Saç renginizin üstüne aldığınız 8.77 sadece diplerde kına gibi tutar. Saç renginiz 8/77 ye göre koyu bir renk çünkü. Uçlardan başlayp ters yöne gidin ama renk uç kısımlara doğru gidin ama zaten tutmayacaktır. Bekleme süresini tam verem çünkü saç renginiz koyu.
Bu renk KOLESTON PERFECT 55/66 dir bu rengi önermem. LOREAL MAJİREL 7.62 kullanabilirsiniz. Canlılık ve açıklığına göre %6 ya da &9 luk oksidanı siz belirlemelisiniz.
Merhabalar;
Küllü kumral boyaybilirsiniz ama kesinlikle tam anlamıyla bakırlığı kapatmaz. Onun için saçı açtırmanız gerekmektedir.
Bence kuaföre gidin çünkü saçın pigmentasyona da ihtiyacı var. Diz boyada çok fazla fiyat istemezler ama kesinlikle 7/77 tavsiye etmiyorum. Diğer rengi Koleston perfect 8/41 + %6lık oksidan ile elde edebilirsin. Ama dediğim gibi evde boyarsanız pigmentasyon şart.
Eki Görüntüle 748457 Eki Görüntüle 748458 Eki Görüntüle 748459 Eki Görüntüle 748460
saçlarımın durumu budur tatlım şimdi çektim .....ben dogal dursun istiyorum diplerimi....acaba diplerimi kestaneyemi boyasam sarılarımı pakete alıpta ? uçlarında platın hoş durur...ben 15 yıldır platın kullanıyorum ....yoksa sarımı yapsamda diplerden çıkan kendı saçımı uzatsam dıyorum ? kararsızım yanı aslında o kadar açtım madem sarı yapıyım diyorumda hangi boyayla yapmalıyım tatlım teşekkürler
O zaman şöyle yapalım;
Bir kutu açıcı alın. Diplerden 3-4 cm bırakarak ve uçlara sürmeden saçın ortasını açın. Saçınız 10 dk içinde açılacaktır. Saçın açıldığı ANLADIĞINIZ AN diplere gelişigüzel sürüp beklemeden saçı yıkayın. Hatta dip kısmına geçince hemen yıkamanız için banyoda bile sürebilirsiniz.
Saç açıldıktan sonraki ilk boyamada küllü renk kullanmayın. İlk boyama dore bir renk olsun ikincisinde küllü renge geçebilirsiniz. Yoksa saç grileşir.
çok teşkkür ederim canım ...bizimle ugraştıgın için
birkaç gün sonra yapıcam saçlarım biraz kirlensinde şuan temiz yanarım ozaman :)
açtıktan sonra hangi renkle cila atmalıyım peki koyu olmasın ....uçları platinya ona yakın olsun istiyorum
thalia nerde acaba ? ben birde kuaförlerın kullandıgı orilelerden aldım 30 LUk oksidanla açtım nıye böle oldu anlamadım
daha öncedende çok yapmıştım platın acaba bakırlıklardanmı ?
napıcam benya mahvoldummmm
canım bugün ve gece ne zaman görürsen cvp yazarmısın sabah gidicemde boya almayasenden haber gelırse
Eki Görüntüle 751147 Eki Görüntüle 751148 Eki Görüntüle 751149 Eki Görüntüle 751150
bu kadar açtımmmm koyultmakta istemıyorum ama bölede gezememki(((( napmalıyım acil yardım lütfennn
cnm özel msj atamadım sana okudum msjını diceğim şuki 9.1 biraz koyulturmuş bende senin dediğin gibi 10.1 aldım yarın yapıcam hemen fotosunu atarım
portakal kafa oldum yaff( kısa bide saçarım bu modelde daha kötü durduuuuuuuuuu
ben bu sarı saç ugruna belime kdr olan saçları kısacık kestirdm sarıydı thalia ya bi renk atmştm 8.3 bu dedi pigmentasyonla olur demişti ama bnm saçım yine renk tutmadı suan tekrar dusun sarı oluom ne saçmaboşuna yani ona üzülüom avatardaki gibiydim ne gzl inş bu 10.1 sabaha kdr arastırdm nette herkese sordm 9.1 koyu kalır diolar valla sölim
ben bu sarı saç ugruna belime kdr olan saçları kısacık kestirdm sarıydı thalia ya bi renk atmştm 8.3 bu dedi pigmentasyonla olur demişti ama bnm saçım yine renk tutmadı suan tekrar dusun sarı oluom ne saçmaboşuna yani ona üzülüom avatardaki gibiydim ne gzl inş bu 10.1 sabaha kdr arastırdm nette herkese sordm 9.1 koyu kalır diolar valla sölim
valla benımde çıt çıtlarım var platin tamamen onlar bembeyaz :) ama 8.3 de dorelık vardır aslında kolaydır o rengı tutturmak ama senınkıı nıye olmaddı anlamadım eger çıt çıtların güzel olduysa onlra uydur sende saçını
bende belımdekı platın saçlarımı küt kestırıp her rengı denedım hatta mor bıle çilek rengi v.s ama şimdi dogal olsun istiyorum ama sarıdanda vazgeçemedım ne renk yaptıysam canım
cıtcıtlarıma uydıurmak istedm ama bnm saçlarım 2 yıkamada küllü bi renk oldu şaka gibi ama öle yani pigmentasyon olayı bende tutmadı oyuzden en gzli hepsini açtm 10.1 ile yarın işte cila yapıcam inş gzl olurda sende yaparsn kurtuluruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?