Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben phlips kullanıyorum bir daha yıkayana kadar bozulmuyo -- şimdiye akadar aldıklarımın en iyisi babylisside denedim yaktı saçlarımı :S phlips inde ısı ayarı var ama ne kadar açarsam açiiim yanmıyor saçlarım :)
tek sorunum :S
nedense ertesi gün hiç yağlanmayan saçlarım yağlanmaya başlıyo :SS
onn dışnda kuaföre bile gerek yok
ben 5 dkkada hallediorm
ne alırsanız alın mutlaka PROFÖSYÖNEL olsun deyip alın VE hatta aldığınız yerde önce bi deneyin [/COLOR]

bende braun kullanıyorum iyon teknolojisi olandan iyiki kıymışım parama çok memnunum ...

harbi kafam karıştı babyliss buharlı pro 230 mu yoksa remington mu remington parlatıo falan demişsiniz, açıkçası babyliss çok pahalı, bi karar veremedim :1no2:

harbi kafam karıştı babyliss buharlı pro 230 mu yoksa remington mu remington parlatıo falan demişsiniz, açıkçası babyliss çok pahalı, bi karar veremedim :1no2:

Babyliss pro230 var bende, ancak iyon ve buhar özelliği yok, tek kelimeyle muhteşemm...
Senin söylediğin biraz pahalı ama gerçekten değer, sürekli kuaförden çıkmış gibi oluyorsun...a.s.

kıslaaaar sac duzlestırme makınasıyla saclar kıwırcık da yapılabılıomus nasıl yapılıo:uhm::uhm:
Ben de pek yapamıyorum, ama bazen başarıyor gibi oluyorum..Maşanın yerini tutmuyor yalnız...
Ayrıca düzleştiriciyle lüle yaparken, saç üzerinde bekletme süren daha fazla olduğu için (Düzleştirirken hemen kaydırıyorsun) saçlar yanabilir, yöntemini öğrensen bile dikkat et saçın yanmasın...a.s.

yaklaşık 1.5 yıldır braun kullanıyorum. saçlarım dalgalı ve bana 140 derece yetiyor. sabah yapıp dışarı çıkıyorum akşama kadar bozulmuyor. tek kötü yanı sürekli yaptığımdan saçlarımın kırılıyor olması.
sırf bu yüzden kaç kere kestirmek zorunda kaldım. hiç bir zaman da vazgeçmedim. inat bu ya:)

Son düzenleme:
kıslar arkadaşımın düzleştricisinden alcam fakir liona saç düzleştirici fiyatı çok uygun 22 ytl etkili we uzun süre düz kaldı benim saçım.:1rolleyes:kendimede alıcam.seramik ztn saça pek zarar wermio tawsiye ederm.a.smarka olmadığından tereddt ettm fln ama kullandktan sonra fikrim deişti philips var benim 110 ytl almştm bozulduu garanti kabul etmediklava: onun yerini tutcak bence dümdüz olduu saçımmhihoyyyt

yok hiç bir düzleştirici bnm saçımı düzeltemio saçlarım bi havalanıo tamam herşey bitti.anca ütü düzleştirio.o da saçımı yakıo.napcam bn bu saçlarla ya

ben de braun es1 kullanıyorum...süper bence..tavsiye ederim...eğer dalga yapmam ben diyorsanız braun es2 yerine es1 alın..çünkü arada 40 ytl filan oynuyo sanırım..bi farkı yok düzleştirme bakımından..

ben de braun es1 kullanıyorum...süper bence..tavsiye ederim...eğer dalga yapmam ben diyorsanız braun es2 yerine es1 alın..çünkü arada 40 ytl filan oynuyo sanırım..bi farkı yok düzleştirme bakımından..

canım ya bende es2 ye bakıyodum almak için ama biraz tuzlu geldi fiyatı.. annemde tutturdu es1 al diye daha az para ver diyo.. ona göre tüm düzleştiriciler aynıymış... bende kararsız kalmıstım.. hafif dalgalı sacları yatıstırıp düzleştiriyomu cidden...

benim saçlarım da dalgalı..çok uğraşmamama rağmen bu kadar düzleştirebiliyo...umarım yardımcı olmuştur...ben çok memnunum şahsen...bu da ısı ayarlı ayrıca..dediğim gibi bukle yapmıyo sadece

mütişsin ya... ama nedense ben haksız cıktım anne haklı cıktıkaydirigubbakcemile3

evet fazla para vermeye gerek yokmuş direk braun es1 almak yeterli..:1hug:a.s.

bu arada braun es1 almak isteyenler,XXXXXXXXXXXX da yarı fiyatına satılıyo, kampanyada(43 ytl filan sanırım)..hem de taksitli...(site ismi vermek yasak değildir umarım) şimdi baktım temin edilemiyormuş..(kusura bakmayın arkadaşlar yanlış bilgi vermiş gibi oldum ama bi kaç gün öncesine kadar fiyatı dediğim gibiydi ama es2 almak isteyenler o da indirim de..son 3 gün:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yardımcı olabildiysem ne güzel SeksiSinek:icecream:

kızlar aranızda hiç ROWENTA LISSIMA IONIC CLIP PRESS kullanan var mı?eğer varsa iyi mi önerir misiniz?(bu arada eğer önceden soran olduysa gerçekten özür dilerim okumadım çok meşgulüm bu aralar=(

canım bende ütü yapıyordum saç düzleştirici aldım hani şu iyon etkili olandan braun ama hiçbişi ütü gibi güzel yapmıyor

babyliss én güzéli.. fakat,yaz mevsimindé düzléştirirkén çok térlémékté mümkün =)

ya kızlar saçlarınızın arkalarını nasıl bu kadar güzel yapıyosunuz bi anlatırmısınız.Ben hiç güzel yapamıyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…