk olmassa sarı yapıcam uçlardakı platın gibi çokkkkkkkk kararsızım .canım kendı saçım koyu kestane eger bu renkler olmassa bakır olan yerlerini kestaneye boyuycam ugraşmıyım dıbın geldıgınde dıye
yada hiç mi ugraşmasamda sarımı yapsam platine yakın uçları gibi ? diplerim uzayıncada siyahlı sarılı durur ...sarı yapmamı daha kolay yoksa bu gösterdigim 2 resımmı canım ? senden cvp alır almaz boyuycam saçımı teşekkürler
Yikar yikamaz , kurutmaya tutarken foruma girip yaziyim sonucu dedim hic bir farkini gormedim , sac boyam havluma akti resmen , moralim bozuldu john freida beni husrana ugratti . Kizima veriyorum o kullansin onun sacinda boya yok. Maskeyle serumu surdum onlar biraz ise yaradi . Yapi bakiminda biraz fark var ama renk konusunda ayni seyi soyleyemiyecegim . Ki ben 3 gunde bir sac yikayan bi kadinim . 7.3 dayanmicak galiba , havuza girersem iyiyice akicak sanirim , ozaman ben 2 hafta sonra bir daha kuafor yolunu tutiyim. Bu arada annemin saclari duzeldi onun icin size dua ediyor "maskaraya donduk ayol" diyordu boyadan sonra "allah razi olsun o kizdan bak duzeldi " dedi :))
Bu arada diyelim kumral boyaticam ama kizil yansima istiyorum nasil olur ? İlk 6.66 kizila boyayip ustune ayni numaradan yani 6.X kizillik icermeyen bi kahve boyasak kizil yansima olur mu ?
küllü kumrala hiç benzemiyo ama.yani küllü tonlara hiç benzemiyo. akmış olan fotograflardaki rengi merak ediyordum .bidaha o rengi tutturamadım.
merhabaaaaaaaaaaa,
bende yardımlarınızı bekliyorum.. saçlarım çok işlemden geçti zamanında siyah siyah ve sonrası actırma işlemleri, kızıl bakır kırmızı renkler sonra birdaha siyah sonra kahve. baya bir kurcaladım anlayacagınızuzun saçlarım vardı yıprandıgı için sürekli kestirdim şu anda omuzlarımda kısacıcık :2: kuaföre gittim ilk gittiğimde siyahtı açıp havai kahve diye ( sanırım uydurdu ) bir renk yaptı. sonra renk oturcak diye bir daha gittim kullandıgı boya neyse artık hemen akıyordu bende kuaför değiştirdim. buradada renkleri değiştirdigini söyledi baya tuzlu bir fiyata boyattım sacımı renk otursun diye bir daha gel dedi ama güvenmedim onada. istedigim renk olmuyor hadi neyse olabilir ama söylediği renkte tutmuyor bambaşka birşey oldu. yıkadıkça açılıyor renk artık. diplerimde geldi baya evde kendim boyamak istiyorum hem çalışmıyorum maddiyatımıda zorlamak istemiyorum. bide pek güvenilir kuaför bulamıyorum malesef.
geçenlerde markette boyaları incelerken katalogtan bir tanesi baya uyuyordu sacıma. FINDIK KAHVESİ ama markayı unuttum. onu alayım dedim ama bu seferde emin olamadım malum kataloglardaki resimlerdeki renkler birebir olmuyor. saçlarımın resimlerini çektim topiği görünce birde sizin fikrinizi alayım dedim
bazılarını flaşlı çektim bazılarını normal.
Eki Görüntüle 748130 Eki Görüntüle 748131 Eki Görüntüle 748132 Eki Görüntüle 748133 Eki Görüntüle 748134 Eki Görüntüle 748135 Eki Görüntüle 748136 Eki Görüntüle 748137 Eki Görüntüle 748138
thalicaım arkadaşımızın saç rengini beğendim karamel mi bu..bu arada wizardd bence çok yakışmış yüzünü görmeden bile bu kanıya vardım
selam canım gene ben saçlarımı böle olunca degiştirdim kuaföre gidip diplerimi eskı rengine cevirdim şeytan dürttü benı gene 1 ay sonra gittim açtım saçlarımı turuncu oldu altın karemel yaptım çiğ bir sarı oldu onun üstüne bronz kahve yaptım ...oda aktı beyaz sabunla yıkadım baya bakır olmuştu şimdi tutuncu gibi sarı bakır diplerim bense Eki Görüntüle 748152
bu renk istiyorum ne yapmam lazım ? tekrarmı açmalıyım ? şimdiki rengınıde eklerım istersen yarın saçlarım bob modeli uçları platin şuan diplerde açık bakır
Merhabalar;
Evet saç açılmalı, istediğiniz renk 9.3 tür. Saçı daha önce de açtınız sanırım. 6 ay olmadıysa açmanızı önermem.
