Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa bende 120 ytl lik var olmuyo bi arkadaşta 15 ytl lik var onun süper oluyo birazda yetenek işi galiba en iyisi çeke çeke düzleştirmekkaydirigubbakcemile

Bende RAKS kullanıyorum .. Seramik tabanlı .. çok memnunum ayda maksimum 2 kere yapıyorum ve bi zararını görmedim şimdilik..

ama eskiden FAKİR kullanıodum .. metal tabanlı işte o mahvetti saçlarımı ..

biraz dikkatli olmak lazım sanırım ..

pazartesi bakalım iade alırlarsa bunu teknosadan philips xl alçem ama hala düşünüorum aslında braun es2 mi alsam yuksam die denedim bugün ama çok az bi tutamla belli olmuo satende babylissle düzleştii için farkedemedim yan eüff

bu benimkinin aynısı remington marka süper birşey benim saçlarımda röfle olduğu için biraz uğraşıyorum ama yinede harika yapıyo tavsiye ederim yerimseniben

selam arkadaşlar,bugün evkur mazasına girdim saç dzleştirici almak için satıcı bayan remıngton s1031 önerdi 150 ytl den bugünlük 100 ytl ye düştü dedi ve çok iyi dedi,bende denemek istedim denedik güzel düzleştirdi ve çok çok güzel bukle yaptı eve geldim ben denedim o kadar düz yapamadım,ya elim alışkın değil yada bilmiyorum,bu ürünü kullanan var mı?:1closedeyes:

burdaki evkurda remington yokmuşş hatta bulunduğum civarlarda nerde sorudam yok teknosada bile üfff yarın philips alıcam salonstraight xl bunda karar kıldım 140 da yapınc aoluo benem saçım faslası yakıo hala elketirkli saçım cuma günkü babayliss düzleştiricyle yaptığımdan beri

babylissi bence kıvırcık saçı olanlar tercih etmeli çünküm çarçabuk düzleştirio ve ısı ayarıda çok yüksek 180 den başlıo dümdüz yabıo başta güsel gibi gelio 3 güündür saçım dümdüz ama elektirnkli işde ayrıca saçımın rengin açtı bu saçım çok yıpranmya müsait yuksam saten ayda 2-3 kesden fasla yapmam acep dioru babylisisin derecesi düşük olanından mı alsam ama yine elektirinklenirmi onu bilemiorum işde sankim sürtünme yapmış saçalr gibim he

illede demiorum tabe yardımcı olun bacular diorum düşük ısıda da elektriklenme yaparmı onu soruorum
rapunzel hihi bu niciki nerdne buldun he benem çok sefdiim bi arkşime diorum rapunzel

Kızlar ya saç düzleştirici iyi güzel bi buluşta , kıvırcık saçları tam düz yapamıyo ben philips in geniş yüzeylisini kullanıyorum saç düzleştiricilerin en iyilerinden ama saçın üzerinden 20 defa geçsem de pişmaniye gibi yapıyor , saç uçlarını da yakıyo ve inceltiyo seramik falan vız geliyor yani..
Acaba diyorum saçı düzleştirmeye başlamadan önce saç düzleştirici şampuan yada krem gibi bişey varsa kullansak daha iyi sonuç alınabilir mi?
Ne dersiniz?

bnece sen babayliss kullan canım derim dakikasında dümdüz benem saçlarım bile düz ama katlı kesim max 7 dak tüm saçım oldu he babyliis al yakmıo ama benem çok ince telli olduuu için ayarı fasla gelio

lorealın şampuanını kullandım bisene önce hiç ii gelmedi bana süpürge gigim yabtu hane dışı kırmızı olan röfleli saçlar için sonram kırıklar için dışı sarıyı kullandım odaa berbat yaptı 4 tane değişik fonksiyonlu loreal şampuan kullandım ama hiç işe yaramadı ben pantene in düzleştirmeden önceki kremini uyguluodum hem yumyuşacık hem dümdüz hemde güsel kokuooo:)

holey holey ifadelerüm çıktu hehehhihoyyytbana pantenein şampusudA ii gelmedü hemen hemen tüm şampuları denedüm alıorum efe gleüorum 6-7 tane şampuu far bi kaç kullanmlık :S:S:kaydirigubbakcemile

canımcıms satende saşlarımda kepek far geçen geçmişti yine geldü duyumlarıma göre sık şampu değiştirmekte sağlıksızmış ama şimde saçımı 1 kes yıkıorum kirli gibim 2. kes yıkadıımda da çöp gibim oluo elektiriklenio ne kullandısam bu böle kuaförden şampu aldım o da öle yabtunaniknanik

şiddetle tavsiye ediyorum.
benim saçlarım aşırı kıvırcık değil ama
çok dalgalı
düzleştiricimle 20 dk.saçlarım dümdüz oluyor
üstelik yağmurda ıslansa bile düzlüğü biraz gidiyo doğal olarak ama
rezil bi durumda değil hafif dalgalı bi saçım oluyo

sositososito

eed dayanıklığına diçeiim bişe yuk max4 gün gidio bu babyliss bana ama çok yıprattı ve elektriklendirdi yani onunla bir kere üzerinden geçerek düzleştirmektense düşük ısıtla 3-4 kez geçerim üstünden daa ii

herkese slm saç maşasının kalın dalgalar için olan 25 mm ve 32 mm arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi? marka olarakta babyliss düşünüyorum ama remingtonda iyi deniliyor tavsiyelerinizi bekliyorum

bende de braun es2 aldım ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim))

benim blue house daha 1 ay fln oldu alalı, çok memnunum,fön makinasıylaçok elektrikleniodu saçlarım,şimdi gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…