Cevabınızz için teşekkür ederimm :) ama boyayı uzak bir yerden aldım vermem pek mümkün deil. Peki bu aldığım igora 8.77 20 volümle boyarsam nası bi renk olur acaba elinizde örnek var mı?
Merhabalar;
Tabiki ne zaman isterseniz sorabilirsiniz. Bu başlık o yüzden var :)
7.43 ile boyarken oksidanı %6lık mı kullandınız ?
7.43 ile boyarken saç diplerinden mi başladınız boyamaya ?
2. resmi yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü saç çiğ sarı tonuna kadar açılıp üstüne Koleston perfect 77/46 + %9luk oksidan ile boyanmıştır.
1. resim ise bu kadar açık tutmasa da saç renginiz bu rengi alır. Loreal Majirel 7.46 ya da 6.46 +%9luk oksidan ile saçınızı boyayabilirsiniz. Eğer bu rengi boyamaya karar verirseniz saçınızın açık olan yerlerinden başlayın boyamaya hatta tutma oranına göre saç uçlarınızı en son boyayın ve 5-10 dk bekletin. Çünkü saç uçlarınız koyu bir renk.
Ayol ben kuaföre sormadım ki anacım gittim internetten baktımFiyatı çok normal çünkü boya silicinin zaten alış fiyatı 120 tl civarı. Kuaförün size 130 demesi bence çok ucuz bile olmuş çünkü birçok kuaför üstüne katbekat fiyat koyuyor
Merhabalar;
Her iki resimde de uçlarda balyaj var. Anladığım kadarıyla siz açık ton bir şey istiyorsunuz. Size 2 tavsiyem var;
1. Koleston 7/77 ile boyayıp saç uçlarına balyaj attırın. 7/77 koyu bir renktir ama uçlarına balyaj atılınca çok güzel durur. 7/77 yi kendiniz boyacaksanız saç uçlarından başlayın boyamaya ve diplere doğru gidin saç rengini alınca beklemeden saçı yıkayın.
2. Ya da küllü kumral alacaksınız 7.1 ya da 8.1 ama çok kapatacağını sanmıyorum. Sizi bir süre idare eder ancak.
Saçınızı açın diyeceğim ama turuncu yapmışsınız açarken nasıl turuncu yapılıyor, o kadar saç açtım ama hiç turuncu yapmadım. Aslında saçın açılıp düz KOLESTON PERFECT 8/07 ile boyanırsa güzel olur. Ama tabiki en az zararlısı 1. de yazdığım.
thaliacım albüm yaptım bi bakabilir misin diplerden çıkmış olan saçlarımında fotosunu da ekledim saçımın tutabileceği renk konusunda yardımına ihtiyacım var
Ha birde saçımı açmam gerekiyorsa açarım o sorun değilde ben sadece nasıl bir renk çıkar onu merak ediyorum diyelim açtım 8.77 20 volümle boyadım bu resimdeki gibi bi renk olabilir mi? Araştırdım aslında bayağa bu renkler için bu boyalarda söyleniyodu. Siz nasıl olabilceğini kestirebliyorsanız bana örnek resm atarmsnız rica etsem ?
Eki Görüntüle 750062
Sanırım şimdi bakabilirim :) evet size bakırr tonları daha çok yakışıyor bence
%6'lık kullanıştım evet, diplerden başladım.
Ben de 1. resmi tercih ediyorum zaten. Saç uçlarım şu an aktı diğer yerlerle hemen hemen aynı renge kadar açıldı. Yine dediğiniz gibi mi yapayım?
Bir de çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?