Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Loreal casting 6.30 ile loreal casting 6.34 arasındaki fark nedir?

6.30 un acilimi (sadece loreallerde) 6.333 demektir yani cok yogun dore koyu kumral demektir. Sarimsi kahve gibi bir sey.

6.34 de koyu kumral dore bakir demektir. Burada 3 , 4 sayisindan once geldigi icin daha sariya yakin bir bakir olcaktir. 4 bakir demek loreallerde.

LOREAL DE VE KOLESTONDA: VIRGULDEN ONCE:
1 Siyah
2:Mavi siyah
3:koyu kestane
4: kestane
5: acik kestane
6:koyu kumral /cok acik kestane
7:kumral/cok koyu sari
8:Acik kumral/koyu sari
9:Sari/cok acik kumral
10:Acik sari
11: ultra acik sari / platin

LOREALDE VIRGULDEN SONRA:
.1 kullu/gri
.2 irize /mor
.3 dore / sarimsi / altin
.4 bakir / turuncu
.5 akaju /kullu bakir/ cikolata / mahagoni
.6 kizil / kirmizi
.7 bir onceki rengin yansimasi (genellikle kahve)

.8 lorealde yok ama bilmeyenler icin soyliyim karamel yansimasi verir.

Palette , sayoss da numralar tamamen farklidir , dikkat !

Saç uçlarına krepe balyaj yaptıran var mı? saçımda hiç boya yok, doğal rengi koyu kestane,uçlara saçımın birkaç ton açığı krepe balyaj yaptırmak istiyorum,saçımı açmak gerekir mi yoksa direk boya yapılabilir mi?

merhaba. benim doğal saç rengim koyu kahve. ben yaklaşık 1 yıl önce koleston kızıl büyü ile boyadım saçlarımı . ilk zamanlar çok güzeldi ama sonradan devamlı akması beni çok rahatsız etti ve kızıldan kurtulmak istedim. fakat yapılan olumsuz yorumlar üzerine başka bir renge boyamaya cesaret edemedim. saçımın uzamasınıda daha fazla bekleyemiyorum. çünkü çok ama çok yavaş uzuyor.
saçımın şimdiki durumu 10 cm kadar kendi saçım gerisi kızıl büyü ve artık boyamak istiyorum. sizce hangi renge boyarsam kızılı kapatır ve aradaki renk farkı aşırı belli olmaz? kahve tonlarından önerebileceğiniz bir renk varmı ?

Merhaba. Benim saçlarımda 1 yıldır bakır renk vardı. Çok sıkılınca değiştirmek istedim, açıcı/silici karışımıyla koyu sarı bir renk oldu. Şimdi kapansın o çiğ renk diye kahveye boyattım, fakat bu kahve de saçlarımdan aktı biraz. Saçımda tuhaf duran sarı/bakır parlamalar var. Diplerim küllü kumral, 2 ayda 1 cm yzuyor o yüzden doğal saçımın uzamasını bekleyemem. Sorum şu, kahveye boyanmış tam oturmamış bir sarı zemindeki bu saça hangi renkler uygulanabilir? Tekrar siliciyle deneyerek o sarıya dönüp başka renkler mi uygulamak gerekir?

yani açıcıyı dibe süreyim sadece..boyayı komplede yapabilirim öyle mi? Ayrıca cevabın için tşkr ederim..

merhaba canım bende bisey sorucaktım. 2 senedir saçlarımı boyamıyorum ve 2 kez kısa kestirdigim icin saçlarım kendi rengine döndü sadece uclarda biraz boya var. onlarıda kestırıcem zaten.
saçlarım koyu kahveye yakın.

benim istediğim renkler sunlarÇ
loreal 713 buzlu bej Casting Creme Gloss : L'Oréal Paris'ten amonyak içermeyen saç boyası

yada

623 caffe latte

aslında kuafore gıtmek ıstıyorum ama sacımı hıc bı zaman acmadılar hep acamayız dedıler. yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum.
nasıl bu renklerı elde edebilirim? tskler

