Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün akşam gideceğimi yazmıştım gittik ve aldııık aslında braun es2 vardı aklımda ama philips 130dan 90a düşünce braun da 140 yetaale olunca ee ben de evde sadece kocacim için kullanıcam için 50 yetale fazla vermiyim zaten herkes de philipsden gayet memnun diye düşünerekten philips aldım aklıma takılan tek durum braundaki ion olayıydı yani elektriklenmeyi önlemesi ama philipsi denedim akşam gayet başarılıydı o konuda.
benim saçlarım çok kıvırcık ve de belime kadar ve de elektriklenir böle tarasan ama hiç köpük müpük kullanmadan denedim elektriklenme olmadı çok şükür. Ayrıca ince plakalılardan aldımki bukle de yapabiliim

merhaba arkadaşlar...yazılarınızı okuyorum ve takip ediyorum...sinbonun shd-2672 ve shd-2668 i var. bunlar hakkında bi bilginiz varmı?hangisi daha iyi.?benm saçlarım hafif dalgalı. çok pahalı bişiy almak istemiyorum. 40-50 ytl civarı önerebileceginiz başka markalar var mı?tşkler.cvplarınızı bekliyorum :)))

Canım ben shd-2668 modelini kullanıyorum 2 aydır.Saçlarım aslında düz fakat uzadıkça omuz hizasında inatçılık yapıp dışa kıvrılmaya başlamışlardı onun için kullanıyorum ve memnunum.Bu modelin ısı ayarı var,çabuk ısınıyor,fiyatı da oldukça uygundu (20YTL civarındaydı) onun için tercih etmiştim diğer model hakkında fikrim yok a.s.

arkadaşlar anladıgım kadarıyla herkesin kafası karısmıs düzleştirici konusunda
ben deneyerek karar verdim PHILIPS HP 4667 INFLUENCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
modeli alıcam

fiyatlar 80-90 arası degisiyor..

remington cok pahalı..yukarıda verdigim modele es deger olanı 130-140 ytl
babyliss de dusunulebilir ama bence philipsss

ben sadece internetten mi yoksa magazadan mı alayım karar veremedim..magaza fiyatlarını bilmiyorum

ben phılıpsın dijital ekranlı modelini kullanıyorum 205 derece gayet ii sonuç elde ettim

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=2921404&postcount=398

Bende bunu aldım canım işine yarayabilir belki fiyatı da uygun yerimseniben Sinbo alacağına raks al sinbonun çok kötü olduğunu söyleyen birçok kişi var sitede a.s.

babiyles dıe bı marka var ben kullanıorum yeedı yıl garantısı var ayrıca cok hos ve pratık ısısı cok yuksek oluo ve fazla kırmıo ısteye gore ayarı var 120 ytlye almıstım tavsıye edrım

peki hiç shd-2672 kullanan varmı?bilgisi olan varmı.değişik bi şekli var...

eger guvendiğin biriyse al ama magazadan al bncesengözlerimebaksanab

bende almak istiyorum ama braun 'un yeni çıkmış bi düzleştirici var iyon özellikliymiş..seramikmiş iç kısmı o yüzden saçı yakmıyomuşş.alıp da kullanan varmı?memnunmusunuz???

bende almak istiyorum ama braun 'un yeni çıkmış bi düzleştirici var iyon özellikliymiş..seramikmiş iç kısmı o yüzden saçı yakmıyomuşş.alıp da kullanan varmı?memnunmusunuz???

Cnm bende uzun bi araştırmadan sonra düzleştirici aldım. Braun gerçekten çok güzel iyon etkili seramik kaplama digital göstergeli 200 dereceye kadar ısınıyo fakat bana çok pahallı geldi piyasada 140 Ytl civarında benneyaptımki benim aldığım ürün rowenta digital gösterge hariç aynı özelliklere sahip 79 Ytl memnun kaldığımıda ekleyim ve okadar çok para vermediğim için mutluyum sengözlerimebaksanab artık takdir senin yinede

Son düzenleme:
:1hug:QUOTE=yarennkara;3216780]bende almak istiyorum ama braun 'un yeni çıkmış bi düzleştirici var iyon özellikliymiş..seramikmiş iç kısmı o yüzden saçı yakmıyomuşş.alıp da kullanan varmı?memnunmusunuz???[/QUOTE]

BRAUN ESS canım seramik tabakalı ve saçı yakmıyo ve çok kısa sürede dümdüz yapıyo:dance:istersen dalga da yapabiliyosun:icecream:hemde tek aparatlaaa.walla ben alalı 1 ay oluyo sürekli kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim:1hug:

kesinlikle katılıyorum 2 hafta önce aldım fiyatı 140 YTL saçlarımı yapıp nikaha gittim herkes kuaföre gidecek zamanı nerden buldun dedisırnaşık şeysırnaşık şey
isterseniz dalgada yapabiliyosunuz harika yapıyo saçları
daha önce 2 tane daha almıştım saç düzleştirici ikisinide beğenmdedim kuzenlerime verdim umudumu kesmişken keşfettim bu makineyi süper ötesi sırnaşık şey

ben 1 ay önce 119 ytl ye almıştım gerçekten çok iyii şu dalga yapmayı da becerebilsem çok iyi olacak,,alırken ordaki bayan denemişti çok hoş olmuştu

Merhaba,bende uzun bir araştırmadan sonra PHILIPS HP 4667 INFLUENCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ aldım ve memnun kaldım,benim saçlarım kalın telli ve gür olduğu için plakaları geniş olan bu modeli seçtim,diğer modellerin plakaları daha dar olduğu için saç düzleştirmek zaman alıyor,Philips'in bu modeliyle saçlarım kısa sürede dümdüz oluyor,özellikle saçları gür olanlara bu modeli tavsiye ediyorum.

braun iyon özellikli olanı kullanıyorum 10 dk düzmdüz
zaten saçım düz ama en etkili o olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…