8.77 %6lık oksidan ile bu renk tutar, bu renge bakarken ışık olan yerlerine değil koyu yerlerine bakınız.
Eki Görüntüle 751114
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/jaguar-lana-del-rey-48724_1.jpeg
bu rengi kızıl saçın üstüne nasıl elde edebilirim. rengin adı nedir?
merhaba şubat ayında röfle yaptırdım kendi saçlarım koyu kumraldı haliyle epey yıprandı beğenmedim çok açık geldi aslında beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm etraftakiler çok yakıştırdı ama benim gözüme çok çiğ geldi alışık olmadığım için herhalde sonrasında kuaföre koyultmak istediğimi söyledim oda kahve bakır tonlarına boyadı ama yine aktı şuan açık kumral ama boz ve mat bi renk oldu parlak durmuyo loreal casting serisi için iyi şeyler duydum,saçı yıpratmadığı ve yumuşattığı gibi saçlarım çok kurudu çünkü saçlarımın açık kumral kalmasını ama daha yumuşak ve canlı bir renk olmasını istiyorum istiyorum o boz renk gitsin diye casting serisinden hangi boyayı kullanmalıyım açık kumral rengi alıp(810)boyasam biraz daha canlı dururmu
Ayol ben kuaföre sormadım ki anacım gittim internetten baktımKuaaför tabi o fiyata satıcak ahahahyt
Canım uçak yolculuğu vs. tatile yerleşme felan giremedim foruma . Gitmeden önce şu bakım şeylerini hallediyim dedim .
gittim Toni&Guy Aldım dur anlatiyim .
Şimdi önce kadın saçıma elini tuttu "aaağğ hanımefendiiiii saçınızaa nolmuşş , durun " dedi rafları araştırdı iki tane ürünü elime tutuşturdu "al canım saçın yanmaya ramak kalmış , bunları al (serum ve maske) saçların eskisi gibi olacak" dedi bende şaşırdım . Kadın sonra şey dedi "bakın benim saçlarım platin tutun saçlarıma " dedi tuttum ayol saç parıl parıl + ipek gibi ve kabarıklık sıfır . Ben bunu kullanıyorum dedi . Yakında bu ürün eczhanelerde satılmaya başlanacak dedi ve benim saçlarım yanmıştı dedi platin röfle yaparken dedi . Sonra bunlar saçınızı onarır dedi ama (o sırada gri renkte bir şampuan ve pembe saç kremi ) verdi şampuanın ışıltı vericek , kreminde sana yumuşaklık katacak canım dedi sonra verdiği ürünlerin hepsini aldım . Hepsi 150 tl tuttu bide bana bi deniz havuz sonrası sprey verdi . Hepsine 180 verdim . Bugün havuza girdim inanırmısın saçlarım solmuş bir renk oldu ve eski saç rengim bazı yerlerde göründü , kadının verdiği şeyleri hepsini dediği gibi kullandım . Saçlarım ışıldadı , güçlendi ama renk geri gelmedi . fön çektim ve hala parlıyor ve sapasağlam hatta kızım saçıma deydi "anne naptın saçına seen ?" dedi . Çok güzel oldu kerastase kullandığımda da böyleydı ama bu daha güzel oldu . Herkese tavsiye ederim . Yalnız açıcı sürülen yerler daha farklı yapısı . Herkes ek sandı saçlarımıBodrumda güzel kuaför bulurmuyum bilmiyorum ama tekrardan boyatacağım 1 hafta oldu tam bugün . Haftaya pazar araştiriyim biraz .
Bu arada bana kkızıl yansımalı 7 tonlarında saç önerirseniz çok sevinirim :)
http://salonstylepins.com/files/2013/02/1112820.jpg böyle bir şey istiyorum .
Albüm gözükmüyor.
canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederim .sacımda balyaj yok acma işlemini kendım yaptım sadece turuncu olduktan sonra kuaföre gıttım sılıyorum felan dedı sonra ustune boya attı resımdekınden daha kötuydu en son ben evde küllü sarıya boyaynca bu hal aldı benım ıstedıgım asıl renk sarı tonları en olmadı yapamazsam koyu renge boyayacagım ama bu kadar acılmısken koyu yapmak ıstemıyorum istediğim rengı eklıyorum arkadasın bırıde bu renk ıstemıs belkı daha yardımcı olabılırsın
Merhabalar benimde bir sorum olucakti ben 6 ay önce saclarimi kizila boyadim sonra renk yikadikca akti ve soldu rengini begenmedim.bir ay önce saclarimi actirdim dipler kendi sacim oldugu icin koyu oldu uclar bakir oldu birkac gün önce heryeri ayni olsun diye tekrar bakira boyattim ama hic begenmedim,simdi ben bunun üzerine küllü kumral boyasam olurmu turunculugu kapatirmi lütfen yardim edin
Bir sorum daha var, saçlarım şöyle:
Eki Görüntüle 750879 Eki Görüntüle 750880
Şu rengi elde edebilmenin yolu nedir?
Eki Görüntüle 750882
Şimdiden teşekkürler
Ya resmen http://www.buycosmo.com/images/products/06/42/64/64264_buyuk_zoom.jpg boyle olsun istiyorum , saclarimin resmini gordum nasil bu renge gecerim ? Ama 4.65 boyamak istemiyorum cok koyu olur . (Resimde 4.65 ama ben resimde gorundugu gibi olani spot isiklarinda degil bildigin ev gunes isiginda istiyorum cunku 4.65 boyarsam sipsiyah olucak . Bu arada saclarimdaki balyajlar gozukmemis resimde uclarinda sarilar var)
sıze bısey ormak ıstıyorum sac rengını acmak ıcın dogal yontemler neler? lımon suyunu duydum bırde burdan bı arkadas ıhlamurdan bahsettı bılgılendırebılırmısınız?
peki açarak boyarsammı böle tutar yoksa açmadan bu saç rengimin üzerinemi böyle tutar ?
senin kapalı olduğunu görünce kaldırdım canım hemen ekliyorum..benim merak ettiğim koyu kahve tonlarını tutturabilir miyim yada bana önereceğin bi renk var mı
İstediğiniz renk ile aldığınız boyanın arasında fark çok nasıl boyarsanız boyayın istediğiniz renk tutmaz. Açarak boyarsanız da bu renk tutar, koyu yerlere bakınız.
Eki Görüntüle 751124
peki teşekkürler :) şimdlik bunu aldım artık bunla boyayımda begenmezsem bi sonrakini sizin dediğinizle boyarım :)
Bir sonrakine bunu boyayıp üstüne dediğim rengi tutturamazsınız sadece dipler tutar. Rica ederim.
peki son olarak şunuda sorayım :) saçlarımın dipleri açık renk uçları koyu. boyarken nasıl boyamalıyım önce uçları 25 dk snra dipleri 15 dk tutsam ton aynı olurmu ?
Hangi yer açık ise oradan başlamalısınız. Saç rengini aldıktan 10-15 dk sonra diğer yere geçmeli diğer yer de rengini alınca EN FAZLA 5 dk bekleyip saçı yıkamalısınız.
Eki Görüntüle 751125 Eki Görüntüle 751126 şu tonlar olabilir yada lorealin 6 veya 7 nosu da..istediğim orta bi renk çok koyu istemiyorum
Eki Görüntüle 751127 saçım şu an böyle. nasıl boyamam gerektiğini kaç dk tutmam grktiğini anlatırmsnız hiç düzgün yapamadım bu sefer düzgün olsun bariaçmadan bu saçın üstüne 8.77 20 volüm. çok zahmet verdm k.bkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?