Öncelikle bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için size çok teşekkür ederim. Aşağıda saç rengimi görebilirsiniz. Dip boyasını yeni yaptırdım ve özellikle koyu yapmalarını söyledim. Amacım saçımın rengini koyultmaya çalışmak. Saçlarımda o kadar çok beyaz var ki, yıkadıkça açılıyor. O yüzden size casting boyayı sordum. Saçımda az bekleterek rengini koyultabilir miyim? Bir de ten rengi kızıl olan birine hangi numara daha iyi gider. 7.0 kumrala boyarsam yeşillik olur diye korktum. Kuaföre dün gittiğimde bana üzerine cila çekmememi söyledi, eğer çekersem matlaşacakmış. Sizin görüşünüz nedir?.

Amacım doğuştan gelen doğal saç rengini ve yansımalarını yakalamak, o da boyalarla zor oluyor galiba.
Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $fotoğraf[2].webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 579
  • $fotoğraf[1].webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 571
  • $fotoğraf.webp
    14 KB · Görüntüleme: 886
Son düzenleme:

sağol canım. saçlarım baya açıldı 1 senedir altın karamele boyuyordum. ama her boyadığımda dahada açıldı. 1 sene önceki ilk boyadığım ton gibi olmadığından biraz koyultmak istiyordum . ama 6 lık oksidan kullanırsam çokmu koyu olur diye korkuyorum 9 luk yaparsamda alttaki tonu kapatırmı diye tereddütteyim. sanırım 6lık oksidan kullancam. senin kullandığın boya markası neydi canım. birde o rengin fotografı varsa koyabilirmisin acaba?

meraba cnm ben bişey daha sorucam golge yaptırmaktan vazgectim ben ve su sac rengini istiyorum ama sanırım evde yapmam mümkün değil dimi burda kuaforlere pek güvenmiyorum ama mecburum galiba

Eklentiler

• $Meg-megan-fox-34252185-1920-1080.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 1.332

Ben yaptırdım canım . Açık sarı istemiyorsan açıcı kullanmak gerekmez 9 tonlarına boyat ama güçlü bir boya olsun oda kuaförlerde olur . Açıcı kullanmanda fayda var . Ama palettenin röfle setini öneririm al onu içinden maske çıkacak onu takma sen istediğin yerlere sür ve saçlarını 1-2 ton açar çok açmaz . Tavsiyem budur :)

Tam yerine geldin canım , şimdi bende kızıla geçmeyi düşünürken baya araştırma yaptım . Benim bir arkadaşım saçlarını 4 numara bir kızıla boyad ama sonuç siyahtı oda yoğun açıcı aldı ve saçını açtı ve sonuç BAKIR KIZIL ! Kızıl saçı beyaz sabunla yıkaya yıkaya iyice akıt şekerim sonra

(sana kahveye boya hemen kaybolur deseler de inanma çünkü yoğun kızıl saçların şuan yani kahveye boyasan içinde kahvemsi bir kızıl olur çünkü kızıl kolay akmaz)

neyse sonra akıttıktan sonra güzelce bir kahveye boya doğal saç rengine . dibin geldikçe kahveye boya her boyamada kızılın yok olduğunu fark ediceksin . Sonra kızıllığın gittiğinden emin olduktan sonra saçlarını istediğin renge boya istersen doğal saçının çıkmasını bekle çıkınca güzel bir renk yap sana tavsiyem budur :)

Şimdi sana önereceğim kahvelere gelelim sakın 5 numara tonlarına boyama siyah olur . 6 tonlarına boyarsan koyu saç eleştirisi alırsın (6 boya ama viyole ve kızıl yansımalı renklerden kaçın) 7 tonları tam kahvedir . Kumral diye geçer ama kahvemsidir :) 7/77 yi öneririm şiddetle öneririm . 7.3 ü önermem . çünkü dore yansıma var kızıl saçınıza uygulanırsa değişik bir şey olabilir . 7/77 gerçekten şiddetle tavsiye ettiğim bir renktir . Koleston perfect kullanmanı öneririm . Majirel de tavsiyemdir :)

Saç boyaman 3 ü geçtiyse silici tutmayabilir . Saçlarını sürekli kahveye boya , (pigmentasyon yapılmalıydı sarıdan kahveye geçerken) sonra akıt boyadıkça akıtmaya çabala . bir zamandan sonra saçlarında bakırlık gidecek emin ol :) ama sarıdan sonra kahve seçersen pigmentasyona dikkat et .

yani açıcıyı dibe süreyim sadece..boyayı komplede yapabilirim öyle mi? Ayrıca cevabın için tşkr ederim..

