süre konusunu ayarlayabilirim sanırım :26: peki bu karamel renk sonrasında hangi renk olur saçım.koyu olmaz umarımçünkü karamel yerine bambaşka bi renk çıkabilir baya boyandı saçım
slmlar cnm ben açtım açıcıyla koleston bulabildm palette kalmamış ama allaha şükür saçım yanmadı lastikleşmedi cok sevindm suan saçlarım yine sarı fakat oncesi 8.3 oldugu için çiğlik var cok diplerde onu 9.1 ile cila yapsam yeşerme olmaz rengini kırar deilmi bunu düşündm yine bir sorayım dedim :) cevabını bekliorm tşkrler
Çiğlik var derken turunculuktan mı bahsediyorsunuz? Sşz en iyisi fotoğraf yükleyin tekrar zahmet olmazsa. Kusura bakmayın ama net bir cevap için görmem gerek
Eki Görüntüle 750006 Eki Görüntüle 750007 işte böle bi çiglik suan çektim
Tamam 9.1 ile cila yapabilirsiniz ama platin gibi olan sarının üstüne çok değdirmeyin. Münkünse turuncuların olduğu yere sürün.
diplere süreyim sadece ama yıkarken illaki gelio inş yeşerme olmaz yada sence bölemi kalsn bu çiglik bi kaç yıkama sonrası geçermi ??
Geçmez, yeşillik olmaz açık bir küllü ile boyacaksınız. Yeşerme olmaz ama grileşme olabilir yıkarken gelmesi çok mühim değil. Dikkatli yaparsanız güzel olur.
tmm cnm tşkr ederimm dikkatli boyarım da işte cila işlemi cok akışkan ve sulu oluo ya ona korkuom. napalım artık boyucaz:))
Fırça ile değil el ile de yedirebillirsiniz, hangisi kolayınıza gelliyorsa :)
İlk başta koyu gelecektir ama çok güzel bir renktir. En fazla 1-2 haftaya açılmaya başlar. Koyu tutmasının sebebi %6lık oksidan kullanmanızdır. İlk başta %6lık kullanın ki saç tonu dengelensin.
evet el ile yapayım daha kolay olur cok saol bu arada elseve in kolajen etkili onarım şampuanını aldım 1 yıkamada saçlarım yumuşacık oldu herkese tavsiye ederim cok harika bir şampuann saç uçlarımda sertleşme vardı hepsini 1 yıkamada aldı aklında bulunsun :) öptm
çok teşekkür ederimkolay gelsinn
Saçlarım röfleliydi, dip yaptırırken hem sık attılar hem açtılar , şimdi sapsarı bir kafam var( kendi sacım çok açık küllü kumral, şimdi ben hangi renge boyamalıyım ki çiğlik gitsin doğal ışıltılı bir renk olsun??
Mesela küllü sarı ya da bal köpüğü ???
İsterseniz resim de eklerim
Merhabalar;
Tabiki cevaplarım, bu yüzden konu açtım :)
Elinizdeki boyayı geri verin. İstediğiniz renk ile alakası yok. İstediğiniz renk KOLESTON PERFECT 8.34 + %9luk oksidan ile boyanmıştır. Ama zaten elinizdeki boyayı da kullansanız söylediğim rengi de kullansanız saçınızı sarıi koyu sarı tonlarına kadar açmak zorundasınız.
Ben sizin yerinizde olsam güzel ve fiyatı uygun bir kuaför araştırır saçımı kuaföre yaptırıdım. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama insanlar saçı açarken turunculaştırıyor. Bu yüzden size verecek maksimum fiyat 150 tl olmalı. Buna göre araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?