merhabalar, bu saç rengini hangi karışımla elde edebilirim?
Saçınız koyu arkadaşım. Koyu rengin üzerinde 20 ya da 30 volume bir fark yaratmaz.
doğru diyorsunuz ya her ışıkta değişiyor rengi anlamıyorum bende tavsiyelerinize forumda genel olarak tum yazdıklarınızı okudum onlara uyup boyuyacagım bu hafta icinde çok sağolun gercekten cok bilgi sahibisiniz bu konuda ve paylaşmayı cok seviyorsunuz teşekkür ederimtekrardan:)
Merhabalar;
Evde yapamazsınız. Ana rengin üzerine küllü ile boyamaz saçı kızıllaştırır. Bir kuaföre gitmenizi öneririm. Saçın dengeli ve dikkatli bir şekilde açılıp küllü ile boyamaları gerek. Küllü isterken oksidanı %9luk değil %6lık istiyorum deyin
tüm cevaplarınızzz için teşekkür ederimm =)
Bende saçımı açarken hep turuncu oluyor. Hatta platine yakın bi açılma hiç olmadı mavi toz açıcıyla yapıorum acaba nerde yanlş yapıorum
İnanın buna bi cevabım yok, ben de aynısını yapıyorum ama sizinkiler turunculaşıyor. Nasıl yaptığınızı neyi ne kadar gr koyduğunuzu söylerseniz yardımcı olabilirim.
evet kuaför arkadaşım var benden başka farklı şehirde ne yazıkki oda aynısını dedi önce açılacak sonra 8.1 le 10.1 karışıp sürlecek dedi yani kuaföre gidecem ben çok havesliyim bu tür boyama annemede aynısını yapacam :) tşkler bilgi için son soru kızıllık istemiyorum onun için ne dedem gerek kuaföre soğan kabuğu olmasın die
,
hair plustan 2 kutu alıyorum içinde var olan neyse onu koyuyorum başka bişe yok sonra fırçayla annem boyuyor saçımı hep turuncu, sadece ilk yaptığımda kendi saçıma boyasızken o zaman platin gibi olmuştu :)
İçinde ne var ise derken ? Ben gr ve ml olarak istiyorum. Kusura bakmayın bütün boyaların ml kafamda ezbeze değil. 25 gr toz açıcıya 60 ml %12 lik oksidan olmalı.
Bildiğim fındık kabuğu ise aksine turunculaşmasına sebep olur. Fındık kabuğunun numarası 7.3 ise kesinlikle yapmayınız.
anladımçok tşk ederim resmi en yakın zamanda katacağım boyatırsamm
30 gr. HAİRPLUS açıcı ve 60 ml HAİRPLUS oksidasyon kremi 40 volüm yazıyor içeriğinde
Ben teşekkür ederim, ne zaman isterseniz sorabilirsiniz :)
evet el ile yapayım daha kolay olur cok saol bu arada elseve in kolajen etkili onarım şampuanını aldım 1 yıkamada saçlarım yumuşacık oldu herkese tavsiye ederim cok harika bir şampuann saç uçlarımda sertleşme vardı hepsini 1 yıkamada aldı aklında bulunsun :) öptm
Küllü sari acik kalmaz dimi bakirligi kapatabilirmi?benim sacim bakir turuncu oldugu icin tereddütteyim
cnmm benn saçlarımı tum dipleri boyadım harika oldu butun turunculuklar gittiiii sarılarım platin oldu ole dikkatli yıkadımkiiii tek tek ovalaya ovalaya boya geldiyse bile akmıştır sonrası bakım yaptım vs. boyamı loreal excellence creme aldm cok muhteşem bi küllü renk cıktı yeşerme olmadı grilik olmadı cok mutluyummm herşey için desteğin için bikez daha teşekkr ederimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?