Şuan saçım majirel 7.35 (9luk oksidan) resimde görünenden biraz daha akmış açılmış durumda
Eki Görüntüle 685740
Bu renk ya da benzerini elde edebilir miyim acaba?
Eki Görüntüle 685741
teşekkür ederim, birşey daha sorucam, ben saçımı evde hiç açmadım bu açıcıyla yıpranma çok mu olur ve diplere uygulayacak mıyım? (diplerim 1 parmak kadar çıkmış durumda)
Hangi açıcıyı almam gerek:18:
tekrar selam geçen hafta sizinöe konuşmuştuk ben bunun üzerine ertesi gün kuaföre gittim ve saçım böyle iken 2.resim gibi oldu Eki Görüntüle 686030 Eki Görüntüle 686033 çok akacaktır dedi kuaför şimdi bu renk ne oluyor acaba resim gün ışıgında çekildi Eki Görüntüle 686046 bense hala balköpüğü sevdasındayım önümüzdeki ay gittiğimde bu saçtan balköpüğü ne dönüş çokmu zor olur acaba
Mrb loreal 8.32 berlin koyu sarı nasıl bir renk formda yaptıran var mı acaba bir de koyu kumral saça tutar mı tutarsa nasıl bir renk olur
peki oksidanı veya oksijenli su her neyse,, bunu boyayla karıştırmadan saçıma sürsem güneşte bekleyip açsam, daha önce(3hafta önce fln boyamıştım) palette 6.65 altın parıltılı kakao kullandıgım boya açılıp, palette7-65 ALTIN PARILTILI TOFEE tutar mı saçıma ?? yoksa yine turunculuklar kalırmıı . bi de oksijenli su saça zarar veriyomus diye duydum doğru mudurr ??
Selam iyi ki böyle bir konu açmışsınız diğer konularda yazdıklarınızı görmüştüm size bir kaç soru soracaktım konuları meşgul etmemek için sormamıştım..
Şimdi sorum..Saçlarımı karamele boyatmıştım açıcı kullanılmıştı,üzerine sürekli altın parıltılı tofee boyadım 7-8 defa kadar..Son olarak olarak 3 ay önce lorealin köpük boyasına boyadımEki Görüntüle 685416 ve saçlarım simsiyah olmuştu 3 ay içinde aktı baya ve resimdeki renk oldu..Eki Görüntüle 685415
Saçlarımı bu renk yapmak istiyorum Eki Görüntüle 685417 nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?
Daha önce bu rengi istediğimi yazmıştım ama saçıma kakül kestim ve kakülle daha açık renkleri kulllanmak hoşuma gidiyor..Eki Görüntüle 686564 bu renk için nasıl bir işlem uygulamam lazım..
Eki Görüntüle 686520 Eki Görüntüle 686521
mrb ben 5 tonlarındaki saç rengimi efasorla sildirip bu renklere boyatmayı düşünüyorum loreal majirel le boyatmayı düşünüyorum sizce hangi tonları tercih etmeliyim saçımda kesinlikle kızıllık bakırlık istemiyorum acaba ilk boyamada 6.1 ve 7.1 le boyatsam daha sonra renk akınca 6.1 le devam etsem nasıl olur küllü tonda olması lazım saçımın
Merhabalar saçınızı açıp rengi tuturabilirsiniz FAKAT siz turunculuk isteiyorum diyorsunuz ama o palettenin boyamak istediğiniz tonun içinde de turunculuk var ???
6.1 doğru bir tercihtir bu yüklediğiniz resimlere göre. Bi ton açık istiyorsanız 7.1 de uygundur. FAKAT saçınızda ne renk var bilmiyorum bu yüzden saçınız silindikten sonra 2. boyamada da 6.1 mi kullanıcağını tam olarak söyleyemem.
Merhaba ben14 yaşşındayım ve öncelikle forumda yeniyimsaçlarımın asıl renginin resmini koydum boyasız ve doğal. Yalnız diplerim çok koyu saçlarım koyulaşmaya başladı . saçrengim http://www.minikhediye.com/wp-content/uploads/sac_boya_katalog_20.jpg buna çok benziyo ve aralarda sarılar var benim size sorum açık renk saçlara acayip imereniyorum küçüken saçlarım sarıya yakındı o yüzden :/ %6 lık vol felan öyle bişeyler diyolar saç rengi açmak için tam olarak ne oldugnu bilimiyorum nasıl kullanıldıgını kullanımını anlatırmısınız ? Ve onu saçıma uygulasam saçım sizce hangi renge yakın olur fotorğaf koyarmısınz
peki bu boyayı küllü bi renkle karıştırsam olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?