merhaba benımde saclarım yarısı kendı rengınde yarısı sarı karısımı olmustu en son tekrar kuafore gıttım boyadı acık renklerde ıstedım sarıya yakn tonlar oda sımdlık balkopugu yapalım dedı ve bu hal aldı pek begenmedım amaa bıraz daha acık ton ıstemıstım artık kuaforlerle ugrasmak ıstemıyorum . kendım boya alıp boyamak ıstıyrm ama rengı asla koyulasmamalıı hangı renkboya almalıyım bırde en begendıgınz boya markası hangısı . cevaplayabılırsenız sevınırım tesekkurler
Eki Görüntüle 791557 merhaba ben dun bo boyayla saclarımı boyadım ama sadece dıplerı tuttu butun talımatları uyguladım ucları oldugunda daha koyu oldu hatta kahverengı saclarım nerdeyse sıyah oldu daha koyu yaptı yanı musterı hızmetlerınede ulasamadım bu rengı cok ıstıyodum ya ne yapabılırım acaba elde etmek ıcın bır ıkı hafta ıcınde tekrar aynısına boyasam tutarmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım
selam kızlar benim saçım siyaha yakın kahverengi. saçımı kumral - koyu kahve arası bir tona boyamak istiyorum. Ancak saçımda hiçbir açma işlemi yapmayacağım saçım koyu olduğu için de tam renk tutturma zor gibi..sizce bu boyalardan hangisiyle net kumral - kahve ton elde ederim ?
Eki Görüntüle 796844 Eki Görüntüle 796845 Eki Görüntüle 796846
Ben bu boyanın kahvesiyle boyamıştım saçlarımı ve 2 haftada akmıştı. Saçın siyaha yakınsa en açık rengini yap derim.
Merhabalar öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek istiyorum.Konuya direk giriyorum bana çok dediler saçlarını açtırma diye inatla sarıdır bi tutturdum gittim arkadaşımın önerdiği bir kuaföre neyse bi güzel saçlarımı açtırdım sarıya boyattım evet her şey iyi hoş gidiyordu sonradan baktım sarı saçlarla makyaj yapmadan durulmuyor dönmek istedim, saçlarımda kurudu taranmaz hale geldi tabi birazda onun etkisi oldu gittim kuaföre koyu kahve dediği tona boyadı üstten 2. resimdeki gibi oldu onu kullandım uzun bi süre annem gitme şu kuaföre saçların nasıl kötü oldu dedi benden kuaförün kullandığı boyayı öğrenmemi istedi neva color kullanıyormuş ve sanırım en kötü boyalardan biriymiş evde yapalım şu saçlarını dedi ben kendim bi güzel boya beğendim alttan 1. sıradaki boya ve bugün boyadık sonuç ise alttan 2. fotoğraf saçlarım kızıl gibi patlıcan moru gibi çok değişik bi renk aldı aslında hoş ama bana sorarsanız ben üstten 2. fotoğraftaki saçlarımı çok seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben o saçlarıma geri nasıl dönebilirim????Eki Görüntüle 792063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?