Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

murat kolukırık adamım ya :))) en süper yerden almşsn saçı keşke istanbulda yaşıo olsaydm ben hep net uzerinden sorularımı soruorm ona sadece .. suan saçları 3.kez şampuan ladm sabun vs saçlarım evet gercek saç ztn olmasaydı onca sabuna saçlar keçe gibi olurdu az dökülme oldu ama açıldı baya rengi tabi bnm saç rengim kdr değil mecbur açıcam neva dan extra açık sarı vs gibi boya ile napalım bunada şükür inş duzeltrsn sende paylaşırsn sevincini

evettt cokta ıyı biridir eşide çok tatlı oda 2.3 sene önce dukkanı yoktu sadece saçla ugraşıyordu .

o dönem şimdi dükkanı var .var da köpekleride var benımde fobim köpek hayvanı kapatıyorlar biyere ben gidince üzülüyorum

hatta bana şaşırmıştı sen bu saçları kendinmi böle platın yaptın dıye özel bir saç bu ddedi süper olmuş diyordu hep

ona görede saçımı aldım işte ..ben onları sonra kaynaga çevirdim .şimdide yarım ay ve 3 parça diktirdim tekrardan

Kusura kalma cancazim , baska birinin cevabindan alintiya yazmissin goremedim , akaju daha hosuma gitti mahagoni kahve onerdi bir arkadasim loreal ve kolestonda yok o renk de 6.5 ama baska markada (marka farkli , renk farkli tutuyor) neyse o hosuma gitti de 7/75 I gercektenten begendim

Bu arada 921 de biraz kirmizilik sezdim hafif cok az , ben nedense bej rengi sarilardan hoslaniyorum bilemedim icimde bir kullu sac sevdasi var . Yillar once platin roflem dede boyle olmustu . Platin roflemi gercekten makyajsiz kullanamiyordum cantamda daima kirmizi rujum , hafif pembe alligim , siyah eyeliner im eksik olmazdi simdide biiraaz oyle ama bu sac biraz dogal gosterdi , makyaja gerek kalmiyor ama sarinin oyle bir cazibesi var ki nasil desem makyajsiz ne kadar insani soluk gosteriyorsa , makyajliyken de bir o kadar canli frapan , feminen , kadinsi durus simgeliyor . Ama soyle bir sey var yuce yaratan oyle bir seyle yaratmis ki saclarimizin rengi tenimize uyumlu olmus mesela dogal rengimi herkes cok begenir ama ben hep boyaamak isterim ki 7 sene sacina boya vurmamis birinden bahsediyoruz ,dogal rengim guzel olmasaydi dayanamazdim herhalde bir ara 9.1 e kafayi takmistim ki eltim boyatti vazgectim ozamanlar 27 yasindaydim oda 30 du baya yakismisti ama istedigim tonu yanlis biliyomusum

Havaalaninda italyan bir hanimla tanismistim , saclarini sormustum , evde kendim actim demisti sasirmistim turuncu olmadimi dedim bana turunculugun sacla ne alakasi var demisti (sanirim portakal olarak anladi ing konusuyoduk ) yani onlarda bizden daha sansli sac konusunda .

(Bu arada cok konusuyorum forumu bos bos dolduruyorum napiyim icimden geliyor )
2 hafta sonra tekrar burda olacagim arada yine begendigim sac olursa sorarim :) gorusmek uzere

ofyaaaaa offfffffffffff gene kafam karıştırdı ıyıce ....küllü sarı almaya gittim lorealin .....her boyadan vardı onun yoktu

boyalara bakarken bır kuför geldı oda bayalara bakıyordu ....kararsız oldugumu görünce yardımcı olbılırım dedı çocuk ..bende saçımda şapka vardı çıkardım gösterdim ....dediki bunları boyalar açmaskı naparsanız yapın hangı boyayla boyarsanız boyayın turunculuk kalırmış ....tekrar oreil aldırdı bana yarım kg ....koca kutuyu napacaksam ...açılır bişey olamaz dedi ....ıgoranınd a 91-1/2n mi nedir ondan üstüne ya süper olur dedi güçüş gibi bir rengi var ama sandre platın yazıyor .....adamlar ıkı depoya gittiler biriside dışardaymış deponun mecburen getirdiler bende almak zorunda kaldımya napsamkı thalia sence tekrar açsammı yoksa senınde dedıgın gibi gidipte başka yerden küllü sarımı alsam ..... boyacı dükkanı açıcam yakında ellımdede var 20 ye yakın boya çok açık küllü dogal platınde var

bıızımkıyle kavga ettık saç yüüznden açmaaaaaa daha fazla dıye bas bas bagırdı bana ..yarın gidip byaları geri vericem gidip küllü sarı alıyım barı yavaş yavaş açmış

Saat 5 oldu seni bekledim bak DD Bak veda ettim ama yine renk sorayım dedim :) Doktor fikretin yeni saçı çok hoş . Hele şu erkek oğlanla olan kızın saçına bayıldım gerçekte biraz bakırlık var o kızın saçlarında İyi anlayasın diye güneşte de resmini yolladım :)

Son düzenleme:
Merhaba sacımı 2 ay once palettenın tarcın bakır ve normal bakırı karıstırıp boyadım su anda aktı zaten ,karamel rengıne bal kopüğü gıbıde cevırmek ıstıyorum hangı markaları ve renklerı alıyım karısımı rıca etsem soyleyebılırmısınız ...sımdıden tesekkurler..

kızlar ben bişeyi anlamıyorum hani tüp boyaların ara renkleri var ya maviler beyazlar falan. tamam bu boyalar toner olarak kullanılıyo ama mesela alıp kullansan mavisini açık renk saçı mavi yapar mı ya da beyaz olanın renk açıcı özelliği var mı?????????

evett kızlar gittim koleston 11/1 aldım iftardan sonra boyuycagım ...bunu deneyenınız varmı aranızda ?

cnm 11.1 küllü platin die gecio platin olan boya daha once açılmş sonra koyulmuş ve tekrar açma işlemi görmüş yerlere degince bnm saçlarımı lastik gibi yapmştı bilgn olsn dikkat et ( o platin yani 11 ve 10dan sonraki boyalar anında saçı sündürüo niyese bari az volum oksidanla boyamaya bak

canım meraba nasılsın hayırlı ramazanlar bu arada sana bi sorum olcaktı bu konundan bahsetmiştin bana şimdi işime yaricak inşallah
benim şuanki saç rengim bu 25 gün oldu boyatalı açıldı bu hale geldi boyanın rengini bılmıyorum ilk defa actırdım saçımı ama erkek arkadaşım koyu sac rengı sevıyor bende bende kuaförle ugrasmayım diye 2 tane boya aldım ama tutarmı bılmıyorum tutarsa hangisi daha güzel ve net tutar suanki saç rengim tek renk dibim geldiği için aralarda siyah duruyor röfle balyaj falan yok sac rengımı ve aldıgım boyaları paylasıyorum yardımın için şimdiden teşekkür ederim canım

Eklentiler

• $20130710_210818.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $20130710_210846.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $20130710_210938.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $images.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $kestane.gif
    59,5 KB · Görüntüleme: 61

Ben teşekkür ederim ne zaman isterseniz sorabilirsiniz.

İgoranın boyalarını bilmiyorum kuaföre denk geldiyse yapabilirsiniz. Küllü sarıyla da turunculuğunu alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…