Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Öncelikle size teşekkür ederim saç konusunda bizlere yardımcı olduğunuz için benim saç rengim sarı hatta bayaa açık bir sarı dipler ise koyu kahve maalesef bulunduğum yerde iyi bir kuaför olmadığı için saçım mahvoldu evde kendim boyamaktan başka bir şansım yok ekte saçımın şuanı hali var istediğim renk ise dip boyasını evde rahatlıkla yapabileceğim bir renk tercihim bakır kahve çikolata kahve gibi renkler istediğim rengide ekliyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler

Merhaba.
Konuyu ilk actiginizda size sorularim olmustu karamel kahve sac hakkinda ve kendime guvenmeyip kuafore gittim ve bin pisman oldum. kendim deneseydim daha iyiydi.
Sacimi once turuncuya donene kadar actilar. uzerine boyadilar ve boya rengi tutmadi. turuncudan biraz daha koyu bir renk oldu.ben kizinca uzerine koyu kahve boyadilar bu seferde erken yikadiklari icin yine istedigim renk olmadi kizil bakir gibi bir renk oldu ve on gune kalmadan akti gitti. suan saclarim sariya yakin turuncu. bir ay gecti boyamadan. tekrar boyamak istiyorum koyu kestane rengine. ama artik kuaforlere guvenemem evde nasil yapabilirim koyu kestane istiyorum yikandikca acildigi icin bu renk daha iyi olur galiba. Nasil ve hangi boyayla boyamam gerekiyor yardimci olurmusunuz lutfen berbat durumdayim cunku...

mrb kızlar. ben uzun süredir altın karamel kullanıyodum. sıkıldım ve biraz koyu bir ton kullanmak istedim bir hevesle. kolestounn terracotta rengini aldım.bakırımsı kahve görünüyor katologta. boyadım zeminim çok açık olmasına rağmen kestane rengine dönüştü kızıl ağırlıklıydı.
4-5 yıkama geçti dore açık kahve gibi renk aldı şimdi. daha akarmı acaba birden çok koyu geldi bana bu ton. bakır ağırlıklı açık bir kahve istiyorum ben . ne önerirsiniz

Son düzenleme:

merhaba bu renk saçımı palettenın papatya 10.4 ü ile kendım boyadım ve guzle bır renk olmustu bıraz acıkllı koyulu olsada guzel olmustu ve rengıd acılmıstı. daha sonra yanlıslıklaa 10. 0 almısım acık papatya nasıl boyle bır yanlıslık yaptnz demeyn aceleyle aldm olmus:):) malesf sonra dedım nasılsa cok acılma olmaz sacımda boyayayım gıtsın. boyadım ve cok acıldı sac rengım tenıme gıtmedı bır koyu tona nasıl ulasabılırım bılmıyorum 2-3 gun oldu boyayalı bugun ttekrar boyamak ıstesem sacım cok yıpranırmı haftasonu ozel bır gun var

Merhaba Thalia,

Ben yıllardır dip boya ve üzerine sarı röfle yaptırıyorum. Bir ara turuncu yaptırmıştım ancak her seferinde başka bir tona boyadıklarından ve çok aktığından bir daha yaptıramamıştım.
Geçen ay ilk defa kendim dip boyamı yaptım ve uzun kısımlarına da boyayı son 15 dakika tuttum. Güneşten o kadar çok beyazımsı sarı olmuşlardı ki artık hoşuma gitmemeye başlamıştı. Schwarzkoff un köpük boyası karamel çikolata ile boyadım.
Şu anda da gelip gidip hürremin saç rengine boyayabileceğim boyalara bakıyorum.
Saçımın orijinali orta kumral, ne açık ne koyu...Boyunda da röfleler var ama üzeri anlattığım gibi hafif çikolata karamel geçmiş şekilde.

Bakmış olduğum bakır tonlarından tereddütlüyüm zira koyu çıkabilirler ve istediğim tonun içerisinde sanırım biraz sarı olmalı.
Ne tavsiye edersin?
en son garnier in romantik bakırını gördüm ama emin olamadım.
Bu arada eğer biliyorsan organik olanlardan da önerebilirsin. Natural colors, keranove gibi.
Şimdiden teşekkürler

thalia merhaba benım saçlarım platin sık balyajlı ama ben şu renge dönmek istiyorum aralara kendim kumrallar atmayı denemiştim önceden bildiğin grimsi yeşil bişiy olmuştu sence nasıl dönebilirim bu renge

Eklentiler

• $saç56.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
merhaba, cevapladığınız soruları, konuları okudum ama kendıme gore bır yanıt bulamadım. o yuzden sormak istedim. saçlarımı sarı tonları ıstıyordum en basta kendım kuafor malzemelerı satan yerden lorealın toz mavı acıcısıyla açtım. renk hosuma gıttı 1 yıl kadar kullandım ama gozume cok turuncumsu gelmeye baslamıstı. kuafore gıttım doğal bı sarı rengı gosterdım. direk bu rengı yapamayız once sacının rengını dengelememız gerek dıyerek ustlerı 9.0 la kullumsu bı renge. altlarıda 3 renkle karıstırdı yıne kullu ve sarı ıceren. 2 ay sonra tekrar gıttım sacıma bu defa dırek 9.0 vurdu ve sarıyla alakası yok suan sacımın turuncumsu duruyo ve yuzume gıtmedı. kendı sac rengım koyu kumraldı ve ben suan normal dogal bı kullu kumral tonuna donmek ıstıyorum ama aklımda ne renk nede herhangı bı boya yok. normal bı kumral rengı alıp boyasam tutarmı? yada ne yapmam gerekır? Lutfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Saclarimin yarisi siyah boyali ve ben sariya acip pembe boyamak istiyorum yeniden. Kuafor oreal vurursak sacin yanar dedi baska turlu nasil acabilirim sizce? Simdiden tesekkurler.

