Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

teşekkür ederim canım :) yazmayı unutmuşum, kuaför tutmaz deyince pigmentasyon yapması içinn ısrar ettim ve yaptırdım da, ancak yine de renk sağlam tutunmadı ondan bahsetmek istedim. çok açık kumrallara geçebilir miyim onu merak ediyorum :/

hııımm tmm cnm teşekkürler yardımların için.
bir ay bi bekleyim biraz zaman geçsinde yanmasın saçlarım ondan sonra bi şeye boyuycam artık napalım yapacak bişey yok bismillah deyip boyayacaz

Ben sacimi vitalin tarcin bakirina boyadim 1 hfta oldu. Onler tuttu arkalar koyu kaldi. Asil sac rengim koyu kumral. Hurrem sac renginden istiyorum ne yapmaliyim??

nasıl bir kafayla yazdıysam renkleri birer ton açık yazmışım ya çok pardon

saçlarımı 7.3 ile değil 6.3 badem kahve ile boyamıştım, şimdi 7.3 kumral dore aldım, ama hala cesaret edip boyayamadım, diplerimin tutup uçlarımın tutmamasından korkuyorum, aslında baya da açıldı saçlarım ama... ne dersiniz kızlar, akmış, açılmış 6.3 üzerine, 7.3 tutar mı?

Merhaba, kestane ile açık kestane arası doğal renkli saçımı üç hafta önce bakır kızıl yaptım.kuaför oryalle açtı önce saçlarımı. şuan boya baya aktı turuncumsu kahverengimsi bir hal aldı. Loreal majirel 5.1 yada 6.1 ile boyarsam doğal rengine döner mi? alacalı bulacalı olsun istemiyorum, kızıllık klasın da istemiyorum. Koyulaştırmadan siyaha yaklaşmadan doğal rengine dönebilir miyiym bu renkten ? şimdiden teşekkürler.
{Bayrama kadar bir cevap yazarsınız umuyorum:)}

meraba bnm sacıma 2-3 yıl kadr önce acma işilemi yapılmstı karamele boyanmstı siyahtan cok acık bi renge gdnce dogal olark biraz rahtszlk vermsti cok dikkt cekmyi sevmem ama cok dikkat cekmti daha sonra sacımı lorealin cikolata kahveye boyadm ondanda sıkılnca bakıra dönmk istedm suan sacım bakr olsn istyrm aylk olrak sacımı kendm boyuyorm yne lorealin sultan bakırnı kullnyrm ama daha önce cikolta kahve kullndgm için kahve sacıma yerlsmsti evt suan sacmda bi bakrlk var ama cok dgl yani kahvnin acıgı gbi duruyo kesnlkle artk sacmı actrmak istemyrm çünkü sacımı en son actrdgmda mahvolms durumdaydı cok pahalı sac ürünlryle sacımı zar zor toprldm kuaförlrdnde hc bi zamn memnun kalmdm nekadr istedgni belli etsende yne kendi bildklrni yapıyolr saci yne evde boyamk istyrm ama bakır tonun en azndan suan sacmdaknden acık olmasnı istyrm bi kaç yerde tarcın bakır ve altın karameln hos bi renk olstrdgnu duydm siz ne önerirsnz sacmda acma islemi yapmadn nasl bakırı elde edblrm şimdiden cok teskkr ederm :)

bu ilk sultan bakırına boyadgmda üstne bi kaçjere daha aynı rengi vurdm renk burdakndn azck daha acık bakıra dönk yardmcı olablrsn cok sevnrm

merhaba uzun süre bakır kullandıktan sonra platin istiyorum ve bu Eki Görüntüle 771739 doğal rengimi

açmadan şu renkler yakın bir ton elde edebilmem mümkün mü? Eki Görüntüle 771741

Eki Görüntüle 771743

bazı yerlerde okudum koleston 12.0 gibi çok açık renk boyalar baya açıyormuş saç rengini ilk denemede olmasada renk oturmaya başladıkça bu renklere yakınlaşır mı?ya da hangi renk olur 12.0 tarzı boyayla boyadıktan sonra.Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba thalia, ben ilk defa saçımı boyayacağım. Yaklaşık bir buçuk ay önce saçımın rengini açmıştım ama şimdi siyaha dönmeden koyu kahverengi olmasını istiyorum. Koleston naturals 4/0 Kahve almıştım sence bu uygun olur mu?

