Boşuna para vermeyin boya sildirme açtırmaktan daha pahalı diye biliyorum ve her kuaför kullanmıyor. Ama tabiki zarar minimum.
8 ve daha koyu olan renkler zaten koyudur. 7.77 nin diğrelerine göre daha koyu durmasının nedeni içinde hiçbir yansımasının olmamasıdı.
aynı benım sacım gıbı olmus ne olcak bızım bu halımız ahhh ahh
Benim de saçlarım böyleydi,kestirdim ve bitkisel boyalar kullanıyorum.Toparladı biraz
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
NOT:05.07.2013 SAAT 18.00 İLE 08.07.2013 SAAT: 12.00 ARASI SORULARINIZI CEVAPLAYAMAYACAĞIM.
Ay kizlar bu sac (belki komsumun olayini okumussunuzdur yazdim buraya) ayni boyle olmustu .
düzelmişmiydi daha sonra peki :18:
Yipranma bakimindan degil de rengi ayni boyleydi , cok cig sariydi turuncumsu boyle neyse efem bana bi gun 7.77 ile geldi bende onu once pigmentasyonda kullandim sonra o beklerken bi kosu gittim aldim bitane daha 7.77 (koleston ama palettenin 7.77 si bakir cikiyor) sonra boyadik degisik bir kahve oldu ve koyu tuttu ki hala bi bakirlik (cok hafif oyle fazla degil ) soz konusu oda pigmentasyonu yanlis yapmisim , meger turunculugu almak icin 8.1 ile yapilmaliymis , yesilligi almak icinse ya 7.3 yada 8.3 kullanilirmis . Thiala sayesinde ogrendim :) sonra efem oyle yaparsaniz guzel bir kahveniz olur komsum cok memnun ama napacaksiniz turuncudan kurtuldu iste bende hafif bakirlik seviyorum mesela ben o kadar kararsizdim ki 8.34 8.45 8.71 boyasammi diye dert yaniyodum bakin eski sayfalara birden bire kuafore gittim 7.3 boyattim hemde turuncumsu tutsun diye 30 volum kullandirdirm . Uclarina da acici surdurdum cok guzel oldu cok memnumum hele hacimli fon cektikten sonra allah savurasim geliyor . Memnunum 7.3 den tavsiye ederim (not: eski sacim dogaldi hic boya yoktu koyu kumral orta kestane gibiydi , ilk defa vuruldu en son 2007 de rofle yaptirdim 1998 de de kizila boyattim ikisindede mahvolmustu saclarim ama simdi cok memnunum sadece acici surulen yerler biraz yiprandi ama onada maske serum felan duzeltiyorum iste )
selam senı bayadır takıp edıyorm saclarımdan dertlıyım bana yardımcı olursan cok sevınırım.
saç hıkayemı anlatayım kumralım ve koyu kahve saclarım vardı kızıla boyadım 2 defa gecen sene sonra bundan 5 ay önce evde kendım açmaya calıstım 2 kez cok turuncu bır renk oldu kuaföre gıttım hallederım deyıp benden 180 tl aldı ama ıstedıgım gıbı olmadı cok az degıstı 2ay sonra kendım küllü sarıya boyadım bıraz daha toparlandı ama yınede ıstedıgım renk olmadı sımdı aradan 1bucuk ay gectı ve ıstedıgım rengı yakalamak ıstıyorum sana resım atsam yardımcı olabılırmısın bana
Eki Görüntüle 749599 Eki Görüntüle 749598 Eki Görüntüle 749600 Eki Görüntüle 749597
istediğim renk sarı ama olmazsa ıkıncı rengı ıstıyorumEki Görüntüle 749602 Eki Görüntüle 749603
Eki Görüntüle 749605 Eki Görüntüle 749607 Eki Görüntüle 749608 Eki Görüntüle 749609 Eki Görüntüle 749610
fönlüyken daha çiğ duruyor.ve aralarda hala kızılımsı turuncu renkler var özellikle iç taraflarda kulak üstünde ve enselerde.
Yine ben. Bu sefer uzun bir süre için son sorum. Daha önceki sorumda siyahı açıp koleston perfect 7.43 boyasam ne olur demiştim. Bu oldu:
Eki Görüntüle 749641 Eki Görüntüle 749642
Dipleri güzelce tuttu ama uçları güzel olmadı. Şimdi asıl sorum: Şöyle bir kızıl nasıl elde edebilirim? 1 by ~TraciHines-FC on deviantART
Veya şöyle: http://www.hci4all.com/gallery/red-hair-color-ideas/red_hair_color_ideas1.jpg
Kısacası çok turuncu olmayan ama canlı bir bakır istiyorum
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
İnanmiyorum ya 130 TL boya silici boyamak 20 tl silmek 130 tl varmi boyle bir sey bir kac yil sonra ucuzlar insallah . Siyah saci olanlar kesinlikle surekli vazgeciyor , onlar icin ucuzlamali 2 sene beklicekmiyim yerine gelmesi icin .
Merhabalar ben saçımı boyucamda gördüğüm kadarıyla siz bilgilisiniz bayağı cevabınız var. Umarım cevaplarsınız mesajımı:) şimdi benim saç rengim şu anda bu şekilde ;
http://u1307.hizliresim.com/1c/5/pxwh0.jpg
benim istdiğim saç rengiyse ashlee nin şu saçı ;
http://u1307.hizliresim.com/1c/5/pxwj1.jpg
boya olarak igora 7.77 alcaktım ama kalmamıştı bende 8.77 aldım ve satan kişi çok açık istemiyosan 20 volüm vereyim dedi 7.77 gibi olur dedi. Diplerimdeki boya daha açık renk henüz dibim çıkmadı uçlar daha koyu sormak istediğim ise ben 8.77 ye boyayınca nasıl bir renk ortaya çıkar? çok turuncu olmasını istemiyorumda. Bide heryerde aynı renk olması için ne kadar tutman lazım ? Cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler :)
KOLESTON PERFECT 8/7 + %6lık oksidan ile boyayın saçlarınızı. Saçlarınızı boyarken ilk önce saç uçlarından başlayın boyamaya. 5 dk bekleyip saç ortasına geçin. 10-15 dk bekleyip saç diplerine geçin. Saç dipleri ile saç uçları aynı ton olduğu anda saçı yıkayın. Süre veremiyorum, çünkü bu süre saçın yapısına ve pigment eksikliğine göre her insanda değişiyor.
evet doğrudur, kusura bakmayın :)
mrb. benim saçlarım altın karamel. 2 senedir böyle kullanıyorum. baya yıprandı saçlarım sertleşti kurudu. çabuk kırılmaya başladı. boyanın zararlarını görüyorum şimdi.hiç beyazım olmadığından kendi ana saç rengim koyu kumrala geri dönmeyi bile düşünüyorum. ama birden açık bir tondan o renge dönmek şaşkınlık yaratabilir diyede korkuyorum
bu yüzden daha yumusak bir ton olarak dore kumral ya da küllü kumralı düşünüyorum.
saçımın boyası iyice aktıktan sonra bu renklerden birini alıp kullansam tutarmı . küllü bir ton altın karameli kapatırmı? eğer açtırma sildirme gibi işlem uygulamam gerekirse vazgeçeceğim çünkü saçlarımın bunu kaldıracağını hiç sanmıyorum .
direk koyu kumralamı geçiş yapayım. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?