Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Son düzenleme:

İnanmiyorum ya 130 TL boya silici boyamak 20 tl silmek 130 tl varmi boyle bir sey bir kac yil sonra ucuzlar insallah . Siyah saci olanlar kesinlikle surekli vazgeciyor , onlar icin ucuzlamali 2 sene beklicekmiyim yerine gelmesi icin .

aynı benım sacım gıbı olmus ne olcak bızım bu halımız ahhh ahh

ben bir de kuaföre yaptırdım bundan daha kötüydü bu renge yine ben döndürdüm :95::95: rengin böyle olmasını da geçtim saçlarım 15 cm kadar kısaldı çirkeflik yaptım para da vermedim tek içimin ferah olduğu konu o ama saçlarım da mahvoldu şiimdiki aklım olsaydı saçlarımı hayatta komple boyatmazdım

Merhabalar ben saçımı boyucamda gördüğüm kadarıyla siz bilgilisiniz bayağı cevabınız var. Umarım cevaplarsınız mesajımı:) şimdi benim saç rengim şu anda bu şekilde ;

http://u1307.hizliresim.com/1c/5/pxwh0.jpg

benim istdiğim saç rengiyse ashlee nin şu saçı ;

http://u1307.hizliresim.com/1c/5/pxwj1.jpg

boya olarak igora 7.77 alcaktım ama kalmamıştı bende 8.77 aldım ve satan kişi çok açık istemiyosan 20 volüm vereyim dedi 7.77 gibi olur dedi. Diplerimdeki boya daha açık renk henüz dibim çıkmadı uçlar daha koyu sormak istediğim ise ben 8.77 ye boyayınca nasıl bir renk ortaya çıkar? çok turuncu olmasını istemiyorumda. Bide heryerde aynı renk olması için ne kadar tutman lazım ? Cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler :)

düzelmişmiydi daha sonra peki :18:

Yipranma bakimindan degil de rengi ayni boyleydi , cok cig sariydi turuncumsu boyle neyse efem bana bi gun 7.77 ile geldi bende onu once pigmentasyonda kullandim sonra o beklerken bi kosu gittim aldim bitane daha 7.77 (koleston ama palettenin 7.77 si bakir cikiyor) sonra boyadik degisik bir kahve oldu ve koyu tuttu ki hala bi bakirlik (cok hafif oyle fazla degil ) soz konusu oda pigmentasyonu yanlis yapmisim , meger turunculugu almak icin 8.1 ile yapilmaliymis , yesilligi almak icinse ya 7.3 yada 8.3 kullanilirmis . Thiala sayesinde ogrendim :) sonra efem oyle yaparsaniz guzel bir kahveniz olur komsum cok memnun ama napacaksiniz turuncudan kurtuldu iste bende hafif bakirlik seviyorum mesela ben o kadar kararsizdim ki 8.34 8.45 8.71 boyasammi diye dert yaniyodum bakin eski sayfalara birden bire kuafore gittim 7.3 boyattim hemde turuncumsu tutsun diye 30 volum kullandirdirm . Uclarina da acici surdurdum cok guzel oldu cok memnumum hele hacimli fon cektikten sonra allah savurasim geliyor . Memnunum 7.3 den tavsiye ederim (not: eski sacim dogaldi hic boya yoktu koyu kumral orta kestane gibiydi , ilk defa vuruldu en son 2007 de rofle yaptirdim 1998 de de kizila boyattim ikisindede mahvolmustu saclarim ama simdi cok memnunum sadece acici surulen yerler biraz yiprandi ama onada maske serum felan duzeltiyorum iste )

mrb. benim saçlarım altın karamel. 2 senedir böyle kullanıyorum. baya yıprandı saçlarım sertleşti kurudu. çabuk kırılmaya başladı. boyanın zararlarını görüyorum şimdi.hiç beyazım olmadığından kendi ana saç rengim koyu kumrala geri dönmeyi bile düşünüyorum. ama birden açık bir tondan o renge dönmek şaşkınlık yaratabilir diyede korkuyorum
bu yüzden daha yumusak bir ton olarak dore kumral ya da küllü kumralı düşünüyorum.

saçımın boyası iyice aktıktan sonra bu renklerden birini alıp kullansam tutarmı . küllü bir ton altın karameli kapatırmı? eğer açtırma sildirme gibi işlem uygulamam gerekirse vazgeçeceğim çünkü saçlarımın bunu kaldıracağını hiç sanmıyorum .
direk koyu kumralamı geçiş yapayım. ?

