Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar;

Saçınızın canlı durması için dore, bakır yansıma içeren renkler kullanmalısınız. Rengi görmediğim için numara veremiyorum. Bu şekilde ezbere konuşmuş olurum.

Son düzenleme:

Bu renk KOLESTON PERFECT 55/66 dir bu rengi önermem. LOREAL MAJİREL 7.62 kullanabilirsiniz. Canlılık ve açıklığına göre %6 ya da &9 luk oksidanı siz belirlemelisiniz.

Bu renk koyu bir renktir. 7.1 + %6lık oksidan kullanılarak zemin oluşturulmuştur. Bunun üstüne sarı paketler atılmıştır. Bu tarif etmemle evde yapamazsınız kuaföre gitmenizi öneririm. Resmi kuaföre gösterin.

Merhabalar;

Küllü kumral boyaybilirsiniz ama kesinlikle tam anlamıyla bakırlığı kapatmaz. Onun için saçı açtırmanız gerekmektedir.

Kuaföre gidip katologtan renk seçin, kutu üstünden resim göstermek kafa karıştırır.

sıze bısey ormak ıstıyorum sac rengını acmak ıcın dogal yontemler neler? lımon suyunu duydum bırde burdan bı arkadas ıhlamurdan bahsettı bılgılendırebılırmısınız?

Merhabalar;

Ben sadece açıcıyı biliyorum, diğer konularda bir bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem.

senin kapalı olduğunu görünce kaldırdım canım hemen ekliyorum..benim merak ettiğim koyu kahve tonlarını tutturabilir miyim yada bana önereceğin bi renk var mı

Koyu kahve derken nasıl bir kahve ? Bir sürü tonu var. Resim yükleyerek örneklendiriniz.

Bir sonrakine bunu boyayıp üstüne dediğim rengi tutturamazsınız sadece dipler tutar. Rica ederim.

peki son olarak şunuda sorayım :) saçlarımın dipleri açık renk uçları koyu. boyarken nasıl boyamalıyım önce uçları 25 dk snra dipleri 15 dk tutsam ton aynı olurmu ?

peki son olarak şunuda sorayım :) saçlarımın dipleri açık renk uçları koyu. boyarken nasıl boyamalıyım önce uçları 25 dk snra dipleri 15 dk tutsam ton aynı olurmu ?

Hangi yer açık ise oradan başlamalısınız. Saç rengini aldıktan 10-15 dk sonra diğer yere geçmeli diğer yer de rengini alınca EN FAZLA 5 dk bekleyip saçı yıkamalısınız.

Hangi yer açık ise oradan başlamalısınız. Saç rengini aldıktan 10-15 dk sonra diğer yere geçmeli diğer yer de rengini alınca EN FAZLA 5 dk bekleyip saçı yıkamalısınız.

saçım şu an böyle. nasıl boyamam gerektiğini kaç dk tutmam grktiğini anlatırmsnız hiç düzgün yapamadım bu sefer düzgün olsun bari açmadan bu saçın üstüne 8.77 20 volüm. çok zahmet verdm k.bkmayın

Eki Görüntüle 751125 Eki Görüntüle 751126 şu tonlar olabilir yada lorealin 6 veya 7 nosu da..istediğim orta bi renk çok koyu istemiyorum

Bence kuaföre gidin çünkü saçın pigmentasyona da ihtiyacı var. Diz boyada çok fazla fiyat istemezler ama kesinlikle 7/77 tavsiye etmiyorum. Diğer rengi Koleston perfect 8/41 + %6lık oksidan ile elde edebilirsin. Ama dediğim gibi evde boyarsanız pigmentasyon şart.

Saç renginizin üstüne aldığınız 8.77 sadece diplerde kına gibi tutar. Saç renginiz 8/77 ye göre koyu bir renk çünkü. Uçlardan başlayp ters yöne gidin ama renk uç kısımlara doğru gidin ama zaten tutmayacaktır. Bekleme süresini tam verem çünkü saç renginiz koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…