Merhaba thalia490,ben saçlarimi bugün boyadim markete gittim 7.1küllü sari yokmus bende 6.8 koyu sari aldim,koyu kumral gibi oldu turunculuk tam gecmedi arada yansimalar var ama yinede hos duruyor.benim simdi iki sorum var,ben bunu yikadikca rengi açilirmi?birde bir müddet bekledikten sonra syoss altin karamel boyasam hos olurmu?
merhaba thalia sana bir sorum olacak gerçekten çok madur durumdayım,düne kadar açık sarı saçlarım vardı zaten beyaz tenliyim ve herkeste çok yakıştırır ama eşim bi türlü istemedi her fırsatta değiştir diyip durdu bende daha önce aldığım ve kullanmadığım koleston perfect 8.34 rengini kullanmaya karar verdim,önce senin anlattığın gibi pigmentasyon yaptım sonrasında boyadım ancak bugün saçlarımı yıkadığımda saçlarımın dipleri haricinde diğer yerleri akmıştı hiç tutmamış berbat görünüyor ayrıca boyadan sonra saçlarım çok yıprandı yanık gibiler çok kötü durumdayım ne yapmalıyım dipler turuncu altları akmış durumda berbat görünüyor o kadar pişmanımki nasıl sarı saçlarıma kıydıysam ağlıyorum yıkadığımdan beri ne olur banada yardımcı ol umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler
Saçınıza pigmentasyon yapmanıza gerek yoktu. 8.34 ün içinde dorelik mevcut. Neden pigmentasyon yaptınız ? Gereksiz yere yapılan pigmentasyon saçı yıpratır. Pigmentasyonu hangi boya ile yaptınız ? Bence kuaföre gidip tutmayan yerleri kestirin. Bir daha boya tutmaz çünkü.
Yanlış yapmışsınız su ve oksidanın oranı arttıkça turunculuğu yok etmez aksine turunculuk katar. Mesela grimsi bir küllülük için %6lık kullanılmalıdır. Eğer küllüye %9luk ya da %12 lik oksidan katılırsa ne küllüsü olursa olsun turuncu bir küllülük olur.
Makyaj ister bütün açık renkler ve makyaj yapıldığında kötü bir renk diye bir şey yoktur. Yani makyaj yapacaksanız tabiki öneririm.
Eki Görüntüle 753525 Eki Görüntüle 753529 Eki Görüntüle 753530
şimdi diplerimi net çekemedım ama mavi ve koyu gri resmen :)
kız mavi ve koyu griyi nasl başardn sen ne boyamıştn ki tek oreal sürmemişmiydn tatlım
benmiiiiiiiiii :))) ne sürmedimki yavrumya evet orielle açtımya şimdide küllü sarıyla boyadm işte ama biyerde bayann biri yazmıştı saçımı kolestonla boyadım masmviii ldu diye ben birazda %9 luk dedım yapayım
çok koyu mavı olmasın bari
ilk defa koleston kullandımya şaşkınım bende inan
peki cnm dun en son konştugmzda orealle açıcam demiştin ya boyayı unuttum ben ondan :d naısl oldu orealle tekrar açınca ne renk gibi olmştu maşallahhhhh vala hala saçların cok gzl ve parıl parıl :)
kız bacım onu 10 gün sonra yapıcam dedım ben reg lım olsun bitsin ondan sonra yapıcam demiştim ...orielle tekrar açınca turuncu olduydumya senın gibibakınız gecen sayfalarda var :)))
o kadar bakımı sirkeyı yedi dahadamı parlamasın allahtan kalın tellıler ve yaglı kendını beslıyor
hahahaha valla senle yaptıgmz bunca ugras bakım başkasının kafada olsa sırf saç yumagı gibi gezerdi :dd haklısın cnm ben boyamı regl zamanı yaptm tuttu gene
biizm beynımız uyuştu boyamaktan tatlım
aa ilginç ben platın yaptgım dönemlerde reg' lımden 1 gün önce bile yaptıgımda net beyaza kadar açmamıştı .birde saç reg dönemınde uzama esnasındadır agdada yapma saçta boyama o dönemlerde ...artı acı hissiyatın artar
su saçlarımı tekrar uzasın die inan suan yapmıcaım şey yokne arastırma ne arastırma bendeki görsen sabahlara kdr boya faslı bitti ya ii oldu rengim sıra uzamasına geldi herşey bitti hahaha sinameki kürleri yok bilmemneler bi ton şey yazıo saçımı hep topluorm mesela artık daha cabuk uzarmış ya toplu saç.. yaktık yaktık kafamızı smdi uugras dur :d
hahahhaha annem konuştu yaktın saçlarını yaktınnnnnn..
uzarlar ölmeyen büyür canım .birde fazla takılma takıldıkça uzamazlar .evet gizli saç çabuk uzar.topuzdu.örgüydü v.s
sinemakı kürlerinden bende yaptım saçın rengınıde açıyor aynı zamanda .turp suyundan tutta bütün bakımları yaptımda ne oldu ?? uzadıda kestirdim .kısa saç aslında daha çiks duruyor bence dah havalı ve daha genç gösterir herzaman
takma kafana uzamasını .kaynak yaptır olsun bitsin ben birkaç aynöce öle yaptırdım 20 gün sonra sıkıldım .çıkarttım geri
Eki Görüntüle 753711 Eki Görüntüle 753711
siyah saçımı nasıl bu hale getirebilirimmmmmmmmm yardım yardımm bu renk tam olarak ne ayrıca
ben orıelle acıp sonra hangı renge boyasam bu olur kıı
kımse cevap vermıyorrr burda amaaa aksam cevaplanıyor yazmssınız ama anlamadım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?