- Konu Sahibi limonatam
-
pro230 serisidir. Onun iyon ve buhar özellikli olanı daha makbuldur. Bendekinde bu 2 özellik yok, o haliyle bile muhteşem...a.s.
1-saçını alt ve üst olmak üzere ikiye ayırıyosun
2-dişli tokalarla üstteki saçlarını başının üzerine tutturuyosun
3-sonra alt saçlarından ne kadar istersen o kadar tutam alıp düzleştiriosun
eğer alttaki saçlarım karışmasın dersen düzleştirdiğin ve düzleştirmediğin saçlarını ayırmak için tokayla tutturabilirsin =)
bu sanırım işin zor kısmı,gıcık kısmı da diyebilirsin=)alttaki saçların bitince hepsini tokayla tuttur(ben toka izi çıkmasın diye dişli tokayla tuttururum ama lastikle de tutturabilirsin.lastikle tuturursan en son toka izini silmek için düşleştiriciyle hemen bi üstünden geçersin)sonra yine üstteki saçlarını tutam tutam düzleştir.üstteki düzleştirdiklerini de kafanın üstünde tutturursun veya alttakilerle birleştirirsinçok teşkkürler peki o topladığımız üst saçlar nolucak =) kusura bkmayın ben çok uuzn bi süredir dalgalı saç kullanırdım yani hiç işlem yapmazdım dalgalı zaten saçlarım..ama artık düz saç istiyoruruumm =)
yaa bnmkinde bi sorun oldu çok memnundum ama yine aynısını mı alsam..remigtondu..babyliss için çok iyi diyolar..ne yapsam ki..
arkadaşlar ben normalde saçlarıma ütü yaparak düzleştiririm ısısını iyi ayarladıpğım için saçlarım yanmıyordu ayrıyetten bakımınıda yapıyorum zaten. ama bu sıcaklarda ütüleyemiyorum çok bunalıyorum zaten hamileyim çok zor oluyor. bir ara simbo marka saç düzleştirici aldım orda burda dandik küçük mağazalarda alışveriş yerlerinde satıyorlar fiyatıda 10ytl idi. aldığıma çok pişman oldum ütü yaptığımda ki gibi sonuç alamadım nedense ısısı yetmiyor gibime geldi iğrenç bir makinaymış. şimdi şöyle kaliteli düzleştirici arıyorum fiyatı hiç önemli değil saçıma değdirdiğim anda dümdüz kaymak gibi yapmasını istiyorum sizlerin kullandığı yada önerceğiniz bir düzleştirici markası varmı hemen almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
kızlar yüzümü yaktım düzleştirici yüzünden ya :S:S
nasıl geçer:
üff ya:S:S
bende düşünüyorum ama kararsızım, sizce braun es2 mi remington s1031 mi? benim gönlüm braun es2 den yana ama biyerdede diyolardıki,brauna iyi diyenler remingtonu hiç denememiş heralde diyoolar, remingtonun bu modelindede ion varmı,her ikisinide kullanmışlardan yorum bekliyorum lütfeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?