merhaba ben dun bo boyayla saclarımı boyadım ama sadece dıplerı tuttu butun talımatları uyguladım ucları oldugunda daha koyu oldu hatta kahverengı saclarım nerdeyse sıyah oldu daha koyu yaptı yanı musterı hızmetlerınede ulasamadım bu rengı cok ıstıyodum ya ne yapabılırım acaba elde etmek ıcın bır ıkı hafta ıcınde tekrar aynısına boyasam tutarmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım

Eki Görüntüle 791557 merhaba ben dun bo boyayla saclarımı boyadım ama sadece dıplerı tuttu butun talımatları uyguladım ucları oldugunda daha koyu oldu hatta kahverengı saclarım nerdeyse sıyah oldu daha koyu yaptı yanı musterı hızmetlerınede ulasamadım bu rengı cok ıstıyodum ya ne yapabılırım acaba elde etmek ıcın bır ıkı hafta ıcınde tekrar aynısına boyasam tutarmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım

Merhabalar öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek istiyorum.Konuya direk giriyorum bana çok dediler saçlarını açtırma diye inatla sarıdır bi tutturdum gittim arkadaşımın önerdiği bir kuaföre neyse bi güzel saçlarımı açtırdım sarıya boyattım evet her şey iyi hoş gidiyordu sonradan baktım sarı saçlarla makyaj yapmadan durulmuyor dönmek istedim, saçlarımda kurudu taranmaz hale geldi tabi birazda onun etkisi oldu gittim kuaföre koyu kahve dediği tona boyadı üstten 2. resimdeki gibi oldu onu kullandım uzun bi süre annem gitme şu kuaföre saçların nasıl kötü oldu dedi benden kuaförün kullandığı boyayı öğrenmemi istedi neva color kullanıyormuş ve sanırım en kötü boyalardan biriymiş evde yapalım şu saçlarını dedi ben kendim bi güzel boya beğendim alttan 1. sıradaki boya ve bugün boyadık sonuç ise alttan 2. fotoğraf saçlarım kızıl gibi patlıcan moru gibi çok değişik bi renk aldı aslında hoş ama bana sorarsanız ben üstten 2. fotoğraftaki saçlarımı çok seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben o saçlarıma geri nasıl dönebilirim????

Sevgili Thalia ben sacımdaki beyazları kapatma konusunda artık saçımı başımı yolduğum sırada sitedeki yazılarınla
karşılaştım.....Tavsiyelerine uyup bu kez de saçımı oyle boyadım ve sonuç.....ÇOOK ÇOK TESEKKUR EDERIM.

Merhaba ben saçlarım platin röfleli ve taban rengi de açık sarı. İstanbul'da bir kuaföre yaptırmıştım, dip boyamı da mükemmel yapıyordu ama Ankara'da bulamıyorum, e saç boyatmaya da 2 ayda 1 İstanbul'a gidemem :). Burda sadece ve sadece 1 kere saçımı güzel boyadılar, Çukurambar Doğa kuaför'de bir beydi adını tam hatırlamıyorum ama daha önce Red&White'da çalışmış, şimdiyse o kuaförde onu bulamadım, neyse dedim aynı kuaför aynı kalitede elemandır diye boyattım dibimi ama koyu kumral oldu, sonra açın bunu dedim bu sefer de turuncu oldu!Benim saçım sarı ne koyu kumral ne turuncu dip olmaz ama niye böyle yapıyorlar bilmiyorum. Dibimi açık sarıya boyayacak ve en ufak turunculuk, kızıllık yapmayacak kuaför arıyorum. Bunun için hangi kuaförlere gitmem lazım, ya da ne diye tarif etmem lazım. Her seferinde kızılımsı, turuncumsu asla olmasın diyorum ama yapıyorlar

numarası görünmüyor ama kızıl tonlarında bir renk sanırım. saçlarında daha önceden o tondan daha koyu boya varsa veya saçların koyu renkse açtırma işlemi uygulamadan hiç bir renk tutmaz. kuaföre gitsen iyi olur kendi başına bu işlemi yaparsan yakabilirsin saçlarını

selam kızlar benim saçım siyaha yakın kahverengi. saçımı kumral - koyu kahve arası bir tona boyamak istiyorum. Ancak saçımda hiçbir açma işlemi yapmayacağım saçım koyu olduğu için de tam renk tutturma zor gibi..sizce bu boyalardan hangisiyle net kumral - kahve ton elde ederim ?

Eki Görüntüle 796844

Ben bu boyanın kahvesiyle boyamıştım saçlarımı ve 2 haftada akmıştı. Saçın siyaha yakınsa en açık rengini yap derim.

boya silici kullanman gerek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…