Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Büyük ihtimalle %9luk oksidan kullandınız değil mi ? %9luk oksidan küllü ile boyansa da turunculuğu geçirmez. %6lık kullanın demiştim.

keretinlogy nın dedıgım bal rengı apakları sıyah serumlarıda süperdi onarmıştı saçlarımın hepini

o turuncularından bende aldım yok pek bir etkısı bende hepsini kullandım çıks begenmedım bende :) bu ıkı şampuanımdan biri bıtsınde banyoda adım atmaya yer yok stokluyorum sürekli

bu aldıgım tüptü ama ben begenmedım platte daha kremsıydı daha yumuşak yapıyor saçı ...boyarken bıle agaç gib oldu saçım :)

koleston benim eltimde derisinde yanma yaptı sonra nolduysa derisi soyuldu boyadan sonra aman allah korusun ya ama bende (hatırlamıyorum kolestonmuydu) boyalar hiç reaksiyon yapmaz yani

bu arada yine sorucam oksidan da aldın dimi tüp alınca ? Benim asıl merak ettiğim bu tüp boyalar doğal saça tutuyormu acaba çünkü market boyaları (o kit dediklerim) boyanmamış saça tutmuyordu . 7.3 den sıkıldım değişesim var ama 8.1 kararım .

tutar nıye tutmasınkı kutulara aldanmayın bence ..içinde eldiveni oksidanı var bide bakım kremi o halde

kutusuna neden para veresinizki ? aynı boya aynı markadaysa farkı yok yani

tutar nıye tutmasınkı kutulara aldanmayın bence ..içinde eldiveni oksidanı var bide bakım kremi o halde

kutusuna neden para veresinizki ? aynı boya aynı markadaysa farkı yok yani

Ya bir keresinde voila 7/8 karamel aldim kitapcigini okurken "bu boya sac acici icermez , oksidasyon kremini fazla koymak saci acmaz " diye yazinca bende saclari boyali olan kardesime boyadim ipek gibi oldu saclari ama renk tutmadi gibi geldi de saclari cok hos oldu . Onceki renginden hala biraz vardi diplerdeki beyazlar da tam kapanmamisti , dogal sacli halime profosyonel boya onerdiler , yani majirel(lorealin) olsun perfect(kolestonun) olsun onlardan kullanmami soylediler. Malum ben sari seviyorum , ana rengim kestaneydi . Yani tutup market boyasiyla asla sari olmazlardi ama ben gittim kuafore 7.3 boyattim ki ben 7.3 saniyomusum , her ne boyadiysa sac ne 7.3 ne 8.3 gibi sac uclarimda balyajlarim var sari sari cok memnunum ama gercekten 8.1 e kavusmak istiyorum ben boyle bej sarilardan cok hoslaniyorum yasim 40 ama beyazim yok boyamaya da gerek yok eski renge donus ihtimalim de var ben boyamayayim da kim boyasin

merhaba tatlım ombre seklinde saçlaırm garnier 110 ile açmıştıım 3 sefer falan ama sanki uymadı sen koyu renk saça uyacak alt ombre boyası önerirmisin turuncu dore olmayan
abes durmayan

Merhaba thalia490,ben saçlarimi bugün boyadim markete gittim 7.1küllü sari yokmus bende 6.8 koyu sari aldim,koyu kumral gibi oldu turunculuk tam gecmedi arada yansimalar var ama yinede hos duruyor.benim simdi iki sorum var,ben bunu yikadikca rengi açilirmi?birde bir müddet bekledikten sonra syoss altin karamel boyasam hos olurmu?

merhaba thalia sana bir sorum olacak gerçekten çok madur durumdayım,düne kadar açık sarı saçlarım vardı zaten beyaz tenliyim ve herkeste çok yakıştırır ama eşim bi türlü istemedi her fırsatta değiştir diyip durdu bende daha önce aldığım ve kullanmadığım koleston perfect 8.34 rengini kullanmaya karar verdim,önce senin anlattığın gibi pigmentasyon yaptım sonrasında boyadım ancak bugün saçlarımı yıkadığımda saçlarımın dipleri haricinde diğer yerleri akmıştı hiç tutmamış berbat görünüyor ayrıca boyadan sonra saçlarım çok yıprandı yanık gibiler çok kötü durumdayım ne yapmalıyım dipler turuncu altları akmış durumda berbat görünüyor o kadar pişmanımki nasıl sarı saçlarıma kıydıysam ağlıyorum yıkadığımdan beri ne olur banada yardımcı ol umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler

kız ılla yok o olmaz bu olsun dedı onu verdı bana bede su kattım şişesine çalkalım sonunda biraz 9 luk 6 lık olsun dıye

Yanlış yapmışsınız su ve oksidanın oranı arttıkça turunculuğu yok etmez aksine turunculuk katar. Mesela grimsi bir küllülük için %6lık kullanılmalıdır. Eğer küllüye %9luk ya da %12 lik oksidan katılırsa ne küllüsü olursa olsun turuncu bir küllülük olur.

merhaba tatlım ombre seklinde saçlaırm garnier 110 ile açmıştıım 3 sefer falan ama sanki uymadı sen koyu renk saça uyacak alt ombre boyası önerirmisin turuncu dore olmayan
abes durmayan

Ancak açıcı ile açıp küllü ile devam edebilirsiniz. Onun dışında boya ile olan ombreler turuncu yansımalar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…