Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kızlar saç takıntılı biri olarak bende düzleştirici almaya karar verdiğimde bende burdaki yorumlara bakarak karar vedim dışardada bikaç yere sordum ençok satan babyliss ve rewington dediler..ben genelde burdaki yorumları okudum babyliss harika dediler bende aldım..
ama hiç memnun değilim
herkesin saç yapısı farklı herkeste farklı şekilde etki gösteriyor..
size tavsiyem illaki arkadaşlarınızda vardır zaten enfazla 4 marka vardır arkadaşlarınızdan alıp deneyin sırayla bulun herbi markadan..mesela aldığınız yer tanıdıksa denemek için veriyolar..deneyin hangisi sa.ınızı daha güzel yaptıysa onu alın...he birde kıvırcık saçlılar için önce fön çekin üstünden düzleştirici uygulayın

Kızlar Remington dan şaşmayın derim. Saçları kesinlikle kırmıyor,yakmıyor. Buharlı. Kesinlikle verdiğiniz parayı hak ediyor. Elmas ve seramik kaplamalı ÖMÜR BOYU garantili. Bence kendini kanıtlamış ürünler almalıyız. Benim saçım kuru,ince,yıpranmış boyalı havuz deniz ne ararsan var. Artık kuaföre gitmiyorum Bu kadar yani...

arkadaşlaaar lütfen sesimi duyun ve bana biri cevap yazsın....remington bukle&düz serisi kullanan arkadaşlar.içinden bukle dvdsi çıkıyormuş.bu dvdye sahip olanınız varmı aranızda?? benim kullandığım remington ilk çıkan serilerden olduğu için dvd çıkmamıştı içinden. bu dvdye sahip arkadaşlardan rica etsem upload edebilirler misenağlama lütfeeeeena.s.

en ıyısı babylıss ama pahalı ben alcagım zaman okadar para vermek ıstemdım cok sık kullanınca hepsı yıpratıyo hergun yapmıcam nasılsa dıye arcelık aldım 55 ytlye gayetde guzel duzlestırıyo

Philips SalonStraight Pro XL kullanıyorum ve çok memnunum her pazartesi bir saat boyunca kullanıyorum..bütün bir hafta beni idare ediyor..kaydirigubbakcemile2 saclarım ince telli olmasına ragmen 200 derecede bile yakmadı saclarımı tavsiye ederim..ucuz kalitesiz ürünlere para vermeyin güzelim saclarınızı yakmayın..bi kere alın benim gibi ömür boyu kullanınhihoyyythihoyyyt

bende zeynep arakadaşım gibi philips kullanıorum saçlarım hafif dalgalı ve uzun olmasına rağmen 140 derecede 15-20 dk dümdüz saçlara sahir oluorum hihoyyyt gerçekten memnumum bir yıldır kullanıorum. hoşçakalın...

evet philips bendede var çok memnunum.almak isteyenlere tavsiye edebilirim.bu arada yeni üyeyim.herkese merhaba.

öncelikle herkese slm.ben yeni üyeyim.philips bendede var çok memnunum.ama dendigi gibi çok sık kullanılırsa saçı yıpratıyor.

arkedeşler PHİLİPSİ TEK GEÇERİM....çok memnunum saçıma hiç bi zararını görmedim...herkese tavsiye edebilirim....

ben remignton der baska bi sey demem super 15- 20 dakikada belime kadar inen dalgali sacimi dumduz kaymak gibi yapiyo kabartmiyorda siddetle tavsiye ederim

herkes braun es2 yi çok methetmiş.ben de bugün onu aldım.önceden philips kullanıodum ama zamanla gücü gitti sanki braun alıyım dedim aldım.ama ben onunla bukle yapamıorum acaba ben mi beceriksizim?maşa almayı düşünüorum acaba onu da mı beceremem?yoksa maşayla bukle dalga yapmak daha mı kolay?:CüvCüv::uhm:

rowenta lissima kesinlikle almayın. berbat. tüylendiriyo. zırt pırt gidiyo.

arkadaşlar
marka yazmak yetmiyor
hangi modeli ???
onu da yazın da işe yarasın
remington düşünüyorum ben de
ama ince mi olsun geniş mi
hangi modeli iyidir orta uzunlukta ve ince saç için?

kızlar saçlarımı küt kestirdim , şöyle uçlarını içe doğru kıvıracak hani şu kendiliğinden dönen saç şekillendiricileri varya , yada var değilmi a.s , pek anlamamda bu işlerden ..

bana ne önerirsiniz hangi marka , şimdiden tşkler a.s.

kendiliğinden dönen derken böyle bişeyden mi bahsediyosun

eger böyle biseyse bu ürünü tavsiye ederim arkadasım kullanıyor ve cok memnun:1hug:

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kendiliğinden dönen derken böyle bişeyden mi bahsediyosun

eger böyle biseyse bu ürünü tavsiye ederim arkadasım kullanıyor ve cok memnun:1hug:

evet sanırım böyle birşey üst kısımları düz çekip uçlarıda içe doğru fön gibi çekebilecek birşey istiyorum ne karışık oldu dimi kafamçokkarıştıa.s

bunun markası nedir zeynep , çok tşk ederim arkadaşım a.s.

rica ederim cnm.Anladım ben seni,markası Rowenta Brush kendiliğinden döndüğü için uçlarını senin istediğin gibi kolayca yapabilira.s.

kızlar magazada king'in sarjlı düzleştiricilerini ördüm nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…