evet canım anlıyorum senı neva grilik veriyor bende cılamı platınken onunla atıyordum ma 20 sn bekletıyordum grili duruyor du
ama renk tonlarıda en çok onda var ....çıt çıtlarımı yıllardır kullanıyorum ben murat kolukkırıktan almıştım hatta ...gerçek saçsa açılır onunlada boyayabilirsin sulu orielde yapabilirsin gerçek saçsa ama
Rica ederim, her zaman.
murat kolukırık adamım ya :))) en süper yerden almşsn saçı keşke istanbulda yaşıo olsaydm ben hep net uzerinden sorularımı soruorm ona sadece .. suan saçları 3.kez şampuan ladm sabun vs saçlarım evet gercek saç ztn olmasaydı onca sabuna saçlar keçe gibi olurdu az dökülme oldu ama açıldı baya rengi tabi bnm saç rengim kdr değil mecbur açıcam neva dan extra açık sarı vs gibi boya ile napalım bunada şükür inş duzeltrsn sende paylaşırsn sevincini
Yüklediğiniz linkteki sarı değildir. 7 tonun üzerine kalın karamel balyaj atılmıştır.
Loreal de 5 numara akuju oluyor. Söylediğim kOLESTON PERFECT te 7/75 kızıllık katar. Akaju ile bakır farkını daha önceden yazdım.
İnternete LOREAL MAJİBLOND 921 yazarak rengi görebilirsiniz. Sarı irize küllüdür rengin adı. 921 i boyatmanızı tavsiye etmem. Sarı tonlarına çok kaymayın. Sarı tonları aşırı makyaj istiyor. Yapmadığınız zaman cildiniz çok soluk durur.
ofyaaaaa offfffffffffff gene kafam karıştırdı ıyıce ....küllü sarı almaya gittim lorealin .....her boyadan vardı onun yoktu
boyalara bakarken bır kuför geldı oda bayalara bakıyordu ....kararsız oldugumu görünce yardımcı olbılırım dedı çocuk ..bende saçımda şapka vardı çıkardım gösterdim ....dediki bunları boyalar açmaskı naparsanız yapın hangı boyayla boyarsanız boyayın turunculuk kalırmış ....tekrar oreil aldırdı bana yarım kg ....koca kutuyu napacaksam ...açılır bişey olamaz dedi ....ıgoranınd a 91-1/2n mi nedir ondan üstüne ya süper olur dedi güçüş gibi bir rengi var ama sandre platın yazıyor .....adamlar ıkı depoya gittiler biriside dışardaymış deponun mecburen getirdiler bende almak zorunda kaldımya napsamkı thalia sence tekrar açsammı yoksa senınde dedıgın gibi gidipte başka yerden küllü sarımı alsam ..... boyacı dükkanı açıcam yakında ellımdede var 20 ye yakın boya çok açık küllü dogal platınde var
evett kızlar gittim koleston 11/1 aldım iftardan sonra boyuycagım ...bunu deneyenınız varmı aranızda ?
evett kızlar gittim koleston 11/1 aldım iftardan sonra boyuycagım ...bunu deneyenınız varmı aranızda ?
aklıma gelmişken sende burdayken soruyım dedım
bu açıcılı boyalar hakkında ne düşünüyorsun ?
mesela onlardan alsam dahada açılmazmı ?
Kusura kalma cancazim , baska birinin cevabindan alintiya yazmissin goremedim , akaju daha hosuma gitti mahagoni kahve onerdi bir arkadasim loreal ve kolestonda yok o renk de 6.5 ama baska markada (marka farkli , renk farkli tutuyor) neyse o hosuma gitti de 7/75 I gercektenten begendim
Bu arada 921 de biraz kirmizilik sezdim hafif cok az , ben nedense bej rengi sarilardan hoslaniyorum bilemedim icimde bir kullu sac sevdasi var . Yillar once platin roflem dede boyle olmustu . Platin roflemi gercekten makyajsiz kullanamiyordum cantamda daima kirmizi rujum , hafif pembe alligim , siyah eyeliner im eksik olmazdi simdide biiraaz oyle ama bu sac biraz dogal gosterdi , makyaja gerek kalmiyor ama sarinin oyle bir cazibesi var ki nasil desem makyajsiz ne kadar insani soluk gosteriyorsa , makyajliyken de bir o kadar canli frapan , feminen , kadinsi durus simgeliyor . Ama soyle bir sey var yuce yaratan oyle bir seyle yaratmis ki saclarimizin rengi tenimize uyumlu olmus mesela dogal rengimi herkes cok begenir ama ben hep boyaamak isterim ki 7 sene sacina boya vurmamis birinden bahsediyoruz ,dogal rengim guzel olmasaydi dayanamazdim herhalde bir ara 9.1 e kafayi takmistim ki eltim boyatti vazgectim ozamanlar 27 yasindaydim oda 30 du baya yakismisti ama istedigim tonu yanlis biliyomusum
Havaalaninda italyan bir hanimla tanismistim , saclarini sormustum , evde kendim actim demisti sasirmistim turuncu olmadimi dedim bana turunculugun sacla ne alakasi var demisti (sanirim portakal olarak anladi ing konusuyoduk) yani onlarda bizden daha sansli sac konusunda .
(Bu arada cok konusuyorum forumu bos bos dolduruyorum napiyim icimden geliyor)
2 hafta sonra tekrar burda olacagim arada yine begendigim sac olursa sorarim :) gorusmek uzere
Bütün markalar var da lorealin findik kahvesi olmadigi icin syoss aldim.simdi ben loreal 7.1 küllü sari alip boyasam olurmu
ofyaaaaa offfffffffffff gene kafam karıştırdı ıyıce ....küllü sarı almaya gittim lorealin .....her boyadan vardı onun yoktu
boyalara bakarken bır kuför geldı oda bayalara bakıyordu ....kararsız oldugumu görünce yardımcı olbılırım dedı çocuk ..bende saçımda şapka vardı çıkardım gösterdim ....dediki bunları boyalar açmaskı naparsanız yapın hangı boyayla boyarsanız boyayın turunculuk kalırmış ....tekrar oreil aldırdı bana yarım kg ....koca kutuyu napacaksam ...açılır bişey olamaz dedi ....ıgoranınd a 91-1/2n mi nedir ondan üstüne ya süper olur dedi güçüş gibi bir rengi var ama sandre platın yazıyor .....adamlar ıkı depoya gittiler biriside dışardaymış deponun mecburen getirdiler bende almak zorunda kaldımya napsamkı thalia sence tekrar açsammı yoksa senınde dedıgın gibi gidipte başka yerden küllü sarımı alsam ..... boyacı dükkanı açıcam yakında ellımdede var 20 ye yakın boya çok açık küllü dogal platınde var
Saat 5 oldu seni bekledim bakDD Bak veda ettim ama yine renk sorayım dedim :) Doktor fikretin yeni saçı çok hoş . Hele şu erkek oğlanla olan kızın saçına bayıldım gerçekte biraz bakırlık var o kızın saçlarında İyi anlayasın diye güneşte de resmini yolladım :)
Eki Görüntüle 752422
Eki Görüntüle 752423
Eki Görüntüle 752421
Eki Görüntüle 752424
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?