Sarı saçın üstüne mi ?
Merhaba sacımı 2 ay once palettenın tarcın bakır ve normal bakırı karıstırıp boyadım su anda aktı zaten ,karamel rengıne bal kopüğü gıbıde cevırmek ıstıyorum hangı markaları ve renklerı alıyım karısımı rıca etsem soyleyebılırmısınız ...sımdıden tesekkurler..
kızlar ben bişeyi anlamıyorum hani tüp boyaların ara renkleri var ya maviler beyazlar falan. tamam bu boyalar toner olarak kullanılıyo ama mesela alıp kullansan mavisini açık renk saçı mavi yapar mı ya da beyaz olanın renk açıcı özelliği var mı?????????
canım meraba nasılsın hayırlı ramazanlar bu arada sana bi sorum olcaktı bu konundan bahsetmiştin bana şimdi işime yaricak inşallah
benim şuanki saç rengim bu 25 gün oldu boyatalı açıldı bu hale geldi boyanın rengini bılmıyorum ilk defa actırdım saçımı ama erkek arkadaşım koyu sac rengı sevıyor bende bende kuaförle ugrasmayım diye 2 tane boya aldım ama tutarmı bılmıyorum tutarsa hangisi daha güzel ve net tutar suanki saç rengim tek renk dibim geldiği için aralarda siyah duruyor röfle balyaj falan yok sac rengımı ve aldıgım boyaları paylasıyorum yardımın için şimdiden teşekkür ederim canım
Yok direk turuncu sacin üstüne 7.1küllü sari yapsam olurmu?
Tabiki yapın turuncuğunu kırar ama biraz koyu bir renktir. Adına aldanmayın.
Ya ben terdeddütteyim 7.1 küllü sarimi daha iyi kapatir yoksa 6.8 koyu sari mi?
Siz turunculuğu mu almak istiyorsunuz saçı kapatmak mı ? Önce ona karar verin.
Turunculugun gitmesini istiyorum
Kaçıncı resim ? Böyle kafam karışıyor da
7.1 iyidir. uygulayın. diğeri çok koyu tutar.
Doktor Fikret farklı gerisi aynı kişiye ait , ikisini de merak ediyorum :)
Çok soru sordum kusura bakmayin ben birde seyi merak ediyorum bu küllü sari acma isleminden sonraki turunculugumu kapatiyor yoksa bakir turuncularida kapatiyormu?benimki bakir turuncu oldugu icin onuda ögrenebilirsem sarin boyiycam
cnm 11.1 küllü platin die gecio platin olan boya daha once açılmş sonra koyulmuş ve tekrar açma işlemi görmüş yerlere degince bnm saçlarımı lastik gibi yapmştı bilgn olsn dikkat et( o platin yani 11 ve 10dan sonraki boyalar anında saçı sündürüo niyese bari az volum oksidanla boyamaya bak
İgoranın boyalarını bilmiyorum kuaföre denk geldiyse yapabilirsiniz. Küllü sarıyla da turunculuğunu alabilirsiniz.
11/1 kullandım. Saçınızda turunculuğun azalması için oksidanı %6lık seçmelisiniz. Hangi boya olursa olsun.
küllü açık sarı dıyegeçiyor canım boyadım gri ldu saçlarım küllü grili ldu evet uçlarını baya yıprattı bakım kremı sürdüm yumuşaattı işte biraz ama turunculuklar gecmedı fazla sadece biraz hafıflettı ama soguk sarı oldu kötü olmadı genede
11/1 mi çok açık değil mi o ? bu arada perfect mi aldın ?
küllü açık sarı dıyegeçiyor canım boyadım gri ldu saçlarım küllü grili ldu evet uçlarını baya yıprattı bakım kremı sürdüm yumuşaattı işte biraz ama turunculuklar gecmedı fazla sadece biraz hafıflettı ama soguk sarı oldu kötü olmadı genede
o grilik yıkandıkca geçio zaten o solukluk falan gidio biliosundr sende gerci.. sana bide şampuan tavsie etcem cnm ben onu kullanıorm bu ara bide bakım maskesi şampuan elseve kolajen etkili olanı yeni cıkan bu saç tellerini resmen parlatıp kalınlaştırıo o incelmiş yerleri 1 yıkamada harika yaptı kullan sende :) bide BC bonecure bakım maskesi bunuda sipariş ettik geldi ilk kullanımda bile harika saçlarrrrr
evettt gecıcekler .inşallah canım ..ben bu akşam birazda sirke döktüm ondan güzel hiç bişey parlatamaz saçıııı :))))) ve sirke anında kopmayı önlüyor aklında bulunsun
teşekkürler canım önerilerin için şuan bir taraftane elsevın çimonto özlü .şampuanlarını kullanıyorum ...keretanlogy nin bakım kremlerini şampuanını ve maskesini kullanıyorum aynı anda oda gayet güzel canım ...senın şampuanın ne renkti benımkısı böle sarı gibi hardal rengi gibi
Fikret dışındakiler KOLESTON PERFECT 8/38 +%9luk oksidan ile uygulanmıştır. Farklı yerlerde çekildiğinden gözünüze farklı gözükebilir.
Fikretinki ise Loreal Majirel 8.3 +%6lık oksidan ile uygulanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?