Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1-saçını alt ve üst olmak üzere ikiye ayırıyosun
2-dişli tokalarla üstteki saçlarını başının üzerine tutturuyosun
3-sonra alt saçlarından ne kadar istersen o kadar tutam alıp düzleştiriosun
eğer alttaki saçlarım karışmasın dersen düzleştirdiğin ve düzleştirmediğin saçlarını ayırmak için tokayla tutturabilirsin =)

pro230 serisidir. Onun iyon ve buhar özellikli olanı daha makbuldur. Bendekinde bu 2 özellik yok, o haliyle bile muhteşem...a.s.

internette araştırdım ve 2 tanesi arasında kaldım:*Pro230 SERAMİK&TOURMALIN bi de PRO230 ST88E(bu iyonik olanı)
hangisini almalıyım?:uhm:

çok teşkkürler peki o topladığımız üst saçlar nolucak =) kusura bkmayın ben çok uuzn bi süredir dalgalı saç kullanırdım yani hiç işlem yapmazdım dalgalı zaten saçlarım..ama artık düz saç istiyoruruumm =)

bu sanırım işin zor kısmı,gıcık kısmı da diyebilirsin=)alttaki saçların bitince hepsini tokayla tuttur(ben toka izi çıkmasın diye dişli tokayla tuttururum ama lastikle de tutturabilirsin.lastikle tuturursan en son toka izini silmek için düşleştiriciyle hemen bi üstünden geçersin)sonra yine üstteki saçlarını tutam tutam düzleştir.üstteki düzleştirdiklerini de kafanın üstünde tutturursun veya alttakilerle birleştirirsin
umarım yardımcı olabilmişimdiryerimseniben

Arkadaşlar bende braun es2 düzleştirici var çok güzel yapıyor fakat benim saçlarım dalgalı sayılır düzleştirdikten 1-2 saat sonra hemen bozuluyor o güzel halinden eser kalmıyo saçımlamı alakalı bilmiyorum ama düzleştirmenin bozulmaması daha kalıcı olması için ne yapmalıyım ?

braun ES2, şiddetle tavsiye edilir.... gerçekten yıllarca araştırıp aldım desem inanmazsınız.. ama kesinlikle buna değdi..

yaa bnmkinde bi sorun oldu çok memnundum ama yine aynısını mı alsam..remigtondu..babyliss için çok iyi diyolar..ne yapsam ki..

Bende aynı iki marka arasında kalmısdım, amadenedim remington dahaiyi sonuç verdi bende remington s9902 modelini aldım tavsiye ediyorumm..ayrıca süperde dalga yapabiliyosun..a.s

canım saçını sakın ütüleme zamanla yandığını anlarsın ayrıca düzleştirice sakın kullanma oda yakar saçını sonra sonra fön tutmaz saçın yanık kokar ve süner sana kuaför tavsiyesi sakın kullanma

bende de aynı sorun vardı PHILIPS en son modelini aldım üzerinde salonstraight Pro xL YAZIYO 200 E KADAR ISI KAPESİTESİ VAR KENDİN AYARLIYOSUN AMA HARİKA HİÇTE UĞRAŞTIRMIYOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM

kızlar yüzümü yaktım düzleştirici yüzünden ya :S:S

nasıl geçer:

üff ya:S:S

canım ya bende kaynarsuyla yakmısstım yuzumu 15 gun fılan oldu sımdı masallah hıc ız leke yok bır suru yanık ılacı kullandım anca gectı ız bırakmayan bır ılac var ıstersen ısmını vereyım bıraz pahalı ama

BABYLISS gerçekten ama gerçekten çooooook iyi.öyle bir düz yapıyor ki kuaförde çektirdiin fönden daha düz oluyor saçların.ben bir de saç düzleştiricileriyle arası kötü olan biriyim.ben düzleştiriciyi severim ama düzleştirici beni sevmez....ama babyliss beni sevdi saçlarımı çooook güzel yapıyor beni mutlu ediyor:teytey:tavsiyenin babasını ederimsengözlerimebaksanab

bende düşünüyorum ama kararsızım, sizce braun es2 mi remington s1031 mi? benim gönlüm braun es2 den yana ama biyerdede diyolardıki,brauna iyi diyenler remingtonu hiç denememiş heralde diyoolar, remingtonun bu modelindede ion varmı,her ikisinide kullanmışlardan yorum bekliyorum lütfeeen :)

arkadaşlar bende philipsnkini kullanıorummm..çok menununm yani çok güzel düzleştrio ama arkdaşalr kendinzi sakın fazla kaptrmayınn saçları çokkk döküoo ve çokkk kırıoo..lütfen dikkat edinn kaş yapıim derkn sçlarınzdn olmayn=)

ben babyliss düzleştirici kullandım ve hiç memnun kalmadım. zaten saçım fön tutmuyor, bu yüzden de olabilir, ama uzun süre uğraşmanız lazım düzleştirmek için.

bende philips in düzleştiricisini kullandım,harika bi alet..fakat sık kullanıldığı zaman saçlar yanıyor,kırılıyor.çok yıpratıyo yani.ayda bi kere falan yapmak lazımkaydirigubbakcemile5

ben sana remingtonu tavsiye edrim ben onu kullanıyorum mükemmel sonuç veriyor.başka marka kullanma bence ben denedim bi sonuç vermedi emin ol memnun kalacaksınhihoyyyt

ben es2 kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim

Bende Braun es2 kullanıyorum ve çok memnunum. Aynı kuaförden çıkmış gibi oluyor ve saçta çok parlak duruyor. Ancak daha çok yeni aldığım için şu an tek başıma yapamıyorum.Ancak düzleştiricinin iki kötü özelliği var:
1. Saçları çok kırıyor
2. Çabuk yağlandırıyor

Eğer düzleştirici alıcaksanız malesef bunlara da göz yummanız gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…