Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Garnier 10.01 ile değil 110 ile rengi istediğiniz gibi olana kadar boyamanızı(diplere süremeden) öneririm. Ya da daha hızlı olsun istiyorsanız bir seferde koleston yoğun açıcı öneririm(koleston kullanırken 1 kutu değil size en az 4 kutu gereklidir.)

Selam iyi ki böyle bir konu açmışsınız diğer konularda yazdıklarınızı görmüştüm size bir kaç soru soracaktım konuları meşgul etmemek için sormamıştım..

Şimdi sorum..Saçlarımı karamele boyatmıştım açıcı kullanılmıştı,üzerine sürekli altın parıltılı tofee boyadım 7-8 defa kadar..Son olarak olarak 3 ay önce lorealin köpük boyasına boyadım ve saçlarım simsiyah olmuştu 3 ay içinde aktı baya ve resimdeki renk oldu..

Saçlarımı bu renk yapmak istiyorum Eki Görüntüle 685417 nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?

Son düzenleme:

Merhabalar;

Bu renk 8.1 dir ve üstüne gölgelendirme çalışması yapılmıştır. Saçınızda turunculaşma söz konusu. Ulaşmak istediğinizde de küllülük mevcut, bu renge ulaşabilmek için öncelikle saçtaki turunculuğu almak gerek. Bunun için;

Koleston perfect 12/11 + %12 (40 volume) ile saçnızın SADECE turuncu olan yerlerine yani dipten çıkan yerlerine değil, bu boyayı sürmeniz gerekmektedir. Bu boyayı uygularken 1'e 1 oranla karıştırılmalıdır. Bu boya 60 ml dir. oksidan da 60 ml olmalıdır. Ynai diyelim ki 3 kutu boya aldınız. 3 kutu boya 60*3=180 ml dır. Oksidanınızın ml da 180 ml olmalıdır.

Bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internetten temin edebilirsiniz. İlk boyadığınızda bu renge ulamazsanız(ki bence ulaşırsınız) 20 gün sonra tekrar aynı şekilde uygulayınız.

Koleston 12/11 i ve oksidanı aynı oranda karışıtırp saçımın turuncu kısımlarına uygulayacağım değil mi,sonrasında 8.1 olan boyayı bütün saçıma mı uygulayacağım..hangi marka önerirsiniz ?

hyr yoğun teraacota dediğim boya 6/77 diye geçiyor palettede bakır kızıl dediğim koleston 6/4 ben ikisini karıştıracağım ama oksidanları %9 aldım
ordamı hata yaptım anlamadım

Loreal majirel öneririm. FAKAT bu boyayla boyandıktan sonra saçınızın son halini görmeden 8.1 i saçınıza uygulayın desem hata etmiş olurum. Kısacası uyguladıktan sonraki halinin resmini çekip koyunuz.

tmm işte palette 6/77 yoğun terccacota
koleston bakır kızıl 6/4 yani renklerin adında bi yanlışlık yok volumler %9 olduğu içinmi hata yapmışım

perma hakkında bilginiz var mı?

bir yerin iyi perma yaptığını nasıl anlarım...?

hyr yoğun teraacota dediğim boya 6/77 diye geçiyor palettede bakır kızıl dediğim koleston 6/4 ben ikisini karıştıracağım ama oksidanları %9 aldım
ordamı hata yaptım anlamadım

Bir tek oksidan ile değil tümüyle hata yapmışsınız. Mesela boya boyarken özellikle farklı bir renge geçerken saçın durumuna göre pigmentasyon yapılma ihtimali vardır. Bunun dışında saç GENELLİKLE önce sadece dipler boyanıp sonradan orta ve uçlarına geçilir.

VE SİZ sanırım boyanın üstündeki renklere aldanmışsınız. teracota diye bir renk yoktur bunlar satma politikasıdır. ve hala istediğiniz renk nedir BİLMEDİĞİM İÇİN size tam anlamıyla yardımcı olamıyorum diple uç farklı diyorsunuz istediğiniz renk nedir saçın durumu nasıl bunları bilmeden diple ucun farklı tutmasının bir sürü nedeni var burda birer birer onu anlatıp kafanızı karıştıramam.

perma hakkında bilginiz var mı?

bir yerin iyi perma yaptığını nasıl anlarım...?

Bilgim yok maalesef fakat Pahalı olmasından çok profsyonel olmasına bakın. MESELA saçı açarken Loreal Efassor Boya Silici kullanıyor mu ? Kullandığı boya markalarının içinde Loreal Majirel ve Koleston Perfect var mı ? Genelde bu markaları kullanan ve saçı açarken efasosor ile açıyorsa Profesyoneldir.
bu video da size yardımcı olabilir.

Boyalı saçlara perma yapılır mı? - UZMANTV

Merhaba, benim saçlarım şuan kahverengi, bakır yansımaları var. Ben saçımı küllü bir renk yapmak istiyorum. Hangi boyaları kullanmalıyım?

Merhaba, benim saçlarım şuan kahverengi, bakır yansımaları var. Ben saçımı küllü bir renk yapmak istiyorum. Hangi boyaları kullanmalıyım?

1. En son hangi marka ve numara ile boyadınız ?
2. Ulaşmak istediğiniz rengi resim yükleyiniz ?
3. Saçınızın son halinin resmini yükleyiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…