evet öle oldu ama açma işlemı yapmam gerekmiş senınde dedıgın gibi bir 10 gün dinlendiriyimde sonra sadece turunculara sürerim belkı
bu arada az önce yıkadım 11.01 le boyadım senın tavsiyelerin üzerine turunculu alsın demiştikya ...benım saçımdada ınatmıdır nedir anlamadım ortaları turuncuları koyuldu diger açılan yerleride grili oldu ssoguk sarı gibi duruyor..yarın resım yüklerim canım eskisinden iyi ama sadece sert yaptı baya saçımı .birde saçlarım kısaya uzun olsaydı bukadar göse batmazdı turunculuklar ensemde net duruyorlar
bnmki yeşil canım KOLAJEN yazıo ustunde siyah yazılı ben buna çok memnun kaldm... keratinology de elidorun komple serisini aldm bakım serumları saç kremi şampuanı hepsi içinde olan bi set turuncu renkte o bana pek niese öle yaramadı yani bu şampuan ve BC shwartzkoft un urunu olan kdr yaraamadı elidoru sevmedm ya :/
elma sirkesi süperdir evet cok ii saça parlaklık ve canlılıkta katıor üzüm sirkesi cok kokuo onu bile denemiştim :d valla bz ve biz gibiler bu bakım kremleri ve kuaför malz satan dukkanları zengin etmek için dogmuşz :))))
Büyük ihtimalle %9luk oksidan kullandınız değil mi ? %9luk oksidan küllü ile boyansa da turunculuğu geçirmez. %6lık kullanın demiştim.
yok kolestonun wella serisi sanırım küllü açık sarı dıye geçiyor
hmm anladım canım tüp boyaa ile mi boyuyorsun yoksa kit dedikleri içinden bir sürü şey çıkanla mı ?
bu aldıgım tüptü ama ben begenmedım platte daha kremsıydı daha yumuşak yapıyor saçı ...boyarken bıle agaç gib oldu saçım :)
koleston benim eltimde derisinde yanma yaptı sonra nolduysa derisi soyuldu boyadan sonra aman allah korusun ya ama bende (hatırlamıyorum kolestonmuydu) boyalar hiç reaksiyon yapmaz yani
bu arada yine sorucam oksidan da aldın dimi tüp alınca ? Benim asıl merak ettiğim bu tüp boyalar doğal saça tutuyormu acaba çünkü market boyaları (o kit dediklerim) boyanmamış saça tutmuyordu . 7.3 den sıkıldım değişesim var ama 8.1 kararım .
tutar nıye tutmasınkı kutulara aldanmayın bence ..içinde eldiveni oksidanı var bide bakım kremi o halde
kutusuna neden para veresinizki ? aynı boya aynı markadaysa farkı yok yani
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
( bende alıntıya cvp verir gibi yapıyım dedim izi kaybetbememk adına .... yardımlarınız için tşk ederim çook güzel bir paylaşım açmısınız... emegine uğraşınıza tşk ederimmmm
8.38 çok güzelmiş bana önerirmisiniz ?
kız ılla yok o olmaz bu olsun dedı onu verdı bana bede su kattım şişesine çalkalım sonunda biraz 9 luk 6 lık olsun dıye
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ehir-erdogan-in-sac-renginin-adi-nedir-2.html
bir kaç ay önce bu konuyu açmıştım tam istediğim cevabı alamamıştım
sizin bu konuda epey bilgili olduğunuzu gördüm
konuma bakıp bana da bilgi verirseniz sevinirim
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
( bende alıntıya cvp verir gibi yapıyım dedim izi kaybetbememk adına .... yardımlarınız için tşk ederim çook güzel bir paylaşım açmısınız... emegine uğraşınıza tşk ederimmmm
Ben teşekkür ederim :)
merhaba tatlım ombre seklinde saçlaırm garnier 110 ile açmıştıım 3 sefer falan ama sanki uymadı sen koyu renk saça uyacak alt ombre boyası önerirmisin turuncu dore olmayan
abes durmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?