rica ederim cnm.Anladım ben seni,markası Rowenta Brush kendiliğinden döndüğü için uçlarını senin istediğin gibi kolayca yapabilira.s.
kızlar magazada king'in sarjlı düzleştiricilerini ördüm nasıl sizce
Selam kızlar...
Bende braun s1 aldım kendime iyi güzel düzleştiriyor düzleştirmesinede saçlarım feci elektrikleniyor...
Özellikle uçları, halbuki saçlarım gayet sağlıklı normalde...
Düzelştirince uçları dik dik oluyor elektrik çarpmış gibi valla :-(((((
Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar bişe desin lütfen bana yaa
elin mutlaka alışır bende baslarda sadece düzleştirici olarak kullanıyodum ama alıştıkça elin maşadan daha güzel bukleler oluşuyo düğüne gider gibi değil doğal ve cok bakımlı duruyolar elini cabuk alıştırmaya bak yerimseniben
canım 180 derece veya daha üstü pek farketmez sıcaklıgı simdi sac düzleştiricisini saçın diplerinden baslayarak sacı içerisinde döndürmen gerekli bunu yaparken saç düzelştiricisinin içinde saçı döndürüceksin inanılmaz bukleler oluyor mutlaka dene cok hoşuna gidicektir eminim..a.s.yerimsenibena.s.
rica ederim ne demek resim koymayı bende bilmiyorum canım ama dene biraz elin alışkanlık kazanır denedikçe ondan daha güzellerinide yaparsın emin ol ama cok sık yaparak saçlarınıda yıpratma olur muyerimseniben
eskıden rowenta kullanıordum ama şimdi yeni bir ürün cıktı 8 aylık fön,biraz uzun bi işlem ama bigün içinde bakıma alınıyor saçlarınz ve sonuç dümdüz 8 ay boyunca kullanabılıorsunz hiç bi fön ,ütü,düzleştiriciye gerek kalmıo ilgilenen olursa yazabilirim:)rowenta lissimayı tavsiye ederim..kaç senedir kullanıyorum ve memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?