selam thalia benim yine bir ay oldu ve boya zamanım geldi saçlarım şu an gayet güzel turunculuk yok az küllü bir sarı ama koyu bir sarı bnm saç rengime yakın bir renk var aşağıda ekleyeceğim arada çok fark yok ama evde uygulama yaparak bunu nasıl elde ederim en son kuaför boyamıştı Eki Görüntüle 765998 istediğim renk tamamen bu
thalia koyu kumral saça koleston 7 numara uygulanırsa sonuç ne olur?.
beyazım yok...
boyayı aldım bugün ama cesaret edemedim boyamaya.:18::18::18:
meraba bana yardımcı olabilirmisiniz:)20 gün sonra düğünüm var ve ben suan saçımı boyamaya karar verdim daha önce hiç boyamadım ve saç rengimin ne olduğunu bile bilmiyorum yni okadar ilgisizim ama saç rengim koyu gözlerim ela ve ben gözlerimin açığa çıkması için koyu kahveye boyamak istiyorum ama saclarımda koyu napıcağımı bilmiyorum yardm edermisiniz:)saç rengim buEki Görüntüle 767172
Aaaa ayni rengi kullaniyormusuz ,bundan 1 ay kadar once saclarim 7.3 du ve cok sklmistim simdi saclarimi platine kadar acip ustune 8.1 6 oksidan la boyattim ve bir takim kendi acma cabalarim sonucu saclarim 9.1 gibi duruyor. Cok memnunum koklu degisiklik iyi gelir.merhaba thalia, saçlarımı 2 ay önce loreal 7.3 ile boyamıştım, ama boyam baya aktı,
güneşte:
Eki Görüntüle 767081
gölgede flashsız:
Eki Görüntüle 767082
bu saça 8.30 ya da 8.3 tutar mı? kesinlikle koyulaştırmak istemiyorum, saçıma açma işlemi uygulamadan (zaten uçlar orealli) boyayabileceğim en açık ton nedir?
teşekkürler.
merhaba benim saçlarım şu an tamamen doğal, boya yok fakat ben şu tonlarda bir renk istiyorum, ikisinin arası gibi de olabilir. Eki Görüntüle 766483 Eki Görüntüle 766486
kendi saçım şöyle: Eki Görüntüle 766490 Eki Görüntüle 766491
dipleri geldiği zaman göze batmasın istiyorum bu yüzden diplerini boy kısmına göre daha koyu boyamak istiyorum. olur mu ki acaba ne önerirsiniz renk ve boya olarak? bu renkleri kullanmak zor mudur, bende nasıl durur?
Canim thiala yok ama thialanin yazdiklarindan ders alan biri olarak yardim etmek istedim :)
Saclarin dogal sanirsam hic boya yok eger boyarsan (saclarin siyahtan biraz aciksa) bir fark goremezsin cunku 7 gayet koyu bir renktir. Hele beyazin yoksa hic kapaktaki gibi tutmaz .
İllaki bir ton farki istiyorsan saclarin koyuysa 8 numara boyuyabilirsin , 7 gibi tutar zaten :)
Bende ela gozlu ve normalde koyu sacli biriyim , gozlerini one cikarmak istersen koyu kahve secme canim ben 7.3 boyatmistim. Hic gozlerimi one cikarmadi valla sana tavsiyem gozunle ayni renk olsun istiyorsan saclarina golge attir . Ve gozlerine yakin olan sac tutamlarini yani en onlerdekini goz renginle ayni tutmaya calissin kuafor :) benden sana tavsiye thiala yok ama ben dayanamadim yaziyim dedim :) bu arada golge yaptirirken sac diplerini de bi ton ac cunku cok siritiyor sonra.
ilgine teşekkür ederim benimsaçımda boya var ama ne renk olduğunu ne sen sor ne ben söyliyim çünkü her ortamda başka renk oluyo uçlar açık kumral dipler renk değiştiriyor ama koyo kestANE diyebilirim bende hazır boyaların koyu olduğunu duyunca baya açık bir renk aldım 7 numara kumral yazıyo nasıl bi sonuç çıkar ki:18:
Ben 2,5 ay önce saçlarımı komple paketle platin sarısı yaptırdım kuaförde.Dipleride açık bir kahve yaptı isteğim üzere..Şimdi kendi doğal dibimde çıktı ve ben evde önce "koleston yoğun açıcı" ardından da "palette 10.1 açık küllü sarı" ile boyamaya karar verdim..Size sorum şu olucak: Kuaförün yaptığı platin böyle baya açık ama çiğ bir sarı zaten hoşuma gitmemişti..Ben bu kullancağım palette 10.1 rengi yıkamaya 10 dk falan kala tarakla komple yaysam uçlardaki rengim koyulasır mı yoksa bıraz daha çiğliğini alıp güzellerşir mi?
Yoksa hem açıcıyı hem boyayı son 10 dk kala komple tarasam Saçlarımda kopma, yanma vs olur mu?
Kimi yerlerde dip boya yaparken sakın platin olan kısma degmesın yazmışlar da korktum biraz..o kadar para verdim saç rengim sarıdan başka renge dönermi ki?yeşillernir mi yada koyulaşır mı?
tskr ederim cnm sac rengimi cok seviyorum aslında boyamayıda ıstemıyıdum pek kuaforle goruscem cnm dediğin gibi gölge daha ıyı olur gibi geldi banada sagol fikir verdiğin icin
Altın karamel rengin üstüne dore kumral 7,3 tutarmı 6lık oksidanmı kullanmalı 9lukmu.içinden hangisi çıkıyor. Loreal exelans ın kutu üzerindeki renk çok açık duruyo benim saçımın rengide açık kapatırmı acaba. Benim hala umudum var dizisindeki gizem karacanın rengini yakalamaya çalışacağımda.
kızlaaaar ben de böyle bir konuda kafa yorarken konu karşıma çıktı.
geçen gün kardeşimin saçına ombre yaptık. mor ile. kardeşimin saçları çok koyu değildir ama boya çok koyu ve belirsiz oldu. yeniden yapacağız ilerleyen zamanlarda ve bu sefer mavi ile. bu sefer saçı açarak yapmayı düşünüyorum. saçın daha az yıpranması boyanın daha iyi tutması için, açık bir sarıyla boyayı karıştırıp mı yapmalıyım yoksa önce açıp sonra mı maviye boyamalıyım. saç hangi türlü daha az yıpranır? tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?