Son düzenleme:

mrb canım 7,3 kullanıyomussun acaba saçının fotografını paylaşırmısın . bu rengi merak ediyorumda

Merhabalar;

Her iki resimde de uçlarda balyaj var. Anladığım kadarıyla siz açık ton bir şey istiyorsunuz. Size 2 tavsiyem var;
1. Koleston 7/77 ile boyayıp saç uçlarına balyaj attırın. 7/77 koyu bir renktir ama uçlarına balyaj atılınca çok güzel durur. 7/77 yi kendiniz boyacaksanız saç uçlarından başlayın boyamaya ve diplere doğru gidin saç rengini alınca beklemeden saçı yıkayın.

2. Ya da küllü kumral alacaksınız 7.1 ya da 8.1 ama çok kapatacağını sanmıyorum. Sizi bir süre idare eder ancak.

Saçınızı açın diyeceğim ama turuncu yapmışsınız açarken nasıl turuncu yapılıyor, o kadar saç açtım ama hiç turuncu yapmadım. Aslında saçın açılıp düz KOLESTON PERFECT 8/07 ile boyanırsa güzel olur. Ama tabiki en az zararlısı 1. de yazdığım.

KOLESTON PERFECT 8/7 + %6lık oksidan ile boyayın saçlarınızı. Saçlarınızı boyarken ilk önce saç uçlarından başlayın boyamaya. 5 dk bekleyip saç ortasına geçin. 10-15 dk bekleyip saç diplerine geçin. Saç dipleri ile saç uçları aynı ton olduğu anda saçı yıkayın. Süre veremiyorum, çünkü bu süre saçın yapısına ve pigment eksikliğine göre her insanda değişiyor.

Merhabalar;

Tabiki ne zaman isterseniz sorabilirsiniz. Bu başlık o yüzden var :)

7.43 ile boyarken oksidanı %6lık mı kullandınız ?
7.43 ile boyarken saç diplerinden mi başladınız boyamaya ?

2. resmi yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü saç çiğ sarı tonuna kadar açılıp üstüne Koleston perfect 77/46 + %9luk oksidan ile boyanmıştır.

1. resim ise bu kadar açık tutmasa da saç renginiz bu rengi alır. Loreal Majirel 7.46 ya da 6.46 +%9luk oksidan ile saçınızı boyayabilirsiniz. Eğer bu rengi boyamaya karar verirseniz saçınızın açık olan yerlerinden başlayın boyamaya hatta tutma oranına göre saç uçlarınızı en son boyayın ve 5-10 dk bekletin. Çünkü saç uçlarınız koyu bir renk.

İnanmiyorum ya 130 TL boya silici boyamak 20 tl silmek 130 tl varmi boyle bir sey bir kac yil sonra ucuzlar insallah . Siyah saci olanlar kesinlikle surekli vazgeciyor , onlar icin ucuzlamali 2 sene beklicekmiyim yerine gelmesi icin .

Fiyatı çok normal çünkü boya silicinin zaten alış fiyatı 120 tl civarı. Kuaförün size 130 demesi bence çok ucuz bile olmuş çünkü birçok kuaför üstüne katbekat fiyat koyuyor

Merhabalar;

Tabiki cevaplarım, bu yüzden konu açtım :)

Elinizdeki boyayı geri verin. İstediğiniz renk ile alakası yok. İstediğiniz renk KOLESTON PERFECT 8.34 + %9luk oksidan ile boyanmıştır. Ama zaten elinizdeki boyayı da kullansanız söylediğim rengi de kullansanız saçınızı sarıi koyu sarı tonlarına kadar açmak zorundasınız.

Ben sizin yerinizde olsam güzel ve fiyatı uygun bir kuaför araştırır saçımı kuaföre yaptırıdım. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama insanlar saçı açarken turunculaştırıyor. Bu yüzden size verecek maksimum fiyat 150 tl olmalı. Buna göre araştırın.

süre konusunu ayarlayabilirim sanırım :26: peki bu karamel renk sonrasında hangi renk olur saçım.koyu olmaz umarım çünkü karamel yerine bambaşka bi renk çıkabilir baya boyandı saçım

Son düzenleme:
evet doğrudur, kusura bakmayın :)

slmlar cnm ben açtım açıcıyla koleston bulabildm palette kalmamış ama allaha şükür saçım yanmadı lastikleşmedi cok sevindm suan saçlarım yine sarı fakat oncesi 8.3 oldugu için çiğlik var cok diplerde onu 9.1 ile cila yapsam yeşerme olmaz rengini kırar deilmi bunu düşündm yine bir sorayım dedim :) cevabını bekliorm tşkrler

Merhabalar;

6.1 +%6lık oksidan kullanın zaten zeminde açık renk olduğundan akacaktır. Eğer çok akarsa 7.1 ile devam edin ama ilk etapta kesinlikle 6.1 öneriyorum. Her ne boyası kullanırsanız kullanın KESİNLİKLE %9luk oksidan kullanmayın. Renk ne kadar koyu ya da açık olursa olsun turunculuğunu gidermez aksine turunculuğu saça sabitler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…