Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

ozamanda çiğ olmazmı cnm tamamen platıne kadar açılmassa bide ?

ozamanda üstüne sence 10.01........11.01..12 boyasam cıla nıyetıne olurmu ?

açtırmak istemiyorum zaten çok fazla yandı saçım o resimlerdeki saçlar belime kadardı ugraşa ugraşa yaktım malesef.. istediğim renkleri bende pek bilemiyorum kararsızım açtırmak istemedigim için yeni renk arayışındayım. gönül isterki bir balköpüğü yapabileyim ama malesef olmucak

palette 7-77 yogun bakır cok hosuma gidiyor bu renk actırmak gerekirmi bunun için yoksa direk yapsam tutarmı emin değilim. bide altın karamel var 7-554 bunlar resimlerde gayet tutarmış gibi görünüyor ama yapınca ne olur emin değilim.
Eki Görüntüle 748759

sizin önerdiğinize baktım ama bizim burda yok o boya çeşidi 6,4 var sadece. 6,41 lorealde var. şunlar,

1 ay önce saçım şu renklerdeydi ikinci resim 2 ay öncesi. gittikçe açılıyor

az önce bitane daha çektim evimizin oldugu yer çok gölgeli güneşli hep karanlık çıkıyor tek bu düzgün çıktı

sizce 7-77 olur mu yoksa 6,41 loreal olanımı yapayım. katalogtan eşleştirdiğimde aynı gözüküyor 6,41 ile saç rengim.

Son düzenleme:
ozamanda çiğ olmazmı cnm tamamen platıne kadar açılmassa bide ?

ozamanda üstüne sence 10.01........11.01..12 boyasam cıla nıyetıne olurmu ?

Siz bilirsiniz, açıldıktan sonraki ilk boya dore dışındaki bir renk ile yapılırsa saç grileşir.

Palette 7.77 nin gerçekte tutacağı renk: Palette 7.554 ün tutacağı renk: 6,41 ise böyledir:
Eki Görüntüle 748787

7 numara tutmaz sadece dipler tutar. 6 ve daha üstü renkler düşünmelisiniz.

o zaman ben şu lorealin 6,41 i deneyeyim yada kolestonun 6,4.. ( sanki şu ilk eklediginiz 7-77 son cektigim resimdeki saç rengimle aynı gibi.)

birşey daha sorucam. şimdi benim dipler baya geldi. diplerle ucu aynı renk tutsun diye nasıl boyamalıyım. biz hep dipten başlıyoruz boyamaya. sizce dogru mu yapıyoruz..:44:

Son düzenleme:

Dipleriniz geldiyse, kendi saçınızı bırakıp saçın ortasından başlayın boyamaya ve uçlarına doğru ilerleyin. 10-15 dk sonra diplere geçin dipler de rengini alınca saçı 5 dk içinde yıkayın.

evet anlıorm tşkr ederim ilgine ben şei sormuştm hani pigmentsyon yaptım ya tekrar açıcı işe yararmı saçlarım suan koyu deil ya tekrar sarıya dönebilirmiym kolayca. cunku ben bu uçları boya yapsam cila yapsamda devamlı akıcak anladm o yuzden birde cıtcıtlarmla hep renk farkı olucak bunu ozaman düşünememiştim aynı olur die dusundm... aynı olması için tek çözüm açma işlemi sarı renkler her şekilde karışık oldugu için fark belli olmuo ama böle tek renkler cıtcıt kullanmadıgnz için bilemezsnz cok bariz belli oluo gun ışıgında özellikle buna üzüldm işte

Merhabalar,
öncelikli olarak verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ediyorum.Benim sorunum biraz ilginç gelebilir.Saçımı siyaha boyuyorum ve siyah kullanmayı seviyorum.Fakat saçımı ne zaman siyaha boyasam en fazla bir ay sonra kızıl yansımalı bir siyah oluyor.iğrenç oluyor bu kızıldan kurtulmamın bir yolu yok mu?Kuaföre gittiğimde ise önceden kızıl kullandığımı söylüyorlar.Kızıl yansımalardan nasıl kurtulabilirm ?
Olmazsa siyahtan koyu kumral kahve tonlarına döneceğim kızıllık olmaması için ne yapabilirim neyle boyamalıyım?

