Merhabalar;
Evet saç açılmalı, istediğiniz renk 9.3 tür. Saçı daha önce de açtınız sanırım. 6 ay olmadıysa açmanızı önermem.
evet tatlım geçen hafta açtım ama platıne kadar degıl turuncuya kadar açtım sonra broz kahveye boyadım hergünde sabunla akıttım baya bir açıldı rengi ....ozaman bana şölee dogal bir sarıyı nasıl yaparım bunun üstüne tatlım ? 1101.....12 lerle açsam yavaş yavaş olurmıkı ?
evet tatlım geçen hafta açtım ama platıne kadar degıl turuncuya kadar açtım sonra broz kahveye boyadım hergünde sabunla akıttım baya bir açıldı rengi ....ozaman bana şölee dogal bir sarıyı nasıl yaparım bunun üstüne tatlım ? 1101.....12 lerle açsam yavaş yavaş olurmıkı ?
resim yüklüyorum saçımın rengini şimdi
Eki Görüntüle 747934
mrb canım. bakır renk hayaliyle gittiğim kuaför den hüsranla çıktım. kuaför hatası sonucu patlıcan moru gibi parlayan koyu bi kızıla boyandı saçlarım. o renge ben 1 gün dayanamayıp ertesi günü başka başka bir kuaföre attım kendimi .saçıma kusturma islemi uyguladı saçım ciyak bir turuncu rengine dönüştü.
üstüne 1. eklediğim fotoğraftaki renge boyadı. tabi karışımlar yaptı neler kattı içine bilemiyorum.
tabi alt rengim açık olduğundan 1 hafta sonra diğer fotoğraflarımdaki renge döndü.
benim sorum 1. fotoğrafaki renk nedir bana bakır kahve dedi ama alt zeminin turuncu olduğundan bakır koymadım bu seferlik dedi. boya numarası karşılığı nedir acaba 1. fotğrafın ?
ve akmış olan fotoğraftaki diğer renk nedir?
Eki Görüntüle 748449 bu şekilde duruo fotoda ama normalde böle bakırlı bi yansıma cok yok o renkle alakası yok başka bir foto daha ataym her fotoda ayrı cıkan garip bi renk akşamda bu renk yeşilli duruo mesela Eki Görüntüle 748453 Eki Görüntüle 748454 böle işte((
Eki Görüntüle 748457 Eki Görüntüle 748458 Eki Görüntüle 748459 Eki Görüntüle 748460
saçlarımın durumu budur tatlım şimdi çektim .....ben dogal dursun istiyorum diplerimi....acaba diplerimi kestaneyemi boyasam sarılarımı pakete alıpta ? uçlarında platın hoş durur...ben 15 yıldır platın kullanıyorum ....yoksa sarımı yapsamda diplerden çıkan kendı saçımı uzatsam dıyorum ? kararsızım yanı aslında o kadar açtım madem sarı yapıyım diyorumda hangi boyayla yapmalıyım tatlım teşekkürler
Saçlarınızda uçları dışında aşırı pigment yüklemesi mevcut size ne renk önerirsem öneriyim sarı olmaz saçınız. Ancak açmakla sarı elde edebilirsiniz. Geçen hafta açtım diyorsunuz. Bence tek ren kullanın biraz dinlensin saçınız. Bırakın uçlarının yanmasını kökten koparak gelebilir. Cesaretinize hayran kaldım :)
Doreli bir sarı mı olsun istiyorsunuz ? Aslında saçta hem küllü hem de bakır renkler mevcut. Cila işlemi de yapabilirsiniz.
bir hafta oldu üst üstte açmıyorum ıkı üç kere açanlarda var bişey olmaz canım benım saçım dayanıklıdır ... ( bunu en kötü ihmalde düşünürüm zaten )ayrıca uçlarına sürmeyi düşünmüyordumkı :) sadece diplere ...
.madem yanar dyorsunuz boyayla yavaş yavaş mı açayım sence ? yada külülerle mi boyayaım ne dersin canım dogal dursunda yoksa diplerimi kestaneye boyuycam offf o kadarda açtım
O zaman şöyle yapalım;
Bir kutu açıcı alın. Diplerden 3-4 cm bırakarak ve uçlara sürmeden saçın ortasını açın. Saçınız 10 dk içinde açılacaktır. Saçın açıldığı ANLADIĞINIZ AN diplere gelişigüzel sürüp beklemeden saçı yıkayın. Hatta dip kısmına geçince hemen yıkamanız için banyoda bile sürebilirsiniz.
