Tam yerine geldin canım , şimdi bende kızıla geçmeyi düşünürken baya araştırma yaptım . Benim bir arkadaşım saçlarını 4 numara bir kızıla boyad ama sonuç siyahtı oda yoğun açıcı aldı ve saçını açtı ve sonuç BAKIR KIZIL ! Kızıl saçı beyaz sabunla yıkaya yıkaya iyice akıt şekerim sonra
(sana kahveye boya hemen kaybolur deseler de inanma çünkü yoğun kızıl saçların şuan yani kahveye boyasan içinde kahvemsi bir kızıl olur çünkü kızıl kolay akmaz)
neyse sonra akıttıktan sonra güzelce bir kahveye boya doğal saç rengine . dibin geldikçe kahveye boya her boyamada kızılın yok olduğunu fark ediceksin . Sonra kızıllığın gittiğinden emin olduktan sonra saçlarını istediğin renge boya istersen doğal saçının çıkmasını bekle çıkınca güzel bir renk yap sana tavsiyem budur :)
Şimdi sana önereceğim kahvelere gelelim sakın 5 numara tonlarına boyama siyah olur . 6 tonlarına boyarsan koyu saç eleştirisi alırsın (6 boya ama viyole ve kızıl yansımalı renklerden kaçın) 7 tonları tam kahvedir . Kumral diye geçer ama kahvemsidir :) 7/77 yi öneririm şiddetle öneririm . 7.3 ü önermem . çünkü dore yansıma var kızıl saçınıza uygulanırsa değişik bir şey olabilir . 7/77 gerçekten şiddetle tavsiye ettiğim bir renktir . Koleston perfect kullanmanı öneririm . Majirel de tavsiyemdir :)
Anladığım kadarıyla Loreal casting gloss 6.0'ımı alıyorum şimdi. 40 dakika bekletiyorum. Cila yapmak derken, saçıma ıslak ya da şampuanlıyken sürmüyorum heralde:) Kuaförler nasıl cila yapar bilmiyorum.:/
merhaba benim sorunum saçlarımı ne renge boyarsam boyayım kızıl oluyor iki gün önce loreal excellence 6.30 badem kahveye boyadım güya sarı tonu ama kızıl oldualtında açık kestane vardı bul loreal boyalar hepmi böyle bi çok rengini denedim hep kızıl oldu ben haif sarımsı bi renk istiyorum
şimdi ben ne zaman tekrar boyasam saçım yanmaz bu renkten kurtulmak istiyorum güneşte dahada bi kızıllaşıyo
bu sefer koleston alıcam.
ayy çok mutlu oldum şuanmesajını görmeden önce dayanamadım gittim aldım boyayı. bil bakalım hangisi tabiki 7/77 bu kadar olur tam denk gelmiş :)
önerilerini dikkate alıcam çok ama çok teşekkür ederim. ama beyaz sabunla yıkama fikri pek iyi gelmiyo bana. şampuanla bile çok kuru olan tararken kırılan saçlarım beyaz sabunla nasıl olur düşünmek bile istemiyorum
hem 1 sene oldu neredeyse boyayalı akar mı ki hala :26:
canım birşey daha sormak istiyorum sana benim saçlarım çok uzun değil ama gür 1paket tam yetmiyor. yada bana öyle geliyor. her boyamamda 2 kutuyla boyuyorum. diyorumki bu sefer 1 kutuyla boyasam 3 4 gün sonra yine tekrar boyasam 1 kutu. nasıl olur sence. yada yine eskisi gibi aynı anda mı boyamalıyım ?
merhaba :)saçlar konusunda deneyimli olduğunuzu yazmışsınız bende bu yüzden size özel msj gönderrmek istedim... ben saçlarımı çikolata kahveye boyatmak istiyorum ve evde boyayacağım lorael excellence 6.35 çikolata kahve boyasına karar verdim sizce doğru bir seçimmii bu markadan memnunmusunuz birde bana boyama teknikleri hakkında tüyolar verirmisiniz kuaförler malum pahalıo yüzden evde boyamak istiyorum ama yanlış bir şey yaparım da sonra tutmaz diye korkuyorumm lütfen yardımcı olursanız çok sevinicem birde benim şuan saçım boyalı değil ilk kez boyayacağım......... ve bu ararlar saçıma zeytinyağı bal ve de yumurta sarısından oluşan karışımı haftada 1 veya 2 kez banyodan çıktıktan sonra uyguluyorum çok iyi geliyo saçımı yıpranmaktan koruyu acaba saçımı boyadıktAN sonrAda bu karışımı uygulayabilirmiyim lütfen cvp verirseniz çok sevinicemm beklicem büyük bi sabırsızlıkla cvbınızııııııııı............. not: saçımın şuanki doğal rengi kestane kahvesi çok teşekkürlerrr şimdiden....
