aynen valla bu satte hala burdaym :)) inşallah ıyı olur senınkıler fena degıl
bi açıcı cok turunculaştırıosa 30luk volum yuzundenmiş yavaş yavaş açtıgı için turunculaştırıyo bence cunku sende bende daha once beyaz sarı kullandık ve böle olmamıştı suan yıpranık die 30luk yaptık mecburen fazlası yakardı nereye baksn ucu başka şeye dokunuo sıyırcam :dd
tamam çok sağolun o zaman saç rengimi açıyım. Yada 20 volüm deilde 30 volüm alsam saçı açmadan o nasıl olurki
tamam çok sağolun o zaman saç rengimi açıyım. Yada 20 volüm deilde 30 volüm alsam saçı açmadan o nasıl olurki
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda aldigim yerde küllü kumral yok küllü sari var oda baya acik tonlarda orda calisan bayan kapatmaz dedi bende iki kutu findik kabugu rengi aldim.bir müddet kepek sampuani ile yikayip akiticam sonra boyamayi düsünüyorum.sizce findik kabugu kapatirmi?
cok tesekkur ederim cevabınız icin bnim ki 2. dediginiz sarıdan koyuya kumrala geciş istiyorum peki nasıl yapmam gerek koleston 7.0 noya turuncu azaltıcı koysam işe yararmı yada ne ile boyamalıyım
peki teşekkür ederim..
iyi akşamlar bençokistiyorum küllü kumral şu an kendi ana saçım var kestane rengi normal bu resimdekinin aynısını nasıl yapabilirim lütfennn yardımcı olun yıllar önce kumral yyapmışdım koyu turuncu gibi bişi oldu ben hafif yeşilimsi oyuncak bebeklerde olur koyu renk kumrala benziyo nasıl yapabilirmEki Görüntüle 751145 Eki Görüntüle 751146
canım bunları sormuştum sana şimdi açtım saçımı ama turunculuklaı kaldı( napmalıyım sence acıl bişiler yapmam lasım yüklüyorum resımlerı
Eki Görüntüle 751147 Eki Görüntüle 751148 Eki Görüntüle 751149 Eki Görüntüle 751150
bu kadar açtımmmm koyultmakta istemıyorum ama bölede gezememki(((( napmalıyım acil yardım lütfennn
thalia nerde acaba ? ben birde kuaförlerın kullandıgı orilelerden aldım 30 LUk oksidanla açtım nıye böle oldu anlamadım
daha öncedende çok yapmıştım platın acaba bakırlıklardanmı ?
napıcam benya mahvoldummmm
Bu saç rengi nedir canım ? İşte böyle bir şey istiyorum kahve ama güneş vurunca içten bir kızıl.Ortadaki resim favorilerimden oldu
Eki Görüntüle 751243 Eki Görüntüle 751242 Eki Görüntüle 751241
Saçınızda turunculuk yok, size öyle geliyor olmasın ? Aksine küllülük mevcut. 7 ile boyayabilisiniz ama turuncu azaltıcı koymayın.
bu arada canım kuaför buldum bir tane akşamüstü ona uğradım kapatıyordu tam sordum deniz uğurun saçını gösterdim bu kesin kesin 8.1 dedi hatta kuaför bende o renge boyuyorum dedi ve saçlarını salladı ve gerçektende aynı deniz uğurundu inanmadım biraz çünkü 8/7 de dendi o renk için sonra anlattı Bana şey dedi istediğin saç rengini zeynep farah abdullah da kullanıyormuş bir zamanlar onu göstermiş bir müşteri 8.1 boyamış o renginde 8.1 olduğunu internetten görmüş murat kolukırığın sitesinde işte 8.1 6 oksidan diye müşteriye yapınca kendine de yapmış inandım ,sonra benim saçlarıma tuttu seninkiler 7.3 mü dedi bende evet dedim"çok hoş durmuş 7.3 ü müşterilere boyarım ama böyle durmaz sende daha bir havalı durmuş doğal saçına mı boyadın ? balyajların da çok hoşmuş" dedi yine evet dedimsonra çok mu istiyorsun 8.1 i dedi bende" çok ama şu sıra şöyle bir kızıl istiyorum(cep telefonumdan o kutudaki rengi gösterdim" dedim bana şey dedi " aa o renk sana hiç gitmez ben biliyorum sipsiyah olur saçların ve mor tutma ihtimali de var onu da göze almalısın ama 8.1 güzel yakışır sana önce saçların dinlensin daha boyatalı 1 hafta olmuş şimdi sana 2 hafta sonraya randevu veriyim önce açıcaz onları uçlarındaki renkle aynı olsun sonra üzerine rahat rahat 8.1 boyarız ve renk değişimine 200 versen yeter"(sanırım profesyonel bir kuaför oldukça büyük ve bir koridor saç bakım malzemesi var) "nano keratin saç bakım da hediyem olur bu kıyağım aynı saç rengimden hatta rengimizden" dedi ve deftere "23 Temmuz saat 9:00, Deniz Hanım saç açma+boya+keratin bakım 200 TL" yazdı
8.1 e kavuşacağım için gün sayıyorum artık bu arada eylülde kızıl boyatmaya karar verdim . Birde bu nano keratin bakım (brezilya fönüyle karıştırma dedi) nasıldır merak ediyorum . Şimdi kızıl saç da bulmalıyım . Haydi hayırlısı bakalım bu sayfa bana çok yardımcı oldu artık 1998 yılında boyattığım kızıla hayatta boyatmayacağımı çok iyi biliyorum .bana yakıştırmışlardı ama yıkandıkça hiç beğenmedim. Sanırsam 6.66 dı ve hayatta bidaha boyatmayacağım bir renk .
thalia neredesinnn? bugün senden haber alamadıgım için degidemedım boya almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?