Loreal casting 6.30 ile loreal casting 6.34 arasındaki fark nedir?
Canim en iyisi sadece dibinde dene. Bende zamaninda senin gibi platin rofle yaptim sacim yandi , kuafor kurtardi saclarimi oyleydi ki platin ve dolgun saclarim vardi . Ama dibim gelince aynisini yasamamak icin boyatmadim . Bu yuzden sana tavsiye veremeyecegim. Sen en guzeli git palette yogun acici al , o daha etkili sonra istedigin kadar ac , actiktan sonra da saclarini 11 tonlarinda bir renge boya ama oyle yansimali olmamali , cunku olursa yesillenme , turunculasma riski var.
6.30 un acilimi (sadece loreallerde) 6.333 demektir yani cok yogun dore koyu kumral demektir. Sarimsi kahve gibi bir sey.
6.34 de koyu kumral dore bakir demektir. Burada 3 , 4 sayisindan once geldigi icin daha sariya yakin bir bakir olcaktir. 4 bakir demek loreallerde.
LOREAL DE VE KOLESTONDA: VIRGULDEN ONCE:
1 Siyah
2:Mavi siyah
3:koyu kestane
4: kestane
5: acik kestane
6:koyu kumral /cok acik kestane
7:kumral/cok koyu sari
8:Acik kumral/koyu sari
9:Sari/cok acik kumral
10:Acik sari
11: ultra acik sari / platin
LOREALDE VIRGULDEN SONRA:
.1 kullu/gri
.2 irize /mor
.3 dore / sarimsi / altin
.4 bakir / turuncu
.5 akaju /kullu bakir/ cikolata / mahagoni
.6 kizil / kirmizi
.7 bir onceki rengin yansimasi (genellikle kahve)
.8 lorealde yok ama bilmeyenler icin soyliyim karamel yansimasi verir.
Palette , sayoss da numralar tamamen farklidir , dikkat !
Canim , 7 tonlarinda 6 oksidan kullanilir . Sacin koyuysa 9 kullan , ben 9 kullanmistim ve bakirimsi olmustu cok da begenmistim. Sahsen benim saclarimla gizem karacaninki cok farkliydi . Bu suna bagli bence gizem karaca 9.3 kullaniyordu sonra ferihada oynarken 8.3 e gecti , simdi 7.3 kullaniyor baya farklilik var ve o kizda her ne varsa saga dondugunde koyu kumral kestane gibi sola dondugunde bakirimsi kahve cozemedim sac rengini , sana tavsiyem bakirlik istemiyorsan 6 oksidan kullan bakirlik seviyorsan 9 kullan. Ama 6 kullanirsan renk koyu olur . Ayrica market boyalari exelance gibi koleston gibi kutu icinde perioksit vardir saci acmaz ayni tona boyar. Sen tup boya al en iyisi . Altin karamel de zaten bakirlik vardir , bunu dusunmelisin. Bence 6 oksidanla kullan.
Saç uçlarına krepe balyaj yaptıran var mı? saçımda hiç boya yok, doğal rengi koyu kestane,uçlara saçımın birkaç ton açığı krepe balyaj yaptırmak istiyorum,saçımı açmak gerekir mi yoksa direk boya yapılabilir mi?
merhaba. benim doğal saç rengim koyu kahve. ben yaklaşık 1 yıl önce koleston kızıl büyü ile boyadım saçlarımı . ilk zamanlar çok güzeldi ama sonradan devamlı akması beni çok rahatsız etti ve kızıldan kurtulmak istedim. fakat yapılan olumsuz yorumlar üzerine başka bir renge boyamaya cesaret edemedim. saçımın uzamasınıda daha fazla bekleyemiyorum. çünkü çok ama çok yavaş uzuyor.
saçımın şimdiki durumu 10 cm kadar kendi saçım gerisi kızıl büyü ve artık boyamak istiyorum. sizce hangi renge boyarsam kızılı kapatır ve aradaki renk farkı aşırı belli olmaz? kahve tonlarından önerebileceğiniz bir renk varmı ?
