Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Şuan saçım majirel 7.35 (9luk oksidan) resimde görünenden biraz daha akmış açılmış durumda

Bu renk ya da benzerini elde edebilir miyim acaba?

Merhabalar;

2. resim yani elde etmek istediğiniz resim küllü bir tondur. Sizin saçınız da olan ise kumral dore akajudur. Yani saçınızdaki dore akajuyu saçınızdan çıkarmanız gerekmektedir. Bunun için saçınızı öncelikle açmanız gerekmektedir.

Daha sonra KoLESTON PERFECT 8/07 - 8/11 ya da Loreal Majirel 8.13 ile elde edebilirsiniz. Bu renklerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Fotografta ışık olduğundan tam rengi seçemedim fakat bunlar en yakın olan renklerdir. Oksidanı da %9(30)volume olmalıdır.

teşekkür ederim, birşey daha sorucam, ben saçımı evde hiç açmadım bu açıcıyla yıpranma çok mu olur ve diplere uygulayacak mıyım? (diplerim 1 parmak kadar çıkmış durumda)
Hangi açıcıyı almam gerek:18:

Ben koleston yoğun açıcı kullanıyorum. Fakat... Siz evde hiç açmadıysanız KESİNLİKLE ecde denememenizi söylerim. Çünkü evde boyandığında açıcıyı saça hızlı şekilde sürülmeli ve oksidan oranları toz açıcıyla iyi ayarlanmalıdır. Ve diplerini de en son 5 dk kala(rengin koyuluğuna göre) sürülmeli.

Bence açma işlemi için bir kuaföre gidin :)

tekrar selam geçen hafta sizinöe konuşmuştuk ben bunun üzerine ertesi gün kuaföre gittim ve saçım böyle iken 2.resim gibi oldu çok akacaktır dedi kuaför şimdi bu renk ne oluyor acaba resim gün ışıgında çekildi bense hala balköpüğü sevdasındayım önümüzdeki ay gittiğimde bu saçtan balköpüğü ne dönüş çokmu zor olur acaba

Mrb loreal 8.32 berlin koyu sarı nasıl bir renk formda yaptıran var mı acaba bir de koyu kumral saça tutar mı tutarsa nasıl bir renk olur

Bu ton kendi ana renginize(tahminimce) en yakın tondur. Saçınızı sadece bal köpüğüne boyamak yerine bal köpüğü şeklinde balyajlar attırın. Fakat bu balyajlar röfle gibi değil krepe balyaj istiyorum deyin. Böylelikle saçınızı YIPRATMADAN yavaş yavaş bal köpüğüne döneceksinizdir. Çünkü daha önce saçınız açılmış. Bu yöntemi uygulayın derim siz bilirsiniz.

Mrb loreal 8.32 berlin koyu sarı nasıl bir renk formda yaptıran var mı acaba bir de koyu kumral saça tutar mı tutarsa nasıl bir renk olur

Merhabalar;

8.32 %9(30 volume) ile uygulanırsa bu renktir. FAKAT saçınız 8 numaradan daha koyu bir tonsa sadece dipleriniz bu tonu alacaktır. Ki sizin dediğiniz koyu kumral rengi 6 numara ile başlamaktadır. Yani 2 ton daha koyu mutlaka saçınızın açılması gerekmektedir.

peki oksidanı veya oksijenli su her neyse,, bunu boyayla karıştırmadan saçıma sürsem güneşte bekleyip açsam, daha önce(3hafta önce fln boyamıştım) palette 6.65 altın parıltılı kakao kullandıgım boya açılıp, palette7-65 ALTIN PARILTILI TOFEE tutar mı saçıma ?? yoksa yine turunculuklar kalırmıı . bi de oksijenli su saça zarar veriyomus diye duydum doğru mudurr ??

şuanki saç rengim bu

bu reng i istiyorumm

mrb ben 5 tonlarındaki saç rengimi efasorla sildirip bu renklere boyatmayı düşünüyorum loreal majirel le boyatmayı düşünüyorum sizce hangi tonları tercih etmeliyim saçımda kesinlikle kızıllık bakırlık istemiyorum acaba ilk boyamada 6.1 ve 7.1 le boyatsam daha sonra renk akınca 6.1 le devam etsem nasıl olur küllü tonda olması lazım saçımın

Daha önce bu rengi istediğimi yazmıştım ama saçıma kakül kestim ve kakülle daha açık renkleri kulllanmak hoşuma gidiyor.. bu renk için nasıl bir işlem uygulamam lazım..

Daha önce bu rengi istediğimi yazmıştım ama saçıma kakül kestim ve kakülle daha açık renkleri kulllanmak hoşuma gidiyor..Eki Görüntüle 686564 bu renk için nasıl bir işlem uygulamam lazım..

Sadece kahküle mi bu rengi uygulayacaksınız ? Tam olarak anlayamadım dediğinizi diğer yerdeki saçınızdaki renk ne olacak?

6.1 doğru bir tercihtir bu yüklediğiniz resimlere göre. Bi ton açık istiyorsanız 7.1 de uygundur. FAKAT saçınızda ne renk var bilmiyorum bu yüzden saçınız silindikten sonra 2. boyamada da 6.1 mi kullanıcağını tam olarak söyleyemem.

Merhaba ben14 yaşşındayım ve öncelikle forumda yeniyim saçlarımın asıl renginin resmini koydum boyasız ve doğal. Yalnız diplerim çok koyu saçlarım koyulaşmaya başladı . saçrengim http://www.minikhediye.com/wp-content/uploads/sac_boya_katalog_20.jpg buna çok benziyo ve aralarda sarılar var benim size sorum açık renk saçlara acayip imereniyorum küçüken saçlarım sarıya yakındı o yüzden :/ %6 lık vol felan öyle bişeyler diyolar saç rengi açmak için tam olarak ne oldugnu bilimiyorum nasıl kullanıldıgını kullanımını anlatırmısınız ? Ve onu saçıma uygulasam saçım sizce hangi renge yakın olur fotorğaf koyarmısınz

Son düzenleme:

verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim bu haftasonu boyatacağım inşallah

Merhabalar;

14 yaşınızda olduğunuzu söylüyorsunuz. Hele ki kendi saçınızın aralarında sarılar(boya) var diyorsunuz. Daha önünüzde çok seneler var, saçınız ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü bu yaşta KENDİ BAŞINIZA uyguladığınız her açıcı 20 yaşınızdan sonra size AVUÇ AVUÇ SAÇ DÖKÜLMESİ olarak geri dönecektir.

Kuaföre gitmenizi tavsiye ederim.

peki bu boyayı küllü bi renkle karıştırsam olmaz mı ?

OLMAZ. Bir boyanın içinde hem turunculuk hem küllülük olması hiçbir şeyi değiştirmez. Siz turunculuğu alacağım derken saçınız daha kötü bir renk alacak. Tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…