- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.309
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüdüğunde tabi ki değil belli bir yaşa kadar her çocuğa giydiriliyor ama çocuğum yok ama bunu bilmek için çocuğum olmasına da gerek yok benceBi ark oğluna giydşriyordu ( oğlan 7 yasında)
Çocuk şiddetle reddediyor.
Git termal içlik al dedim onu giydir.
Külotlu çorap olmaz bence
Valla güzel bir de sarı saçları. Altın gibi değil ama sarıCalcicim salla şimdi ne güzel saçlari vardır onun eminim![]()
kıskanıyorlar
![]()
7 yaşında istememesi normal bence.Bi ark oğluna giydşriyordu ( oğlan 7 yasında)
Çocuk şiddetle reddediyor.
Git termal içlik al dedim onu giydir.
Külotlu çorap olmaz bence
Aynen.7 yaşında istememesi normal bence.
Hayır bir de çok sosyal millet ile muhabbete bayılıyorBizim sutcu geldi bi kere, yaninda bi dunya veledi sahanesi, saclar altin sarisi uzun, gozler boncuk, omrumde boyle yemelik bisey gormedim,adini sordum Deniz dedi, ordan da uyanamadim kiz civciv isiririm senin o etini budunu diye mincirmaya 2 adim attim ki, bizim sutcu yanniz abla, oglan bizim ki dediulen o kadar guzel oglani sen nerenden çıkardın diyemedim tabii, bildigin kivanc tatlitugun mikro granül kapsul formu, neyse terliklerine basa basa gitti, icimin yaglari eridi o totoya, yani sekerim kiz saniyolarsa uzulme, kiz guzeli gibi oglun var demek ki, etini budunu, totosunu yesinler onun
Prenses diye seviyorlar çocuğuBu insanlar ne patavatsız ya saç uzunluğu ile kız mi oluyor
Kısacık saçı olup manken gibi kadınlar var ne alaka yani.
Bende kırmızı tulum aldım diye kV bu kız gibi diyip beni bozmaya çalışmıştı cevabını vermiştim çok bilmişler![]()
Abiminde öyleymiş ama o zamanlar çekmek falan nerde altın sarısı dumdüz sacları varmıs zaten renkli gozlüdeValla güzel bir de sarı saçları. Altın gibi değil ama sarı![]()
Canım ne de yapsan bu toplum konuşur zaten. Cinsiyet etkileri üzerinde saçla ilgili bir bilgi hiç duymadım.Bu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Yeni nesil zaten maşallah hocam maşallah çok erken doğdum çok ahh ahhbu arada ben gördüm saçlarını,aman Yarabbim,çocuğun saçlarının yanında rapunzel halt etmiş öyle diyeyim size, kıskandım ne yalan söyleyeyim maşallah maşallah!!
büyüyünce inanılmaz karizmatik,alımlı ,dikkat çeken bir erkek olacak kuzucuk![]()
![]()
Gözler renkli değil işte. Eşimin gözleri mavi diyorum ki bi çocuğun gözünü mavi yapamadınAbiminde öyleymiş ama o zamanlar çekmek falan nerde altın sarısı dumdüz sacları varmıs zaten renkli gozlüde![]()
Ay valla sorma benim iki abiminde yesil ela peki bende kartuş bitmiş sankiGözler renkli değil işte. Eşimin gözleri mavi diyorum ki bi çocuğun gözünü mavi yapamadınhayır benimki de ela gitti dayıya çekti kapkara gözlerle
CalcimmBu da mı dert demeyin gerçekten artık sinirim bozulmaya başladı.
Olay şu ki benim 3.5 yaşında bir oğlum var ve saçları uzun. Çocuğu her gören mutlaka laf söylüyor. Çocuğumun cinsiyetini baltaladığımı kız gibi yetiştirdiğimi söyleyen mi dersiniz, kız gibi mi seviyorsun diyen mi dersiniz , yok kız istiyordun o yüzden mi uzattın diyen mi dersiniz çok sıkıldım.
bir de ilk başta kız sananlara lafım yok çünkü tipi benziyor. bere taktığı zaman bile kız diyorlar saçıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. ama erkek olduğunu bile bile hala kız diyenlere çok sinir oluyorum
malesef ağızları torba olmadığı için büzemiyorsunuz da .Tabi ki bana bunu söylediklerine pişman ediyorumBen saçlarının uzunluğunun çocuğun cinsiyet kavramında sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum ama artık bu konuda acabaya düştüm. Ben yanlış mı yapıyorum diye
Biri dedi ki kız mı istiyordun. He kız istiyordum olmadı ben de saçlarını uzattım böyl evde elbise bile giydiriyorum çünkü ben psikopatım dedimYıl olmuş 2021 hala uzun saçın unisex olduğunu kabullenmiyorlar. Sanki çocuğa farklı bir cinsiyet rolü yüklenmiş gibi manasız tepkiler veriyorlar.
Bence kimin ne dediğini hiç umursama. Hem o güzel saçlara nasıl kıyabilirsin ki :)
Kreşinde saçlrı uzun arkadaşı var. Zaten öyle dalga geçmeye müsade etmiyorlar. Kreşten yana şanslıyım şükür.Biraz daha aklı erince kendisine sorarsınız bence ama şimdi sizin istediğiniz gibi olacak tabiki saçı.
Bir tanıdığımında çocuğunun saçı uzundu kreşte dalga geçiyorlar diye küçücük çocuk çok içlenip saçını kestirmek istemişti mesela.
Böyle durumlar da yaşanabiliyor.
Sizinki henüz küçük ama kararını kendi verebilecek düzeye geldiğinde ona sorarsınız.
CalcimmSende iyi biliyorsun ki millet konuşurda konuşur. Oğlun eğer halinden memnunsa bence hiç takılma.
Not: Kitapları bitirir bitirmez ferciferdeyim.![]()