herkese slmlar...arkadaşalr ben braun ve philips arasında kaldım. biraz önce bi alışveriş merkezine gittim ordaki bayan bana braunun ess sini önerdi. 80 ytl ymiş kampanyadaymış...philipsinde hp 4647 ve hp 4638 modellerini düşünüyodum ama braunun da bu modeli indirimdeymiş kararsız kaldım.sizce hangisini tercih ediyim.pazartesi almayı istiyorum.yardımcı olursanız çok ii olcak benm için...bide iyon özelliği çok işe yarıyomu?(benim bi philips düzleştiricim vardı 45 ytlye almıştım taraklı gibiydi tam bi faciaydı.şimdi halen satılıyo bi çok yerde gördümde ,arkadaşlar sakın onun semik tabanına bakıp almayın bence.sinbolar bile ondan güsel yapıyo.....)
kızlar cok merak ediyorum. ben bu düzleştiricilerden kullanıyorum ve saçımda yıpranma olmadı normalden fazla diyen var mı? yani bakımını yaptıktan sonra yanma kırılma olmuyor diyenler?? çünkü bu şeyler ütülerle aynı işlevi görüyor. hatta okadar uçuk ayarlardan başlıyor ki ısı ayarları. evdeki ütüler daha düşük ayarla çalışabiliyor yani üstelik teflon seramik taban ütümüz bizim naniknanik
Hani modeli 50 ytl ye düşmüş canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?