Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar banada arkadasım hediye almıstı gecen dogum günümde aylardırda kullanıyorum cokta memnunum ısı ayarı var sacına göre ayarlıyorsun KİNG beauty K-37 sanırım magaza fiyatı 55 ytl ben memnunum tavsıye ederım :)

bende rowenta elite lissima lonic kullanıyorum ....dalgalı saçlarımı 10 dk da düz yapıo =) ....

ben yaklaşık 2.5 yıldır philips kullanıorum ilk çıktığı zamanlarda almıştım hatta ve her banyodan sonra düzleştiriyorum artık alışkanlık gibi bişi oldu.Bir süre sonra saçlar da alışıyor düzleşiyor zaten.Ama çok önemli bir sorunum var ki saç düzleştirici kullananların hepsinde er geç olcak.Saçlarım uzamıyor ve nedeni düzleştirci saçlarımı kırıyor,uçları beyaz beyaz oldu ve ordan kopuyor Kuaföre sordum serum kullan dedi avondan bir serum aldım 2 aydır kullanıyorum ama işe yaramıyor,bide lorealın varmış onu da alcam fiyatı biraz pahalı ama,bu durum moralimi çok bozuyor saçımı kestirmekten korkar oldum çünkü 1 yıldır aynı boyda :teselli:

ben rowenta CF 7132 aldım ve herkese tavsiye ederim dünyanın parasını dökmeye hiç gerek yok iyon özelliği var 200 dereceye ısınıyo ve seramik plakları hem saça parlaklık veriyo hemde yakmıyo ayrıca ısı ayarı sayesinde saç tipinize göre sıcaklığı ayarlayabiliyosunuz tüm tefal mağazalarında satılıyo fiyatı 79 Ytl çok çabuk ısınıyo düzleştirmenin yanısıra katlarınıza dalgada verebiliyosunuz

Son düzenleme:
Kızlar bende saç düzleştirici alıcam. Braun'da karar kıldım. Herkes ES2'nin çok iyi olduğunu söylüyor. Ama fiyatı biraz tuzlu geldi bana :)) Aynı zamanda ES1'de varmış. Onun fiyatı hepsiburada'da yarı fiyatına düşüyo nerdeyse. Yani ES2 130 ytl iken ES1 50 ytl. Acaba ES1 nasıl?? Kullananlar varsa nolur paylaşsın bizimle...Eğer iyi derseniz onu alıcam bide lütfen kestane kebap acele cevap sırnaşık şey çünkü hepsiburada'da indirimli ES1 baya düşmüş eğer iyi derseniz onu alıcam... :uhm:

bende dün 'Philips HP 4667 SalonStraight Pro XL' aldım.bugün denedim.çok güzel.benim saçlarım uzun bu ürününde kocaman seramik başlıkları var.çok rahat kullandım.ısı göstergesi fln var istediğin gibi ayarlıyosun.saçımın düz olmasından daha çok sağlıklı kalması önemli benim için. tavsiye ediyorum sizlere de..a.s.

arkadaşalr philipsin hp 4638 ini kullanan arkadaşlar varmı?nasıl memnun musunuz?saçı nasıl yapıyo?kabarıyomu???????

ben fakirin liona adlı düzleştiricisini kullanıyorum, çok memnunum.

philips in 4638 mi braun un es1 mi yoksa arzum fortuna mı daha iiyi sizce yarın almak istiyorum. yardımcı olur musunuz?????

fakir in kullanıyorum bende çok memnunum tek geçerim kızlar seramik kaplama saçları yakmıyor ayrıca lülede yapabiliyorsun saçı etrafında dolayınca. Gören arkadaşım almak istiyor aynısından tavsiye ederim

Son düzenleme:
braun es2 kullanıyorum çok memnunum dümdüz yapıyor ion-shine ı var elektriklenme olmuyor ve parlıyor :)

herkese slmlar...arkadaşalr ben braun ve philips arasında kaldım. biraz önce bi alışveriş merkezine gittim ordaki bayan bana braunun ess sini önerdi. 80 ytl ymiş kampanyadaymış...philipsinde hp 4647 ve hp 4638 modellerini düşünüyodum ama braunun da bu modeli indirimdeymiş kararsız kaldım.sizce hangisini tercih ediyim.pazartesi almayı istiyorum.yardımcı olursanız çok ii olcak benm için...bide iyon özelliği çok işe yarıyomu?(benim bi philips düzleştiricim vardı 45 ytlye almıştım taraklı gibiydi tam bi faciaydı.şimdi halen satılıyo bi çok yerde gördümde ,arkadaşlar sakın onun semik tabanına bakıp almayın bence.sinbolar bile ondan güsel yapıyo.....)

ee msn54 sende sınbo var mı guzel mı ? ben de alayım dıyorum 20-25 lıraymıs bakamadım daha bı yere

arkadaşlarımda vardı onlardan bikaçkez kullandım.aslında güzel düzleştiriyo.onların saçları düzdü ve dümdüz oluyodu ama benim saçlarım incetelli ,dalgalı olduğu için saçlarımı yaptıktan 2 saat sonra kıvrılmaya başlıyodu. bu arada bana yardım edebilecek öneride bulunabilecek kimse yoook muuu????

Arkadaşlar es1 mi yoksa es2'mi daha iyi size göre?? Fiyat farkı çok olduğu için kararsızım. Lütfen yardım edin...

Ben sınbo seramik aldım en düşükte uyguladım sacıma daha tek sefer kullandım sonuc sasırtıcı!!
fön makınesıyle saatlerce yapamadıgımı bu sınboyla yaptım reklam gıbı oldu

umarım bozulmaz dışa dönmez ya da yarın bı gun uf ugrasamıcam demem, saçı böle hafıf sertlestırıyo bır de parlak ve yumusak, lazer mı yapıyosa ne yapıyosa acayıp oldu anlamadım

guzel wala 20 lıraya aldm kampanyalıydı, tavsıye ederım

braun ess kullanan var mı?ionlu mu?nasıl memnun musunuz?

3model arasında kaldım,
1- remington s1031 : teflon aban ve lecd ekranı hoşuma gitti
2- babyliss 2088 : iyon özelliği ve çok şık olan çantasını beğendim
3- braun es2 : lcd ekran ve iyon özelliğini beğendim

bu modellerden kullanıp memnun olan varmı? çok kararsız kaldım hangisini alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…