Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Sonucu yazarsınız :)

Daha önce turunculuk olduğundan 7.1 olarak düşünüyorum tabi 8.1 de olabilir. Ne kadar turuncu oladuğunu görmediğimnden net bir şey diyemiyorum. Ama saçta dorelik de mevcut. Belki de doreliğin sebebi alttaki turunculuklardır.
Saça kusturma işlemi yapıldığından kuaföre gidip aynı renge bile boyatsanız sonuç aynı olmaz. Zemin her zaman önemlidir.

Sonucu yazarsınız :)

Yikar yikamaz , kurutmaya tutarken foruma girip yaziyim sonucu dedim hic bir farkini gormedim , sac boyam havluma akti resmen , moralim bozuldu john freida beni husrana ugratti . Kizima veriyorum o kullansin onun sacinda boya yok. Maskeyle serumu surdum onlar biraz ise yaradi . Yapi bakiminda biraz fark var ama renk konusunda ayni seyi soyleyemiyecegim . Ki ben 3 gunde bir sac yikayan bi kadinim . 7.3 dayanmicak galiba , havuza girersem iyiyice akicak sanirim , ozaman ben 2 hafta sonra bir daha kuafor yolunu tutiyim. Bu arada annemin saclari duzeldi onun icin size dua ediyor "maskaraya donduk ayol" diyordu boyadan sonra "allah razi olsun o kizdan bak duzeldi " dedi :))

Bu arada diyelim kumral boyaticam ama kizil yansima istiyorum nasil olur ? İlk 6.66 kizila boyayip ustune ayni numaradan yani 6.X kizillik icermeyen bi kahve boyasak kizil yansima olur mu ?

Son düzenleme:

küllü kumrala hiç benzemiyo ama.yani küllü tonlara hiç benzemiyo. akmış olan fotograflardaki rengi merak ediyordum .bidaha o rengi tutturamadım.

merhabaaaaaaaaaaa,
bende yardımlarınızı bekliyorum.. saçlarım çok işlemden geçti zamanında siyah siyah ve sonrası actırma işlemleri, kızıl bakır kırmızı renkler sonra birdaha siyah sonra kahve. baya bir kurcaladım anlayacagınız uzun saçlarım vardı yıprandıgı için sürekli kestirdim şu anda omuzlarımda kısacıcık :2: kuaföre gittim ilk gittiğimde siyahtı açıp havai kahve diye ( sanırım uydurdu ) bir renk yaptı. sonra renk oturcak diye bir daha gittim kullandıgı boya neyse artık hemen akıyordu bende kuaför değiştirdim. buradada renkleri değiştirdigini söyledi baya tuzlu bir fiyata boyattım sacımı renk otursun diye bir daha gel dedi ama güvenmedim onada. istedigim renk olmuyor hadi neyse olabilir ama söylediği renkte tutmuyor bambaşka birşey oldu. yıkadıkça açılıyor renk artık. diplerimde geldi baya evde kendim boyamak istiyorum hem çalışmıyorum maddiyatımıda zorlamak istemiyorum. bide pek güvenilir kuaför bulamıyorum malesef.

geçenlerde markette boyaları incelerken katalogtan bir tanesi baya uyuyordu sacıma. FINDIK KAHVESİ ama markayı unuttum. onu alayım dedim ama bu seferde emin olamadım malum kataloglardaki resimlerdeki renkler birebir olmuyor. saçlarımın resimlerini çektim topiği görünce birde sizin fikrinizi alayım dedim

bazılarını flaşlı çektim bazılarını normal.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

cnm ben saçlarımı boyadm aynen bu şekil fotografımı atıcam kendi saç rengm niese hala küllü kaldı naısl olur anlamadm :S cıtcıtlarımn rengi tam o sana attıgım renk gibi ama saçlarım nie bakırlaşmıor anlamıorm ben smdi ne boyamam gerekior cıtcıtlarımla aynı renk olması için lütfen bunada yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
Merhaba canım yine ben

