Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Çok soru sordum ama bide ben bu küllü sarinin hangi numarasini aliyim?birde kac dakika bekletiyim saçimda?

Orda hangi renkleri var bilmiyorum onun yerine bana marka ve numara olarak yazarsanız yardımcı olurum ama dediğim gibi syoss 6.8 de alabilirsiniz. Süreyi sizin bilmeniz gerekir. Saçınız tuttuğu andan itibaren en fazla 5 dk beklemelisiniz.

Nasil yani ? 7.3 degil mi ? Bende neden saclarim hic diger 7 ler gibi acik degil dedim , ama 8 tonlarinda da degil iste onlarin ortasi

7/75 icin cok tesekkur ederim. 5 numara akaju demek dimi ? Akaju nasil biseydir bakirdan farki nedir ?

Evet kullu konusunda kararliyim :) 2 hafta sonra tatil donusumden 1 gun once kulluye gecicegim. Loreal majirel boyayacakmis aslinda katalogta benimde bi renk hosuma gitti majiblonde 921 cok hosuma gitti nasil bir renk acaba ? İrize diyor ama bilmiyorum nasil bir renk . Ornek var mi elinde ben internetten bulamadim .
Boyle bi sari da olur http://b.imdoc.fr/1/default/photo/9913508991/17065903ab8/default-jlo-img.jpg

Son düzenleme:

Yüklediğiniz linkteki sarı değildir. 7 tonun üzerine kalın karamel balyaj atılmıştır.

Loreal de 5 numara akuju oluyor. Söylediğim kOLESTON PERFECT te 7/75 kızıllık katar. Akaju ile bakır farkını daha önceden yazdım.

İnternete LOREAL MAJİBLOND 921 yazarak rengi görebilirsiniz. Sarı irize küllüdür rengin adı. 921 i boyatmanızı tavsiye etmem. Sarı tonlarına çok kaymayın. Sarı tonları aşırı makyaj istiyor. Yapmadığınız zaman cildiniz çok soluk durur.

Ne yaptınız bilmiyorum bu turunculukları nasıl elde ediyorsunuz anlamıyorum, herkesin saçını açıyorum ama bir sefer olsun turuncu yapmadım.
Toz açıcı mı kullandınız?

normal kuaförlerın kullandıgı oriellerden kullandım 30 volumluk
bakırlık vardıya saçımda ondan sanırım böle oldu altındada kestane ve karamel vardı nun atındada açıcı vardı

Flaşlı çekmişsiniz hep Gerçek rengi anlayamam böyle. Daha önce yazdığım tavsiye hala geçerlidir.

flaşsız çekdımde koyu sarı gibi duruyor ama net rengi bu turuncuyum ...yarın sabah depoya gidicem ne almalıyım sence canım ..9.1 mi elımde 10.01 var onunla boyasam nasıl olur sence ?yada gri küllü azaltıcı felan ?

Küllü sarı ile devam edin. İlk seferde diyelim ki 9.1 kullanacaksanız boyayı %9luk ile değil %6lık oksidanla karıştırıp boyayın turunculuklar azalır. İkinci seferde %9luk ile devam edin.

ekstara dogal küllü platınle olurmu ? 9.1 derken hangi küllü sarı olsun ozaman adı varmı tam rengin bu turunculugu alırmı ? senden haber bekledıgım için dışarı çıkamadım sabah 8de gidicem artık

Elinizdeki ile boyayabilirsiniz ama %9luk değil %6(20volume)lık oksidan kullanın.

bu renklerde olsun istiyorumm canım olurmu ?

Yazdıklarımı okumuyor musunuz ?

Saçı açarken turunculaştırıyorsunuz. Bu saç açmadan kesinlikle elde edilmez. Bu kadar uğraşacağınıza bir kuaföre gidip tek seferde halledin derim. Elinizdeki 10.01 ile bu renk olmaz.

mutlu oldmda bitek çıtçıt sçlarım grileşti koyuldu onları bol bol yıkıorm sabunla olmadı tekrar açarım.. sana sorucam ama çıtçıt bilgin olmadıgını onceden sölemiştn o yuzden :/

Gerçekten bilmiyorum kötü bir şey olmasın diye bir yorum da yapmak istemiyorum, kusura bakmayın

Elinizdeki ile boyayabilirsiniz ama %9luk değil %6(20volume)lık oksidan kullanın.

17 den sonra olucagınızı yazmışsınız yenı gördüm sorryy ...ben 15 yıl platın kullandım kendım yapıyordum kuaförlerde hep sorun yaşadım aynı gösterdıgım renklerdi ilk defa bakırdı ,kestaneydı bulaştım ...ve ilk defa bu renk oldu saçlarım bende anlamadım valla hatta folyoylada sardım saçımı röfle paketler gibi ama olmadı (( kuaför deposuda baya uzak bulundugum yere sabah erkenden oraya gidicem işte

olmassa oriel alıyım sulandırıp süreyım dıcemde sertleşcek hepten saçım tek seferde olsun istiyorum ama zor gibi görünüyor

(( çok mutsuzumya

sevındım saçlaının güzel olmasına canım resım varsa ekle bzde görmüş oluruz sen 9.01 le boyadın sanıırm dimi ?

bu renklerde olsun istiyorumm canım olurmu ?

cnm bnm saçlar suan orta resimdeki gbi oldu dipler onun koyu tabi bnm küllü ama ben loreal excellence 10.1 ile boyadm diplerimi sende nasıl olur bilmiom ben kdr turuncuydu seninde hemen hemen ona göre kararını ver öle kotu grimsi yeşilli falan cıkmadı bnm gzlde oldu saçımı yıkadıgımda çekmiştim biraz anlaşılıo sanırım böle bile :)

teşekkürler canım güzel olmuş ıslak olmasına ragmen anlaşılıyor ...güle güle kullan derim bir kere daha boyamanda tamamen gider

teşekkürler canım güzel olmuş ıslak olmasına ragmen anlaşılıyor ...güle güle kullan derim bir kere daha boyamanda tamamen gider

cok saol cnm darısı başına... bak sana söleimmmm unutmadannnnnnn saçımııı neva color aldımm ucuz die para kalmadı artık cunku :d cıtcıtlarımı nevacolor 9.1 ile boyadım sonuç dumanlııııı bi griii haberin olsn 9.1 bilmiom ama cıtcıtlarımı cok koyulttu pişman oldm senin cıtcıt konusunda bilgn varsa ben bu saçları yıkaya yıkaya açabilirmiym sence? yada nsl acılır

Saçınızı bir kez küllüye boyayıp lütfen dinlendirin. Saçlarınızı tutam tutam kaybedersiniz.

evet canım anlıyorum senı neva grilik veriyor bende cılamı platınken onunla atıyordum ma 20 sn bekletıyordum grili duruyor du

ama renk tonlarıda en çok onda var ....çıt çıtlarımı yıllardır kullanıyorum ben murat kolukkırıktan almıştım hatta ...gerçek saçsa açılır onunlada boyayabilirsin sulu orielde yapabilirsin gerçek saçsa ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…