Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben philips i kullandım bir yıl ve tarakları saçlarımı kırdı çok yıprattı,çöpe attım

şimdi braun es 2 yi kulanıyorum,saçları dümdüz ipek gibi yapıyo hem de çok kısa sürede.ayrıca saten iyonlar sayesinde parlaklık veriyor saça

kesinlikle öneririm,şimdilik piyasada en iyisi de o sanırım

fiyatı 150-160 civarı

kızlar bende remington s1031 aldım .daha önce rowentanın hem düzleştirici hemde maşalaları olan bir setini almıştım.maşalarından memnunum ama düzleştirmesi sıfır.hemde hem de saçımı yolmuştu.bundan şu an çok memnunum.kaydirigubbakcemile5

Benim de vardı o philipsten ama haftasonu çöpe attım kaydirigubbakcemile3 Şu an Braun ES2 kullanıyorum ama bugün bukle yapayım diye çok uğraştım Sol tarafım güzel sağ tarafım bi türlü kıvrılmıyor deli olacam. Yaptıkça tüylendi saçlarım :1no2:

saç düzleştiricisi acaip işimi gören bi cihaz aslında ( ben philips kullanıyorum ) ama çok yıpratıyo saçlarımı, dikkatli kulanmama rağmen resme yaktı saçımı
yok mudur bunun bi hal çaresi bilemiyorum ki:1no2:

Merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza... hemen bi konuda fikrinizi almak istedim... saç düzleştirici almayı düşünüyorum ve 2 ürün arasında kararsız kaldım. hangisini almak daha mantıklı sizce. ikisinin fiyatı da aynı... şimdiden teşekkürler...

ROWENTA CF7132 STRAIGHTENER ULTIMA ELITE MODEL LOOK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

200° kadar ısınma
Ultimate shıne nano seramic plaka
130-200° arası ayarlanabilir Isı ayar düğmesi
3 cm kalınlığında plakalar
İyon özelliği
60 saniyede kullanıma hazır hale gelme
Lock system(Kilitleme fonksiyonu)
Cihazın çalıştığını gösteren ışıklı gösterge
Döner kablo sayesinde pratik kullanım

BABYLISS ST29E SERAMİK NANO TEKNOLOJİLİ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

Nano Teknoloji
Sol-Gel Titanyum Seramik kaplama
120 – 210 °C
LCD ısı ayar göstergesi
38 x 110 mm plakalar
Çıkartılabilir entegre tarak
Otomatik kapanma

tavsiyem braun al braun rowentadan da babylissten de memnun kalan cok az cünkü hele babyliss ütüden farksız bidaha düşün derim..yerimseniben

teşekkür ederim rapunZeLim... çok kararsız kalıyorum ya... braunun da es 2 si çok güzel ama o da pahalı geldi bana çünkü ben saç düzleştiriciyi haftada 1 kere ya kullanırım ya kullanmam...napsam acaba ya? fisfisfis

2 gün önce Media Markt'tan Philipsin ince düzleştiricisini aldım. Bu sabah işe gelirken kullanayım dedim, 10 dakika uğraştım resmen ama hala banamısın demedi, bende bıraktım en sonunda. Bir türlü istediğim gibi olmadı. Halbuki 10 dakikada ben mükemmel fön çekerim be saçlarıma. Ya şu an yontuk yontuk dolaşıyorum gibi geliyor bana.:1no2: 180 derece ideal olanımıdır acaba. Ve tam düzleşmesi için napmam lazım, benmi beceremedim ki:uhm:Heleki şu bukleleri nasıl yapıcam o da ayrı bir merak konusu. Gitti 90 yetale

ya kızlar bugün babamla evkur'a gittik braun es2 almak için orda yukmuş isterseniz sipariş veriim bi hafta sonram gelir didi sonram babyliss i göstertti şu buharlı en son çıkan ve nano teknolojili bitane daa 2088 in üst modeli allahım onu aldım bende 160 ytl bayıldık. efe geldim saçımı düzleştirim die 180 derecede yaptım saçalrım düz sayılır ve çok ince telli:S saçlarım çatur çutur mahvoldu napçam allahım artı nepçim elektiriklendi ya babama sölesem şimde sölemiorum kızıcak biliorum 2 saat karra veremedim kızlar dedi babyliss hepsinden ii braun bunla yarış edemez ben bunu bi hafta kullanırsam saç kalmıcak bende

philips benim de saçımı rezil etti, ilk kullandığımda işe yarıyor sandım ama 180 dereceye kadar çıkıyor ve hiç de düzleştirmiyor, olanlar da bozuluyor zaten kıza sürede.

braun un hangisi es2 mi?? ya anca bunu alabilirm belki deişebiilirim bide kredi kartıyla aldık fiyat farkı var yani napçam bilmiorum garanti belgesinide imzalamamışlar of ya off:S

denedim mağazada hemen düzleştirmedi tabi derecesi 230 deelki bi seferde düzleştirsin allahım allahım kaldu başuma bu salak makine saşsuz kalcam puff kafaı kırçam he psikolocim bosuldu sAÇlarumu kesecem he :S:S::S

ya canımcıms ben 180 de denedimki saten 230 yaparmıım hiç::S en düşük seviyesi 180 de denedim. mağazadaki kız 230 la yabtu

bende arzum marka kullanıyorum ama sıcak olması gerkiyor sonuç almam için saçlarımın uçları yandı valla kestiricem bu seferde kısalcak diye korkuyorum ama hangi marka olursa olsun yüksek ısıda saçlar zamanla yıpranıyor çok fazla kullanmamak gerek

200 derecede yapınca ii anlamdamı kötü anlamdamı farkı görürüm diosun? 180 le böle çatur çutur oldusa 200 le kesin kel kalırum

bende philips var, çok sık kullanmasam da kullandığım zaman gayet memnun kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…