Saç Rengi ve Saç Boyama Saç cilası bu şekilde olur mu?

sweetmarbling

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
77
21
3
Arkadaşlar Merhaba aranızda igora royal 0.22 tutuncu azalticisini cila olarak kullanan var mı? Yani su ve az miktarda igorayı karistirip dipere uygulamayi dusunuyorum sadece ama bilmiyorum ne derece doğru olur :( yardım edebilir misiniz

aynen denedim fakat hiiiç etkisi olmadı malesef ya :KK43: en son 7.1 gibi koyultacam bu tutunculuktan kurtulmak için.. teşekkürler canım
Acaba az mı beklettin canım :KK64: Bak şöyle de yapabilirsin madem boyayacaksın... Loreal majirel 8.11 (yoğun açık küllü kumral) daha açık renk istersen de 9.11 (yoğun küllü sarı) al onunla boya. Ben saçlarımı bi süre bu renklerle küllü olarak kullandım ve turunculuk oluşmuyordu. İçine azıcık da mavi boya katarsan on numara olur ama asla fazla katmamalısın çünkü mavi renk saça fazla işleyince ve daha sonra zamanla akınca kızıla dönüşüyor kendi gözlemim sonucunda gördüm bunu :KK58:

Acaba az mı beklettin canım :KK64: Bak şöyle de yapabilirsin madem boyayacaksın... Loreal majirel 8.11 (yoğun açık küllü kumral) daha açık renk istersen de 9.11 (yoğun küllü sarı) al onunla boya. Ben saçlarımı bi süre bu renklerle küllü olarak kullandım ve turunculuk oluşmuyordu. İçine azıcık da mavi boya katarsan on numara olur ama asla fazla katmamalısın çünkü mavi renk saça fazla işleyince ve daha sonra zamanla akınca kızıla dönüşüyor kendi gözlemim sonucunda gördüm bunu :KK58:

15 dk beklettim aslinda. ben bir de saçı açmadan boyadım ondan böyle oldu. Acaba resminiz var mı 8.11 ile boyanmış sonuç yine çiğ bir görüntü olsun istemiyorum

Back
X