cnm ben saçlarımı boyadm aynen bu şekil fotografımı atıcam kendi saç rengm niese hala küllü kaldı naısl olur anlamadm :S cıtcıtlarımn rengi tam o sana attıgım renk gibi ama saçlarım nie bakırlaşmıor anlamıorm ben smdi ne boyamam gerekior cıtcıtlarımla aynı renk olması için lütfen bunada yardımcı olurmusun Eki Görüntüle 748165
tşkr.ler canım .kuaföre boyattığımdan bende tam emin olamıyorum. 7,1 olabilir dedi ama küllü kumrala benzemiyo. dore kumral olabilir.1.resim. diğer 1 hafta sonraki halini merak ediyorum ben bakır kumral doremi acaba diğer fotograflar
Eki Görüntüle 748166 bu renkte çok hoş .bu ıkı renk olmassa sarı yapıcam uçlardakı platın gibi çokkkkkkkk kararsızım .canım kendı saçım koyu kestane eger bu renkler olmassa bakır olan yerlerini kestaneye boyuycam ugraşmıyım dıbın geldıgınde dıye
yada hiç mi ugraşmasamda sarımı yapsam platine yakın uçları gibi ? diplerim uzayıncada siyahlı sarılı durur ...sarı yapmamı daha kolay yoksa bu gösterdigim 2 resımmı canım ? senden cvp alır almaz boyuycam saçımı teşekkürler
Bu renk bakırdır yine. saçınızdaki renk yani. Işık yansıma olduğundan size farklı gelmiştir. Sarı yaparsanız 20 günde bir dip boyarsınız. Sarıyı yapacaksanız bir önceki yazdığınız yere cevabımı yazdım.
Merhaba canım yine ben
Komşum benim saçlarımı gördü hayran kaldı saçları 7 tonlarındaydı (boyalıydı) ama sarı gibiydi benimkinden daha sarı belki 8 tonlarında , bu sabah bana saçlarımı sordu , bende dedim ki (benimkiyle aynı olmasın diye söyledim) deniz uğur gibi yaptırdım dedim oda benden resim istedi ve alttaki 1. resimi onun iPhone nuna attım sonra ben şaka sandım ama ciddi ciddi kuaföre gidip resmi göstermiş bunu yapın demiş kuaför önce röfle yapmış (öyle diyor ama sanırım para koparmak için açtırma yaptı kuaför) sonra kuaför "bu 8.1 le alakası yok 8.7 ile olur" demiş beni aradı o sırada bende "doğal saçına küllü uygularsan ve %9 oksidan kullanırsan böyle bakırımsı olur , 8.7 demiş heralde koyu sandığındandır galiba çünkü 7 kumralımsı oluyor dedim ben sana asıl 8.1 i atiyim" dedim sonra deniz uğurun peruklu (attığım 2. resim) halinii Yolladım sonra kuaföre onu göstermiş bari böyle olsun demiş kuaför buda 8/7 demiş hatta "bakın bu daha bariz kumrala yakın " demiş ve komşumu kandırmış , güzelim komşumun saçlarını bakırımsı açık sarı ile eve göndermiş saçlarının ne 1. resim ile nede 2. resimle alakası yok sadece aralarda bazı koyu yerler var bölge bölge oralarda istediği ton var bu işleme de 170 TL almış beni görüntülü aradı ve ben çığlık attım , inanılmaz berbat olmuş 8.7 ile alakası yok dedim bunun , çok üzüldü . Senin yüzümden diyip duruyor , bende komşuma çare olmak için "gel ayol ben boyayacağım düzelteceğim" dedim . Bana yardım edermisin ? Kurtarmak için kahveye boyamamız lazım gelirse 3.resim gibi olsun dedi. (3.de rengini merak ettim azıcık benimki gibi ama benimki daha bakıra çalıyor) bu arada saçları aynen şu linkeki gibi aynı böyle duruyor evde gün içinde https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/14700_453232214725358_1964394475_n.png bu arada canım 4.resim de 8.1 mi ?
1.Resim :Eki Görüntüle 748296
2.Resim :Eki Görüntüle 748297
3.Resim :Eki Görüntüle 748300
4.Resim :Eki Görüntüle 748302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?