Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar;

Saçınızın karışıma ihtiyacı yok direk Palette Altın karamel ile boyaybilirsiniz.

Evet yapar ama yine oksidan ile kullanılması gerek. Beyaz olanı yapmaz ama sanırım tam onu bilmiyorum. Ama mix renkler tek başına kullanılabilir.

İkisini de saçınıza vurmayın. Syoss kullanacaksınız ilk etapta sonu 6 ile biten bir syoss alın. Örneğin; 8-6, 7-6 gibi yoksa saçınız yeşerme yapar.

Doktor Fikret farklı gerisi aynı kişiye ait , ikisini de merak ediyorum :)

Fikret dışındakiler KOLESTON PERFECT 8/38 +%9luk oksidan ile uygulanmıştır. Farklı yerlerde çekildiğinden gözünüze farklı gözükebilir.
Fikretinki ise Loreal Majirel 8.3 +%6lık oksidan ile uygulanmıştır.

Çok soru sordum kusura bakmayin ben birde seyi merak ediyorum bu küllü sari acma isleminden sonraki turunculugumu kapatiyor yoksa bakir turuncularida kapatiyormu?benimki bakir turuncu oldugu icin onuda ögrenebilirsem sarin boyiycam

İkisi de aynı pigment içerdiğinde açılmış ya da bakır turuncu fark etmez, ikisini de kapatır. Çünkü bakırın zıttı küllü renktir.

küllü açık sarı dıyegeçiyor canım boyadım gri ldu saçlarım küllü grili ldu evet uçlarını baya yıprattı bakım kremı sürdüm yumuşaattı işte biraz ama turunculuklar gecmedı fazla sadece biraz hafıflettı ama soguk sarı oldu kötü olmadı genede

İgoranın boyalarını bilmiyorum kuaföre denk geldiyse yapabilirsiniz. Küllü sarıyla da turunculuğunu alabilirsiniz.

evet öle oldu ama açma işlemı yapmam gerekmiş senınde dedıgın gibi bir 10 gün dinlendiriyimde sonra sadece turunculara sürerim belkı

11/1 kullandım. Saçınızda turunculuğun azalması için oksidanı %6lık seçmelisiniz. Hangi boya olursa olsun.

bu arada az önce yıkadım 11.01 le boyadım senın tavsiyelerin üzerine turunculu alsın demiştikya ...benım saçımdada ınatmıdır nedir anlamadım ortaları turuncuları koyuldu diger açılan yerleride grili oldu ssoguk sarı gibi duruyor..yarın resım yüklerim canım eskisinden iyi ama sadece sert yaptı baya saçımı .birde saçlarım kısaya uzun olsaydı bukadar göse batmazdı turunculuklar ensemde net duruyorlar

o grilik yıkandıkca geçio zaten o solukluk falan gidio biliosundr sende gerci.. sana bide şampuan tavsie etcem cnm ben onu kullanıorm bu ara bide bakım maskesi şampuan elseve kolajen etkili olanı yeni cıkan bu saç tellerini resmen parlatıp kalınlaştırıo o incelmiş yerleri 1 yıkamada harika yaptı kullan sende :) bide BC bonecure bakım maskesi bunuda sipariş ettik geldi ilk kullanımda bile harika saçlarrrrr

evettt gecıcekler .inşallah canım ..ben bu akşam birazda sirke döktüm ondan güzel hiç bişey parlatamaz saçıııı :))))) ve sirke anında kopmayı önlüyor aklında bulunsun

teşekkürler canım önerilerin için şuan bir taraftane elsevın çimonto özlü .şampuanlarını kullanıyorum ...keretanlogy nin bakım kremlerini şampuanını ve maskesini kullanıyorum aynı anda oda gayet güzel canım ...senın şampuanın ne renkti benımkısı böle sarı gibi hardal rengi gibi

bnmki yeşil canım KOLAJEN yazıo ustunde siyah yazılı ben buna çok memnun kaldm... keratinology de elidorun komple serisini aldm bakım serumları saç kremi şampuanı hepsi içinde olan bi set turuncu renkte o bana pek niese öle yaramadı yani bu şampuan ve BC shwartzkoft un urunu olan kdr yaraamadı elidoru sevmedm ya :/

elma sirkesi süperdir evet cok ii saça parlaklık ve canlılıkta katıor üzüm sirkesi cok kokuo onu bile denemiştim :d valla bz ve biz gibiler bu bakım kremleri ve kuaför malz satan dukkanları zengin etmek için dogmuşz :))))

8.38 çok güzelmiş bana önerirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…