Ayol inanmıyorum ciddimisin ? Ahahaha . Bu arada şampuanın kuru mu yapıyor ? Bu çok anormal bir durum buna çok dikkat etmelisin derhal şampuanını değiştir nem terapili şampuanlardan al . Maske ve serum hatta dilersen saç kremi olmadan saç asla başarılı görüntüye ulaşmaz saçlarını ilk beyaz sabunla yıka sonra şampuan ile 2 kez yıka . Zaten akıtmaya gerek yok 1 sene olmuş ama boyan yoğun kızıl biraz zor atılabilir .
saçın gürse 2 paket boya al , 2 kere boyamak saçı yıpratır . Yeni renginde yine biraz kızıllık kalabilir :) ama sorun etme çok hoş olur :)
çok şampuan değiştirdim ama kuruyor nedense ilk gün iyi olsa bile ertesi gün saçımı toplarken bile kırılıyor saçlarım.
boyarken de o zaman daha çok yıpratmıyım saçımı iki kutu kullanıyım yine. renk tam oturmazsa 2 - 3 hafta sonra tekrar boyarım aynı renge.
birazdan anneme boyatıcam saçlarımı. inşallah güzel olur heyecan yaptım ay
6.30 un kizil tutmasi normaldir cunku 6.3 degil 6.30 buda lorealde 6.333 demek yani cok yogun dore . Dore fazla oldugu zaman koyu renklerde hafif kizillik verir.
Cok boyadiginiz icin kurtulus olmayabiilir siz en guzeli dogal renkler kullanin yansimasiz renkler tercih edin :) yada biir kuafor destegi alin.
Hadi hayirlisi , unutma boyanin oldugu yerler daha cok az tutar , cunku kizil buyu koyu bir renktir. 55/46 dimi ?
Bu arada once sac uclari , sonra boylar , sonra dibi boyamayi unutma , oksidani ayri mi aldin yoksa kit boya mi canim ?
Kuafore gidemem maddi durumlardan dolayi tavsiye edebileceginiz marka ve renkler varmi yardimci olurmusunuz
Yansimasiz renkleri nasil anlayacagim yani dogal renkleri bi de ne zaman tekrar boyayabilirim
Sacinizdaki kizilligi almak biraz zordur , kuaforler basarabilir , bizim evde basarabildigimiz tek sey yansimasiz renklere boyamak yada kizilin zitti kullu boyamak , 7.1 tutmaz da 6.1 boyayi %6 oksidanla tercih etmelisin , yada 6.0 boyamalisin
Kullunun nasil cikacagindan emin olamayacagimiz icin sana 6.0 oneririm.
55/46 canım. ama kutudaki gibi çok kızıl değil benim saçım.
ayrı almadım canım kit
6.0 loreal mi koleston kullansam hangi renk kullanmaliyim loreali pek sevmedim
Ayri olanlar daha guclu oluyor ama neyse , yesillenmemesi , mavilesmemesi risklerine karsi her zaman majireli onerirler. Bende hep kizil saacin ustune 7/77 yi merak ederdim. Neden diye soracaksin , ben 7/77 nin koyuluugunda kizil istiyorum aama bulamiyorum :) yani bende once kizila boyayip ustune 7/77 denemek isterdim acikcasi. :))
İlk kez boyatma heyecanı , ah bilmezmiyim o duyguyu. Saçların doğalsa hele market boyasıysa cansu dere gibi hayatta olmaz . İlk kez boyayacaksanız bir kozmetikçiden Gidip LOREAL MAJİREL 6.35 almanız . Ama koyu çıkacağı için 7.35 i tavsiye ederiö . Majirel çok güçlüdür ve herzaman tutma ihtimali daha fazladır :)
bana da yardım eder misiniz saçlarımı daha önce hiç boyatmadım doğal rengi saçımın. saçım koyu kahve sanırım ten rengimde biraz soluk bugday tenliyim sizce bana ne renk gider.. istediğim renk çikolata kahve gbi ışıltılı renkler ama daha açık renkleri de beğeniyorum tabi olurmu olmaz mı hangi rengi boyasam diye tereddüt ediyorum karamel yakışır diyolar ama karamel nasıl bi renktir ton farkı var hep kafamkarıştı :) yardmcı olursanız sevnirm bu arada 20 yaşındayım saçlarımda uzun belime gelmesine az kaldı :)saçlarımın ftosunu da koyuyorum bana renk numara marka fln verirseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 770335
bana da yardım eder misiniz saçlarımı daha önce hiç boyatmadım doğal rengi saçımın. saçım koyu kahve sanırım ten rengimde biraz soluk bugday tenliyim sizce bana ne renk gider.. istediğim renk çikolata kahve gbi ışıltılı renkler ama daha açık renkleri de beğeniyorum tabi olurmu olmaz mı hangi rengi boyasam diye tereddüt ediyorum karamel yakışır diyolar ama karamel nasıl bi renktir ton farkı var hep kafamkarıştı :) yardmcı olursanız sevnirm bu arada 20 yaşındayım saçlarımda uzun belime gelmesine az kaldı :)saçlarımın ftosunu da koyuyorum bana renk numara marka fln verirseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 770335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?