Saç açıldıktan sonraki ilk boyamada küllü renk kullanmayın. İlk boyama dore bir renk olsun ikincisinde küllü renge geçebilirsiniz. Yoksa saç grileşir.
ben tekrar açarsam boya sürmei dusunmuorm cnm saçlarım kesile kesile ne hale geldi zaten. sadece açıcıcyla açıp öle kalsn olmazmı ? sence belki gzl balkopüğü ile sarılı bi renk olur hani dipler bakırlı ya aşşalara iner
ben ne yaparsam yapaım akıcak cnm bunu biliodm zatende bi heves yine yaptım olmadı ben doreli istiordm hatırlarsan 9.3 ne gzl bir renkmiş keşke başta bu bakırlı renk cıkıcagını bilseydm direk o renge boyardm çıtçıtlarımda hürrem rengi gibi koyu bakırlı oldu anlayamadm 8.3 nasıl böle bir renk oluşturdubana nolur bişi öner tekrar palette açıcı alıp cıtcıt ve saçıma sursem açsam sarılı kullansam olurmu yoksa 9.3 gibi tatlı renklere dönme şansım bittimi ?
Saçı bir süre dinlendirin. Dinlendirmeden önce şunu yapın.
Bir tüp 8.1
BİR ÇAY BARDAĞI SUyu karıştırıp saçınıza hemen 1-2 dk içinde yedirin. 5-10 dk bekleyin ve saçı yıkayın, turunculuklar gider.
Ya da direkt kuaföre gidin veya evde de yapabilirsiniz altın tonlarında krepe balyaj yapın. Bu görüntü hafifleyecektir. bakınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nnemin-sacina-krepe-balyaj-attim-resimli.html
O zaman şöyle yapalım;
Bir kutu açıcı alın. Diplerden 3-4 cm bırakarak ve uçlara sürmeden saçın ortasını açın. Saçınız 10 dk içinde açılacaktır. Saçın açıldığı ANLADIĞINIZ AN diplere gelişigüzel sürüp beklemeden saçı yıkayın. Hatta dip kısmına geçince hemen yıkamanız için banyoda bile sürebilirsiniz.
Saç açıldıktan sonraki ilk boyamada küllü renk kullanmayın. İlk boyama dore bir renk olsun ikincisinde küllü renge geçebilirsiniz. Yoksa saç grileşir.
pigmentasyon olayı bende işe yaramadı ya sence neden ben bunu ögrenmek istiorm senin ne gzl sarıdan dönmüşsn bende nie küllülük oldu anlaayamıormctesi gunu bu saçla biyerede gidemicem ((( pigmentasyon yapılan saça palette renk acıcı sürülse açılırmı ki bikaç ton)) ayrıca 8.1 önerinizi kesinlikle cıtcıt saçlarıma hemen yapıcam onlar cok bakırlaştı kendi saçımda küllüler var bakırlık dip sadece o yuzden
çok teşkkür ederim canım ...bizimle ugraştıgın için
birkaç gün sonra yapıcam saçlarım biraz kirlensinde şuan temiz yanarım ozaman :)
açtıktan sonra hangi renkle cila atmalıyım peki koyu olmasın ....uçları platinya ona yakın olsun istiyorum
Evet ilk önce 8.3 ile boyayarak saçınızdaki renk farklılıklarından kurtulabilirsiniz. İlk etapta size koyu gelecektir ama altta sarılarınız olduğundan en fazla 20 günde akar. Akmasını istemiyorsanız pigmentasyon yapmalısınız.
Market boyası alacaksanız LOREAL EXCELENCE CREME, profesyonel saç boyası alacaksanız LOREAL MAJİREL tavsiye ederim. Oksidan mutlaka %9(30volume)luk olmalı. Fiyat farkı pek yok 5 tl civarı oynuyor. dediklerim bunlar; (kutu üstündeki renge aldanmayın,Loreal majireldeki resim gibi tutar.)
Eki Görüntüle 747754 Eki Görüntüle 747755
Bunu uygularken diplerinen 5 cm bırakarak saç ortasından başlayıp saç uçlarına doğru boyamalısınız, 10-15 dk sonra saç diplerine geçmeli saç dipleri tuttuktan 5 dk sonra saçınızı yıkamalısınız.
tesekkurler denıcem mutlakaaa kendı rengı daha kolay tuttgu ıcın sanrm dımı dıpler sonra boyanck buarada ben hıc evde sac boyamdm boyattrmadımdaaaa nasıl olcak bılmem bırzda bu konuda cahılım oyuzdndenıcem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?