Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

merhabalar, bu saç rengini hangi karışımla elde edebilirim?

Merhabalar;

Bu renk 7.3 tür. Uçlarına karamel balyajlar atılmıştır. Renginizi söylemişsiniz. Eğer saçınızda boya yok ise saçınızı 7.3 ile boyatmanızı tavsiye etmem. Onun yerine kendi saçınızın üzerine karamel balyajlar attırın. Böylelikle daha doğal ve şık olursunuz. Üstelik her ay dip boyasıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız:

Son düzenleme:
Saçınız koyu arkadaşım. Koyu rengin üzerinde 20 ya da 30 volume bir fark yaratmaz.

tüm cevaplarınızzz için teşekkür ederimm =)

Bende saçımı açarken hep turuncu oluyor. Hatta platine yakın bi açılma hiç olmadı mavi toz açıcıyla yapıorum acaba nerde yanlş yapıorum

Ben teşekkür ederim, ne zaman isterseniz sorabilirsiniz :)

evet kuaför arkadaşım var benden başka farklı şehirde ne yazıkki oda aynısını dedi önce açılacak sonra 8.1 le 10.1 karışıp sürlecek dedi yani kuaföre gidecem ben çok havesliyim bu tür boyama annemede aynısını yapacam :) tşkler bilgi için son soru kızıllık istemiyorum onun için ne dedem gerek kuaföre soğan kabuğu olmasın die
,

tüm cevaplarınızzz için teşekkür ederimm =)

Bende saçımı açarken hep turuncu oluyor. Hatta platine yakın bi açılma hiç olmadı mavi toz açıcıyla yapıorum acaba nerde yanlş yapıorum

İnanın buna bi cevabım yok, ben de aynısını yapıyorum ama sizinkiler turunculaşıyor. Nasıl yaptığınızı neyi ne kadar gr koyduğunuzu söylerseniz yardımcı olabilirim.

İnanın buna bi cevabım yok, ben de aynısını yapıyorum ama sizinkiler turunculaşıyor. Nasıl yaptığınızı neyi ne kadar gr koyduğunuzu söylerseniz yardımcı olabilirim.

hair plustan 2 kutu alıyorum içinde var olan neyse onu koyuyorum başka bişe yok sonra fırçayla annem boyuyor saçımı hep turuncu, sadece ilk yaptığımda kendi saçıma boyasızken o zaman platin gibi olmuştu :)

Turunculuk istemiyorum bu yüzden boyayı %6lık oksidan ile hazırlayın deyin. Renk karışı yapmayın, yaptırmayın. 8.1 rengi de yapmayın resmi gösterin. 8.1 %6lık ile boyanırsa koyu düşer. Bu yüzden bi ton açıgı ile boyamalı.

İçinde ne var ise derken ? Ben gr ve ml olarak istiyorum. Kusura bakmayın bütün boyaların ml kafamda ezbeze değil. 25 gr toz açıcıya 60 ml %12 lik oksidan olmalı.

cnmm benn saçlarımı tum dipleri boyadım harika oldu butun turunculuklar gittiiii sarılarım platin oldu ole dikkatli yıkadımkiiii tek tek ovalaya ovalaya boya geldiyse bile akmıştır sonrası bakım yaptım vs. boyamı loreal excellence creme aldm cok muhteşem bi küllü renk cıktı yeşerme olmadı grilik olmadı cok mutluyummm herşey için desteğin için bikez daha teşekkr ederimmmm :)

Rica ederim. mutlu olduysanız ben de oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…