Şu anki saç rengim

Eklentiler

• $540712_10151470367784550_2001542133_n.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 95
Canım bence saçların çok güzell :)
ya aslında bende bgeniyorum ama biraz daha açık renk olsun istiyorum o yzden soruyorum ve bu konuda hiççç bi bilgim yok daha önce hiç boyatmadım çnkü :) ama kahverengi daha koyu bi renk ilkinde olmazsa ikincisinde istediğn renk olur bence yanlş söylüyorsam uyarın çnkü gerçekten bilmiyorum bilenler yardım olsun bize

acık renkler istiyosan kendı sac renginin iki ton acıgını falan boyararak basla canım yanar yoksa sacların bide boya alırsan loreal al yıpratmıyomus hiç,insallah canıım :)

merhabalar . ben 1 hafta önce açıcıyla saçlarımı açtırıp kahverengine boyattım ancak kuaför pigmentasyon yapmadığı için daha ilk yıkamada aktı ara ara sarılar görünüyo.s . abimin nişanı var ve kendim evde pigmentasyon yapıp kahve rengi boyamak istiyorum. bu işlem için hangi boya marka ve rengi önerirsiniz. şimdiden teşekkürler:)

merhabalar.. bende bu saç renginden bıkıp usanıp kuaförleri zengin edenlerdenim artık pes ettim evde dip boyar yaşarım diyodum ama tabi yine duramadım şuan saçlarımda dipler kumral sarı balyaj var resimdeki gibi . ama saçlarım böyle olsun istiyorum nasıl yapabilirim acaba :26:

Son düzenleme:
merhaba,
burda bi çok arkadasa yardımcı olmuşsunuz ellerinize sağlık banada yardım edebilir misiniz.kuaforumle kavga ettim 4 aydır gitmiyorum başka birinede güvenemiyorum
ben saçlarımı 2 sekilde boyamak istiyorum.karar veremedim
1)küllü sarı
2)bebek sarısı
saçlarımıda ekledim rengine bakabilirsiniz bana her iki işlem içinde öneride bulunabilir misiniz?

Merhaba kizlar , tatildeydim yardimci olamadim , simdi eve geldim ama evdeki internetimde agriza var , yazamadim . İnternet bulunca yazayim dedim .

Eve geldigim gunden sonraki gun kuafore manikure gittim kuaforum bana "saclarini kasap mi kesti ? Ressam mi boyadi İnanmiyorum ne yapmissin sacllarina dedi , ben farketmedim de baya akti bu 8.1 sonra bende ordan ciktim ve istanbulun yine pahali kuaforlerinden olan Bebekte bir kuafore gittim , yeterki saclarim guzel gorunsun diye .Artik parasi neyse vericektim 1000 tl bile tutsa taksitle oderim napiyim dedim. Randevu aldim , en usta olani istedim sonra ertesi gune biri kaydini sildirmis bende onunn yerine girdim. Saclarim kizil istiyorum dedim. Ama koyu renk olsun oyle kipkirmizi olmasin dedim bana : paristeki unlulerin , amerikadaki yildizlarin kullandigi boyadan boyayacagim sana ve saclarin eski haline geri gelecek dedi ve saclarina kaynak yapmamiz lazim saclarin zayiflamis . Dedi

Once sacimi sivi bir boyayla boyadi (ki yabanci bir marka yine) yikarken akti baya sanki hic boyanmamis gibi tek fark sacimdaki ton farkliklari ve o isiltiyi aldi gitti saclarim 9.1 e getirmek icin urastigim o anlar geldi . Saclarim artik bana takacagi kaynak saclarla ayni renge yaklasmisti sonra sacima kaynak yapti yaklasik 2 saaat surdu ve yikado
Sonra
Saclarimi 6RB diye bi rengin icine 5RB koydu sonra Loreal HiColour 'un kip kirmizi bir boyasindan findik tanesi kadar koydugu kreme 2 olcek oksidan koyup , en son bir goz damlasi boyutunda bir seyden 8 damla kipkirmizi bisey damlatti karisimin ustune sonra baya koyu visne rengini aldi . Karistirdi sonra basladi saclarima boyamaya .

