Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

tamam çok sağolun o zaman saç rengimi açıyım. Yada 20 volüm deilde 30 volüm alsam saçı açmadan o nasıl olurki

Son düzenleme:
Bu renk KOLESTON PERFECT 55/66 dir bu rengi önermem. LOREAL MAJİREL 7.62 kullanabilirsiniz. Canlılık ve açıklığına göre %6 ya da &9 luk oksidanı siz belirlemelisiniz.

55/65 mor gibi ya , kuaforum suan benden kilometrelerce uzak , o yuzden ne yapacagimi bilemiyorum. 7.62 cok kizil geldi ben boyle nasil diyim ebru yasara 6/41 demistiniz ya onun gibi bisey ama cok koyu geldi bana kizil boyatsam eylule kadar akar diye tahmin ediyorum . Neyse artik bakicaz caresine (kuafordeki kataloglar internettede var mesela majirelinki ama hepsi kirmizi geliyor ben biraz 6.6 yi begendim bakalim bakirlik icermesin de bu arada canim akajuyla bakirin farki ney ?

Son düzenleme:
Merhabalar;

Küllü kumral boyaybilirsiniz ama kesinlikle tam anlamıyla bakırlığı kapatmaz. Onun için saçı açtırmanız gerekmektedir.

Ben yurtdisinda yasiyorum, burda aldigim yerde küllü kumral yok küllü sari var oda baya acik tonlarda orda calisan bayan kapatmaz dedi bende iki kutu findik kabugu rengi aldim.bir müddet kepek sampuani ile yikayip akiticam sonra boyamayi düsünüyorum.sizce findik kabugu kapatirmi?

cok tesekkur ederim cevabınız icin bnim ki 2. dediginiz sarıdan koyuya kumrala geciş istiyorum peki nasıl yapmam gerek koleston 7.0 noya turuncu azaltıcı koysam işe yararmı yada ne ile boyamalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:

peki teşekkür ederim..

iyi akşamlar bençokistiyorum küllü kumral şu an kendi ana saçım var kestane rengi normal bu resimdekinin aynısını nasıl yapabilirim lütfennn yardımcı olun yıllar önce kumral yyapmışdım koyu turuncu gibi bişi oldu ben hafif yeşilimsi oyuncak bebeklerde olur koyu renk kumrala benziyo nasıl yapabilirmEki Görüntüle 751145 Eki Görüntüle 751146

Son düzenleme:

canım bunları sormuştum sana şimdi açtım saçımı ama turunculuklaı kaldı ( napmalıyım sence acıl bişiler yapmam lasım yüklüyorum resımlerı

thalia nerde acaba ? ben birde kuaförlerın kullandıgı orilelerden aldım 30 LUk oksidanla açtım nıye böle oldu anlamadım

daha öncedende çok yapmıştım platın acaba bakırlıklardanmı ?

napıcam benya mahvoldummmm

canım bugün ve gece ne zaman görürsen cvp yazarmısın sabah gidicemde boya almayasenden haber gelırse

canım bugün ve gece ne zaman görürsen cvp yazarmısın sabah gidicemde boya almayasenden haber gelırse

cnm özel msj atamadım sana okudum msjını diceğim şuki 9.1 biraz koyulturmuş bende senin dediğin gibi 10.1 aldım yarın yapıcam hemen fotosunu atarım

portakal kafa oldum yaff ( kısa bide saçarım bu modelde daha kötü durduuuuuuuuuu

ben bu sarı saç ugruna belime kdr olan saçları kısacık kestirdm sarıydı thalia ya bi renk atmştm 8.3 bu dedi pigmentasyonla olur demişti ama bnm saçım yine renk tutmadı suan tekrar dusun sarı oluom ne saçma boşuna yani ona üzülüom avatardaki gibiydim ne gzl inş bu 10.1 sabaha kdr arastırdm nette herkese sordm 9.1 koyu kalır diolar valla sölim

bide en kotusu cıtcıtlarımda boşu boşuna turunculaştı ( bide onlara cila yapcam

Bu saç rengi nedir canım ? İşte böyle bir şey istiyorum kahve ama güneş vurunca içten bir kızıl.Ortadaki resim favorilerimden oldu

valla benımde çıt çıtlarım var platin tamamen onlar bembeyaz :) ama 8.3 de dorelık vardır aslında kolaydır o rengı tutturmak ama senınkıı nıye olmaddı anlamadım eger çıt çıtların güzel olduysa onlra uydur sende saçını

bende belımdekı platın saçlarımı küt kestırıp her rengı denedım hatta mor bıle çilek rengi v.s ama şimdi dogal olsun istiyorum ama sarıdanda vazgeçemedım ne renk yaptıysam canım

cıtcıtlarıma uydıurmak istedm ama bnm saçlarım 2 yıkamada küllü bi renk oldu şaka gibi ama öle yani pigmentasyon olayı bende tutmadı oyuzden en gzli hepsini açtm 10.1 ile yarın işte cila yapıcam inş gzl olurda sende yaparsn kurtuluruz :)))

aynen valla bu satte hala burdaym :)) inşallah ıyı olur senınkıler fena degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…