Açıcıyı dibe sür , sonra boyanın bir kısmını dibe sür . Baktın tuttu tamamdır ama boyanın artan kısmını saçının platinin görünmeyen tarafına sür baktın kötü sonuç boyayı saça vurma :)

ne demek insanları bilgilendirdiğime seviniyorum :)

Neden açamayız dediler ki ? Allahallah ki açmalarına gerek yok istediğin saç tamamen koyu tonlar :) Tek ihtiyacın güçlü boya . Loreal majirel gibi koleston perfect gibi .

713 budur http://static.beautydis.com:8080/15615-large/majirel-713-blond-cendre-dore-50-ml.jpg

623 ise budur http://s3.static69.com/m/image-offre/d/7/5/1/d751179d6607663329b7b841679ebe26-300x300.jpg (İçinde irize var inanılmaz koyu tutar haberin olsun .)

713 ün kataloktakini tutturabilmesi için 6 oksidanla boyanması gerek 6 oksidan saçı baya koyu yapacaktır . O yüzden kuaförler herzaman saçı iyicene açıp öyle 6 oksidanlar boyayıp rengi tuttururlar . O yüzden saçını açmak istiyorlar ama şu gönderdiğim resimdekiler gibi istiyorsan açmaya gerek yok direk boya :) Ama market boyaları güçlü değildir tutmaz .

7.0 sıfır boyarsan yeşillik olmaz ki canım benim . Korkma :) doğal saç renklerimiz 7 ve 6 dır . 5 koyu kalır . Saçında röfle var . Ton farklılıkları ister istemez olacaktır . Cila yapmak gerek . Saç matlaşır elbette koyu renk boyuyorsunuz . Saçta boyayı az bekletmek boyanın akmasıyla doğru oğrantılıdır ne kadar az bekletmek okadar çok çabuk akmasıdır . Siz gidin güzelce içinde küllülük,dorelik,kızıllık,bakırlık içermeyen renge boyatmanız yani 6.0 a boyayabilirsiniz .Beyaz saçlar genellikle 8.0 9.0 a yada daha üstüne boyanırsa yeeşillik yapabilir :)

7.3 e boyattığım da loreal majirel 9 oksidanla boyandı saçlarım doğaldı ve açık kestanelerdi . 7.3 halini atıyorum ama kimse 7.3 olduğuna inanmıyordu :))
Bunlar benim saçlarım : şuanda 9 tonlarında bir sarı .

meraba cnm ben bişey daha sorucam golge yaptırmaktan vazgectim ben ve su sac rengini istiyorum ama sanırım evde yapmam mümkün değil dimi burda kuaforlere pek güvenmiyorum ama mecburum galiba
Eki Görüntüle 768633

Ayol evde neden olmasın bu renk ? Koyu bildiğin bu açık renkler kuaförde olur . Adriana limanın saç rengine benziyor ama adriana lima loreal 5 kestaneye boyardı . ama adriana röfleli saçına boyadığından açık durdu . 5 numara normalde çok ama çok koyu dur aktıkça bu renge ulaşır sen bilirsin canım :) karar senin . Evde ulaşabilirsin denemek için al bir boya saç uçlarında dene baktın istediğin renk tamamdır :)

Saçların doğal hali açıkmış , küllü tonlarını (özellikle tam küllü) istersen kuaförsüz olmaz . Evde asla ulaşamazsın bu saç rengine profosyonel kuaför gerek :)

Anladığım kadarıyla Loreal casting gloss 6.0'ımı alıyorum şimdi. 40 dakika bekletiyorum. Cila yapmak derken, saçıma ıslak ya da şampuanlıyken sürmüyorum heralde:) Kuaförler nasıl cila yapar bilmiyorum.:/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…