Komsum beni beklemeye kalmamis gitmis 7/77 isiltili kahve almis (market boyasi ama tup degil paket yani) sonra bana geldi , bende dedim pigmentasyon yapmamiz lazim dedim pigmentasyonu kendi konunuzda anlattiginiz gibi yaptim , sonra o 10 dk da beklerken "iyyy suna bak be bune " falan dedi guldum biraz neyse sonra o beklerken bende indim migrostan bi kosu koleston 7/77 aldim eve gelince 15 dk gecmisti sonra bende fazla boyayi selpakla aldim parmaklarimla taradim tarak kirletmedik , sonra sacina yeni aldigim 7/77 yi surdum 30 dk bekledik sonra paketin iicinden cikan boya sonrasi seyle yikadik , cok guzel oldu , ipek gibi parladi saclari ama saclari biraz degisik geldi bana (sizin paylastiginiz resim gibi olmadi) ve 3.kez boyandigi icin uclari biraz kece gibi oldu (sanki icten ice bi bakirlik var gibi )suan kahveden memnun ama biraz koyu tuttu biraz degil baya hatta , ama komsum beni suclamiyor ya artik o iyi geldi , pigmentasyon anlatimi icin cok tesekkurler canim :))))
Ama sanirsam pigmentasyonu yanlis yaptim , 7.3 kullanmaliydim galiba renk oturtma yaptim (patates oturtma gibi oldu) neyse ama hafif bakirlik var ama oda kahveye hosluk katti gibi .

Bu arada ben 2 hafta sonra kesin kesin kuafore boyaya gidiyorum cunku saclarim baya akti ,hemde renk iyice otursun diye gidicem . bu sefer su 2.resim gibi olsun istiyorum , 8.1 mi eminsiniz degil mi cunku deniz ugurun perugu hep ayniydi yani hic degismedi ilk hali 8.1 duruyor , digeri 8.7 dediniz acaba boyadimi yoksa isik yaniltiyormu ? saclarim 7.3 ya simdi actirmadan tutmayacak o kesin de , saclarimin ucundaki balyajlarim nasil olacak onlari actirmayacagim heralde simdi onlar farkli tutmasin ?

Son düzenleme:
Rica etsem bana da yardım eder misiniz :/ Saçımı kuaförde boyattığım için hangi renk boya kullanıldı bilmiyorum ama fotoğraf koyacağım..saçlarımı açıcı ile açmadan istediğim rengi elde edebilir miyim.. ? Açıcı olmadan elde edemezseniz derseniz hiç bulaşmayı düşünmüyorum çünkü saç uçlarım çok sağlıklı değil..

Şuan ki saç rengimi, ve ana saçım bikaç santim uzadı kendi saç rengimi, en sonda istediğim saç rengi koyacağım:) şimdiden teşekkür ettim ^_^

Eklentiler

• $DSC_0220.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $45329_4459116407388_1990636715_n.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $72740.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 82
Dipleriniz geldiyse, kendi saçınızı bırakıp saçın ortasından başlayın boyamaya ve uçlarına doğru ilerleyin. 10-15 dk sonra diplere geçin dipler de rengini alınca saçı 5 dk içinde yıkayın.

teşekkür ederim fikirleriniz için. 6,41 i gittim aldım boyadım. şu an ıslak ama farklılık görünmüyor güzel oldu sevdim

Tabiki saçı açabilirsiniz, ama daha önce de açtığınız için dikkatli açmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar;

Siyah kullanırken kzıllık istemiyorsanız 1.1 kullanın. Ama bu 1.1 her boyada değişiyor. Kesinlikle mavi siyah değil, küllü bir siyah tercih etmelisiniz. Loreal excelence creme 1.01 kullanabilirsiniz.

Evet 7.3 ile pigmentasyon yapılmalıydı, ama yoğun bakırlık varsa 8.1 ile. 7.77 koyu bir renktir zaten kutunun üztündeki renk ile alakası yoktur.

Bence boşverin deniz uğur un saç rengini eğer memnunsanız aynı renk devam edin çünkü boya her zaman akar. Zaten 8 tonlarına gelebilmek için saçınızı açtırmanız gerekir. Bu da yanmasına sebep olabilir.

Merhabalar;

Evet maalesef saçı açmanız gerekiyor. Çünkü saç renginizde bakırlık mevcut istediğiniz renkte ise bakır renk yok, o yüzden saçın açılması gerek.

teşekkür ederim fikirleriniz için. 6,41 i gittim aldım boyadım. şu an ıslak ama farklılık görünmüyor güzel oldu sevdim

Güzel bir renktir. Her yıkamaya da sanki farklı renge boyuyormuş gibi de akar ama güzel renk alır aktığında güle güle kullanın :)

Keske zamaninda 8.3 e boyasaymisim rengimin bi acigina ama neyse artik gecti 7.3 den memnunum bugun havuza gidecegim bakalim saclar ne olacak ozaman 7 tonlarinda bisey gerek bana ya bir sey merak ediyorum 8.34 saci olan bir arkadasim var capcanli parlayan KOYU sari bi saci var gercekten koyu ama 8.45 boyayan arkadasimin ki cok cok acik sari ve tam bakir gibi duruyor . Merak ettim ton 8 ama farkli mesela benim saclarim 7.3 komsuma 7.77 boyadik benden koyu durdu.

Bu arada ben boya sildirme yapabilirmiyim ? Dogal saca donup ustune 8.X vurulsa mesela olur mu yoksa sac dayanmaz mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…