Saç boyaman 3 ü geçtiyse silici tutmayabilir . Saçlarını sürekli kahveye boya , (pigmentasyon yapılmalıydı sarıdan kahveye geçerken) sonra akıt boyadıkça akıtmaya çabala . bir zamandan sonra saçlarında bakırlık gidecek emin ol :) ama sarıdan sonra kahve seçersen pigmentasyona dikkat et .
Koleston bende derimde yanma , alerji yapmisti , anlamamistim . Bir kozmetikciye gidip , (baya cok cesit boya satan) yerlerde 15 tl ye majirel var . Kuaforlerin kullandigi tutmasi cok gucludur onu tavsiye ederim normal lorealin renkleridir ama daha gucludur. Oksidan alman gerek onu da %6 secmelisin
Bu arada palette de deneyebilirsin 6 numara , palette isilti verir :)
merhaba thalia, saçlarımı 2 ay önce loreal 7.3 ile boyamıştım, ama boyam baya aktı,
güneşte:
Eki Görüntüle 767081
gölgede flashsız:
Eki Görüntüle 767082
bu saça 8.30 ya da 8.3 tutar mı? kesinlikle koyulaştırmak istemiyorum, saçıma açma işlemi uygulamadan (zaten uçlar orealli) boyayabileceğim en açık ton nedir?
teşekkürler.
meraba bnm sacıma 2-3 yıl kadr önce acma işilemi yapılmstı karamele boyanmstı siyahtan cok acık bi renge gdnce dogal olark biraz rahtszlk vermsti cok dikkt cekmyi sevmem ama cok dikkat cekmti daha sonra sacımı lorealin cikolata kahveye boyadm ondanda sıkılnca bakıra dönmk istedm suan sacım bakr olsn istyrm aylk olrak sacımı kendm boyuyorm yne lorealin sultan bakırnı kullnyrm ama daha önce cikolta kahve kullndgm için kahve sacıma yerlsmsti evt suan sacmda bi bakrlk var ama cok dgl yani kahvnin acıgı gbi duruyo kesnlkle artk sacmı actrmak istemyrm çünkü sacımı en son actrdgmda mahvolms durumdaydı cok pahalı sac ürünlryle sacımı zar zor toprldm kuaförlrdnde hc bi zamn memnun kalmdm nekadr istedgni belli etsende yne kendi bildklrni yapıyolr saci yne evde boyamk istyrm ama bakır tonun en azndan suan sacmdaknden acık olmasnı istyrm bi kaç yerde tarcın bakır ve altın karameln hos bi renk olstrdgnu duydm siz ne önerirsnz sacmda acma islemi yapmadn nasl bakırı elde edblrm şimdiden cok teskkr ederm :)
ya aslında bende bgeniyorum ama biraz daha açık renk olsun istiyorum o yzden soruyorum ve bu konuda hiççç bi bilgim yok daha önce hiç boyatmadım çnkü :) ama kahverengi daha koyu bi renk ilkinde olmazsa ikincisinde istediğn renk olur bence yanlş söylüyorsam uyarın çnkü gerçekten bilmiyorum bilenler yardım olsun bizeCanım bence saçların çok güzell :)
ya aslında bende bgeniyorum ama biraz daha açık renk olsun istiyorum o yzden soruyorum ve bu konuda hiççç bi bilgim yok daha önce hiç boyatmadım çnkü :) ama kahverengi daha koyu bi renk ilkinde olmazsa ikincisinde istediğn renk olur bence yanlş söylüyorsam uyarın çnkü gerçekten bilmiyorum bilenler yardım olsun bize
Canim gosterdigin resimler 8-9 tonlarida 9 degilde 8 tonlarindan eminim . Eger dibim belli oolmasin dersen 8 tonlari dibi belli eder ama icinde kahvelik iceren guzel bi sari secersen neden dipler cok siritsin ki ?
Boya da thiala surekli loreal majirel ve koleston perfect onerir . Gayet guzeldir bende kullandim. Memnunum da .
Sana tavsiyelerime gelirsek 8.71 dusenebilirsin hos bir renktir. Kahvelik iceirir koleston perfect de bulunur sadece . 7 zaten kahve yansima demek. Sakin 7 den asagi inme . Sana 8.71 I onerme sebebim gosterdigin renkler kullu renkler . Yani 8.1 de boyayabilirsin ama kahvelik olcagi icin 8./71 daha makbuldur senin icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?