merhabalar :) benimde bi sorum olcak ben çok uzun zaman platin kullanmıs biri olarak bi gafletle saçımı koyu kumral yapmıştım epey öyle kaldı şuan saçımı sarıyı döndürdüm ama tabiki bu sarı bana yetmedi :) koleston açıcı ile saçımı açtıktan sonra palette 10.01 ile boyadım 15 gün önce şimdi tekrar saçıma ayn işlemi yapsam ne kadar açmış olabilirim acaba :) saçımın şuanki rengi Eki Görüntüle 685353 bu :) flaşlı bir fotoğraf olarak düşünelim tabi :)
Garnier 10.01 ile değil 110 ile rengi istediğiniz gibi olana kadar boyamanızı(diplere süremeden) öneririm. Ya da daha hızlı olsun istiyorsanız bir seferde koleston yoğun açıcı öneririm(koleston kullanırken 1 kutu değil size en az 4 kutu gereklidir.)[/QUOT
tekrar açmayı düşünmüştüm bende ben bir hata yaparak tek kutu koleston ile açmıştım bu arada elimde palette deluxe 10.1 var daha öncede açıcıdan sonra bununla boyamıştım tekrar bununla devam etsem ? birde dipler hemen hemen 1 parmak kadar var açıcı bu şekilde nasıl kullanmam gerekiyor bunu bilemedim. Cvp için çok teşekkür ediyorum :)
peki 4.3 sarı yansımalı bir kahve olmaz mı?
Garnier 10.01 ile değil 110 ile rengi istediğiniz gibi olana kadar boyamanızı(diplere süremeden) öneririm. Ya da daha hızlı olsun istiyorsanız bir seferde koleston yoğun açıcı öneririm(koleston kullanırken 1 kutu değil size en az 4 kutu gereklidir.)[/QUOT
tekrar açmayı düşünmüştüm bende ben bir hata yaparak tek kutu koleston ile açmıştım bu arada elimde palette deluxe 10.1 var daha öncede açıcıdan sonra bununla boyamıştım tekrar bununla devam etsem ? birde dipler hemen hemen 1 parmak kadar var açıcı bu şekilde nasıl kullanmam gerekiyor bunu bilemedim. Cvp için çok teşekkür ediyorum :)
Merhabalar;
Size yardımcı olmak isterim fakat ulaşmak istediğiniz renk nedir? Bunu bilmeden yönlendirme yapmam yanlış olur. Bu arada palette kullanmamanızı öneririm. Çünkü ktudaki isimle ulaşmak istediğiniz renk bir olmuyor.
Merhabalar;
Size yardımcı olmak isterim fakat ulaşmak istediğiniz renk nedir? Bunu bilmeden yönlendirme yapmam yanlış olur. Bu arada palette kullanmamanızı öneririm. Çünkü ktudaki isimle ulaşmak istediğiniz renk bir olmuyor.
aslında bu saçımın 3 ton açığı bana yeterli olacak .
Selam iyi ki böyle bir konu açmışsınız diğer konularda yazdıklarınızı görmüştüm size bir kaç soru soracaktım konuları meşgul etmemek için sormamıştım..
Şimdi sorum..Saçlarımı karamele boyatmıştım açıcı kullanılmıştı,üzerine sürekli altın parıltılı tofee boyadım 7-8 defa kadar..Son olarak olarak 3 ay önce lorealin köpük boyasına boyadımEki Görüntüle 685416 ve saçlarım simsiyah olmuştu 3 ay içinde aktı baya ve resimdeki renk oldu..Eki Görüntüle 685415
Saçlarımı bu renk yapmak istiyorum Eki Görüntüle 685417 nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?
aslında bu saçımın 3 ton açığı bana yeterli olacak .
Saçınızın son halini görmediğim için 3 ton açığı hangisi bilemem. Bunun için saçınızın FLAŞSIZ ortamda resmini çekim buraya yükleyiniz.
Merhabalar;
Bu renk 8.1 dir ve üstüne gölgelendirme çalışması yapılmıştır. Saçınızda turunculaşma söz konusu. Ulaşmak istediğinizde de küllülük mevcut, bu renge ulaşabilmek için öncelikle saçtaki turunculuğu almak gerek. Bunun için;
Koleston perfect 12/11 + %12 (40 volume) ile saçnızın SADECE turuncu olan yerlerine yani dipten çıkan yerlerine değil, bu boyayı sürmeniz gerekmektedir. Bu boyayı uygularken 1'e 1 oranla karıştırılmalıdır. Bu boya 60 ml dir. oksidan da 60 ml olmalıdır. Ynai diyelim ki 3 kutu boya aldınız. 3 kutu boya 60*3=180 ml dır. Oksidanınızın ml da 180 ml olmalıdır.
Bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internetten temin edebilirsiniz. İlk boyadığınızda bu renge ulamazsanız(ki bence ulaşırsınız) 20 gün sonra tekrar aynı şekilde uygulayınız.
Saçınızın son halini görmediğim için 3 ton açığı hangisi bilemem. Bunun için saçınızın FLAŞSIZ ortamda resmini çekim buraya yükleyiniz.
biraz önce fotoğraflı yazmıştım aslında ben flaşlı demiştim ama o fotoğraf flaşlı değilmiş tekrar baktım :) tekrar yükliyim o zaman :) Eki Görüntüle 685433
Merhabalar; Saçınızı önceden bakıra boyadım yazmışsınız fakat siz bakır değil Koyu kumral kızıla boyamışsınız(6.77) Şimdi ise 6/4 aldım diyorsunuz. Bu da doğrudan bakır değil koyu kumral akaju bakırdır. VE aslında esas sorun 7 numaradan koyu renkleri %9 luk oksidanla boyamanız. volume en fazla 20 yani %6lık oksidan olmalıydı.
Geçekten istediğiniz renk nedir? Anlattığınız kadarıyla saçınızda olmaması gereken hataları yapmışsınız. İstediğiniz rengi bir resimle örneklendirin lütfen.
Ve maalesef saç uçlarınızı açmadan aynı ton tutturmanız biraz zor
Koleston 12/11 i ve oksidanı aynı oranda karışıtırp saçımın turuncu kısımlarına uygulayacağım değil mi,sonrasında 8.1 olan boyayı bütün saçıma mı uygulayacağım..hangi marka önerirsiniz ?
saçımı boyadığım terracota yani palette 6-77 yoğun terracota volum %9
şimdi ise yine aynı yoğun terracota aldım birde yanına karıştırmak için koleston 6/4 kızıl bakır volume %9 aldım daha boyamadım ama
hyr yoğun teraacota dediğim boya 6/77 diye geçiyor palettede bakır kızıl dediğim koleston 6/4 ben ikisini karıştıracağım ama oksidanları %9 aldım
ordamı hata yaptım anlamadım
perma hakkında bilginiz var mı?
bir yerin iyi perma yaptığını nasıl anlarım...?
biraz önce fotoğraflı yazmıştım aslında ben flaşlı demiştim ama o fotoğraf flaşlı değilmiş tekrar baktım :) tekrar yükliyim o zaman :) Eki Görüntüle 685433
Hayır gördüm dediğim şekilde 2 seçeneğiniz var. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. :)
Hayır gördüm dediğim şekilde 2 seçeneğiniz var. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. :)
Tamam cok tesekkur ediyorum ilginize :)
Merhaba, benim saçlarım şuan kahverengi, bakır yansımaları var. Ben saçımı küllü bir renk yapmak istiyorum. Hangi boyaları kullanmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?