Merhaba. Benim saçlarımda 1 yıldır bakır renk vardı. Çok sıkılınca değiştirmek istedim, açıcı/silici karışımıyla koyu sarı bir renk oldu. Şimdi kapansın o çiğ renk diye kahveye boyattım, fakat bu kahve de saçlarımdan aktı biraz. Saçımda tuhaf duran sarı/bakır parlamalar var. Diplerim küllü kumral, 2 ayda 1 cm yzuyor o yüzden doğal saçımın uzamasını bekleyemem. Sorum şu, kahveye boyanmış tam oturmamış bir sarı zemindeki bu saça hangi renkler uygulanabilir? Tekrar siliciyle deneyerek o sarıya dönüp başka renkler mi uygulamak gerekir?
yani açıcıyı dibe süreyim sadece..boyayı komplede yapabilirim öyle mi? Ayrıca cevabın için tşkr ederim..
merhaba canım bende bisey sorucaktım. 2 senedir saçlarımı boyamıyorum ve 2 kez kısa kestirdigim icin saçlarım kendi rengine döndü sadece uclarda biraz boya var. onlarıda kestırıcem zaten.
saçlarım koyu kahveye yakın.
benim istediğim renkler sunlarÇ
loreal 713 buzlu bej Casting Creme Gloss : L'Oréal Paris'ten amonyak içermeyen saç boyası
yada
623 caffe latte
aslında kuafore gıtmek ıstıyorum ama sacımı hıc bı zaman acmadılar hep acamayız dedıler. yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum.
nasıl bu renklerı elde edebilirim? tskler
Öncelikle bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için size çok teşekkür ederim. Aşağıda saç rengimi görebilirsiniz. Dip boyasını yeni yaptırdım ve özellikle koyu yapmalarını söyledim. Amacım saçımın rengini koyultmaya çalışmak. Saçlarımda o kadar çok beyaz var ki, yıkadıkça açılıyor. O yüzden size casting boyayı sordum. Saçımda az bekleterek rengini koyultabilir miyim? Bir de ten rengi kızıl olan birine hangi numara daha iyi gider. 7.0 kumrala boyarsam yeşillik olur diye korktum. Kuaföre dün gittiğimde bana üzerine cila çekmememi söyledi, eğer çekersem matlaşacakmış. Sizin görüşünüz nedir?.
Amacım doğuştan gelen doğal saç rengini ve yansımalarını yakalamak, o da boyalarla zor oluyor galiba.
Şimdiden teşekkürler...
sağol canım. saçlarım baya açıldı 1 senedir altın karamele boyuyordum. ama her boyadığımda dahada açıldı. 1 sene önceki ilk boyadığım ton gibi olmadığından biraz koyultmak istiyordum . ama 6 lık oksidan kullanırsam çokmu koyu olur diye korkuyorum 9 luk yaparsamda alttaki tonu kapatırmı diye tereddütteyim. sanırım 6lık oksidan kullancam. senin kullandığın boya markası neydi canım. birde o rengin fotografı varsa koyabilirmisin acaba?
meraba cnm ben bişey daha sorucam golge yaptırmaktan vazgectim ben ve su sac rengini istiyorum ama sanırım evde yapmam mümkün değil dimi burda kuaforlere pek güvenmiyorum ama mecburum galiba
Eki Görüntüle 768633
Merhaba. Saçlarımda şu an herhangi bir işlem yok, doğal saç rengim. http://imgim.com/adsızalskjdfgh.png resimdeki renk saçlarım. Elde etmek istediğim renk, http://imgim.com/xslkdjhf.jpg , http://imgim.com/adsızszkdjf.jpg Bu rengi elde etmek için küllü tonlarda saçlarımın ufak tutamlarını denedim fakat, yeşerme oldu. Yeşerme olmadan o fotoğraflardaki rengi nasıl tutturabilirim ? Teşekkürler.
7.0 sıfır boyarsan yeşillik olmaz ki canım benim . Korkma :) doğal saç renklerimiz 7 ve 6 dır . 5 koyu kalır . Saçında röfle var . Ton farklılıkları ister istemez olacaktır . Cila yapmak gerek . Saç matlaşır elbette koyu renk boyuyorsunuz . Saçta boyayı az bekletmek boyanın akmasıyla doğru oğrantılıdır ne kadar az bekletmek okadar çok çabuk akmasıdır . Siz gidin güzelce içinde küllülük,dorelik,kızıllık,bakırlık içermeyen renge boyatmanız yani 6.0 a boyayabilirsiniz .Beyaz saçlar genellikle 8.0 9.0 a yada daha üstüne boyanırsa yeeşillik yapabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?