Komşum benim saçlarımı gördü hayran kaldı saçları 7 tonlarındaydı (boyalıydı) ama sarı gibiydi benimkinden daha sarı belki 8 tonlarında , bu sabah bana saçlarımı sordu , bende dedim ki (benimkiyle aynı olmasın diye söyledim) deniz uğur gibi yaptırdım dedim oda benden resim istedi ve alttaki 1. resimi onun iPhone nuna attım sonra ben şaka sandım ama ciddi ciddi kuaföre gidip resmi göstermiş bunu yapın demiş kuaför önce röfle yapmış (öyle diyor ama sanırım para koparmak için açtırma yaptı kuaför) sonra kuaför "bu 8.1 le alakası yok 8.7 ile olur" demiş beni aradı o sırada bende "doğal saçına küllü uygularsan ve %9 oksidan kullanırsan böyle bakırımsı olur , 8.7 demiş heralde koyu sandığındandır galiba çünkü 7 kumralımsı oluyor dedim ben sana asıl 8.1 i atiyim" dedim sonra deniz uğurun peruklu (attığım 2. resim) halinii Yolladım sonra kuaföre onu göstermiş bari böyle olsun demiş kuaför buda 8/7 demiş hatta "bakın bu daha bariz kumrala yakın " demiş ve komşumu kandırmış , güzelim komşumun saçlarını bakırımsı açık sarı ile eve göndermiş saçlarının ne 1. resim ile nede 2. resimle alakası yok sadece aralarda bazı koyu yerler var bölge bölge oralarda istediği ton var bu işleme de 170 TL almış beni görüntülü aradı ve ben çığlık attım , inanılmaz berbat olmuş 8.7 ile alakası yok dedim bunun , çok üzüldü . Senin yüzümden diyip duruyor , bende komşuma çare olmak için "gel ayol ben boyayacağım düzelteceğim" dedim . Bana yardım edermisin ? Kurtarmak için kahveye boyamamız lazım gelirse 3.resim gibi olsun dedi. (3.de rengini merak ettim azıcık benimki gibi ama benimki daha bakıra çalıyor) bu arada saçları aynen şu linkeki gibi aynı böyle duruyor evde gün içinde https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/14700_453232214725358_1964394475_n.png bu arada canım 4.resim de 8.1 mi ?

1.Resim :
2.Resim :
3.Resim :
4.Resim :

Son düzenleme:

Hayır onun yerine kumralı kızıl yansıma olan boyayı tercih etmelisiniz: Mesela Koleston perfect 7/75
Dediğiniz gibi yaparsanız yoğun kızıllığı hiçbir boya almaz.

küllü kumrala hiç benzemiyo ama.yani küllü tonlara hiç benzemiyo. akmış olan fotograflardaki rengi merak ediyordum .bidaha o rengi tutturamadım.

Daha önce de dedim açılıp boyandığı ve bir takım işlemler gördüğü için ne kendiniz ne de kuaförünüz bir daha o rengi tutturabilir. Çünkü saçın yapısı her gün değişir.
Koleston perfect 8.7 içine biraz da bakır mix katılmış olabilir. Ama dediğim gibi daha önce saçın rengini bilmediğimden net bir bilgi veremem.

Merhabalar;

Keşke flaşlı çekmeseydiniz o zaman net göremiyorum, diğer resimlerde evde çekilmiş, gerçek saç rengi gün ışında flaşsız belli olur.

Sizin istediğiniz renk nedir ? Benim tavsiyem her yeri AÇTIRMADAN aynı tona boyayın derim. Açık bir renk söylerseniz saçlarınız daha önceden çok işlem gördüğünden saç yanabilir. Ama benim tasiyem Koleston Perfect 6/41 dir.

thalicaım arkadaşımızın saç rengini beğendim karamel mi bu..bu arada wizardd bence çok yakışmış yüzünü görmeden bile bu kanıya vardım

tşkr.ler canım .kuaföre boyattığımdan bende tam emin olamıyorum. 7,1 olabilir dedi ama küllü kumrala benzemiyo. dore kumral olabilir.1.resim. diğer 1 hafta sonraki halini merak ediyorum ben bakır kumral doremi acaba diğer fotograflar

Çok özür dileyerek saçınızın fotoğrafını -GÜN IŞINDA, FLAŞSIZ- çekip yükler misinniz ?

thalicaım arkadaşımızın saç rengini beğendim karamel mi bu..bu arada wizardd bence çok yakışmış yüzünü görmeden bile bu kanıya vardım

Daha önce 8/7 dedim ama 7/47 de olabilir, saç rengi öncesinde açılmış bu yüzden net bir şey diyemiyorum.

Daha önce 8/7 dedim ama 7/47 de olabilir. Bu rengi yine tutturmak istiyorsanız saçı açtırmalısınız.

Saçın rengini - GÜNIŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yüklerseniz yardımcı olaurum bu şekilde ezbere konuşmuş olurum.
4. resim 8.7 dir ama %6lık oksidann kullanılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…