Durdurdum , hazir degilim yapmayin dedim . Adam : bi resim cekin telefonunuzdan aynaya karsi , emin olun ozlemeyeceksin eski saclarini dedi. Sonra kuaforde hayatimda ilk defa bir resim cektim. Sonra saclarimi kizila boyadi , cok degisik boyuyordu tutam tutam boyadi. Ve cok yavasti . Neden yavassiniz diye sordugumda bana "ressamlar bir resmi hizlica boyasa resim berbat olur bende burda bir kuaforum ve sanat yapiyorum" dedi . Sonra sacimin boyasi yaklasik 40 dk surdu , sonra bekletme felan derken baya zaman gecti artik heyecanimi yitirmistim umutsuzdum , yilmistim. Artik bitsede ciksam neticesine gelmistim ki adam : suratin niye boyle asik , saclarini yikadiktan sonra gor simdi. Ve sonra saclarimi yikadi . Saclarim hayal ettigim o kizil tonundaydi Ay inanmiyorum diye bagirdim , saclarimm islakken boyle guzelse fonden sonra ne olacak acaba dedim. Sonra adam dur simdi sana 2013 model bir kesim yapalim dedim ve ben : hayir ! Oyle kisa sacli olmak istemiyorum ben ister masa yapip ister duz yapacagim bi sac istiyorum gosterisli olsun yeter dedim adam da : ben burda sanat yapiyorum elbette musterimin istegi onemli , zaaten ben size kisa sac yapmayacaktim kapatin gozlerinizi bana birakin saclariniz dedi sonra saclarimi kesti , yine yavasca kesiyordu ve bir sey farkettim simetrik olmasi ici surekli elinde kucuk bir ayna vardi . İlgiinc geldi . Sonra sacimi kat kat kesti kiriklarini aldi ve saclarimi bi tutamini burnumdan asagi birini yanaklarimin ustune koydu (sok olmus yuz ifadem :))) sonra o aynasiyla kesti saclarimi en sonunda bitti dedi , ve aynaya baktim. Yuzume ilk defa bir sac boyle yakismisti sonra sacima fon cekti ve simdi tekrar resim cek dedi. Cektim ve iki resmi yanyana koydum. Resmen 10 yas genclesmis ve gur havali saclara sahip olmustum . Bana bu saci ister kivircik dogal olan halinle ister dalgali ister duz yap her modeli yakisacak dedi. Ve cok memnun kaldim acayip memnun kaldim. Bana bir cantada bakim seti verdi icinde kitapcigi var rahat sa kullanrsin dedi. Ve
Kasaya gittigimde 700 TL odedim ama yinede cok ama cok mutluydum saclarim yipranmamisti. Keyiften ucuyordum , oh be dedim saclarim sonunda sorunsuz belasiz istedigim gibi . Dip boya icin 1 ay sonrasina randevum var . Eminim kosa kosa gideegim. Yazmak istedim kizlar beni anlamissinizdir , merak eden varsa kuaforu ozel mesajla sorabilirsiniz :)

İyi günler burada bir çok kişiye olan yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Benim sorunum saçlarımdaki kızıllık saçlarımın normal hali koyu kumraldı.Sarıya çevirmek istedim 2 sene önce hatırladığım kadarıyla direk bal köpüğü renkle boyamıştım ondan sonrada devamlı farklı markalarda kafama göre bal köpüğü extra açık doğal sarıyla falan boyamıştım.Sonra 1.5 aydır da loreal preference ultra light 01 kullandım saçlarım eskisine göre biraz daha açıldı ama hala kızıllık geçmedi dorelik veren ürünlerde kullanmıyorum ama bir türlü geçiremedim .Kuaföre de gitmek istemiyorum.Asıl istediğim renk doğal sarıydı içinde grilik olan ama başaramadım bir türlü bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim...

saçım koyu kumraldı. açıcı kullandım. açık küllü kumral istiyodum. çok güzel açıldı boyadım sonra koyu kumrala. altta sarı var diye akar diye düşündüm. ama istediğim renkten çok uzak. saçım şu an şu renk

ama ben şu rengi istiyorum, diplerdeki rengi tabi

konu açtım ama yardımcı olan olmadı. lütfen fikir verir misiniz bu renge nasıl dönerim ?

lütfen çok acil sizden cevap bekliyorum 2 gün sora bayram tatiline gidicez en geç yarın saçımı boyamam lazım sizden cevap bekliyorum lütfen yarımcı olun lütfennn...

tekrar merhabalar :)
saçımı koleston 8.1 ile boyadm az önce ama sanki böyle hafiften bi kızıllık var gibi, bu saç ne kadar bi süre içinde oturur. ya da zamanla tekrar tekrar aynı renge mi boyamak gerekir?

merhabalar öncelikle kendi saç rengim buEki Görüntüle 779435 bu zemine 8.1 küllü kumral rengine yarım 20 oksidasyon yarımda 30 luk katarak bu rengi elde ettim Eki Görüntüle 779443 daha snra küllü kumral soluk gösterdiği için 7.3 kumral dore 20 likle Eki Görüntüle 779456 bu renge ulaştım. lakin bu rengi ilk 2 hafta çok beğensemde aktıkça karamelliği kaybolup doreliği baki kaldı.snra 6.34 koyu kumral dore bakır biraz 20 birazda 30luk karştrarak bu rengi elde ettim tabi denizden akmış hali bu Eki Görüntüle 779464 . şuan ise elimde 5.43 açık kestane bakır dore rengi var ona dönmek istiyrm ama kararszm tam istediğim renk ise şu Eki Görüntüle 779465 bana yakışır mı dersiniz? bu beğendiğim renk sanki 7.3ün ilk boyadığım haline benziyo ama ben o rengin akmış halinin bu olmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerek? yardımınız için şimdiden teşekürler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…