Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

aynen valla bu satte hala burdaym :)) inşallah ıyı olur senınkıler fena degıl

bi açıcı cok turunculaştırıosa 30luk volum yuzundenmiş yavaş yavaş açtıgı için turunculaştırıyo bence cunku sende bende daha once beyaz sarı kullandık ve böle olmamıştı suan yıpranık die 30luk yaptık mecburen fazlası yakardı nereye baksn ucu başka şeye dokunuo sıyırcam :dd

bu arada canım kuaför buldum bir tane akşamüstü ona uğradım kapatıyordu tam sordum deniz uğurun saçını gösterdim bu kesin kesin 8.1 dedi hatta kuaför bende o renge boyuyorum dedi ve saçlarını salladı ve gerçektende aynı deniz uğurundu inanmadım biraz çünkü 8/7 de dendi o renk için sonra anlattı Bana şey dedi istediğin saç rengini zeynep farah abdullah da kullanıyormuş bir zamanlar onu göstermiş bir müşteri 8.1 boyamış o renginde 8.1 olduğunu internetten görmüş murat kolukırığın sitesinde işte 8.1 6 oksidan diye müşteriye yapınca kendine de yapmış inandım ,sonra benim saçlarıma tuttu seninkiler 7.3 mü dedi bende evet dedim"çok hoş durmuş 7.3 ü müşterilere boyarım ama böyle durmaz sende daha bir havalı durmuş doğal saçına mı boyadın ? balyajların da çok hoşmuş" dedi yine evet dedim sonra çok mu istiyorsun 8.1 i dedi bende" çok ama şu sıra şöyle bir kızıl istiyorum(cep telefonumdan o kutudaki rengi gösterdim" dedim bana şey dedi " aa o renk sana hiç gitmez ben biliyorum sipsiyah olur saçların ve mor tutma ihtimali de var onu da göze almalısın ama 8.1 güzel yakışır sana önce saçların dinlensin daha boyatalı 1 hafta olmuş şimdi sana 2 hafta sonraya randevu veriyim önce açıcaz onları uçlarındaki renkle aynı olsun sonra üzerine rahat rahat 8.1 boyarız ve renk değişimine 200 versen yeter"(sanırım profesyonel bir kuaför oldukça büyük ve bir koridor saç bakım malzemesi var) "nano keratin saç bakım da hediyem olur bu kıyağım aynı saç rengimden hatta rengimizden" dedi ve deftere "23 Temmuz saat 9:00, Deniz Hanım saç açma+boya+keratin bakım 200 TL" yazdı
8.1 e kavuşacağım için gün sayıyorum artık bu arada eylülde kızıl boyatmaya karar verdim . Birde bu nano keratin bakım (brezilya fönüyle karıştırma dedi) nasıldır merak ediyorum . Şimdi kızıl saç da bulmalıyım . Haydi hayırlısı bakalım bu sayfa bana çok yardımcı oldu artık 1998 yılında boyattığım kızıla hayatta boyatmayacağımı çok iyi biliyorum .bana yakıştırmışlardı ama yıkandıkça hiç beğenmedim. Sanırsam 6.66 dı ve hayatta bidaha boyatmayacağım bir renk .

bılmıyorumya benıkısı bakırlık var dıye bence sç 2.5 cm e kadarsa koyuda olsa açardıda benımkısı 4 parmak vardı ondan açmadı canımya tahilada gelmedi :) ben kaçar hayırlı ramazanlar ıyı sabahlar

merhabalar, bu saç rengini hangi karışımla elde edebilirim?

Eklentiler

• $1363001581299530_63_url4.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 67

Bildiğim fındık kabuğu ise aksine turunculaşmasına sebep olur. Fındık kabuğunun numarası 7.3 ise kesinlikle yapmayınız.

cok tesekkur ederim cevabınız icin bnim ki 2. dediginiz sarıdan koyuya kumrala geciş istiyorum peki nasıl yapmam gerek koleston 7.0 noya turuncu azaltıcı koysam işe yararmı yada ne ile boyamalıyım

Saçınızda turunculuk yok, size öyle geliyor olmasın ? Aksine küllülük mevcut. 7 ile boyayabilisiniz ama turuncu azaltıcı koymayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar;

Evde yapamazsınız. Ana rengin üzerine küllü ile boyamaz saçı kızıllaştırır. Bir kuaföre gitmenizi öneririm. Saçın dengeli ve dikkatli bir şekilde açılıp küllü ile boyamaları gerek. Küllü isterken oksidanı %9luk değil %6lık istiyorum deyin

canım bunları sormuştum sana şimdi açtım saçımı ama turunculuklaı kaldı ( napmalıyım sence acıl bişiler yapmam lasım yüklüyorum resımlerı

Küllü sarı ile devam edin. İlk seferde diyelim ki 9.1 kullanacaksanız boyayı %9luk ile değil %6lık oksidanla karıştırıp boyayın turunculuklar azalır. İkinci seferde %9luk ile devam edin.

Ne yaptınız bilmiyorum bu turunculukları nasıl elde ediyorsunuz anlamıyorum, herkesin saçını açıyorum ama bir sefer olsun turuncu yapmadım.
Toz açıcı mı kullandınız?

Saçınızda turunculuk yok, size öyle geliyor olmasın ? Aksine küllülük mevcut. 7 ile boyayabilisiniz ama turuncu azaltıcı koymayın.

doğru diyorsunuz ya her ışıkta değişiyor rengi anlamıyorum bende tavsiyelerinize forumda genel olarak tum yazdıklarınızı okudum onlara uyup boyuyacagım bu hafta icinde çok sağolun gercekten cok bilgi sahibisiniz bu konuda ve paylaşmayı cok seviyorsunuz teşekkür ederimtekrardan:)

Sizin saçınızı gördüğüm an zaten 7.3 diyemedim.7.3 fındık kabuğu şekllindedir. Sizinki epey bir açık olmuş. Kuaförler genelde dedikleri rengi yapmazlar zaten. Ama küllü renkte emin misiniz diye sorayım. Çünkü yaz ayındayız küllü rek kızıl gibi 1-2 haftada akar. Üstelik havuza bile gerek yok yıkandıkça akar. İyi düşünün derim.

thalia neredesinnn? bugün senden haber alamadıgım için degidemedım boya almaya

Arkadaşım notun başına yazdım, Ramazan ayı boyunca saat 17.00 den sonra cevaplanacaktır sorudan diye. Bu kadar platin rengini evde zaten elde edemezsiniz. Üstelik açarken de turunculaştırıyorsunuz. Beyaza kadar açılması gerek saçın. Ben size saçınızı dinlendirip açın diyeceğim ama yine turuncu olacak. Bu kadar beyaza yakın istiyorsanız kuaföre gitmenizini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…