Çok soru sordum ama bide ben bu küllü sarinin hangi numarasini aliyim?birde kac dakika bekletiyim saçimda?
Sizin saçınızı gördüğüm an zaten 7.3 diyemedim.7.3 fındık kabuğu şekllindedir. Sizinki epey bir açık olmuş. Kuaförler genelde dedikleri rengi yapmazlar zaten. Ama küllü renkte emin misiniz diye sorayım. Çünkü yaz ayındayız küllü rek kızıl gibi 1-2 haftada akar. Üstelik havuza bile gerek yok yıkandıkça akar. İyi düşünün derim.
Nasil yani ? 7.3 degil mi ? Bende neden saclarim hic diger 7 ler gibi acik degil dedim , ama 8 tonlarinda da degil iste onlarin ortasi
7/75 icin cok tesekkur ederim. 5 numara akaju demek dimi ? Akaju nasil biseydir bakirdan farki nedir ?
Evet kullu konusunda kararliyim :) 2 hafta sonra tatil donusumden 1 gun once kulluye gecicegim. Loreal majirel boyayacakmis aslinda katalogta benimde bi renk hosuma gitti majiblonde 921 cok hosuma gitti nasil bir renk acaba ? İrize diyor ama bilmiyorum nasil bir renk . Ornek var mi elinde ben internetten bulamadim .
Boyle bi sari da olur http://b.imdoc.fr/1/default/photo/9913508991/17065903ab8/default-jlo-img.jpg
Ne yaptınız bilmiyorum bu turunculukları nasıl elde ediyorsunuz anlamıyorum, herkesin saçını açıyorum ama bir sefer olsun turuncu yapmadım.
Toz açıcı mı kullandınız?
Flaşlı çekmişsiniz hepGerçek rengi anlayamam böyle. Daha önce yazdığım tavsiye hala geçerlidir.
Küllü sarı ile devam edin. İlk seferde diyelim ki 9.1 kullanacaksanız boyayı %9luk ile değil %6lık oksidanla karıştırıp boyayın turunculuklar azalır. İkinci seferde %9luk ile devam edin.
normal kuaförlerın kullandıgı oriellerden kullandım 30 volumluk
bakırlık vardıya saçımda ondan sanırım böle oldu altındada kestane ve karamel vardı nun atındada açıcı vardı
flaşsız çekdımde koyu sarı gibi duruyor ama net rengi bu turuncuyum ...yarın sabah depoya gidicem ne almalıyım sence canım ..9.1 mi elımde 10.01 var onunla boyasam nasıl olur sence ?yada gri küllü azaltıcı felan ?
Eki Görüntüle 751374 Eki Görüntüle 751376 Eki Görüntüle 751377
en sondakı modelle benım saçıın modelı aynı ama böle küllü dogal platınlerden hoşlanıyorum
Rica ederim. mutlu olduysanız ben de oldum :)
bu renklerde olsun istiyorumm canım olurmu ?
mutlu oldmda bitek çıtçıt sçlarım grileşti koyuldu onları bol bol yıkıorm sabunla olmadı tekrar açarım.. sana sorucam ama çıtçıt bilgin olmadıgını onceden sölemiştn o yuzden :/
Elinizdeki ile boyayabilirsiniz ama %9luk değil %6(20volume)lık oksidan kullanın.
cnmm benn saçlarımı tum dipleri boyadım harika oldu butun turunculuklar gittiiii sarılarım platin oldu ole dikkatli yıkadımkiiii tek tek ovalaya ovalaya boya geldiyse bile akmıştır sonrası bakım yaptım vs. boyamı loreal excellence creme aldm cok muhteşem bi küllü renk cıktı yeşerme olmadı grilik olmadı cok mutluyummm herşey için desteğin için bikez daha teşekkr ederimmmm :)
bu renklerde olsun istiyorumm canım olurmu ?
sevındım saçlaının güzel olmasına canım resım varsa ekle bzde görmüş oluruz sen 9.01 le boyadın sanıırm dimi ?
cnm bnm saçlar suan orta resimdeki gbi oldu dipler onun koyu tabi bnm küllü ama ben loreal excellence 10.1 ile boyadm diplerimi sende nasıl olur bilmiom ben kdr turuncuydu seninde hemen hemen ona göre kararını ver öle kotu grimsi yeşilli falan cıkmadı bnm gzlde oldu Eki Görüntüle 752064 Eki Görüntüle 752065 saçımı yıkadıgımda çekmiştim biraz anlaşılıo sanırım böle bile :)
teşekkürler canım güzel olmuş ıslak olmasına ragmen anlaşılıyor ...güle güle kullan derim bir kere daha boyamanda tamamen gider
17 den sonra olucagınızı yazmışsınız yenı gördüm sorryy ...ben 15 yıl platın kullandım kendım yapıyordum kuaförlerde hep sorun yaşadım aynı gösterdıgım renklerdi ilk defa bakırdı ,kestaneydı bulaştım ...ve ilk defa bu renk oldu saçlarım bende anlamadım valla hatta folyoylada sardım saçımı röfle paketler gibi ama olmadı(( kuaför deposuda baya uzak bulundugum yere sabah erkenden oraya gidicem işte
olmassa oriel alıyım sulandırıp süreyım dıcemde sertleşcek hepten saçımtek seferde olsun istiyorum ama zor gibi görünüyor
(( çok mutsuzumya
cok saol cnm darısı başına... bak sana söleimmmm unutmadannnnnnn saçımııı neva color aldımm ucuz die para kalmadı artık cunku :d cıtcıtlarımı nevacolor 9.1 ile boyadım sonuç dumanlııııı bi griii haberin olsn 9.1 bilmiom ama cıtcıtlarımı cok koyulttu pişman oldm senin cıtcıt konusunda bilgn varsa ben bu saçları yıkaya yıkaya açabilirmiym sence? yada nsl acılır
Saçınızı bir kez küllüye boyayıp lütfen dinlendirin. Saçlarınızı tutam tutam kaybedersiniz.
teşekkürler thalia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?