Tabiki saçı açabilirsiniz, ama daha önce de açtığınız için dikkatli açmanızı tavsiye ederim.
Tüh içimde kaldı şimditeşekkür ederim cevap için :))
Keske zamaninda 8.3 e boyasaymisim rengimin bi acigina ama neyse artik gecti 7.3 den memnunum bugun havuza gidecegim bakalim saclar ne olacak ozaman 7 tonlarinda bisey gerek bana ya bir sey merak ediyorum 8.34 saci olan bir arkadasim var capcanli parlayan KOYU sari bi saci var gercekten koyu ama 8.45 boyayan arkadasimin ki cok cok acik sari ve tam bakir gibi duruyor . Merak ettim ton 8 ama farkli mesela benim saclarim 7.3 komsuma 7.77 boyadik benden koyu durdu.
Bu arada ben boya sildirme yapabilirmiyim ? Dogal saca donup ustune 8.X vurulsa mesela olur mu yoksa sac dayanmaz mi ?
tşkrler.oksidanını yine az volum koyayımmı acıcıya
25 gr toz açıcıya 60 ml oksidan koymalısınız.
Eki Görüntüle 749330
slmlar saçım şimdi açık kızıl 2 aydır boyamadığım için aktı eklediğim rengi nasıl elde edebilirim.sanırım soğan kabuğu rengiymiş.teşekkürler
cok tşkr ederimm cnm ilgine bugun yapıcam inş tekrar gzl bir sarı olur şans artık :)
selamlar..boyalı siyah saçı nasıl koyu karamel yapabilrim
Rica ederim saçınızı balyaj yapıyormuş gibi açabilirsiniz bu sayede saç yanmaz, ayrıca açılığını gördüğünüz an folyoyu çekip çıkararak saça zarar vermemiş olursunuz.
ben komple suda ekleip ovalaya ovalaya sürmei düşünüodm bi ara öle açmıştm bu sarıyı elde etmiştim ya gecen sene 60lık oksidanla.. folyoya sararsam bazı yerleri açılmaz ve bu garip renk aralarda kalır die.. cunku saçım cok kısaldı ya çıtçıtlarıma uydurmam için heryerini sarı yapmam lazım tekrar
Zaten krepe balyaj atarak yapın demedim, siz en iyisi bildiğiniz yöntemi uygulayın :)
ozaman siz butun saçımı folyoyla pakete tek tek almamımı sölednz anlayamadm da o yuzden balyaj aralara atılıor ya o bakımdan
merhaba.benim bir senedir saçlarım patlıcan moruydu fakat kızıl duruyordu karamelden dönmüştüm.yaklaşık 1 sene içinde 10 kere boya yapıldı sıkıldım ve açık tonlara dönmek istedim saçlarım açıldı ve turuncu oldu bunun üstüne kumral boyandı.ama çiğ sarı gibi turunculu bi sarı oldu çok moralim bozuldu ve kendim küllü kumral aldım turunculuğu kapatır umuduyla biraz iyi oldu ama bu sefer dipler çok açık ve yeşilimsi oldu.yeşillik gitti ama şuan koyu sarı ve aralarda bronzluk var moralim bozuluyor gerçekten.düz bir renk yapmak istiyorum ve renk geçişleri kapansın istiyorum öneriniz nelerdir napmalıyım :26:
Eki Görüntüle 749605 Eki Görüntüle 749607 Eki Görüntüle 749608 Eki Görüntüle 749609 Eki Görüntüle 749610
fönlüyken daha çiğ duruyor.ve aralarda hala kızılımsı turuncu renkler var özellikle iç taraflarda kulak üstünde ve enselerde.
aynı benım sacım gıbı olmus ne olcak bızım bu halımız ahhh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?