Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben kesinlikle simbo ürünlerini hiç önermiyorum. Çok dandik. Bir seti vardı güya maşa falan yapıyor ısısı yok birşeyi yok 1 kere bile kullanamadım.

200 C'ye kadar ısınıyor şakkıdı ben saçlarım dalgalı&kıvırcık olmasına rağmen 90ı geçmiyorum.. Seramik de olsa sıcak ne de olsa

Ben sürekli 200 de kullanıyorum. Şimdi bu soruyu soracaktım. Acaba benim saçlarım bu yüzden mi çok yıpranıyor? Peki 90 da kullanıldığı zaman etki eder mi? Kıvırcık saça etki ettiğine göre düz saça hayli hayli etki eder kafamçokkarıştı. Şimdi kafam iyice karıştı. 200 de bir seferde geçiyorsam örneğin 90 da bir kaç sefer geçmem gerekecek. E bu şekilde de kırılıp yanacak saçlarım. Bir fikri olan varsa lütfen yazsın.

katılıyorum biri aydınlatsın bu konuda benim saçlarım dalgalı kaç derece kullanmam gerekir bu arada braun es2 kullanıyorum

Arzum Lastro kullanıyourm fena değil ama bu arzum lastro saç düzleştirici seramik kaplı mı?Bilen var mı?

Ben Remington s 2005 saç düzleştiricisini kullanıyorum harika herkese öneriyorum arkadaşlar.Tasarımıda çok şirin

selam kızlar . Bende braun es2 almayı düşünüyorum. Nette fiyatları daha uygun dışarıya göre ama ben güvenip alışveriş yapamıyrum netten alan arkadaşlar varsa satış sonrasında problem yaşadılar mı acaba?

ben braun es2 yi netten almadım ama nette 90 ytl olduğunu söyleyince indirim yaptılar =)

merhaba bende saç ütüsü kullanıyorum benimkide simbo ama ısı ayarlı ben memnun kaldım hemde saçım kolay düzleşmiyordu çok dalgalı bunun birde dijital olanları var daha iyi diyorlar

Bende Rowenta Lissima kullanıyorum..Çok memnunum..gerçi başörtülü olduğum için çoook sık kullanmıyorum.ma kullandığımda güzel sonuç veriyor..Benim saçlarım dalgalı ama biraz kıvırcığa yakın...
tabiiiki kuaför fönü gibi olmuyor ama gayet güzel düzleştiriyor..

Selam kıslarr bende braun saç düsletştiricisini kullanıyorum fasla vakit harcamadan çok güsel düzleştiriyor parlaklık katıyor kuaförden çıkmış gibi oluyorr ben çok memnunum sisede tavsiye ederim :dance::dance:

bende braun kullanıyorum ess. harika...kısa zamanda dümdüz oluyo ve hiç bozulmuyo...

Benim saçlarım zaten dümdüz doğuştan ütülü bir ara bakmıştım dikkatimi çekmişti saç düzleştiriciler sengözlerimebaksanab
aşşgumm da gitmiş tanışma yıldönümümüzde bana SaçDüzleştirici almışkafamçokkarıştı:roflol::roflol:.. Süs diye duruyor öyle...Onun saçları da mubarek kıvır kıvır bonusum benimm en iyisi mi ben datlumun saçlarını ütüliiyimmm :dance:

Maşayla değiştirseydin keşke sırnaşık şey

cok guzel oluyor olmasinada saclari cok yipratiyor yakiyor ama yinede benim saclarim cok kivirciklasiyor uclari mecburen kullaniyorum yinede acil biryere giderken cok guzel bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…