Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

slmlar saçım şimdi açık kızıl 2 aydır boyamadığım için aktı eklediğim rengi nasıl elde edebilirim.sanırım soğan kabuğu rengiymiş.teşekkürler

Boşuna para vermeyin boya sildirme açtırmaktan daha pahalı diye biliyorum ve her kuaför kullanmıyor. Ama tabiki zarar minimum.
8 ve daha koyu olan renkler zaten koyudur. 7.77 nin diğrelerine göre daha koyu durmasının nedeni içinde hiçbir yansımasının olmamasıdı.

Eki Görüntüle 749330
slmlar saçım şimdi açık kızıl 2 aydır boyamadığım için aktı eklediğim rengi nasıl elde edebilirim.sanırım soğan kabuğu rengiymiş.teşekkürler

Soğan kabuğunun içinde bakır yansıma mevcuttur. Yüklediğiniz resimde bakırlık yok kısacası soğan kabuğu rengi Değil.
Bu rengi KOLESTON PERFECT 8/07 ile elde edebilirsiniz oksidanı %9luk olkmalı ve miktarlarını 1'e 1 oranda kaymalısınız. Yoksa saç turunculaşır.
Saçınızı açmadan bu renk sadece diplerde tutar.

cok tşkr ederimm cnm ilgine bugun yapıcam inş tekrar gzl bir sarı olur şans artık :)

Rica ederim saçınızı balyaj yapıyormuş gibi açabilirsiniz bu sayede saç yanmaz, ayrıca açılığını gördüğünüz an folyoyu çekip çıkararak saça zarar vermemiş olursunuz.

selamlar..boyalı siyah saçı nasıl koyu karamel yapabilrim

1 ya da 2 kez boyandıysa boya siliciler var, kuaföre uygulatabilirsiniz. 2 den fazla siyaha boyandıysa da saçınızı açtırmanız gerekir. Bu işlemi evde yapmayın saçınız yanabilir ayrıca turuncu bir renk alabilir.

Rica ederim saçınızı balyaj yapıyormuş gibi açabilirsiniz bu sayede saç yanmaz, ayrıca açılığını gördüğünüz an folyoyu çekip çıkararak saça zarar vermemiş olursunuz.

ben komple suda ekleip ovalaya ovalaya sürmei düşünüodm bi ara öle açmıştm bu sarıyı elde etmiştim ya gecen sene 60lık oksidanla.. folyoya sararsam bazı yerleri açılmaz ve bu garip renk aralarda kalır die.. cunku saçım cok kısaldı ya çıtçıtlarıma uydurmam için heryerini sarı yapmam lazım tekrar

Zaten krepe balyaj atarak yapın demedim, siz en iyisi bildiğiniz yöntemi uygulayın :)

merhaba.benim bir senedir saçlarım patlıcan moruydu fakat kızıl duruyordu karamelden dönmüştüm.yaklaşık 1 sene içinde 10 kere boya yapıldı sıkıldım ve açık tonlara dönmek istedim saçlarım açıldı ve turuncu oldu bunun üstüne kumral boyandı.ama çiğ sarı gibi turunculu bi sarı oldu çok moralim bozuldu ve kendim küllü kumral aldım turunculuğu kapatır umuduyla biraz iyi oldu ama bu sefer dipler çok açık ve yeşilimsi oldu.yeşillik gitti ama şuan koyu sarı ve aralarda bronzluk var moralim bozuluyor gerçekten.düz bir renk yapmak istiyorum ve renk geçişleri kapansın istiyorum öneriniz nelerdir napmalıyım :26:

Merhabalar;

Saçlarınız çok işlem görmüş bu yüzden saçınızın fotoğrafınız -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükleyiniz.

selam senı bayadır takıp edıyorm saclarımdan dertlıyım bana yardımcı olursan cok sevınırım.
saç hıkayemı anlatayım kumralım ve koyu kahve saclarım vardı kızıla boyadım 2 defa gecen sene sonra bundan 5 ay önce evde kendım açmaya calıstım 2 kez cok turuncu bır renk oldu kuaföre gıttım hallederım deyıp benden 180 tl aldı ama ıstedıgım gıbı olmadı cok az degıstı 2ay sonra kendım küllü sarıya boyadım bıraz daha toparlandı ama yınede ıstedıgım renk olmadı sımdı aradan 1bucuk ay gectı ve ıstedıgım rengı yakalamak ıstıyorum sana resım atsam yardımcı olabılırmısın bana

istediğim renk sarı ama olmazsa ıkıncı rengı ıstıyorum

fönlüyken daha çiğ duruyor.ve aralarda hala kızılımsı turuncu renkler var özellikle iç taraflarda kulak üstünde ve enselerde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…