- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.434
- 683
O zaman hiç de kestirmeyin. çok daha havalı duruyor. Parıl parıl da parlak oluyor saçları mis gibiKreşinde saçlrı uzun arkadaşı var. Zaten öyle dalga geçmeye müsade etmiyorlar. Kreşten yana şanslıyım şükür.
Kendini net ifade eden bir çocuk o yüzden ona soruyorum. İstemediğini söylüyor. Kestirirsem tramva bile yaşayabilir çünkü hiç kısa saçlı görmedi kendini
Benim kızda etek asla sevmiyor. Babası özenip aldı ama asla giymiyor. Varsa yoksa kot pantolon. Ha bir de bizimki üç yaşına geliyor ve bu kış deri ceket reklamı gördüğü anda tutturdu. Gittik bir de 2,5 yaş bebesine deri ceket aldıkSanane de gec yav. Kizim suandan 2 ay oncesine kadar tayt tisort takiliyodu. Erkek cocugu gibi bu ne bi toka tak cicili bicili sec diyolardi. Sanane la diyordum. Simdi prenses leveline girdik 2 aydir tutu etekler piril pirilli sortlar elbiseler giyiyor. Bu kez de bu ne duzgun bi tayti tisortu yokmu diyorlar.
Derler yani. Bosver.
Eşim de etkilendi sanırım kestirelim demeye başladı. O kestirelim dediğinde bir bakış atıyorum oma yetiyor hahahaSeverim o saçları ben.Bizim ortaokul dönemimizde de gitar çalma modası vardı ve bazı erkek arkadaşlarımız da bundan çok çekti, o dönem "ne bu tırnaklar kadın mısın" diyenler bu zihniyet. Gerçekten yıl 2021, kişisel gelişim kitaplarını geçtim sosyal medya psikolog hesaplarıyla dolu bu millet hala nasıl konuşacağını haddinin neresi olduğunu öğrenemedi ona üzülüyorum. Yavruş mutlu, ana baba mutlu daha kimseye laf düşmez tıka kulakları.
Çok güzel cevap vermişsin, ciddiye almaya değmezBiri dedi ki kız mı istiyordun. He kız istiyordum olmadı ben de saçlarını uzattım böyl evde elbise bile giydiriyorum çünkü ben psikopatıö dedim
Kız güzelliği var demekki. Büyük oğlumu bebekken hep kız zannederlerdi. Şimdi de saçını uzatsa yine sanarlar sanırım. Küçük de tam tersi, bir buçuk yaşında şu anda, bıyık çizsem sırıtmazPrenses diye seviyorlar çocuğu
Bu erkekler arabistanda elbise giyiyoBen sekilciyim.erkekse erkek gibi giyinmeli
Saç bir giysi midir?Ben sekilciyim.erkekse erkek gibi giyinmeli
Hatta hiç giyinmemeli. Nerden bilelim gerçekten erkek mi kadın mı? Sonuçta cross dressing denilen bir şey var!Ben sekilciyim.erkekse erkek gibi giyinmeli
İskoçyaya hiç girmiyorum o zamanBu erkekler arabistanda elbise giyiyo
Arabistan degil butasi ya hu toplum normlarina uygun cocuk yetistirme taraftariyimBu erkekler arabistanda elbise giyiyo
Ben okuyup butun yorumlari genele cevaben fikrimi beyan ettim.sac bir giysi midir giyersen giysidirSaç bir giysi midir?
Bence o şık yaaİskoçyaya hiç girmiyorum o zaman
Bu zihniyetteyken sevmeyin zaten. Hele ki hiç tanımadığınız bebeklere dokunmayın bile. Siz kendi normlarınıza uyan çocuk yetiştirirsiniz. Bizim çocuklarımızdan uzak durun yeterBen toplumsal normlara uygun cocuk yetistirme taraftariyim.allasen benek sevcez kiz sen ne tatliisn diyirum erkek o diyo annesi.oyy oyy yerim seni oglum diyorum kiz diyolar.bebek de sevemiyoz
Şık tabii ki ama etek mi etekBence o şık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?