Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Altın karamel tutmaz ancak dipler tutar. Altın karamle 7 numara ile başlar siz saçınızı 6 ile başlayan renge boyamışsınız. Ayrıca zaten turunculuktan kurtulmak istiyorsunuz ne den altın karamel istiyorsunuz. Açıp boyasanız da aşırı turunucluk katar.

Saçınıza pigmentasyon yapmanıza gerek yoktu. 8.34 ün içinde dorelik mevcut. Neden pigmentasyon yaptınız ? Gereksiz yere yapılan pigmentasyon saçı yıpratır. Pigmentasyonu hangi boya ile yaptınız ? Bence kuaföre gidip tutmayan yerleri kestirin. Bir daha boya tutmaz çünkü.

saçlarım 1 numara siyah , açmak istiyorum kahveye kahvedende zamanla küllü sarı istiyorum aslında temelde ama oraya kadar ne işlemlerle açmam gerekiyor acabaaaaa

saçlarım neredeyse platine yakın sarı olduğu için 8.34 tutmaz diye yapmıştım pigmentasyonu ve aynı boyayla yaptım ne yazıkki keşke size daha önce danışsaydım ama maalesef keşke demenin bi anlamı kalmadı çünkü çok yıprandı saçım üst kısımları özellikle resmen kopuyor nasıl düzelttiririm kuaföre inanın onu bile bilmiyorum,oralar kesildikten sonra güzel bi karamel tonu olarak ne önerebilirsiniz acaba:44:

ama okasidana su eklenırse oksidanın saflık oranı düşer.

% 6 lıkla yapsaydım dahada gri olabilirdi bununla bukadar gri olduysa canım bak şimdi resim yüklüyorum teşekkürler

Makyaj ister bütün açık renkler ve makyaj yapıldığında kötü bir renk diye bir şey yoktur. Yani makyaj yapacaksanız tabiki öneririm.

Anacım makyaj benim işim , çekerim fırt diye eyelinerımı sonra kırmızı rujum hafif pudra bittiiii :)))

kız mavi ve koyu griyi nasl başardn sen ne boyamıştn ki tek oreal sürmemişmiydn tatlım

benmiiiiiiiiii :))) ne sürmedimki yavrumya evet orielle açtımya şimdide küllü sarıyla boyadm işte ama biyerde bayann biri yazmıştı saçımı kolestonla boyadım masmviii ldu diye ben birazda %9 luk dedım yapayım

çok koyu mavı olmasın bari

ilk defa koleston kullandımya şaşkınım bende inan

peki cnm dun en son konştugmzda orealle açıcam demiştin ya boyayı unuttum ben ondan :d naısl oldu orealle tekrar açınca ne renk gibi olmştu maşallahhhhh vala hala saçların cok gzl ve parıl parıl :)

peki cnm dun en son konştugmzda orealle açıcam demiştin ya boyayı unuttum ben ondan :d naısl oldu orealle tekrar açınca ne renk gibi olmştu maşallahhhhh vala hala saçların cok gzl ve parıl parıl :)

kız bacım onu 10 gün sonra yapıcam dedım ben reg lım olsun bitsin ondan sonra yapıcam demiştim ...orielle tekrar açınca turuncu olduydumya senın gibi bakınız gecen sayfalarda var :)))

o kadar bakımı sirkeyı yedi dahadamı parlamasın allahtan kalın tellıler ve yaglı kendını beslıyor

hahahaha valla senle yaptıgmz bunca ugras bakım başkasının kafada olsa sırf saç yumagı gibi gezerdi :dd haklısın cnm ben boyamı regl zamanı yaptm tuttu gene

hahahaha valla senle yaptıgmz bunca ugras bakım başkasının kafada olsa sırf saç yumagı gibi gezerdi :dd haklısın cnm ben boyamı regl zamanı yaptm tuttu gene

biizm beynımız uyuştu boyamaktan tatlım

aa ilginç ben platın yaptgım dönemlerde reg' lımden 1 gün önce bile yaptıgımda net beyaza kadar açmamıştı .birde saç reg dönemınde uzama esnasındadır agdada yapma saçta boyama o dönemlerde ...artı acı hissiyatın artar

su saçlarımı tekrar uzasın die inan suan yapmıcaım şey yok ne arastırma ne arastırma bendeki görsen sabahlara kdr boya faslı bitti ya ii oldu rengim sıra uzamasına geldi herşey bitti hahaha sinameki kürleri yok bilmemneler bi ton şey yazıo saçımı hep topluorm mesela artık daha cabuk uzarmış ya toplu saç.. yaktık yaktık kafamızı smdi uugras dur :d

siyah saçımı nasıl bu hale getirebilirimmmmmmmmm yardım yardımm bu renk tam olarak ne ayrıca
ben orıelle acıp sonra hangı renge boyasam bu olur kıı

hahahhaha annem konuştu yaktın saçlarını yaktınnnnnn..

uzarlar ölmeyen büyür canım .birde fazla takılma takıldıkça uzamazlar .evet gizli saç çabuk uzar.topuzdu.örgüydü v.s

sinemakı kürlerinden bende yaptım saçın rengınıde açıyor aynı zamanda .turp suyundan tutta bütün bakımları yaptımda ne oldu ?? uzadıda kestirdim .kısa saç aslında daha çiks duruyor bence dah havalı ve daha genç gösterir herzaman

takma kafana uzamasını .kaynak yaptır olsun bitsin ben birkaç aynöce öle yaptırdım 20 gün sonra sıkıldım .çıkarttım geri

haha aynen cnm bnmde kaynaktı iştefotolarımda görmüşündr ama işte sonra onları cıtcıta çevirdim kaynak saç diplerini mahvedio bu sıcakta ugrasamadım bende cıkarttım çıtçıt en guzeli rahatı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…