Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aradaşlar yorumlarınız için hepinizeee teşekkürler öncelikle..
bende babyliss düzleştirici ve maşasını almaya karar verdim ama izmirde nereye sorduysam bulamadım
izmirde olupda bu markanın satıldığı yerleri bilen varsa iletebilr mi acaba :) birde babylissin sitesinde de inceledim birçok modeli var kararsız kaldım hangi modeli alacağımı saçlarım zor şekil alıyor çünkü

Babyliss teknoloji marketlerinde var. Teknosa gibi, bir de internet mağazalarında. Ben Rowenta kullanıyorum. Çok güzel. Daha bu sabah da kullandım. Taraması kurutması toplam 20 dakika. Hem de işyerinde herkes sabah sabah üşenmedin mi föne diyor.
İlk bir iki kullanımdan sonra eli alışıyır insanın. Uçlarına gelince hafif içe dışa kıvırarak hareketli fön gibi de şekil verebiliyorum.
Tavsiye ederim.

ya kızlarr ben babbyliss kullanıyorum son 2 3 güne kadarda memnundum amaa 2 3 gündür yeteri kadar ısınmıyor noldu düzleştiricime yaaaaaaaa

Selam kızlar...
Bende braun s1 aldım kendime iyi güzel düzleştiriyor düzleştirmesinede saçlarım feci elektrikleniyor...
Özellikle uçları, halbuki saçlarım gayet sağlıklı normalde...

Düzelştirince uçları dik dik oluyor elektrik çarpmış gibi valla :-(((((

Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar bişe desin lütfen bana yaa

cnmmmm krem sür azcıkkk :teselli:

kızlar bende Philips HP 4667 SalonStraight Pro XL kullanıyorum.saçlarım dalgalı.seramik uçları sayesinde saçlarımı yakmıyo, kurutmuyo.10-15 dk da saçlarım dümdüz.
düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Kızlar ben de bugün düzleştirici almak için çıkıp dolaştım biraz. Aklımda Remington almak vardı. Satıcının da yardımıyla Braus ES2 ve Remingtonun bir modelini saçımda bukle yaptırarak denedim. Remington saçımdayken değişik bi koku yaptı :1no2: Satış görevlisi de ısrarla Braun ES2 nin mükemmel olduğunu söyledi. Bu arada mağazada birden çevremde kalabalık arttı :1rolleyes: Herkes bayıldı saçlarıma. Ben de Braun aldım. Ama evde öyle güzel bukleler yapamadım ve sakarlık işte parmağımı azıcık yaktım. benneyaptımki Bakalım kullandıkça elim alışır inşallah da ben de öyle güzel yaparım. kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar termal saç düzleştirme yöntemi kullanan varmı

Canım bukleleri nasıl yapıyorsun anlatsana biraz.. ve kaç derecede yapıyorsun a.s.

benim saçlarım uzun, düzleştiriciye hepsini dolamam mı lazım? Kusura bakma çok sordum ama :1rolleyes:

Canımcığım çok sağol ilgine gidip gidip saçımla uğraşıyorum ama bi türlü mağazadaki kızın yaptığı şekilde spiral dalga olmuyor. Acaba başkasının saçına yapmak daha mı kolay ki senağlama resmimi koymayı becebilsem resim koyacaktım :bbo:

sağol canım benim heveslendim işte ben de, dediğin gibi abartmayım artık kaydirigubbakcemile3 a.s.

Arkadaslar, RAKS sac düzlestiricisini kullanan var mı ,? 200 dereceye kadar ısınıyo ve ii diyolar :S

rowenta lissimayı tavsiye ederim..kaç senedir kullanıyorum ve memnunum
eskıden rowenta kullanıordum ama şimdi yeni bir ürün cıktı 8 aylık fön,biraz uzun bi işlem ama bigün içinde bakıma alınıyor saçlarınz ve sonuç dümdüz 8 ay boyunca kullanabılıorsunz hiç bi fön ,ütü,düzleştiriciye gerek kalmıo ilgilenen olursa yazabilirim:)

ya ben fön makinesi almak istiyorum ama hangisinin iyi olduğu hakkında pek bir fikrim yok acaba fön makinesi kullananlarının önerebiceği bi ürün var mı? bide ben saçlarımın önlerini yana doğru yapmayı sviyorum özellikle de perçem kısımları da saç dzleştiricisiyle bunu yapmak mümkün mü sonuçta birbirine paralel iki yüzeyden oluşuyor nasıl yna doğru yaplr ki bide özellikle perçemler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…