Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

süre konusunu ayarlayabilirim sanırım :26: peki bu karamel renk sonrasında hangi renk olur saçım.koyu olmaz umarım çünkü karamel yerine bambaşka bi renk çıkabilir baya boyandı saçım

İlk başta koyu gelecektir ama çok güzel bir renktir. En fazla 1-2 haftaya açılmaya başlar. Koyu tutmasının sebebi %6lık oksidan kullanmanızdır. İlk başta %6lık kullanın ki saç tonu dengelensin.

Çiğlik var derken turunculuktan mı bahsediyorsunuz? Sşz en iyisi fotoğraf yükleyin tekrar zahmet olmazsa. Kusura bakmayın ama net bir cevap için görmem gerek

Tamam 9.1 ile cila yapabilirsiniz ama platin gibi olan sarının üstüne çok değdirmeyin. Münkünse turuncuların olduğu yere sürün.

diplere süreyim sadece ama yıkarken illaki gelio inş yeşerme olmaz yada sence bölemi kalsn bu çiglik bi kaç yıkama sonrası geçermi ??

diplere süreyim sadece ama yıkarken illaki gelio inş yeşerme olmaz yada sence bölemi kalsn bu çiglik bi kaç yıkama sonrası geçermi ??

Geçmez, yeşillik olmaz açık bir küllü ile boyacaksınız. Yeşerme olmaz ama grileşme olabilir yıkarken gelmesi çok mühim değil. Dikkatli yaparsanız güzel olur.

Geçmez, yeşillik olmaz açık bir küllü ile boyacaksınız. Yeşerme olmaz ama grileşme olabilir yıkarken gelmesi çok mühim değil. Dikkatli yaparsanız güzel olur.

tmm cnm tşkr ederimm dikkatli boyarım da işte cila işlemi cok akışkan ve sulu oluo ya ona korkuom. napalım artık boyucaz:))

Fırça ile değil el ile de yedirebillirsiniz, hangisi kolayınıza gelliyorsa :)

evet el ile yapayım daha kolay olur cok saol bu arada elseve in kolajen etkili onarım şampuanını aldım 1 yıkamada saçlarım yumuşacık oldu herkese tavsiye ederim cok harika bir şampuann saç uçlarımda sertleşme vardı hepsini 1 yıkamada aldı aklında bulunsun :) öptm

Teşekkür ederim, mutlaka aklımda :)

Saçlarım röfleliydi, dip yaptırırken hem sık attılar hem açtılar , şimdi sapsarı bir kafam var ( kendi sacım çok açık küllü kumral, şimdi ben hangi renge boyamalıyım ki çiğlik gitsin doğal ışıltılı bir renk olsun??
Mesela küllü sarı ya da bal köpüğü ???
İsterseniz resim de eklerim

Diğer yere de yazmışsınız lütfen bir yere yazınız. Diğer yere cevabımı yazdım.

Cevabınızz için teşekkür ederimm :) ama boyayı uzak bir yerden aldım vermem pek mümkün deil. Peki bu aldığım igora 8.77 20 volümle boyarsam nası bi renk olur acaba elinizde örnek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…