Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün braun ess aldım. ve hemen denedim çok memnun kaldım.....

??????????????kullananlar nerdesiniz...

ben de bu 3 markadan birini alacam.modele karar vermedim ama.buraya cvp lütfeeeeeeeen

kızlarrrrrrrrr çok mutluyum :dance:
ben braun e1 serisini bir buçuk yıl oldu alalı çok beğenerek kullandım
geçen hafta tatile gittiğimde eskişehirde düzleştiricimin fişe takılan yerinden ateş çıktı ve seramik bölümüde acayip derece koktu ve bozuldu, sanırım elektrik akımı ileilgiliydi çok üzülmüştüm 75ytlye almıştım :bbo:
2yıl garantiside vardı babama aldığımız yere götürürmüsün servisi vardır belki dedim babamda götürdü ne zaman aldınız demiş babam bilmediği için 5yada 6ay oldu demiş sırnaşık şey
adam garanti bölgesini imzalamamıştı 3üncü aya imza atmış hem garantiside uzadı
sonra servise vermişler işte düzeltememişler yeni bi tane daha verdiler öbürünü çok yıprratmıştım çünkü kötü kullanıom açılıp kapanan düğmeside hep açıkta kalmıştı fişten çekiodum kapatmak için yani şimdi yepyeni bir braun e1'im var ya çoooooooooooooooooooooooooook mutluyum :lepi:
nie mi yazdım :1shok:
sadece paylaşmak istedim gamyoncuiremsu

remington istiyorum aslında.çünkü tabanı teflon,seramik ve tournalin. elektriklenme önlüyormuş,parlak yapıyormuş,yıpratmıyormuş.ama daha önce bu marka ile ilgili hiç ürün kullanmadım.bide istanbulda servisi pek yokmuş sanırım.ondan tereddütteyim

ben braun es2 kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye edebilirim saçım fön sonrası hem yumuşacık hem parlak

ben bunu kullanıyorum philipsin....2sene falan oluyor sanırım.....benim saçlarım çok gür ve dalgalı ama mükemmel düzleştiriyor...

# LCD ekran - LCD ekran seçtiğiniz ısıyı gösterir ve düzleştiriciyi daha ne kadar kullanabileceğinizi belirtir.
# Dijital ısı kontrolü - 110-205ºC arasında butonlarla ısıyı artırabilirsiniz, böylece saçınızdaki dalgaları gidermek için en uygun ısıyı bulabilirsiniz.
# Ekstra uzun seramik plakalar - Altın sarısı renkte seramik kaplamalı plakalar saçınızda düzgün bir şekilde kayarken, ısıyı anında ve eşit bir şekilde dağıtır.
# Kısa sürede ısınma - Saç düzleştirici 30 saniye içinde düzeltme işlemine hemen başlayabilirsiniz.
# Karışmayı önleyen döner kablo
# 1 saat sonrasında otomatik kapanma
# Dünya çapında kullanım için çift voltaj
# Mat krom yüzey
# Kordon sarma
# Asma Halkası

bende bunu kullanıorm fiyatıda çok uygun ayrıca 230 dereceye çıkıo ve harika bi ürün BABYLİSS

Seramik & Tourmalin kaplı plakaları ile saçlara zarar vermez
Profesyonel
Isı ayarlı (120 – 230 ºC)
15 sn’de 100 ºC, 1 dak.’da 230 ºC’ye ısınır,
Tek harekette mükemmel
düzleştirir !!!

ben de bundan kullanıyorum çok memnunum:lepi:

Arkadaşlar braun da yabana atılmaz çok güzel bir makina teflon yüzey dümdüz yapıyor benin saçlarım dalgalı ve çok ince hiç yakmıyor bilginiz olsunsengözlerimebaksanab

bende bu markayaı kullanıyorum saçlarım dalgalı harika yapıyor inanın tavsiye ederim...

buyrun BRAUN ES2 şakkıdı
1,5 yıldır kullanıyorum:içelim:

Son düzenleme:
söyleyebileceğim tek şey var en iyiside olsa kesinlikle düzleştirici kullanmayın ben 1 yıl kullandım ama çoook acayip derecede çok pişmanım güpgür capcanlı saçlarım vardı düzleştiriciyi kullanırken çok güzel oluyodu dümdüz yapıyodu ama zaman geçtikçe saçımın azaldığını farkettim şimdi asla kullanmıyorum saçlarımın yarısı gitti valla hem çook inceldi güogür kalın telliydi saçlarım şimdi incecik cansız ve seyrek hiç gerek yok doğal saçınızı kullanın derim ilerde insan pişman oluyo

remington kullanıcıları nerdesiniz?

remington kullanıcıları nerdesiniz?

burdayız:teytey:süper benimki üzerinde mor yapraklı çiçekler olan gri renkte bir modeli...remington cidden kıvırcık sacı bile düzleştiriyor biz iş yerinden 5 kişi almıştık indirimli 100 ytl.fön parası vermeye gerek yok ...260 derece ve saçı yakmıyor zaten bu konuda ödüllüymüş...bi de arkadaslar taragıyla kullanmak lazım tarayarak yapıcaksınız ki sac karışık olmasın ...a bi de süper bukleler yapıyor kuaförüm gösterdi böyle bir özellği de varmış.

Ben de remington kullanıyorum.
Seramik, teflon, bir de touleron mu ne öyle bişey.
Çok memnunum, tavsiye de ederim.

şuan 2 model arasında kaldım
braun es2:herkesin bildiği marka. fakat yanlız seramik kaplama.bu nedenle elektriklenme ve saçı yıpratma olayı var

remington s9901: pek bilindik marka değil.ilerde servis gerekirse problem olur diye düşünüyrum.seramik,tourmalin,teflon kaplama.saça kesinlikle zarar vermiyor. ayrıca plakasının ömür boyu garantisi var

bende PHILIPS in satinel ice epilatörünü aldım yanında hediyesi olarak PHILIPS in saç düzleştiricisini verdiler çok harika bişi bi kere geçmek yeterli oluyo kullanma talimatlarını da bilmek lazım mesela yeni yıkanmış saça şekil vermek kolay oluyor ama o şekil kalıcı olmuyor saçın en az bi günlük yıkanmış olması daha güsel tutmasını sağlıyo şeklin ben uyguladım memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…